Προς το περιεχόμενο

Eurobank υποχρεωτική συνδρομή σε κάθε λογαριαμό.

Havik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 820
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, panosno1com είπε

Τελικα ρε παιδιά αμα δεν εχει μεσα ο λογαριασμος λεφτα, θα αθροιζει τα 60λεπτα? Και μόλις κάνεις καταθεση στα παιρνει?

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρθηκαν στις προηγούμενες σελίδες, ναι, θα αθροίζονται οι 6 τελευταίοι μήνες.

Εγώ προσωπικά δεν έχω λογαριασμό στην Eurobank αλλά έχω κάμποσους λογαριασμούς σε διάφορες άλλες τράπεζες, και με φόβο ότι θα αρχίσουν και αυτές να χρεώνουν στο μέλλον έχω αρχίσει σιγά σιγά να κλείνω λογαριασμούς. Θα κρατήσω μόνο 1 λογαριασμό σε μία τράπεζα. Έτσι κι αλλιώς με το Iris μπορούμε πλέον να στέλνουμε άμεσα χρήματα σε οποιαδήποτε τράπεζα, δεν χρειάζεται να έχουμε σε όλες τις τράπεζες λογαριασμούς.

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, panosno1com είπε

Τελικα ρε παιδιά αμα δεν εχει μεσα ο λογαριασμος λεφτα, θα αθροιζει τα 60λεπτα? Και μόλις κάνεις καταθεση στα παιρνει?

Ακριβώς μόλις κάνεις κατάθεση στα παίρνει για τους μήνες που ήταν ανενεργός ο λογαριασμός. Ίσως αν τον χρησιμοποιείς να τον κάνεις μισθοδοσίας ή αποταμίευσης. 

• Sad 1

3 ώρες πριν, Dream_Killer είπε

Ακριβώς μόλις κάνεις κατάθεση στα παίρνει για τους μήνες που ήταν ανενεργός ο λογαριασμός. Ίσως αν τον χρησιμοποιείς να τον κάνεις μισθοδοσίας ή αποταμίευσης. 

Τον χρησιμοποιω μονο για να βαζω χ χρηματικο ποσό να πληρώνω την δοση της πιστωτικής :P  Νομιζω αμα τον κανω αποταμιευσης δε θα μπορω να βαζω απ το ατμ...

5 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρθηκαν στις προηγούμενες σελίδες, ναι, θα αθροίζονται οι 6 τελευταίοι μήνες.

Εγώ προσωπικά δεν έχω λογαριασμό στην Eurobank αλλά έχω κάμποσους λογαριασμούς σε διάφορες άλλες τράπεζες, και με φόβο ότι θα αρχίσουν και αυτές να χρεώνουν στο μέλλον έχω αρχίσει σιγά σιγά να κλείνω λογαριασμούς. Θα κρατήσω μόνο 1 λογαριασμό σε μία τράπεζα. Έτσι κι αλλιώς με το Iris μπορούμε πλέον να στέλνουμε άμεσα χρήματα σε οποιαδήποτε τράπεζα, δεν χρειάζεται να έχουμε σε όλες τις τράπεζες λογαριασμούς.

Κι εγώ,  ειχα και στις 4 "μεγαλες" δλδ Α, Π, Εθν και € , και εκλεισα τους 2 πρωτους που ηταν μηδεν εδω κ χρονια

3 ώρες πριν, panosno1com είπε

Τον χρησιμοποιω μονο για να βαζω χ χρηματικο ποσό να πληρώνω την δοση της πιστωτικής :P  Νομιζω αμα τον κανω αποταμιευσης δε θα μπορω να βαζω απ το ατμ...

Κλείνεις το λογαριασμό και βάζεις τη δόση της πιστωτικής στο atm απευθείας στο λογαριασμό της, με το ποσό να είναι στρογγυλοποιημένο ανα πέντε ευρώ, αφού τα atm δεν δέχονται κέρματα. Εναλλακτικά την πληρώνεις στο ΚΑΣ εντός καταστήματος. 

• Like 1

Σε αυτό υπάρχει ένα μικρό θέμα, γιατί στις κάρτες πλέον απαιτούν να έχεις πάγια εντολή σε έναν λογαριασμό ώστε να πληρώνεται αυτόματα η ελάχιστη καταβολή ή το ολικό ποσό. Προσπαθώντας να κλείσεις το λογαριασμό πιθανότατα δεν θα σε αφήσει λόγω αυτής

• Thanks 1

6 ώρες πριν, aiadas11 είπε

Κλείνεις το λογαριασμό και βάζεις τη δόση της πιστωτικής στο atm απευθείας στο λογαριασμό της, με το ποσό να είναι στρογγυλοποιημένο ανα πέντε ευρώ, αφού τα atm δεν δέχονται κέρματα. Εναλλακτικά την πληρώνεις στο ΚΑΣ εντός καταστήματος. 

Εννοεις να βαλω στο ατμ την καρτα και να πατήσω πληρωμη? Να παω εντος καταστηματος δυσκολο :lol:

Δοκιμασα απ την εθνικη να πληρωσω μεσω mobile banking αλλα εχει προμηθεια :P

6 ώρες πριν, panosno1com είπε

Εννοεις να βαλω στο ατμ την καρτα και να πατήσω πληρωμη? Να παω εντος καταστηματος δυσκολο :lol:

Δοκιμασα απ την εθνικη να πληρωσω μεσω mobile banking αλλα εχει προμηθεια :P

Ναι, αυτό εννοώ

7 ώρες πριν, panos- είπε

Σε αυτό υπάρχει ένα μικρό θέμα, γιατί στις κάρτες πλέον απαιτούν να έχεις πάγια εντολή σε έναν λογαριασμό ώστε να πληρώνεται αυτόματα η ελάχιστη καταβολή ή το ολικό ποσό. Προσπαθώντας να κλείσεις το λογαριασμό πιθανότατα δεν θα σε αφήσει λόγω αυτής

ποιος το απαιτεί αυτό; γιατί σε eurobank / Piraeus δεν ισχύει

1 ώρα πριν, Neptu είπε

ποιος το απαιτεί αυτό; γιατί σε eurobank / Piraeus δεν ισχύει

όλες οι νέες κάρτες έχουν πάγια που δεν απενεργοποιείται κάπως και στις παλιές έχει αρχίσει να έρχεται ενημερωτικό e-mail. 

ο μόνος τρόπος να σε αφήσει να την απενεργοποιήσεις, είναι αν δει ότι έχεις άλλη πάγια για την ίδια κάρτα. 

3 ώρες πριν, panos- είπε

όλες οι νέες κάρτες έχουν πάγια που δεν απενεργοποιείται κάπως και στις παλιές έχει αρχίσει να έρχεται ενημερωτικό e-mail. 

ο μόνος τρόπος να σε αφήσει να την απενεργοποιήσεις, είναι αν δει ότι έχεις άλλη πάγια για την ίδια κάρτα. 

1,5 μήνα έχω τη μια κάρτα. Απλά όταν την ενεργοποίησα μου είχε επιλογή αν θέλω πάγια εξόφληση και επέλεξα όχι.

Στην άλλη κάρτα που την έχω 5+ χρόνια πάλι δεν έχω ενεργοποιήσει κάτι.

Ποτέ δεν έχω αφήσει απλήρωτο λογαριασμό βέβαια, δε ξέρω αν παίζει ρόλο

Θεωρώ πως σταδιακά θα γίνει σε όλους και αυτό, όπως το my blue. Και σε Εθνική έχει αρχίσει εδώ και καιρό, πρώτα από τις νέες αιτήσεις 

• 1 μήνα μετά...
5 ώρες πριν, Give-me-a-hit είπε

μου τραβηξαν εμενα 60 σεντς τους 3 τελευταιους μηνες. αξιζει να κανω αλλαγη λογαριασμου ? ή να φυγω απο eurobank?

Αν μπορείς, φύγε 

7 ώρες πριν, Give-me-a-hit είπε

μου τραβηξαν εμενα 60 σεντς τους 3 τελευταιους μηνες. αξιζει να κανω αλλαγη λογαριασμου ? ή να φυγω απο eurobank?

Δεν θα σου απαντήσουμε εμείς αν αξίζει να κάνεις αλλαγή η να φύγεις.

Άμα έχεις πραγματικό "κέρδος" είτε σε χρήμα είτε σε χρόνο και λες ότι αξίζει τα 60 λεπτά κάθεσαι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...