Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, G.bar είπε

Φαντάζομαι έχετε δει ότι από 7/1 θα χρεώνει και η Εθνική 1€ τον μήνα. Τότε τα 60c της eurobank θα φαίνονται λίγα. 

Το e-value εννοείς; 

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Gulik είπε

Το e-value εννοείς; 

Εννοώ την αυτόματη αναβάθμιση σε «λογαριασμό προνομίων» με κόστος 1€ από 7/1/25.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, G.bar είπε

Εννοώ την αυτόματη αναβάθμιση σε «λογαριασμό προνομίων» με κόστος 1€ από 7/1/25.

Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που γράφεις ως αυτόματη αναβάθμιση, μπες και στο επίσημο site να διαβάσεις. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Gulik είπε

Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που γράφεις ως αυτόματη αναβάθμιση, μπες και στο επίσημο site να διαβάσεις. 

IMG_0684.jpeg.d3a258fff5f97ec479ef1d6f8455ff5b.jpegIMG_0685.jpeg.4686fd1d13afb8a1b5e503b17daea216.jpeg

• Sad 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, G.bar είπε

IMG_0684.jpeg.d3a258fff5f97ec479ef1d6f8455ff5b.jpegIMG_0685.jpeg.4686fd1d13afb8a1b5e503b17daea216.jpeg

Σε εμένα δεν βγάζει απολύτως τίποτα για αυτόματες αναβαθμίσεις σε τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς που έλεγξα πριν λίγο. 

Αυτός των προνομίων ξέρεις πόσο καιρό υφίσταται, ως επιλογή; Δεν είναι κάτι καινούργιο. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Gulik είπε

Σε εμένα δεν βγάζει απολύτως τίποτα για αυτόματες αναβαθμίσεις σε τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς που έλεγξα πριν λίγο. 

Αυτός των προνομίων ξέρεις πόσο καιρό υφίσταται, ως επιλογή; Δεν είναι κάτι καινούργιο. 

Η αλήθεια είναι ότι τώρα είδα βγάζει επιλογή να μην γίνει η αυτόματη αλλαγή αν δεν θες, αλλά το θέμα είναι ότι εμένα με συμφέρει γιατί κάνω μεταφορές σε άλλους λογαριασμούς και πληρωμές που η χρέωση ξεπερνάει κατά πολύ το 1€. Απλά δεν ξέρω αν επιλέξεις να μην γίνει αναβάθμιση αν θα μπορείς νά την  κάνεις μετά ή αν την κάνεις , αν θα μπορείς να επιστρέψεις πάλι πίσω. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.bar είπε

Φαντάζομαι έχετε δει ότι από 7/1 θα χρεώνει και η Εθνική 1€ τον μήνα. Τότε τα 60c της eurobank θα φαίνονται λίγα. 

Πώς προκύπτει αυτό?

Απροειδοποίητα?

Γιατί η eurobank έστειλε ΑΤΟΜΙΚΕΣ ειδοποιήσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dsi44 είπε

ποτε εστειλε? γιατι κανεις γνωστος δεν ελαβε.

Μάλλον ΔΕΝ θυμάσαι.

Μας έστειλε email με συγκεκριμένη και ατομική ημερομηνία.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
  • Haha 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μας έστειλε email με συγκεκριμένη και ατομική ημερομηνία.

Έλαβες εσύ τέτοιο email, δηλαδή; 

Υπάρχει κάπου, σε screenshot έστω; 

Δημοσ.

Στην εθνική γίνεται σταδιακά. Μπορείτε μέσα από την οθόνη του λογαριασμού (Καρτέλα προνόμια) να δείτε αν είστε στην αυτόματη μετατροπή, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα προνόμια ανά πάσα στιγμή. Ακομα και να τον κάνετε ή να γίνει αυτόματα προνομίων, έχετε δυνατότητα επαναφοράς σε απλό λογαριασμό.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, G.bar είπε

Aπο 7.1 ?

Άρα αν έχεις 2 λογαριασμούς στην εθνική (εννοώ εγώ έχω 2 λογαριασμούς έναν δικό μου και έναν κοινό με τον αδερφο) θα χρεωθεί 2 φορές χ1ευρω κάθε μήνα?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, achisael είπε

Aπο 7.1 ?

Άρα αν έχεις 2 λογαριασμούς στην εθνική (εννοώ εγώ έχω 2 λογαριασμούς έναν δικό μου και έναν κοινό με τον αδερφο) θα χρεωθεί 2 φορές χ1ευρω κάθε μήνα?

Σου ήρθε κάποια προσωπική ενημέρωση; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...