Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/12/2023 στις 10:15 ΠΜ, notist είπε

Εγώ θα μείνω με χρέωση για την επιστροφή 1% στους συνεργάτες Σκλαβενίτη εκο κτλ, εως 20% σε διάφορες περιόδους που κάνουν, iris που μεταφέρω το δάνειο στην εθνική δωρεάν, και μεταφορές. Επίσης ένα ας πούμε θετικό είναι η δωρεάν ανανέωση της χρεωστικής κάρτας που τώρα πλήρωσα 6€. Με το αποταμιευω δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. 

άσχετο, αλλά μόλις μου έδωσες λύση σε ενα μόνιμο πρόβλημα χρεώσεων εμβασμάτων που είχα κάθε μήνα το γραφω για να το δουν και άλλοι...

Από λογαριασμό μισθοδοσίας στη αλφα, έπρεπε κάθε μήνα να στέλνω στην πειραιώς για να πληρώνω κάρτα και ενοίκιο και μου τρώγανε 3-3,τ ευρω.. έκανα iris στην πειραιώς και τώρα στέλνω ανέξοδα από άλφα :-)

θενκς @notist

Επεξ/σία από leftys
  • Like 2
  • Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε ενημερωτικό viber απο γιουρο για το πρόγραμμα με συνδρομή 0.60 το μήνα που υποχρεωτικά θα μπουν όλοι οι λογ/σμοι πληρωμών. Και επίσημα λοιπόν ξεκίνησε η νέα εποχή με χρέωση τήρησης απλών λογ/σμων ταμιευτηρίου (μέχρι τώρα ίσχυε για τους εμπορικούς). 

Προτείνω να ξεκινήσουμε όλοι με καταγγελίες στην επιτροπή ανταγωνισμού στο μεηλ [email protected]. Όσο πιο πολλοί, τόσο καλύτερα.

Επίσης μπορούμε και στο συνήγορο καταναλωτή να κάνουμε καταγγελία. Η eurobank είναι στη λίστα με τις επιχειρήσεις.

1 ώρα πριν, ATmega είπε

Αν δεν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο πακέτο My Blue Advantage, έχετε τη δυνατότητα έως 14.03.2024:

• Να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας στον νέο λογαριασμό «Αποταμιεύω Τώρα» μέσα από το e-Banking, το EuroPhone Banking ή σε κατάστημα Eurobank. Με τον λογαριασμό αυτόν, μπορείτε να κάνετε μόνο αναλήψεις, καταθέσεις και μεταφορές χρημάτων εντός Eurobank σε λογαριασμούς που είστε δικαιούχος ή συνδικαιούχος. Δείτε αναλυτικά εδώ.
  •  

Μας δουλεύουν. Υπάρχει κόσμος που καταθέτει ενοίκια χωρίς να έχει κανένα άλλο πάρε δώσε με την τράπεζα όπως εγώ. Άρα δεν μου κάνει το αποταμιεύω τώρα.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.

Στο app της eurobank εχει βρει κανεις πως μπορω να γυρισω τον καθημερινο λογαριασμο σε αποταμιευω προκειμενου να γλιτωσω τη συνδρομη;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dantε είπε

Στο app της eurobank εχει βρει κανεις πως μπορω να γυρισω τον καθημερινο λογαριασμο σε αποταμιευω προκειμενου να γλιτωσω τη συνδρομη;

Υπόψην ούτε μεταφορά σε τρίτο ούτε συναλλαγές με κάρτα (πλην κατάθεση, ανάληψη) θα μπορείς να κάνεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1comment είπε

Υπόψην ούτε μεταφορά σε τρίτο ούτε συναλλαγές με κάρτα (πλην κατάθεση, ανάληψη) θα μπορείς να κάνεις.

Το γνωριζω. Αδειος ειναι ο λογαριασμος οποτε δε με ενοχλει. Το θεμα ειναι οτι δε βρισκω πουθενα στο ebanking επιλογη για αλλαγη του τυπου του λογαριασμου.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Dantε είπε

Μέσω e-banking σε browser μόνο. Πατάς τον λογαριασμό, ανοίγεις το μενού πληροφορίες και από εκεί αλλαγή τύπου λογαριασμού 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, 1comment είπε

Προτείνω να ξεκινήσουμε όλοι με καταγγελίες

Γτ να ασχοληθείς φίλε μου; Απλά άλλαξε τράπεζα... Πιο πολύ θα τους τσούξει αν φύγουν με τη μία 100 άτομα.

Δημοσ.
51 minutes ago, 1comment said:

Προτείνω να ξεκινήσουμε όλοι με καταγγελίες

Θέλεις να σου πω τι θα τους κάνεις;

1 minute ago, bill999r said:

Γτ να ασχοληθείς φίλε μου; Απλά άλλαξε τράπεζα... Πιο πολύ θα τους τσούξει αν φύγουν με τη μία 100 άτομα.

παρόμοια γράφουν και όταν μια εταιρία κινητής κάνει κάποια αύξηση, Θα φύγουν λένε, θα πάνε αλλου. Και μέσα στην εβδομάδα όλες οι εταιρίες αντιγράφουν αυτή που έκανε την αρχή.

Δημοσ.

Ε αφου ειναι καρτέλ οπως ολα στην Ελλαδα!

Παρεμπιπτόντως δεν μου έχει ερθει κατι, τι λογαριασμο εχετε?

Επίσης αμα δεν εχει 60λεπτο μέσα παει στο μείον ?

• Like 2
Δημοσ.

Μετέφερα το υπόλοιπο και μόλις έκλεισα τον λογαριασμό. Αν ο καθένας μας με την δικαιολογία ότι θα τους ......  ή ότι είναι καρτέλ δεν κάνει κάτι δεν θα αλλάξει τίποτα.ποτέ. Τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε...

https://www.capital.gr/diethni/3759210/i-carrefour-apesure-proionta-tis-pepsico-apo-ta-rafia-sti-gallia-diafonontas-me-tin-auxisi-ton-timon-tous/

• Like 6
Δημοσ.
5 minutes ago, mitsel said:

Μετέφερα το υπόλοιπο και μόλις έκλεισα τον λογαριασμό. Αν ο καθένας μας με την δικαιολογία ότι θα τους ......  ή ότι είναι καρτέλ δεν κάνει κάτι δεν θα αλλάξει τίποτα.ποτέ. Τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε...

https://www.capital.gr/diethni/3759210/i-carrefour-apesure-proionta-tis-pepsico-apo-ta-rafia-sti-gallia-diafonontas-me-tin-auxisi-ton-timon-tous/

Θα περιμένω μερικές μέρες-εβδομαδες να δω αν/μήπως γίνει κάτι διαφορετικό, πιθανότητα 1 στο Δισεκατομμύριο, όποτε αποστολή υπολοίπου σε Ν26 μέσω Revolut και Google Pay και καπάκι κλείσιμο λογαρισμού.

Έτσι κι αλλιώς ήταν (για μένα) μακράν η χειρότερη τράπεζα ακολουθούμενη απο την Πειραιώς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εν τω μεταξυ, εαν πας στο web banking να αλλαξεις τυπο λογαριασμου για να μην χρεώνεσαι ( στο mobile δε γινεται να αλλαξεις λογαριασμο) ακυρωνει την χρεωστικη σου καρτα και εκδιδεται μια νεα για μονο αναληψεις καταθεσεις !

Ακύρωση της χρεωστικής κάρτας σας

Εάν προχωρήσετε στην αλλαγή του λογαριασμού σας, θα ακυρωθεί η χρεωστική κάρτα σας DEBIT MASTERCARD με αριθμό 5167 .....*****

Έλαβα γνώση για την ακύρωση της κάρτας μου και την έκδοση νέας και θέλω να συνεχίσω.

Αποκτήστε αναληπτική κάρτα

Ταυτόχρονα, θα γίνει έκδοση νέας αναληπτικής κάρτας Eurobank Cash Card Cirrus.

Με τη νέα κάρτα σας θα μπορείτε να κάνετε αναλήψεις και καταθέσεις μετρητών, να ελέγχετε το υπόλοιπό σας και να ενημερώνεστε για τις τελευταίες 10 κινήσεις του λογαριασμού σας σε ATM της Eurobank. Σε ATM άλλων τραπεζών με το σήμα Cirrus στην Ελλάδα και το εξωτερικό μπορείτε να κάνετε μόνο αναλήψεις μετρητών. Με την κάρτα σας δεν μπορείτε να κάνετε αγορές σε φυσικά καταστήματα και e-shop ή πληρωμές λογαριασμών.

Η κάρτα σας θα είναι η:

EUROBANK CASH CARD CIRRUS

Θα λάβετε τη νέα κάρτα σας ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.

Κλείσιμο λογαριασμόυ και bye bye!!!! Σε άλλη τράπεζα ακόμη και εξωτερικού (revolut, Curve κλπ)

Με συνοπτικές διαδικασίες....έτσι θέλουν αυτοί....;;;

Έτσι και εμείς 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...