Προς το περιεχόμενο

Eurobank υποχρεωτική συνδρομή σε κάθε λογαριαμό.

Havik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Έχω 2 λογαριασμούς στην eurobank ανενεργούς. Θέλω να τους καταργήσω για να μην έχω χρέωση της υπηρεσίας αυτής. Πώς μπορεί να γίνει? Πρέπει να πάω σε κατάστημα? Γιατί δεν είδα από την εφαρμογή τους κάτι σχετικό για διαγραφή τους. Ο ένας είναι μεγάλο ταμιευτήριο με 0,54€ μέσα και ο άλλος ταμιευτήριο με 1,93€. Στον 1ο μου λέει αν θέλω να βάλω πόσο μέσα για να.ενεργοποιηθει η υπηρεσία καθώς έχει κάτω από 0,60€ ενώ το ταμιευτήριο παρόλο που έχει το ποσό μεγαλύτερο από 0,60€ δεν μου έχει κάνει κράτηση για την υπηρεσία. Έχει προτεινόμενα αλλά πακέτα με μεγαλύτερες χρεώσεις. Ευχαριστώ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 820
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Καλησπέρα. Έχω 2 λογαριασμούς στην eurobank ανενεργούς. Θέλω να τους καταργήσω για να μην έχω χρέωση της υπηρεσίας αυτής. Πώς μπορεί να γίνει? Πρέπει να πάω σε κατάστημα? Γιατί δεν είδα από την εφαρμογή τους κάτι σχετικό για διαγραφή τους. Ο ένας είναι μεγάλο ταμιευτήριο με 0,54€ μέσα και ο άλλος ταμιευτήριο με 1,93€. Στον 1ο μου λέει αν θέλω να βάλω πόσο μέσα για να.ενεργοποιηθει η υπηρεσία καθώς έχει κάτω από 0,60€ ενώ το ταμιευτήριο παρόλο που έχει το ποσό μεγαλύτερο από 0,60€ δεν μου έχει κάνει κράτηση για την υπηρεσία. Έχει προτεινόμενα αλλά πακέτα με μεγαλύτερες χρεώσεις. Ευχαριστώ!!

Κάνε τους λογαριασμούς "Αποταμιεύω ώρα", που δε χρεώνεται κάποιο πακέτο και δεν έχει κάρτα για συναλλαγές. Απ ότι λένε τουλάχιστον, το χέρι μου στη φωτιά δε το βάζω. Αν πιστεύεις δε θα τους ξαναχρειαστείς, τους κλείνεις, νομίζω όμως σε κατάστημα μόνο.

Μπορώ να απενεργοποιήσω το πακέτο Eurobank My Blue Advantage;

Ναι. Ωστόσο, χωρίς το πακέτο Eurobank My Blue Advantage δεν μπορείτε να έχετε λογαριασμό με τον οποίο κάνετε πληρωμές, μεταφορές χρημάτων, αγορές και αναλήψεις. Θα χρειαστεί να κάνετε:

• Αλλαγή τύπου λογαριασμού σε λογαριασμό Αποταμιεύω Τώρα ή λογαριασμό εξυπηρέτησης δανείου.
  • Κλείσιμο του λογαριασμού.

• Thanks 1

Δηλαδη ακομα και αν ο λογαριασμος ειναι μηδενικος, θα συνεχιζει να χρεωνει τα 60σεντς ? Οποτε σε ας πουμε 10 μηνες θα ειναι μειον 6 ευρω και αν βαλω ενα 10ρικο θα μου μείνουν 4??

• 2 εβδομάδες αργότερα...

θελω να αγοράσω κάτι με €πιστροφή eurobank, αλλα στον λογαριασμό δεν εχω βαλει λεφτα εδω και 5-6 μήνες. δεν ειχε χρήματα και λογικά δεν τράβηξαν τα 60 λεπτά/μηνα.

αν βάλω χρηματα, θα τραβήξουν αυτόματα τα 60 λεπτα για κάθε μήνα και αφού κάνω την αγορά, θα μπει κανονικά η €πιστροφή ή θα πρεπει να κάνω καποια άλλη ενέργεια; εχω ξεχάσει τους κωδικους για το ebanking και δεν γνωρίζω αν πρεπει να κάνω κατι απο εκει,

εχει δοκιμάσει κανενας το παραπάνω σενάριο; θα κανω ενα τηλ αυριο πρωί στην τράπεζα αλλα ηθελα να κάνω την αγορά σημερα.

5 λεπτά πριν, Dream_Killer είπε

Ξέρετε αν η Eurobank πλέον χρεώνει με το my advantage banking κάθε μήνα οποίον διατηρεί λογαριασμό; 

Σιχάματα της Eurobank.

Όπως θα δεις μέσα σε αυτό το τοπικ, ναι. Και λογικά έχεις ενημερωθεί εδώ και μήνες (απλά δεν έδωσες σημασία στο μαιλ της Eurobank) 

16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Όπως θα δεις μέσα σε αυτό το τοπικ, ναι. Και λογικά έχεις ενημερωθεί εδώ και μήνες (απλά δεν έδωσες σημασία στο μαιλ της Eurobank) 

Η Eurobank το έχει κάνει για όλους τους πελάτες της;

Μόλις τώρα, Dream_Killer είπε

Η Eurobank το έχει κάνει για όλους τους πελάτες της;

Σταδιακα γινεται για ολους τους προσωπικους λογαριασμους, οι τελευταιοι μαλλον τωρα τον Αυγουστο (οπως και ο δικος μου). Για επαγγελματικους δεν γνωριζω

• Like 1

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Σταδιακα γινεται για ολους τους προσωπικους λογαριασμους, οι τελευταιοι μαλλον τωρα τον Αυγουστο (οπως και ο δικος μου). Για επαγγελματικους δεν γνωριζω

Μακριά από Eurobank τότε. Χρεώνουν και άλλες υποχρεωτική συνδρομή γιατί δεν ξέρω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, SabotazNic said:

μηπως ετυχε σε κανενα να μην εχουν πληρωθει 2-3 μηνες τα 0,60€ γιατι δεν ειχε χρήματα ο λογαριασμός, αν επηρεάζουν την €πιστροφή;

απο την τράπεζα μου ειπαν οτι ειναι ξεχωριστά προιοντα αλλα στην αρχη δεν ηταν και πολυ σίγουρη..

θελω να παρω κάτι και για 3 μηνες δεν ελαβαν τα 0,60 και φοβάμαι μη χασω την επιστροφή

Επεξ/σία από prefuse

1 λεπτό πριν, prefuse είπε

μηπως ετυχε σε κανενα να μην εχουν πληρωθει 2-3 μηνες τα 0,60€ γιατι δεν ειχε χρήματα ο λογαριασμός, αν επηρεάζουν την €πιστροφή;

απο την τράπεζα μου ειπαν οτι ειναι ξεχωριστά προιοντα αλλα στην αρχη δεν ηταν και πολυ σίγουρη..

θελω να παρω κάτι και για 3 μηνες δεν ελαβαν τα 0,60 και φοβάμαι μη χασω την επιστροφή

Αρχικα πρεπει να γινει ανακτηση των κωδικων. Λογικα δεν θα επηρεαστει οσο εχεις ενεργη καρτα που να εχει την επιστροφη πανω. Θα την λαβεις. Βαλε χρηματα και το πολυ πολυ να σου τραβηξουν και 1.80 για 3 μηνες (αν οχι μονο 0.60 του τρεχοντος μηνα). Λογικα για να ψαχνεσαι, η επιστροφη σε συμφερει 

Just now, SabotazNic said:

Αρχικα πρεπει να γινει ανακτηση των κωδικων. Λογικα δεν θα επηρεαστει οσο εχεις ενεργη καρτα που να εχει την επιστροφη πανω. Θα την λαβεις. Βαλε χρηματα και το πολυ πολυ να σου τραβηξουν και 1.80 για 3 μηνες (αν οχι μονο 0.60 του τρεχοντος μηνα). Λογικα για να ψαχνεσαι, η επιστροφη σε συμφερει 

εχω τους κωδικους, απλα χρησιμοποιω αλλη τραπεζα και ετυχε τωρα να εχει επιστροφη 20%

οποτε παω να βαλω τα χρηματα και να το αγορασω. μετα αν θελουν ας τραβήξουν το 1.80

8 λεπτά πριν, Dream_Killer είπε

Μακριά από Eurobank τότε. Χρεώνουν και άλλες υποχρεωτική συνδρομή γιατί δεν ξέρω;

Υπαρχουν τιμοκαταλογοι σε καθε τραπεζα στην σελιδα τους (ή ψαξε εδω μεσα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Υπαρχουν τιμοκαταλογοι σε καθε τραπεζα στην σελιδα τους (ή ψαξε εδω μεσα)

Από πότε χρεώνουν οι τράπεζες υποχρεωτική συνδρομή;

Όποιος ξέρει και για τις άλλες ας μου πει.......

Βρήκα τα παρακάτω:

– Τράπεζα Πειραιώς: από 3€ σε 2€

– Εθνική Τράπεζα: από 2,60€ σε 1,90 €

– Alpha Bank: από 2,50€ σε 1,80 €

– Eurobank: από 2,50€ σε 1,80 €

– Attica Bank: από 2€ σε 1,50 €.

Αλλά δεν είναι τα 0,60 € που χρεώνει eurobank

Μια χωρίς καθόλου συνδρομή δεν γίνεται;

Επεξ/σία από Dream_Killer
  • Confused 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...