panos- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, bomberb17 είπε Μπα δεν έχω λόγο να το κάνω. Θα τον αφήσω μηδενικό και μόνο αν χρειαστεί θα του βάλω χρήματα που θα φύγουν αμέσως.. Οπότε αν ξέρει κανείς πως να αποφύγουμε τη συνδρομή της Εθνικής ας γράψει.. (αν και το παρόν νήμα αφορά τη eurobank) Πρώτο φάουλ: το my advantage θα συσσωρεύεται και μόλις βάλεις τα χρήματα κατευθείαν θα φάει. Δε θα προλάβεις . δευτερο: η κάρτα dual της εθνικής έχει 0,5€ τον μήνα (ή 6€ τον χρόνο σε κάποιους) συνδρομη. Δεν είναι χρέωση που έκανε η τράπεζα μόνη της, εσύ ή κάποιος άλλος δικαιούχος έχετε κάρτα Dual η οποία χρεώνεται. Μπορούσατε να βγάλετε την απλή χρεωστική Mastercard που δεν έχει μηνιαία ή ετήσια χρέωση, μόνο έξοδα έκδοσης κ επανέκδοσης 1 1
piccolino Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 8 λεπτά πριν, panos- είπε Πρώτο φάουλ: το my advantage θα συσσωρεύεται και μόλις βάλεις τα χρήματα κατευθείαν θα φάει. Δε θα προλάβεις . δευτερο: η κάρτα dual της εθνικής έχει 0,5€ τον μήνα (ή 6€ τον χρόνο σε κάποιους) συνδρομη. Δεν είναι χρέωση που έκανε η τράπεζα μόνη της, εσύ ή κάποιος άλλος δικαιούχος έχετε κάρτα Dual η οποία χρεώνεται. Μπορούσατε να βγάλετε την απλή χρεωστική Mastercard που δεν έχει μηνιαία ή ετήσια χρέωση, μόνο έξοδα έκδοσης κ επανέκδοσης Στο my advantage πληρώνεις κάθε μήνα για τον προηγούμενο. Αν εγώ λοιπόν ήμουν στο πρόγραμμα τον Ιούνιο και τέλος του μήνα άδειασα τον λογαριασμό μου, θα μείνει χρέος τα 0.60 του Ιουνίου και το πρόγραμμα θα απενεργοποιηθεί. Όταν ξαναμπούν λεφτά στο λογαριασμό πχ τον Σεπτέμβριο θα τραβήξουν τα 0.60 που χρωστάω για τον Ιούνιο και θα ενεργοποιηθεί ξανά το πρόγραμμα. Δε θα με χρεώσουν για Ιούλιο και Αύγουστο που δε θα έχει γίνει χρήση του προγράμματος. Το γράφει ξεκάθαρα και στο site τους. Στην εθνική ισχύει αυτό που λες, είναι η συνδρομή για τη dual κάρτα. Οπότε ή ο OP δεν ενημερώθηκε για τα 0.50/μήνα ή αν υπάρχει συνδικαιούχος και έχει αυτή την κάρτα, δε τον ενημέρωσε.
bomberb17 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Ως προς την εθνικη - δεν έχω καμία κάρτα (ούτε χρεωστική - ούτε πιστωτική). Με χρεώνουνε έτσι από το πουθενά. Θα στείλω μήνυμα να μου επιστρέψουν τις χρεώσεις (μόλις είδα ότι γίνονται από το Φεβρουάριο χωρίς τη συγκατάθεσή μου). Δεν είναι για τα 2 ευρώ αλλά για το γ@μώτο, κλέβουν τον κόσμο ψιλά εδώ και εκεί.
enrique19 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Μου τραβηξαν και εμενα.. τα σιχαματα 0.60 μαυραγοριτικα.. 0.60 να ναι οι ωρες τους,το ευχομαι με ολη την πνευματικη μου δυναμη. 2 1
Arkin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 16 ώρες πριν, enrique19 είπε Μου τραβηξαν και εμενα.. τα σιχαματα 0.60 μαυραγοριτικα.. 0.60 να ναι οι ωρες τους,το ευχομαι με ολη την πνευματικη μου δυναμη. Βρε οσο και να βριζεις αυτη ειναι οι νταβατζηδες και κανουν οτι γουσταρουν. Τι μπορουμε να κανουμε εμεις? Κλεισιμο της τραπεζας και πηγαινουμε τα χρηματα μας σε καποια αλλη που δεν σε χρεωνει για το τιποτα. Το να τις βριζουμε δεν γινεται κατι. Πραξεις χρειαζονται οχι μονο λογια. 5
panos- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 22 ώρες πριν, piccolino είπε Στο my advantage πληρώνεις κάθε μήνα για τον προηγούμενο. Αν εγώ λοιπόν ήμουν στο πρόγραμμα τον Ιούνιο και τέλος του μήνα άδειασα τον λογαριασμό μου, θα μείνει χρέος τα 0.60 του Ιουνίου και το πρόγραμμα θα απενεργοποιηθεί. Όταν ξαναμπούν λεφτά στο λογαριασμό πχ τον Σεπτέμβριο θα τραβήξουν τα 0.60 που χρωστάω για τον Ιούνιο και θα ενεργοποιηθεί ξανά το πρόγραμμα. Δε θα με χρεώσουν για Ιούλιο και Αύγουστο που δε θα έχει γίνει χρήση του προγράμματος. Το γράφει ξεκάθαρα και στο site τους. Στο site ξεχνάει να αναφέρει ότι αυτό ισχύει μόνο αν δεν έχεις συνδεδεμένη χρεωστική. Αν έχεις κολλάει επειδή δεν γίνεται να συνδεθεί η κάρτα με τον λογαριασμό χωρίς my blue και συσσωρεύεται το ποσό. (Πηγή: εγώ που έχω -6€ στον λογαριασμό μου. Τοκίζονται κιόλας).
piccolino Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 44 λεπτά πριν, panos- είπε Στο site ξεχνάει να αναφέρει ότι αυτό ισχύει μόνο αν δεν έχεις συνδεδεμένη χρεωστική. Αν έχεις κολλάει επειδή δεν γίνεται να συνδεθεί η κάρτα με τον λογαριασμό χωρίς my blue και συσσωρεύεται το ποσό. (Πηγή: εγώ που έχω -6€ στον λογαριασμό μου. Τοκίζονται κιόλας). Έχεις ενημερώσει δηλαδή οτι ο λογαριασμός σου δεν έχει χρήματα αλλά συνεχίζει η χρέωση κάθε μήνα και σου είπαν είναι λόγο της χρεωστικής; Αν είναι έτσι να τους στείλεις το link της σελίδας του που γράφει πως η χρέωση συνεχίζεται αν υπάρχουν χρήματα στο λογαριασμό και σταματάει αν δεν υπάρχουν και ή να αφαιρέσουν τις χρεώσεις σ εσένα ή να διορθώσουν το site τους.
panos- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Σωστά. Επειδή έχω ήδη άλλο λογαριασμό που χρησιμοποιώ ως συνδικαιούχος) όμως χρειάζομαι και έναν που είμαι πρώτο όνομα αναγκαστικά μένει. Αφαίρεσα την κάρτα και πράγματι η χρέωση έχει σταματήσει αλλά το μείον έχει μείνει
piccolino Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 15 ώρες πριν, panos- είπε Σωστά. Επειδή έχω ήδη άλλο λογαριασμό που χρησιμοποιώ ως συνδικαιούχος) όμως χρειάζομαι και έναν που είμαι πρώτο όνομα αναγκαστικά μένει. Αφαίρεσα την κάρτα και πράγματι η χρέωση έχει σταματήσει αλλά το μείον έχει μείνει Κατεβάζεις λοιπόν από το e-banking τις κινήσεις του λογαριασμού για τους μήνες που σε είχαν χρεώσει και ο λογαριασμός ήταν μηδενικός, κάνεις κι ένα screenshot από το site το σημείο που λέει πως δε χρεώνουν μηδενικό λογαριασμό αλλά απενεργοποιούν το πρόγραμμα. Τα στέλνεις με ένα e mail ζητώντας να σου στείλουν εγγράφως οτι αυτό που λένε στο site τους, δεν ισχύει και γι αυτό χρεώθηκες. Αν σου πουν πως φυσικά ισχύει, δεν παραπληροφορούν τον κόσμο, τότε επιμένεις να φύγει η χρέωση και νέα δωρεάν χρεωστική (υποθέτω ακυρώθηκε αυτή που είχες;). Επειδή είναι μικρό το ποσό σου λένε ποιος θα ασχοληθεί να βρει τι είναι και αν σωστά χρεώθηκε.
panos- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, piccolino είπε νέα δωρεάν χρεωστική (υποθέτω ακυρώθηκε αυτή που είχες;). Όχι. Σταμάτησε η χρέωση γιατί την αποσύνδεσα από τον λογαριασμό αυτό και την άφησα μόνο σε έναν άλλο που χρησιμοποιώ. Αν την άφηνα θα είχαμε φτάσει ακόμα πιο μείον. Με γραπτή επικοινωνία έγινε και έλαβα τηλεφωνική απάντηση (δεν απαντάνε ποτέ γραπτά). Δεν το κυνήγησα γιατί βρήκα τη λύση και έτσι και αλλιώς από κάπου θα έβρισκαν να πιαστούν, δε βγάζεις άκρη μαζί τους. Ανέκαθεν η εξυπηρέτηση τους ήταν τραγική, ακόμα και σε εμάς τους «Personal Banking» πελάτες που φροντίζουν να μας κάνουν την καθημερινότητα 10 φορές πιο δύσκολη.
piccolino Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 7 λεπτά πριν, panos- είπε Όχι. Σταμάτησε η χρέωση γιατί την αποσύνδεσα από τον λογαριασμό αυτό και την άφησα μόνο σε έναν άλλο που χρησιμοποιώ. Αν την άφηνα θα είχαμε φτάσει ακόμα πιο μείον. Με γραπτή επικοινωνία έγινε και έλαβα τηλεφωνική απάντηση (δεν απαντάνε ποτέ γραπτά). Δεν το κυνήγησα γιατί βρήκα τη λύση και έτσι και αλλιώς από κάπου θα έβρισκαν να πιαστούν, δε βγάζεις άκρη μαζί τους. Ανέκαθεν η εξυπηρέτηση τους ήταν τραγική, ακόμα και σε εμάς τους «Personal Banking» πελάτες που φροντίζουν να μας κάνουν την καθημερινότητα 10 φορές πιο δύσκολη. Τηλεφωνικά πιθανότατα σου είπε την πρώτη βλακεία που σκέφτηκε, αυτός που μίλησε μαζί σου. Λύση δε βρήκες, αφού μόλις μπουν χρήματα στο λογαριασμό θα σου κρατήσουν τα 6 ευρώ, επίσης μειώθηκαν οι λειτουργίες του λογαριασμού σου (αν μπορώ να το πω έτσι) αποσυνδέοντας την κάρτα σου. Αλλά καταλαβαίνω πως το εννοείς και καταλαβαίνω γιατί δεν ασχολήθηκες περισσότερο.
thermaikos4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Σύγκριση των πακέτων Eurobank My Blue, Eurobank My Silver, Eurobank My Gold και Eurobank My Platinum Advantage Δείτε τις συναλλαγές και τις υπηρεσίες που σας προσφέρουν τα πακέτα από 02.08.2024. https://www.eurobank.gr/el/anakoinosi-meiosis-kostous-trapezikon-sunallagon
piccolino Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 @panos- Έκανα μια ερώτηση σχετικά με το αν συνεχίζει η χρέωση όσο υπάρχει συνδεδεμένη χρεωστική, κι ας είναι άδειος ο λογαριασμός. Ζήτησα να ενημερωθώ εγγράφως. Μου έστειλαν ένα κατεβατό και η απάντηση βρισκόταν σε αυτό το κομμάτι: Τυχόν απαίτηση του πακέτου που δεν καλύφθηκε λόγω μη επαρκούς υπολοίπου ή και μηδενικού υπολοίπου στο λογαριασμό, θα τακτοποιηθεί μόλις υπάρξει το ανάλογο διαθέσιμο στο λογαριασμό. Σύμφωνα με την υφιστάμενη πολιτική μας, η αναδρομική είσπραξη αφορά στις 6 παλαιότερες ληξιπρόθεσμες οφειλές οι οποίες εισπράττονται και από τους αδρανείς λογαριασμούς. Οπότε 6 μήνες τους χρεωνόμαστε θέλουμε δε θέλουμε, ακόμα και αν δε χρησιμοποιήσουμε το λογαριασμό μας (τουλάχιστον αυτό κατάλαβα, αν κάνω λάθος πείτε μου, υπολειτουργώ σήμερα). Για τη χρεωστική δεν απάντησαν και τους ξαναρώτησα. 2
GREGORYMO Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 6 λεπτά πριν, piccolino είπε @panos- Έκανα μια ερώτηση σχετικά με το αν συνεχίζει η χρέωση όσο υπάρχει συνδεδεμένη χρεωστική, κι ας είναι άδειος ο λογαριασμός. Ζήτησα να ενημερωθώ εγγράφως. Μου έστειλαν ένα κατεβατό και η απάντηση βρισκόταν σε αυτό το κομμάτι: Τυχόν απαίτηση του πακέτου που δεν καλύφθηκε λόγω μη επαρκούς υπολοίπου ή και μηδενικού υπολοίπου στο λογαριασμό, θα τακτοποιηθεί μόλις υπάρξει το ανάλογο διαθέσιμο στο λογαριασμό. Σύμφωνα με την υφιστάμενη πολιτική μας, η αναδρομική είσπραξη αφορά στις 6 παλαιότερες ληξιπρόθεσμες οφειλές οι οποίες εισπράττονται και από τους αδρανείς λογαριασμούς. Οπότε 6 μήνες τους χρεωνόμαστε θέλουμε δε θέλουμε, ακόμα και αν δε χρησιμοποιήσουμε το λογαριασμό μας (τουλάχιστον αυτό κατάλαβα, αν κάνω λάθος πείτε μου, υπολειτουργώ σήμερα). Για τη χρεωστική δεν απάντησαν και τους ξαναρώτησα. Η ουσία είναι ότι δεν την γλιτώνεις 1
panos- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, piccolino είπε Οπότε 6 μήνες τους χρεωνόμαστε θέλουμε δε θέλουμε, ακόμα και αν δε χρησιμοποιήσουμε το λογαριασμό μας Κάπως έτσι μου το είπαν και εμένα αλλά χωρίς το 6 μήνες μαξ. 8 είχα εγώ… Πραγματι, χωρίς την κάρτα χάνεται τελείως η ένδειξη my advantage blue αλλά χωρίς να αλλάξει ο τύπος του σε αποταμιεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα