Gulik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, G.bar είπε Φαντάζομαι έχετε δει ότι από 7/1 θα χρεώνει και η Εθνική 1€ τον μήνα. Τότε τα 60c της eurobank θα φαίνονται λίγα. Το e-value εννοείς;
G.bar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Gulik είπε Το e-value εννοείς; Εννοώ την αυτόματη αναβάθμιση σε «λογαριασμό προνομίων» με κόστος 1€ από 7/1/25.
Gulik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, G.bar είπε Εννοώ την αυτόματη αναβάθμιση σε «λογαριασμό προνομίων» με κόστος 1€ από 7/1/25. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που γράφεις ως αυτόματη αναβάθμιση, μπες και στο επίσημο site να διαβάσεις.
G.bar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Gulik είπε Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που γράφεις ως αυτόματη αναβάθμιση, μπες και στο επίσημο site να διαβάσεις. 2
Gulik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, G.bar είπε Σε εμένα δεν βγάζει απολύτως τίποτα για αυτόματες αναβαθμίσεις σε τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς που έλεγξα πριν λίγο. Αυτός των προνομίων ξέρεις πόσο καιρό υφίσταται, ως επιλογή; Δεν είναι κάτι καινούργιο.
G.bar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, Gulik είπε Σε εμένα δεν βγάζει απολύτως τίποτα για αυτόματες αναβαθμίσεις σε τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς που έλεγξα πριν λίγο. Αυτός των προνομίων ξέρεις πόσο καιρό υφίσταται, ως επιλογή; Δεν είναι κάτι καινούργιο. Η αλήθεια είναι ότι τώρα είδα βγάζει επιλογή να μην γίνει η αυτόματη αλλαγή αν δεν θες, αλλά το θέμα είναι ότι εμένα με συμφέρει γιατί κάνω μεταφορές σε άλλους λογαριασμούς και πληρωμές που η χρέωση ξεπερνάει κατά πολύ το 1€. Απλά δεν ξέρω αν επιλέξεις να μην γίνει αναβάθμιση αν θα μπορείς νά την κάνεις μετά ή αν την κάνεις , αν θα μπορείς να επιστρέψεις πάλι πίσω. 1
GREGORYMO Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, G.bar είπε Φαντάζομαι έχετε δει ότι από 7/1 θα χρεώνει και η Εθνική 1€ τον μήνα. Τότε τα 60c της eurobank θα φαίνονται λίγα. Πώς προκύπτει αυτό? Απροειδοποίητα? Γιατί η eurobank έστειλε ΑΤΟΜΙΚΕΣ ειδοποιήσεις
GREGORYMO Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dsi44 είπε ποτε εστειλε? γιατι κανεις γνωστος δεν ελαβε. Μάλλον ΔΕΝ θυμάσαι. Μας έστειλε email με συγκεκριμένη και ατομική ημερομηνία. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από GREGORYMO Συμπληρώμα 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Η Eurobank όντως είχε στείλει email και νομιζω κάποιους μήνες πριν. Από Εθνική ούτε εγώ έχω λάβει κάτι μέχρι στιγμής...
Gulik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μας έστειλε email με συγκεκριμένη και ατομική ημερομηνία. Έλαβες εσύ τέτοιο email, δηλαδή; Υπάρχει κάπου, σε screenshot έστω;
panos- Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Στην εθνική γίνεται σταδιακά. Μπορείτε μέσα από την οθόνη του λογαριασμού (Καρτέλα προνόμια) να δείτε αν είστε στην αυτόματη μετατροπή, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα προνόμια ανά πάσα στιγμή. Ακομα και να τον κάνετε ή να γίνει αυτόματα προνομίων, έχετε δυνατότητα επαναφοράς σε απλό λογαριασμό.
achisael Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, G.bar είπε Φαντάζομαι έχετε δει ότι από 7/1 θα χρεώνει και η Εθνική 1€ τον μήνα. Τότε τα 60c της eurobank θα φαίνονται λίγα. Aπο 7.1 ? Άρα αν έχεις 2 λογαριασμούς στην εθνική (εννοώ εγώ έχω 2 λογαριασμούς έναν δικό μου και έναν κοινό με τον αδερφο) θα χρεωθεί 2 φορές χ1ευρω κάθε μήνα?
Gulik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, achisael είπε Aπο 7.1 ? Άρα αν έχεις 2 λογαριασμούς στην εθνική (εννοώ εγώ έχω 2 λογαριασμούς έναν δικό μου και έναν κοινό με τον αδερφο) θα χρεωθεί 2 φορές χ1ευρω κάθε μήνα? Σου ήρθε κάποια προσωπική ενημέρωση;
achisael Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Gulik είπε Σου ήρθε κάποια προσωπική ενημέρωση; Οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα