definitio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στην εφαρμογή της CU μού εμφανίζει 2 προγράμματα μετάβασης από καρτοκινητό σε 24μηνο συμβόλαιο: 1) 16,75€ ( + <1,5€ μετά τους 12 μήνες) : Απεριόριστη ομιλία, 10γίγα ίντερνετ, 6000 sms + 100γίγα/ανά μήνα για τους 6 πρώτους μήνες 2) 30,69€ ( = <1,5€ μετά τους 12 μήνες) : όλα απεριόριστα Το δεύτερο, συμφέρον ή μη, το απορρίπτω γιατί απλά δεν θέλω να δίνω τόσα πολλά στο κινητό κ δεν τα αξιοποιώ κι όλας. Το πρώτο είναι κοντά σ 'αυτό που θέλω να πληρώνω το πολύ (~15€ / μήνα), ενώ προσφέρει περισσότερα δεδομένα από το πακέτο που θα έβαζα, το cu meapola extra 13.5 (15€) : 7,5γίγα + 2,5γίγα cu shake, 400 λεπτά ομιλίας, 300 sms... ...επίσης το μικρότερο πακέτο CU meapola 11.5 (13€) θα βόλευε επίσης : 2.5γίγα +1.5γίγα shake + απεριόριστη ομιλία + 100 sms. Επειδή τα πακέτα καρτοκινητής μπορεί να αλλάξουν, σκέφθηκα μήπως το γυρνούσα σε συμβόλαιο με 16,75€ τελική, αλλά δεν με ενθουσιάζει και η μεσοπρόθεσμη δέσμευση... ...μετά το 1ο έτος, υπάρχει πρόστιμο αν αλλάξεις; Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από definitio
NikolasKon14 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, definitio είπε Στην εφαρμογή της CU μού εμφανίζει 2 προγράμματα μετάβασης από καρτοκινητό σε 24μηνο συμβόλαιο: 1) 16,75€ ( + <1,5€ μετά τους 12 μήνες) : Απεριόριστη ομιλία, 10γίγα ίντερνετ, 6000 sms + 100γίγα/ανά μήνα για τους 6 πρώτους μήνες 2) 30,69€ ( = <1,5€ μετά τους 12 μήνες) : όλα απεριόριστα Το δεύτερο, συμφέρον ή μη, το απορρίπτω γιατί απλά δεν θέλω να δίνω τόσα πολλά στο κινητό κ δεν τα αξιοποιώ κι όλας. Το πρώτο είναι κοντά σ 'αυτό που θέλω να πληρώνω το πολύ (~15€ / μήνα), ενώ προσφέρει περισσότερα δεδομένα από το πακέτο που θα έβαζα, το cu meapola extra 13.5 (15€) : 7,5γίγα + 2,5γίγα cu shake, 400 λεπτά ομιλίας, 300 sms... ...επίσης το μικρότερο πακέτο CU meapola 11.5 (13€) θα βόλευε επίσης : 2.5γίγα +1.5γίγα shake + απεριόριστη ομιλία + 100 sms. Επειδή τα πακέτα καρτοκινητής μπορεί να αλλάξουν, σκέφθηκα μήπως το γυρνούσα σε συμβόλαιο με 16,75€ τελική, αλλά δεν με ενθουσιάζει και η μεσοπρόθεσμη δέσμευση... ...μετά το 1ο έτος, υπάρχει πρόστιμο αν αλλάξεις; Για εμένα μείνε όπως είσαι, αν και καλή η τιμή για το 1ο, θα μπορούσε και λίγο πιο κάτω. Το καλυτερο αν έχεις την δυνατότητα όλα απεριόριστα…μετά δεν υπάρχει επιστροφη.
definitio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 11 hours ago, NikolasKon14 said: Για εμένα μείνε όπως είσαι, αν και καλή η τιμή για το 1ο, θα μπορούσε και λίγο πιο κάτω. Το καλυτερο αν έχεις την δυνατότητα όλα απεριόριστα…μετά δεν υπάρχει επιστροφη. O μόνος λόγος που σκέφτομαι το πρόγραμμα είναι ότι καλόμαθα με το προηγούμενο πακέτο-προσφορά που ήμουν στη CU.... ....όλα απεριόριστα με 12-13€ για 9 μήνες...και πράγματι ήταν χρήσιμο (για τα data μιλώ κυρίως) σε περιστάσεις που ήμουν εκτός βάσης και βασιζόμουν στα data -και την ταχύτητα- του κινητού για πρόσβαση στο διαδίκτυο, χωρίς περιορισμούς... Αλλά 30-32€/μήνα, όχι, δεν τα δίνω γιατί δεν θα τα αξιοποιώ συστηματικά...προτιμώ τη λίγη περισσότερη λιτότητα στη χρήση και να βάζω στην άκρη ~180-200€/έτος. ...αλλά πρόγραμμα κοντά στο ~15ευρω είναι εντός των αποδεκτών ορίων (καλά θα ήταν το πρώτο 6μηνο των +100γίγα δεδομένων να κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλα όλο και κάτι προκύπτει σε προσφορά δεδομένων)... Αλλά πράγματι, δεν είναι και η σούπερ-προσφορά σε σχέση με τα διαθέσιμα πακέτα καρτοκινητής.... ...έπρεπε να τρέξω να προλάβω τη προσφορά της frogmobile για δεδομένα, αλλά....
NikolasKon14 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, definitio είπε O μόνος λόγος που σκέφτομαι το πρόγραμμα είναι ότι καλόμαθα με το προηγούμενο πακέτο-προσφορά που ήμουν στη CU.... ....όλα απεριόριστα με 12-13€ για 9 μήνες...και πράγματι ήταν χρήσιμο (για τα data μιλώ κυρίως) σε περιστάσεις που ήμουν εκτός βάσης και βασιζόμουν στα data -και την ταχύτητα- του κινητού για πρόσβαση στο διαδίκτυο, χωρίς περιορισμούς... Αλλά 30-32€/μήνα, όχι, δεν τα δίνω γιατί δεν θα τα αξιοποιώ συστηματικά...προτιμώ τη λίγη περισσότερη λιτότητα στη χρήση και να βάζω στην άκρη ~180-200€/έτος. ...αλλά πρόγραμμα κοντά στο ~15ευρω είναι εντός των αποδεκτών ορίων (καλά θα ήταν το πρώτο 6μηνο των +100γίγα δεδομένων να κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλα όλο και κάτι προκύπτει σε προσφορά δεδομένων)... Αλλά πράγματι, δεν είναι και η σούπερ-προσφορά σε σχέση με τα διαθέσιμα πακέτα καρτοκινητής.... ...έπρεπε να τρέξω να προλάβω τη προσφορά της frogmobile για δεδομένα, αλλά.... Έδιναν μέχρι τώρα από μετατροπή σε cu με σταθερό στα 17€. Αν υπάρχει ακόμα τέτοια προσφορά κάνε την μετάβαση χθες.
nicewise Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Για καλύτερη τιμή μιλάς με vodafone για προσφορά συνδυαστικά με σταθερή αν δεν έχεις εσύ και έχουν παράδειγμα οι γονείς σου σε καλύπτει νομίζω βγαίνουν δύο λογαριασμοί... Αν δεν χρειάζεσαι το απεριόριστα και βολεύεσαι με 20gb η τιμή με όλες τις αυξήσεις που έχουν εισάγει πρόσφατα θεωρώ θα είναι κάπου στα €15+ με 6000 sms και απεριόριστη τηλεφωνία κι αν δεν σου το προτείνει ρωτάς κάτι με λιγότερα δεδομένα (όχι απεριόριστα) για να πάρεις προσφορά. Η σταθερή θα έχει μια μικρή έκπτωση επίσης. Πριν δίμηνο έπαιρνες το απεριόριστα κοντά στα €17 με €18 πάντα με συνδυασμό σταθερής σύνδεσης.
e1995kati Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ χωρίς σταθερή στην vodafone έχω συμβόλαιο με 13.70 απερ λεπτά(45000) 3000 sms 200 προς διεθνείς και 20gb.....θεωρείτε καλή τιμή....έκανα σήμερα ένα και στην μητέρα μου.....θεωρείτε καλή τιμή υπάρχει κάποιος να μου προτείνει κάτι πιο οικονομικό?
definitio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 14 hours ago, nicewise said: Για καλύτερη τιμή μιλάς με vodafone για προσφορά συνδυαστικά με σταθερή αν δεν έχεις εσύ και έχουν παράδειγμα οι γονείς σου σε καλύπτει νομίζω βγαίνουν δύο λογαριασμοί... Αν δεν χρειάζεσαι το απεριόριστα και βολεύεσαι με 20gb η τιμή με όλες τις αυξήσεις που έχουν εισάγει πρόσφατα θεωρώ θα είναι κάπου στα €15+ με 6000 sms και απεριόριστη τηλεφωνία κι αν δεν σου το προτείνει ρωτάς κάτι με λιγότερα δεδομένα (όχι απεριόριστα) για να πάρεις προσφορά. Η σταθερή θα έχει μια μικρή έκπτωση επίσης. Πριν δίμηνο έπαιρνες το απεριόριστα κοντά στα €17 με €18 πάντα με συνδυασμό σταθερής σύνδεσης. H μητέρα μου έχει σταθερή Vodafone + συμβόλαιο καρτοκινητό...μπορεί να ενταχθεί κ το δικό μου και να πάρω την όποια έκπτωση, αν κάνω συμβόλαιο; Πιο πολύ με ενδιαφέρει να έχει περισσότερα δεδομένα, παρά χιλιάδες SMS που δεν χρησιμοποιω σχεδόν καθόλου. 8 hours ago, e1995kati said: Εγώ χωρίς σταθερή στην vodafone έχω συμβόλαιο με 13.70 απερ λεπτά(45000) 3000 sms 200 προς διεθνείς και 20gb.....θεωρείτε καλή τιμή....έκανα σήμερα ένα και στην μητέρα μου.....θεωρείτε καλή τιμή υπάρχει κάποιος να μου προτείνει κάτι πιο οικονομικό? Καλύτερο αυτό από εκείνο που προσφέρεται αυτή τη στιγμή....έχεις τα διπλάσια δεδομένα και τα μισά sms...
nicewise Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 @definitio για τα sms έτσι κι αλλιώς τα δίνουν λίγους ενδιαφέρουν δεν νομίζω να κάνουν κάποια έκπτωση αν έβγαιναν από το πακέτο! Για τα δεδομένα να προσέξεις τι χρήση κάνεις γιατί τα απεριόριστα είναι πέρα βρέχει αφήνεις τις ενημερώσεις να τρέχουν δεν πονοκεφαλιάζεις, είσαι μόνιμα συνδεδεμένος στο διαδίκτυο αν καταναλώνεις δεδομένα spotify ή στο αυτοκίνητο τα €5 που θα ζητάνε πάνω κάτω μηνιαία σε σχέση με τα 20gb δεν είναι μεγάλο ποσό, τώρα αν έχει αλλάξει η τιμολόγηση δεν το γνωρίζω. Σε συνδυασμό με σταθερή θα έχεις την έκπτωση.
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 3/12/2023 στις 6:54 ΜΜ, definitio είπε 1) 16,75€ ( + <1,5€ μετά τους 12 μήνες) : Απεριόριστη ομιλία, 10γίγα ίντερνετ, 6000 sms + 100γίγα/ανά μήνα για τους 6 πρώτους μήνες μεχρι μεσα οκτωβρη το ειχε 11 ευρω, τοτε αξιζε, τωρα οχι. ψιλομετανιωσα μαλιστα που δε το εκανα.. η σταθερη μαλιστα στα συγκεκριμενα δε δινει εκπτωση απλα σου δινει παραπανω gb Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από paylidis
soul_d Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, nicewise είπε @definitio για τα sms έτσι κι αλλιώς τα δίνουν λίγους ενδιαφέρουν δεν νομίζω να κάνουν κάποια έκπτωση αν έβγαιναν από το πακέτο! Για τα δεδομένα να προσέξεις τι χρήση κάνεις γιατί τα απεριόριστα είναι πέρα βρέχει αφήνεις τις ενημερώσεις να τρέχουν δεν πονοκεφαλιάζεις, είσαι μόνιμα συνδεδεμένος στο διαδίκτυο αν καταναλώνεις δεδομένα spotify ή στο αυτοκίνητο τα €5 που θα ζητάνε πάνω κάτω μηνιαία σε σχέση με τα 20gb δεν είναι μεγάλο ποσό, τώρα αν έχει αλλάξει η τιμολόγηση δεν το γνωρίζω. Σε συνδυασμό με σταθερή θα έχεις την έκπτωση. Ποτέ δεν με απασχόλησαν οι ενημερώσεις. Ούτε όταν είχα 1 gb τον μήνα
definitio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, paylidis said: μεχρι μεσα οκτωβρη το ειχε 11 ευρω, τοτε αξιζε, τωρα οχι. ψιλομετανιωσα μαλιστα που δε το εκανα.. η σταθερη μαλιστα στα συγκεκριμενα δε δινει εκπτωση απλα σου δινει παραπανω gb Είχα τη προσφορά του 9μηνου με όλα απεριόριστα με 12€ και δυστυχώς δεν είχα το νου μου στις προσφορές προγράμματος...αν δεν ήταν μόνο για νέες συνδέσεις, ασφαλώς ήταν πολύ συμφέρουσα επιλογή. Η αλήθεια είναι ότι αυτή με τα ~17€ δεν είναι καμιά σούπερ προσφορά (χωρίς τα 100γίγα του α΄εξαμήνου σίγουρα δεν θα το σκεφτόμουν)...είναι απλώς καλύτερη από τα πακέτα καρτοκινητής...αν κι έχω βαρεθεί το κυνήγι του όποιου πακέτου/προσφοράς, μάλλον θα περιμένω μήπως προκύψει κάτι στο επόμενο δίμηνο και βλέπουμε...μη βλέπω νέες προσφορές καρτοκινητής/προγράμματος κ μετανιώνω. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από definitio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα