Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, efarmostis1 είπε

Δεν διατύπωσα σωστά την ερώτηση γιατί δεν τις έχω ακόμα στα χέρια μου

22 λεπτά πριν, efarmostis1 είπε

και μου χάρισαν αυτες

όπως και να χει αφού δεν πληρώνεις τις παίρνεις και δοκιμάζεις Αν δεν σου κάνουν τις επιστρέφεις η τις δίνεις σε κάποιον φίλο σου 

• Like 1
Δημοσ.

Η ερώτηση είναι το λιγότερο ελλιπής.

Το αν θα παίξουν εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, cpu, μητρική πιθανώς και το psu. Εσύ δεν αναφέρεις κανένα από αυτούς...

Κανείς δε μπορεί να σου πει με σιγουριά αν θα παίξουν ή όχι και σε τι χρονισμό, ακόμη κι αν γνώριζε όλα τα παραπάνω.

Εφόσον σου τις χάρισαν, βάζεις, δοκιμάζεις όπως σωστά σου είπαν.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nickol-us είπε

Η ερώτηση είναι το λιγότερο ελλιπής.

Το αν θα παίξουν εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, cpu, μητρική πιθανώς και το psu. Εσύ δεν αναφέρεις κανένα από αυτούς...

Κανείς δε μπορεί να σου πει με σιγουριά αν θα παίξουν ή όχι και σε τι χρονισμό, ακόμη κι αν γνώριζε όλα τα παραπάνω.

Εφόσον σου τις χάρισαν, βάζεις, δοκιμάζεις όπως σωστά σου είπαν.

Μια χαρά θα παίξουν. Δεν χρειάζεται καμία παραπάνω πληροφορία. Ιδιες συχνότητες. Και διαφορετικές να ήταν παλι θα έπαιζε. Απλά θα συγχρόνιζε στα λιγότερα Mhz. Τόσο απλά παιδιά

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dimuscrossfire είπε

Μια χαρά θα παίξουν. Δεν χρειάζεται καμία παραπάνω πληροφορία. Ιδιες συχνότητες. Και διαφορετικές να ήταν παλι θα έπαιζε. Απλά θα συγχρόνιζε στα λιγότερα Mhz. Τόσο απλά παιδιά

Προφανώς δεν έχεις τύχει στην περίπτωση.

Ναι οι πιθανότητες να μην παίξουν καθολου είναι ελάχιστες και στα ddr4 συστήματα έχει σχεδόν εξαλειφθεί το φαινόμενο.

Όσο για την σιγουριά το οτι θα χρονίσουν στις ίδιες σύχνότητες δεν ξέρω πως προκύπτει χωρίς να ξέρεις τι επεξεργαστή φοράει.

Που ξέρεις αν τα 3200 είναι ήδη oc και στα όρια του επεξεργαστή πάνω σε μητρική daisy chain;

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, nickol-us said:

Προφανώς δεν έχεις τύχει στην περίπτωση.

Ναι οι πιθανότητες να μην παίξουν καθολου είναι ελάχιστες και στα ddr4 συστήματα έχει σχεδόν εξαλειφθεί το φαινόμενο.

Όσο για την σιγουριά το οτι θα χρονίσουν στις ίδιες σύχνότητες δεν ξέρω πως προκύπτει χωρίς να ξέρεις τι επεξεργαστή φοράει.

Που ξέρεις αν τα 3200 είναι ήδη oc και στα όρια του επεξεργαστή πάνω σε μητρική daisy chain;

Και εγώ πιστεύω πως θα παίξουν, ίσως απευθείας, ίσως με λίγο tweaking ίσως ομως να χρειαστεί περισσότερο βαβαλισμα.

Μου έχει τύχει σε b450 msi(καλύτερο αντικειμενικά board από το πιο "απλό" gigabyte* με 2600x να μην θέλει να παίξει ίδια "ονομαστική" 4αδα x8 aegis 3000.

Ομως το ένα dimm είχε διαφορετικό chip.Ασχοληθηκα καμιά ώρα και δεν τα κατάφερα γιατί υπήρχε plan b->

Τις εβαλα σε άλλο PC με b450 gigabyte* με 2600 και παίξανε κατευθείαν.(αυτός είχε 2x16 οπότε έβαλα αυτές στο άλλο combo και είχαν και τα 2 PC 32gb).

Πιθανών με πιο πολύ χρόνο και tweaking να παίζανε και στο πρώτο αλλά τα default βήματα->

Στοκ ρολόγια jedec

Τσίμπημα στα volt

Δεν αποδώσανε.

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρω γιατί, αλλά δεν είδα κανένα από τα παραπάνω μηνύματα ,αλλιώς θα απαντούσα.

Μητρική η κλασική b450 tomahawk max ii με r7 3800x και ενεργοποιημένο xmp .

Τελικά παίζει όλη η τετράδα κανονικά (απλά μαμιέται το msi center).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...