Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,αντιμετωπίζω το πρόβλημα του τίτλου,συνεχείς επανεκκινησεις του υπολογιστή

Στην αρχή ξεκίνησε μπαίνοντας στα windows όπου μετά από λίγο έκανε restart

Το ίδιο και σε safe mode το ίδιο και στο bios οπότε δεν μπορώ καν να δω τι hardware βλέπει ο υπολογιστής

Τώρα οι επανεκκινησεις είναι συνεχόμενες.

Επειδή έπρεπε να φύγω για δουλειά απλά δοκίμασα αποσυνδέοντας ποντίκι,πληκτρολόγιο,ηχεία και Lan,χωρίς αποτέλεσμα

Το σύστημα μου είναι το εξής

Ryzen 5 5600X

Msi mb ab 450

Nvidia 2060 super

32gb ram(4sticks)

Ένας caviar black μηχανικός 

Δύο ssd

Ένας m2 ssd

Psu BitFenix Formula 750 w

Τι μπορεί,είναι πιο πιθανό να φταίει;

Ευχαριστω!!!!

Δημοσ.

Αν έχεις overclock, το ακυρωνεις

Τεστ μνήμες, memtest όλες μαζί

Τεστ δίσκο ή τους αποσυνδέεις όλους κ τρέχεις ένα στικάκι ubuntu ή winPE να δεις αν θα κάνει reboot πάλι ή όχι

Τροφοδοτικό

Οπτικό έλεγχο μητρική, πυκνωτές κλπ

Δημοσ.

Το σύστημα το έχω καιρό,το μόνο που άλλαξα πριν δέκα μέρες είναι ένας ssd intenso ,που αντικατέστησε έναν μηχανικο

Ευχαριστώ θα δοκιμάσω αύριο μόλις επιστρέψω και θα δω,δυστυχώς δεν έχω άλλο τροφοδοτικό οπότε θα πάω πρώτα δίσκους και ram όπως είπατε και βλεπουμε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, darkheretic είπε

Το σύστημα το έχω καιρό,το μόνο που άλλαξα πριν δέκα μέρες είναι ένας ssd intenso ,που αντικατέστησε έναν μηχανικο

Από τότε έχεις τα προβλήματα;

Δοκίμασες να τον αφαιρέσεις;

Είσαι σίγουρος οτι δεν κούνησες κάτι άλλο κατά την εγκατάσταση;

Πατάνε όλες οι συνδέσεις σωστά;

Η ψύκτρα του επεξεργαστή;

Η τροφοδοσία της κάρτας;

Εννοείται οτι όλα τα τεστ που έχουν αναφέρει οι προλαλήσαντες μπορούν να οδηγήσουν σε αποτέλεσμα.

Δυστυχώς οι πιθανοί υπαίτιοι είναι αρκετοί και πρέπει να τους αποκλείσεις...

Δημοσ.

Από σήμερα το πρωί έχω το πρόβλημα,δεν πρόλαβα να κάνω και πολλά λόγω δουλειάς μόνο τα περιφερειακά του αφαίρεσα και τσεκαρα χοντρά χοντρά καλώδια(μητρικής,GPU,CPU)

Δεν πρόλαβα να αποσύνδεσω τον καινούριο δισκο,είναι από την δεξιά μεριά του κουτιού(Phanteks P600S) οι δισκοι,ούτε και ram ,θα τα δοκιμάσω μόλις γυρίσω από δουλειά,δυστυχώς δεν  έχει speaker το κουτί για να διαπιστώσω με τα μπιπ τι συμβαινει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, darkheretic είπε

Σας ευχαριστω ολους,τις προκαλουσε ενα στικακι RAM

Το XMP στις μνήμες το έκλεισες; Είναι πιθανό να ευθύνεται για τις επανεκκινήσεις όταν έχεις πάνω 2 στικ μνήμης.

Επίσης αν έχεις Bronze έκδοση του τροφοδιτικού βάλε στο πρόγραμμα να το αλλάξεις.

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ.

Κλειστό ήταν το XMP,όπως και να έχει παει για rma to στικάκι

Το τροφοδοτικό είναι gold(BitFenix Formula) αλλά κι αυτό θα αντικατασταθεί από RM750x

Και πάλι ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/12/2023 στις 2:13 ΜΜ, darkheretic είπε

Κλειστό ήταν το XMP,όπως και να έχει παει για rma to στικάκι

Το τροφοδοτικό είναι gold(BitFenix Formula) αλλά κι αυτό θα αντικατασταθεί από RM750x

Και πάλι ευχαριστω

Αφού δεν είναι η bronze έκδοση που έχει κάποια θεματάκια, είναι μια χαρά. Δεν είναι ανάγκη να πας σε άλλο αν δεν έχει κάποια ηλικία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...