Προς το περιεχόμενο

Eurobank υποχρεωτική συνδρομή σε κάθε λογαριαμό.

Havik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχω 2 λογαριασμους στην eurobank και την περασμενη εβδομαδα μου τραβηξαν και εμενα 60 λεπτα απο τον καθενα.

Αρχικα αφου μετεφερα ολο το διαθεσιμο υπολοιπο του ενος λογαρισμου στον αλλο και μηδενισα τον ενα, πηγα να πατησω κλεισιμο λογαρισμου και μου εμφανιζει μυνημα  οτι για να τον κλεισω θα πρπει να απενεργοποιησω τις ολες  ενεργες υπηρεσιες που εχει ο λογαρισμος και μου λεει οτι εχω ενεργοποιημενη καποια παγια εντολη που πρπει να απενεργοποιηθει. Ποτε δεν ειχα και ουτε εχω καποια παγια εντολη σε αυτον τον λογαριασμο, δεν ξερω τι σκαλωμα εχει φαει το e-bakιng αλλα το μυνημα που εμφανιζει δεν ισυχει.

Στην συνεχεια  δοκιμασα να κανω αλλαγη πακετου και στους 2 λογαριασμος με σκοπο να δω τα διαθεσιμα πακετα και αν υπαρχει καποιο χωρις χρεωση, αλλα μου εμφανιζε το ιδιο μυνημα και στους 2 λογαρισμους, οτι η αλλαγη τυπου λογαρισμου δεν μπορει να ολοκληρωθει επειδη ο λογαριασμος ειναι συνδεμενος με καποιες υπηρεσιες που δεν ειναι δυνατη η διαχειριση τους απο το e-ebaking και οτι πρπει να επισκευτω καταστημα αν θελω να κανω αλλαγη τυπου λογαρισμου.

Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο? Δν φτανει που με το ετσι θελω βαλανε συνδρομη δεν μπορουμε να κανουμε και ενεργειες απο το ebaking και πρπει να τρεχουμε σε φυσικα καταστηματα τωρα?

Επεξ/σία από Pwpwpw
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 820
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Eχω 2 λογαριασμους στην eurobank και την περασμενη εβδομαδα μου τραβηξαν και εμενα 60 λεπτα απο τον καθενα.

Αρχικα αφου μετεφερα ολο το διαθεσιμο υπολοιπο του ενος λογαρισμου στον αλλο και μηδενισα τον ενα, πηγα να πατησω κλεισιμο λογαρισμου και μου εμφανιζει μυνημα  οτι για να τον κλεισω θα πρπει να απενεργοποιησω τις ολες  ενεργες υπηρεσιες που εχει ο λογαρισμος και μου λεει οτι εχω ενεργοποιημενη καποια παγια εντολη που πρπει να απενεργοποιηθει. Ποτε δεν ειχα και ουτε εχω καποια παγια εντολη σε αυτον τον λογαριασμο, δεν ξερω τι σκαλωμα εχει φαει το e-bakιng αλλα το μυνημα που εμφανιζει δεν ισυχει.

Στην συνεχεια  δοκιμασα να κανω αλλαγη πακετου και στους 2 λογαριασμος με σκοπο να δω τα διαθεσιμα πακετα και αν υπαρχει καποιο χωρις χρεωση, αλλα μου εμφανιζε το ιδιο μυνημα και στους 2 λογαρισμους, οτι η αλλαγη τυπου λογαρισμου δεν μπορει να ολοκληρωθει επειδη ο λογαριασμος ειναι συνδεμενος με καποιες υπηρεσιες που δεν ειναι δυνατη η διαχειριση τους απο το e-ebaking και οτι πρπει να επισκευτω καταστημα αν θελω να κανω αλλαγη τυπου λογαρισμου.

Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο? Δν φτανει που με το ετσι θελω βαλανε συνδρομη δεν μπορουμε να κανουμε και ενεργειες απο το ebaking και πρπει να τρεχουμε σε φυσικα καταστηματα τωρα?

Πράγματι, όπως έχουμε εξηγήσει και στο παρελθόν, σε αναγκάζουν να χάσεις μια ημέρα (τουλάχιστον) με ραντεβού κι επίσκεψη σε υποκατάστημα, ώστε να "κλείσεις" λογαριασμό, ακόμη και με μηδενικό υπόλοιπο. 

• Like 2

1 λεπτό πριν, Gulik είπε

Πράγματι, όπως έχουμε εξηγήσει και στο παρελθόν, σε αναγκάζουν να χάσεις μια ημέρα (τουλάχιστον) με ραντεβού κι επίσκεψη σε υποκατάστημα, ώστε να "κλείσεις" λογαριασμό, ακόμη και με μηδενικό υπόλοιπο. 

Δουλεμα κανονικο δηλαδη, εφοσον ειναι απαραιτητη η επισκεψη σε καταστημα για πιο λογο την εχουν την επιλογη "κλεισιμο λογαρισμου" στο ebaking? Επισης ακομη και να προσπερασω το κλεισιμο, ειναι δυνατον να μην με αφηνει καν να αλλαξω τον τυπου λογαρισμου ωστε να κανω αλλαγη σε καποιον χωρις μηνιαια χρεωση?

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

και μου εμφανιζει μυνημα  οτι για να τον κλεισω θα πρπει να απενεργοποιησω τις ολες  ενεργες υπηρεσιες που εχει ο λογαρισμος και μου λεει οτι εχω ενεργοποιημενη καποια παγια εντολη που πρπει να απενεργοποιηθει

Χωρίς να είμαι σίγουρος και χωρίς να ξέρω, υποθέτω ότι το κάνουν αυτό ώστε πλαγίως να σε αναγκάσουν να πας από το κατάστημα, κάτι το οποίο φυσικά δεν θες να κάνεις, και έτσι με πλάγιο τρόπο σε αποθαρρύνουν από το να κλείσεις τον λογαριασμό ώστε να συνεχίσουν να σε χρεώνουν.

Αφου δεν σε αφηνουν να τον κλεισεις online, τον μηδενιζεις και τον ξεχνας? Βέβαια αυτο ειναι κακο απ την αποψη οτι μπορει μετα απο 10 χρονια να σου ζητησει 60λεπτο επι δεκαετία... αλλα οκ!

Εμενα παντως που δεν ειχα βαλει λεφτα μεσα επειδη δεν τον χρησιμοποιώ,  μου τραβηξε 3 60λεπτα μαζεμένα μολις εβαλα ενα μικροποσο για να κανω μια αγορα. Τωρα δεν ξερω αν τον αφησω ετσι διχως υπόλοιπο μεσα, αν σε μελλοντικο χρονο μου ζήτησει ητραπεζα να πληρωσω μαζεμενα 60λεπτα

10 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Δουλεμα κανονικο δηλαδη, εφοσον ειναι απαραιτητη η επισκεψη σε καταστημα για πιο λογο την εχουν την επιλογη "κλεισιμο λογαρισμου" στο ebaking? Επισης ακομη και να προσπερασω το κλεισιμο, ειναι δυνατον να μην με αφηνει καν να αλλαξω τον τυπου λογαρισμου ωστε να κανω αλλαγη σε καποιον χωρις μηνιαια χρεωση?

Εγώ πριν ενός 6μήνου  περίπου τις άλλαξα σε “αποταμιεύω τώρα “μέσω e-banking. 

9 ώρες πριν, panosno1com είπε

Βέβαια αυτο ειναι κακο απ την αποψη οτι μπορει μετα απο 10 χρονια να σου ζητησει 60λεπτο επι δεκαετία... αλλα οκ!

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά έχει αναφερθεί εδώ στο νήμα, ότι χρεώνει αναδρομικά μόνο τους 6 τελευταίους μήνες. Ακόμη και να μην ισχύει κάποιος αποκλείεται να μην μπορέσει να πάει να κλείσει έναν λογαριασμό μέσα σε λιγότερο από 1 έτος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panoszavra είπε

Απο το ebaking του υπολογιστή δεν με αφήνει καν να κάνω αλλαγή μου λέει να πάω σε κατάστημα. Απο την εφαρμογή στο κινητό με αφήνει μεν, αλλά τα διαθέσιμη προγράμματα που μου δείχνει είναι 3 και έχουν μεγαλύτερα χρεώσεις και το τρία( νομίζω 1.5 , 4 και 10 ευρώ ανάλογα πιο από τα 3 θα επιλέξω), δεν μου εμφανίζει πουθενά να κάνω την αλλαγή σε αποταμιεύω.

Επεξ/σία από Pwpwpw

32 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Απο το ebaking του υπολογιστή δεν με αφήνει καν να κάνω αλλαγή μου λέει να πάω σε κατάστημα. Απο την εφαρμογή στο κινητό με αφήνει μεν, αλλά τα διαθέσιμη προγράμματα που μου δείχνει είναι 3 και έχουν μεγαλύτερα χρεώσεις και το τρία( νομίζω 1.5 , 4 και 10 ευρώ ανάλογα πιο από τα 3 θα επιλέξω), δεν μου εμφανίζει πουθενά να κάνω την αλλαγή σε αποταμιεύω.

Μια σκέψη... Δοκίμασε να ανοίξεις νέο λογαριασμό "Αποταμιεύω τώρα", και κάνε έκδοση αναληπτικής κάρτας Cirrus την οποία θα συνδέσεις με τον "Αποταμιεύω τώρα" (Όλα αυτά γίνονται μέσω e-banking). Μην συνδέσεις την υφιστάμενη χρεωστική στο νέο λογαριασμό. Αφού γίνει αυτό, ακύρωσε την υφιστάμενη χρεωστική κάρτα χωρίς επανέκδοση και δοκίμασε τότε να κλείσεις τον αρχικό λογαριασμό.

Έχουν παρατηρήσει πολλοί ότι όταν προσπαθείς να κλείσεις τον μοναδικό λογαριασμό που έχεις αυτό δεν γίνεται μέσω e-banking. Με τον παραπάνω τρόπο θα έχεις πλέον δύο οπότε πιστεύω θα δουλέψει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, PharmChem είπε

Μια σκέψη... Δοκίμασε να ανοίξεις νέο λογαριασμό "Αποταμιεύω τώρα", και κάνε έκδοση αναληπτικής κάρτας Cirrus την οποία θα συνδέσεις με τον "Αποταμιεύω τώρα" (Όλα αυτά γίνονται μέσω e-banking). Μην συνδέσεις την υφιστάμενη χρεωστική στο νέο λογαριασμό. Αφού γίνει αυτό, ακύρωσε την υφιστάμενη χρεωστική κάρτα χωρίς επανέκδοση και δοκίμασε τότε να κλείσεις τον αρχικό λογαριασμό.

Έχουν παρατηρήσει πολλοί ότι όταν προσπαθείς να κλείσεις τον μοναδικό λογαριασμό που έχεις αυτό δεν γίνεται μέσω e-banking. Με τον παραπάνω τρόπο θα έχεις πλέον δύο οπότε πιστεύω θα δουλέψει.

Υπάρχουν 2 λογαριασμοί αυτή την στιγμή. Μεταφερα όλα τα χρήματα στον ένα με σκοπό να κλείσω τον δεύτερο λογαριασμό. Χρεωστική υπάρχει ήδη και ήταν συνδεμένη και τους 2 , την έκανα αποσύνδεση  από τον λογαριασμό που θέλω να κλείσω, αλλά όταν πάω να τον κλείσω μου λέει ότι πρέπει να απενεργοποιηθεί μια πάγια εντολή που υπάρχει σε αυτόν τον λογαριασμό για να προχωρήσει  το κλείσιμο.
Επειδη δεν υπάρχει και ούτε υπήρχε ποτέ κάποια πάγια εντολή πήρα να ρωτήσω στην τράπεζα. Τελικά το προϊόν με το οποίο ήταν συνδεμένος αυτός ο λογαριασμός και δεν μπορώ να τον κλείσω από το ebaking ήταν μια προθεσμιακή κατάθεση που υπήρχε και πριν καμιά 15 άρια χρόνια ( ούτε που το θυμόμουν) και αυτός ήταν ο λογαριασμός εξυπηρέτησης. Αν θέλω να τον κλείσω, πρέπει αναγκαστικά να πάω από υποκαταστημα για να αποσυνδεθεί από την προθεσμιακή φάντασμα που υπήρχε πριν 15 χρόνια. Μπορούμε να κάνουμε ένα σκασμό πράγματα από το ebaking αλλά δεν μπορούμε να κλείσουμε ένα λογαριασμό επειδή πριν 15 χρόνια ήταν λογαριασμός εξυπηρέτησης μιας προθεσμιακής. Ο ορισμός του ότι να ναι.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Sad 1

16 ώρες πριν, panosno1com είπε

Αφου δεν σε αφηνουν να τον κλεισεις online, τον μηδενιζεις και τον ξεχνας? Βέβαια αυτο ειναι κακο απ την αποψη οτι μπορει μετα απο 10 χρονια να σου ζητησει 60λεπτο επι δεκαετία... αλλα οκ!

Εμενα παντως που δεν ειχα βαλει λεφτα μεσα επειδη δεν τον χρησιμοποιώ,  μου τραβηξε 3 60λεπτα μαζεμένα μολις εβαλα ενα μικροποσο για να κανω μια αγορα. Τωρα δεν ξερω αν τον αφησω ετσι διχως υπόλοιπο μεσα, αν σε μελλοντικο χρονο μου ζήτησει ητραπεζα να πληρωσω μαζεμενα 60λεπτα

Έχει γραφτεί ότι αν έχεις μηδενικό υπόλοιπο δεν σε χρεώνει τα 0,60. Μόνο αν δει χρήματα να υπάρχουν μέσα σε χρεώνει. Άρα και με το μηδενισμό είναι σαν να τον έκλεισες. Δοκίμασε το και πες μας.

7 ώρες πριν, panoszavra είπε

Σου έστειλαν νέα κάρτα; Με αυτή την κάρτα τι μπορείς να κάνεις;

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Υπάρχουν 2 λογαριασμοί αυτή την στιγμή. Μεταφερα όλα τα χρήματα στον ένα με σκοπό να κλείσω τον δεύτερο λογαριασμό. 

Είπαμε ότι εφόσον τον μηδένισες δεν θα χρεωθείς τα 0,60 στο εξής. Εκτός αν ξαναμπούν λεφτά. Άστον έτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, 1comment είπε

Είπαμε ότι εφόσον τον μηδένισες δεν θα χρεωθείς τα 0,60 στο εξής. Εκτός αν ξαναμπούν λεφτά. Άστον έτσι.

Κάποιο μέλος πιο πίσω έλεγε ότι είχε μηδενίσει τον λογαριασμό του και μετά από 3 μήνες κατέθεσε  λίγα χρήματα μέσα για να κάνει μια μεταφορά που ήθελε και με το που έβαλε χρήματα μέσα στο λογαριασμό του τράβηξαν αυτόματα 3χ0,60 για τους 3 μήνες.

Επεξ/σία από Pwpwpw

14 λεπτά πριν, 1comment είπε

Έχει γραφτεί ότι αν έχεις μηδενικό υπόλοιπο δεν σε χρεώνει τα 0,60. Μόνο αν δει χρήματα να υπάρχουν μέσα σε χρεώνει. Άρα και με το μηδενισμό είναι σαν να τον έκλεισες. Δοκίμασε το και πες μας.

Σου έστειλαν νέα κάρτα; Με αυτή την κάρτα τι μπορείς να κάνεις;

Τον ειχα μηδενικο και μολις εβαλα λεφτα με χρεωσε

Screenshot_20241011_154033_Eurobank.jpg

• Like 1
  • Sad 1

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Ακριβώς!!

Δεν σε ξεχνάνε !!

Είναι απίστευτα τυπικοί σε κάτι τέτοια, ενώ σε κάθε νορμάλ υποχρέωσή τους προς τον πελάτη, προς τον καταναλωτή, προς εμάς δηλαδή, είναι λιγάκι ξεχασιάρηδες και "απρόβλεπτοι"... 

Ληστρικές τακτικές, από όλες τις τράπεζες ανεξαιρέτως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...