Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με σχεδόν 1 δις € κέρδη στο 9μηνο, τέτοιες τακτικές είναι η προσωποποίηση της ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ.

Επεξ/σία από Stam53
  • Like 7
  • Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Bitbit είπε

Θέλεις να σου πω τι θα τους κάνεις;

παρόμοια γράφουν και όταν μια εταιρία κινητής κάνει κάποια αύξηση, Θα φύγουν λένε, θα πάνε αλλου. Και μέσα στην εβδομάδα όλες οι εταιρίες αντιγράφουν αυτή που έκανε την αρχή.

Επειδή μάλλον δεν παρακολουθείς καθόλου την επικαιρότητα, να σε ενημερώσω ότι πριν λίγες μέρες η επιτροπή ανταγωνισμού τους καταλόγισε πρόστιμα εκατομμυρίων για αυξημένες προμήθειες στις αναλήψεις. 

2 ώρες πριν, bill999r είπε

Γτ να ασχοληθείς φίλε μου; Απλά άλλαξε τράπεζα... Πιο πολύ θα τους τσούξει αν φύγουν με τη μία 100 άτομα.

Λες αν μπορούσα να το συζητούσα εδώ; Προφανώς δεν μπορώ διότι καταθέτω ένα ενοίκιο σε έναν ιδιοκτήτη που έχει μόνο γιουρομπανκ. Και ασφαλώς ως επαγγελματίας έχω και σε άλλες τράπεζες και θα έκλεινα ευχαρίστως τον συγκεκριμένο αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ.

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ.

Πήρα κι εγώ email σήμερα, οι τύποι είναι κανονικοί κλέφτες. Μπορεί τα 60 λεπτά (για την ώρα) να φαίνονται λίγα, αλλά το συνολικό ποσό που θα αρπάζουν είναι τεράστιο.

Το πιο εξωφρενικό είναι ότι δεν μας δίνουν την επιλογή να μπούμε ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ στο πρόγραμμα, αλλά μας βάζουν με το ζόρι και θα πρέπει μόνοι μας να μπούμε στη διαδικασία να το αλλάξουμε!

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Επειδή μάλλον δεν παρακολουθείς καθόλου την επικαιρότητα, να σε ενημερώσω ότι πριν λίγες μέρες η επιτροπή ανταγωνισμού τους καταλόγισε πρόστιμα εκατομμυρίων για αυξημένες προμήθειες στις αναλήψεις. 

Λες αν μπορούσα να το συζητούσα εδώ; Προφανώς δεν μπορώ διότι καταθέτω ένα ενοίκιο σε έναν ιδιοκτήτη που έχει μόνο γιουρομπανκ. Και ασφαλώς ως επαγγελματίας έχω και σε άλλες τράπεζες και θα έκλεινα ευχαρίστως τον συγκεκριμένο αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ.

Αν ο ιδιοκτήτης δεν είναι ηλικιωμένος, μπορείς να στείλεις το ενοίκιο με iris 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, makzax είπε

Πήρα κι εγώ email σήμερα, οι τύποι είναι κανονικοί κλέφτες. Μπορεί τα 60 λεπτά (για την ώρα) να φαίνονται λίγα, αλλά το συνολικό ποσό που θα αρπάζουν είναι τεράστιο.

Το πιο εξωφρενικό είναι ότι δεν μας δίνουν την επιλογή να μπούμε ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ στο πρόγραμμα, αλλά μας βάζουν με το ζόρι και θα πρέπει μόνοι μας να μπούμε στη διαδικασία να το αλλάξουμε!

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες.  Εγώ σκέφτομαι να το αλλάξω εφόσον και πάλι θα μπορώ να κάνω συναλλαγές μέσω κάρτας .

Αυτό που κάνουν είναι ένα είδος επένδυσης καθώς οι τράπεζες ανέκαθεν κοιτούσαν το κέρδος .

4 ώρες πριν, 1comment είπε

Υπόψην ούτε μεταφορά σε τρίτο ούτε συναλλαγές με κάρτα (πλην κατάθεση, ανάληψη) θα μπορείς να κάνεις.

Κατάλαβα , ρευστό χρήμα δηλαδή . Ευτυχώς έχω και Εθνική και λαμβάνω την μισθοδοσία μου εκεί.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αν ο ιδιοκτήτης δεν είναι ηλικιωμένος, μπορείς να στείλεις το ενοίκιο με iris 

Είναι ηλικιωμένος.

Δημοσ.
On 08/12/2023 at 10:25, naimore said:

οποιος εχει 10χιλ στην τραπεζα ΔΕΝ χρεωνεται!!!

Ναι οκ. Αν έχεις 10k όμως τα βάζεις σε 1 MMF και παίρνεις 4% τον χρόνο, δηλαδή 33 ευρώ τον μήνα. Πληρώνεις τα 0.6 της eurobank και σου μένουν και 32.5 στην τσέπη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, snot είπε

Ναι οκ. Αν έχεις 10k όμως τα βάζεις σε 1 MMF και παίρνεις 4% τον χρόνο, δηλαδή 33 ευρώ τον μήνα. Πληρώνεις τα 0.6 της eurobank και σου μένουν και 32.5 στην τσέπη

Τι είναι το MMF ?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, panosno1com είπε

Ε αφου ειναι καρτέλ οπως ολα στην Ελλαδα!

Παρεμπιπτόντως δεν μου έχει ερθει κατι, τι λογαριασμο εχετε?

Επίσης αμα δεν εχει 60λεπτο μέσα παει στο μείον ?

Μπορει να μη σου εχει ερθει, αλλα μπες στο ebanking και δες αν εχει χρεωθει ο λογαριασμος τα 0,60

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 5 λογαριασμούς στην Eurobank μαζί με τη σύζυγο, είναι 3€ το μήνα, 36€ το χρόνο. Μα τω Θεώ προτιμώ να τα κάνω σουβλάκια με την οικογένεια παρά να τους δώσω τέτοια γαμησιάτικα για το τίποτα. Πήγα σε κατάστημα και ότι είχαμε είτε το κλείσαμε ή το κάναμε απλό αποταμιευτικό για να μην έχει χρέωση (ένας είναι μισθοδοσίας, δεν χρεώνεται επίσης) και τελειώσαμε. 60 λεπτά από τον κάθε λογαριασμό επί πόσους λογαριασμούς θα βγει πάλι καλό παραδάκι.

Επεξ/σία από iazriel
  • Like 3
Δημοσ.

Ο λογαριασμός μισθοδοσίας, εξαιρείται από την χρέωση; 

Γιατί ενώ έχω λογαριασμό μισθοδοσίας, μου έστειλαν μήνυμα ότι θα χρεώνεται με 0,60€.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VasKag είπε

Μπορει να μη σου εχει ερθει, αλλα μπες στο ebanking και δες αν εχει χρεωθει ο λογαριασμος τα 0,60

Νομιζω απο τον Μαρτιο θα αρχισει το νταβατζιλικι τους

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά στην συγκεκριμένη άνοιξα 1 χρόνο πριν λογαριασμό και ο λόγος ήταν ότι κάποια χρήματα ερχόντουσαν απέξω και είχαν 20 ευρώ χωρίς έξοδα εμβάσματος οπότε καταλαβαίνεται ερχόντουσαν γρήγορα . Εντάξει θα συνεχίσω με τις άλλες. Ήδη έχω φτιάξει αποταμιευτικό. Επειδή όμως έκανα το λάθος να μην το ψάξω πολύ αντί για μετατροπή έφτιαξα καινούριο αποταμιεύω τώρα. Έκλεισα ραντεβού στην τράπεζα για να μην κάνω μετατροπή να έχω δυο κάρτες τον κανονικό θα τον κλείσω. Για να βοηθήσω όσους θέλουν από τον υπολογιστή θα το κάνετε όταν μπαίνετε στον λογαριασμό 

πατήστε το ανθρωπάκι με τον σκούφο (ακόμα έτσι είναι) μετά ρυθμίσεις και κατεβαίνοντας κάτω θα βρείτε το "Αλλαγή τύπου λογαριασμού" και εκεί θα το αλλάξετε.

Εγώ δεν το έψαξα καλά καλά και έκανα αυτό το λάθος. Θα πει κάποιος γιατί δεν έκανες 2ο λογαριασμό. Το σκέφτηκα αλλά μετά σε βάζει υποχρεωτικά να έχεις 2 κάρτες και δεν το ήθελα. Οπότε έκλεισα ραντεβού με έπαιρνε κιόλας και από την τράπεζα θα κλείσω τον έναν λογαριασμό.

Πιστεύω όμως πως αυτή είναι μια αρχή αργά ή γρήγορα θα ακολουθήσουν και οι άλλες τράπεζες κάποια στιγμή

Δημοσ.

Είδα ότι αν κάνεις αλλαγή τύπου λογαριασμού ακυρώνεται η κάρτα που έχεις και βγαίνει καινούργια που λέγεται eurobank cash card cirrus και είναι μόνο για ανάληψη μετρητών. Θα έχει πάλι χρέωση 6 ευρώ; Δεν γράφει. Πέρσι άλλαξε η κάρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...