koulouri Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα, Κρασαρε "μαλλον" ο ssd m.2 και μέχρι να αγορασω αλλον εγκατεστησα σε usb linux mint. Τα δεδομενα στον 2ο σκληρο μου (work hdd) εμφανιζονται όπως βλεπεται στις φωτογραφίες. Μπορω μέσα απο τα linux (εφόσον βρω το encryption key απο το λογαριασμό μου της microsoft) να δω αν ανοιγουν;; ***Συνέπεσε με μεταφορα δεδομένων που είχα αποθηκευσει προσωρινα στον σκληρο word hdd σε 3ο σκληρο δισκο, πελάτη μου και που φαινόταν όχι πολύ safe τα αρχεία του οποτε φοβαμαι μήπως είχαν ramsonware ή κατι αλλο μεσα*** Καλη Κυριακή σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Πρέπει να κάνεις το linux με util να δει το bitlocker https://www.easyuefi.com/bitlocker-for-linux/resource/how-to-unlock-bitlocker-drive-in-linux.html#:~:text=This is because Linux does,Anywhere For Linux or dislocker. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Ευχαριστω πολυ, τελικά ήταν άλλο, μεγαλύτερο πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα