panos- Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, achisael είπε Aπο 7.1 ? Άρα αν έχεις 2 λογαριασμούς στην εθνική (εννοώ εγώ έχω 2 λογαριασμούς έναν δικό μου και έναν κοινό με τον αδερφο) θα χρεωθεί 2 φορές χ1ευρω κάθε μήνα? Αν και οι 2 γίνουν προνομίων, ναι. οπως είπα μπορείς και εσύ να αποφασίσεις ποιοι θα γίνουν και ποιοι όχι, όταν έρθει η σειρά σου, ή να τους κάνεις νωρίτερα αν θέλεις
nick_souvlaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εγώ είδα πάλι μόλις όλα τα email μου και το μόνο που έχω είναι αυτό που τρέχει ήδη για τα 0.6ευρώ το μήνα. Ούτε στο site βλέπω κάτι για 1ευρώ (Νέα εποχή συνεργασίας με την ένταξη στο Eurobank My Advantage Banking | Eurobank). ΑΑΑΑ...τώρα κατάλαβα ότι το 1ευρώ που λέτε είναι για Εθνινή. Γράψτε λάθος. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από nick_souvlaki
achisael Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Άρα αν κάποιος έχει 2 λογαριασμούς θα έχει χρέωση 2ευρω τον μήνα. Δεν πάνε καλα. Ξέρει κάποιος πως να κάνω κλεισιμο λογαριασμου online Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από achisael
Neptu Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου απ ότι φαίνεται θα γίνει το ίδιο ξεσκαρτάρισμα που έγινε και με την κινητή. Θυμάστε ότι πριν χρόνια που με ανανέωση 5€ (ή ακόμα και 1€ η wind/TIM) είχες νούμερο για 1 χρόνο και λειτουργούσε κανονικά. Τότε όλοι είχαν στανταρ από 2 νούμερα και πάνω. Μια sim να μιλάμε με φίλους που είχαν cosmote μια με φίλους που είχαν vodafone... Κι εγώ είχα κάποιες sim. Όταν όμως αλλάξανε πολιτική δε συνέφερε να δίνεις 10€/2μηνο για να κρατάς τα νούμερα, οπότε όλοι έχουν από ένα νούμερο, άντε 2ο σε κάποιες περιπτώσεις λόγω δουλειάς. Ε το ίδιο θα γίνει με τις τράπεζες. Θα χρεώνουν όλοι οπότε θα κρατήσει ο καθένας από 1 λογαριασμό 1
Weiss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Αυτή η χρέωση αφορά μόνο επαγγελματικούς λογαριασμούς ή όλους?
Gulik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, Weiss είπε Αυτή η χρέωση αφορά μόνο επαγγελματικούς λογαριασμούς ή όλους? Όλους υποχρεωτικά.
achisael Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Πήρα και ρώτησα μου είπανε οι απλοί ταμιευτηρίου ή αποταμίευσης δεν θα έχουν την χρέωση εκτός αν τον αναβαθμίσεις μόνος σου . Επιδης θα πρέπει να έρθει μήνυμα ότι θα γίνει αναβάθμιση και πάλι μπορείς να πες ότι δεν την θέλεις. Έτσι μου είπανε. 4
thagkol Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Πάντως είναι ωραίο που όλοι θέλετε τσάμπα εξυπηρέτηση από τις τράπεζες και δωρεάν εισερχόμενα και εξερχόμενα εμβάσματα και μπόνους από επιστροφή κλπ, και μόλις ζητήσουν μια μικρή χρέωση γιατί στο κάτω κάτω όλα αυτά έχουν και ένα κόστος, επαναστατείτε. 1 3 5
GREGORYMO Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, thagkol είπε Πάντως είναι ωραίο που όλοι θέλετε τσάμπα εξυπηρέτηση από τις τράπεζες και δωρεάν εισερχόμενα και εξερχόμενα εμβάσματα και μπόνους από επιστροφή κλπ, και μόλις ζητήσουν μια μικρή χρέωση γιατί στο κάτω κάτω όλα αυτά έχουν και ένα κόστος, επαναστατείτε. Για την ΥΠΟΧΡΕΩΤΗΤΑ, συζητάμε. Η είν' προαιρετικο ?
thagkol Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, λογικά υποχρεωτικό είναι. Πάντως αν κάνεις μια συναλλαγή 60 ευρώ στο Σκλαβενίτη που έχει 1% επιστροφή, τα έβγαλες τα 0,60 του μήνα. Και σίγουρα κανείς δεν κάνει μόνο 60 ευρώ το μήνα σουπερμάρκετ, ενώ υπάρχουν και πάμπολλες εταιρείες με μεγαλύτερο % επιστροφής. Οπότε στο σύνολο πάλι κερδισμένος είσαι. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από thagkol
george1807 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, thagkol είπε Πάντως είναι ωραίο που όλοι θέλετε τσάμπα εξυπηρέτηση από τις τράπεζες και δωρεάν εισερχόμενα και εξερχόμενα εμβάσματα και μπόνους από επιστροφή κλπ, και μόλις ζητήσουν μια μικρή χρέωση γιατί στο κάτω κάτω όλα αυτά έχουν και ένα κόστος, επαναστατείτε. Ναι μέσα μπαίνουν οι τράπεζες. Όταν η ΕΚΤ έδινε επιτόκια 4%, πόσα έδιναν από αυτά οι ελληνικές τράπεζες; 0.1% Όταν σε χρεώνουν εισερχόμενο έμβασμα 3,5€ από άλλη ελληνική τράπεζα δεν είναι προβληματικό; Ή όταν το μισό τους κέρδος βασίζεται σε fees, αντί για να κάνουν ουσιαστική τραπεζική. 7 2
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, thagkol είπε Πάντως είναι ωραίο που όλοι θέλετε τσάμπα εξυπηρέτηση από τις τράπεζες και δωρεάν εισερχόμενα και εξερχόμενα εμβάσματα και μπόνους από επιστροφή κλπ, και μόλις ζητήσουν μια μικρή χρέωση γιατί στο κάτω κάτω όλα αυτά έχουν και ένα κόστος, επαναστατείτε. Μην το κάνουμε και Μαρθα Βούτση το θέμα.
for4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 23 λεπτά πριν, thagkol είπε Πάντως είναι ωραίο που όλοι θέλετε τσάμπα εξυπηρέτηση από τις τράπεζες και δωρεάν εισερχόμενα και εξερχόμενα εμβάσματα και μπόνους από επιστροφή κλπ, και μόλις ζητήσουν μια μικρή χρέωση γιατί στο κάτω κάτω όλα αυτά έχουν και ένα κόστος, επαναστατείτε. δεν έχω πρόβλημα να χρεώνουν τις υπηρεσίες τους, αλλά όταν το κράτος με υποχρεώνει να τις χρησιμοποιώ ναι τότε έχω πρόβλημα. 2 1
kontow Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Εγώ πάντως έβαλα να πληρώνονται απο εκεί 2 ΕΦΚΑ μου (που ούτως ή άλλως πλήρωνα με προμήθεια σε άλλη τράπεζα) με πάγια εντολή που είναι δωρεάν, οπότε το εκμεταλλεύομαι έτσι προς το παρόν.
mrkra Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 55 minutes ago, thagkol said: Πάντως είναι ωραίο που όλοι θέλετε τσάμπα εξυπηρέτηση από τις τράπεζες και δωρεάν εισερχόμενα και εξερχόμενα εμβάσματα και μπόνους από επιστροφή κλπ, και μόλις ζητήσουν μια μικρή χρέωση γιατί στο κάτω κάτω όλα αυτά έχουν και ένα κόστος, επαναστατείτε. Εσυ που εισαι large ασε και τα χρηματα σου κληρονομια. Αρκει που εχουν τα κεφαλαια μας και μονο απο αυτο βγαζουν πολλα λεφτα σε επενδυσεις και δανεια οποτε αν νιωθεις οτι παιρνουν λιγα δωρισε τα κιολας... 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα