Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το βρηκα επιτελους:

οποιος εχει 10χιλ στην τραπεζα ΔΕΝ χρεωνεται!!!

Σε ποιες περιπτώσεις δεν χρεώνομαι για το πακέτο My Blue Advantage;

Απολαμβάνετε δωρεάν όλα τα πλεονεκτήματα του πακέτου My Blue Advantage εάν:

Έχετε συνολικά από 10.000€ και πάνω σε καταθετικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα στην Eurobank.
Λαμβάνετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας σε λογαριασμό Eurobank που είστε πρώτος δικαιούχος. Δείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank.
Είστε πελάτης Personal Banking ή Private Banking.

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, naimore είπε

το βρηκα επιτελους:

Έχετε συνολικά από 10.000€ και πάνω σε καταθετικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα στην Eurobank.
Λαμβάνετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας σε λογαριασμό Eurobank που είστε πρώτος δικαιούχος. Δείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank.

Πρέπει να ισχύουν όλα αυτά ή αρκεί να έχεις έστω και κάποιο από αυτά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, naimore είπε

ένα από αυτά εγώ καταλαβαίνω, δεν έχει λογική να εννοεί όλα

Οπότε κάποιος θα μπορούσε να ανοίξει λογαριασμό, να καταθέσει 10 ευρώ ξέρω γω, ή ακόμη και τίποτα, και να ανοίξει απλώς και e-banking το οποίο δεν κοστίζει κάτι και τέλος η υπόθεση;

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
5 ώρες πριν, naimore είπε

το βρηκα επιτελους:

Αρά εγώ, που λαμβάνω σύνταξη χειρίας στη Eurobank, θα μπώ στο My Blue Advantage χωρίς χρέωση;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

που να ξέρουμε τέτοιες λεπτομέριες

παρε και ρώτα

2109555000
για ιδιώτες
2109555222
για επιχειρήσεις
24 ώρες / 24ωρο
365 ημέρες / χρόνο
Επεξ/σία από naimore
Δημοσ.
19 ώρες πριν, panoszavra είπε

Το να πηγαίναμε από το Α στο Β θα μπορούσαμε να το κουβεντιάσουμε  κατά πόσο είναι καλό ή κακό. 

Στην προκειμένη περίπτωση μας πάνε από το δωρεάν στην συνδρομή. Αυτό δεν παίρνει αμφισβήτηση για το αν είναι καλό ή κακό. Είναι ξεκάθαρο. 

Tι ακριβώς είναι δωρέαν τώρα?

Νέα κάρτα=πληρωμή

Εμβασμα σε άλλη τράπεζα=πληρωμή

Πάγια εντολή=πληρωμή

Πληρωμή λογαριασμού = πληρωμή

κτλ

Ελάχιστα πράγματα είναι δωρεάν και τα... χρυσοπληρώνεις με αυτά που δεν ειναι. Το ζητούμενο είναι να γίνουν σωστά συνδρομητικά πακέτα που να βολεύουν όλους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, CHRISpros είπε

Tι ακριβώς είναι δωρέαν τώρα?

Νέα κάρτα=πληρωμή

Εμβασμα σε άλλη τράπεζα=πληρωμή

Πάγια εντολή=πληρωμή

Πληρωμή λογαριασμού = πληρωμή

κτλ

Ελάχιστα πράγματα είναι δωρεάν και τα... χρυσοπληρώνεις με αυτά που δεν ειναι. Το ζητούμενο είναι να γίνουν σωστά συνδρομητικά πακέτα που να βολεύουν όλους. 

Τώρα μπορώ να έχω λογαριασμό πληρωμών ενώ μετά όχι, τώρα η κάρτα μου συμμετέχει στο επιστροφή Eurobank μετά όχι. Θα μπορούσε κάλλιστα να κρατήσει τα πράγματα ως έχουν εξυπηρετώντας έτσι την πλειοψηφία των πελατών της  και επιπλέον να δημιουργήσει συνδρομητικά πακέτα όπως ζητάς  για όσους έχουν διαφορετικές/ περισσότερες ανάγκες από τον μέσο πελάτη.

Αλλά αφού της το επιτρέπουν και μπορεί , θα κάνει αυτό που θα της επιφέρει τα μεγαλύτερα κέρδη. 
 Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε πρωτύτερα , μας υποχρεώνουν να λειτουργούμε αποκλειστικά μέσω υπηρεσιών των τραπεζών (ιδιωτικές ) και στην συνέχεια  να χρεωνόμαστε για τις υπηρεσίες που μας αναγκάζουν να χρησιμοποιούμε. 
 Κωμικοτραγικό το λιγότερο. 

Επεξ/σία από panoszavra
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panoszavra είπε

Τώρα μπορώ να έχω λογαριασμό πληρωμών ενώ μετά όχι, τώρα η κάρτα μου συμμετέχει στο επιστροφή Eurobank μετά όχι. Θα μπορούσε κάλλιστα να κρατήσει τα πράγματα ως έχουν εξυπηρετώντας έτσι την πλειοψηφία των πελατών της  και επιπλέον να δημιουργήσει συνδρομητικά πακέτα όπως ζητάς  για όσους έχουν διαφορετικές/ περισσότερες ανάγκες από τον μέσο πελάτη.

Αλλά αφού τις το επιτρέπουν και μπορεί , θα κάνει αυτό που θα της επιφέρει τα μεγαλύτερα κέρδη. 
 Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε πρωτύτερα , μας υποχρεώνουν να λειτουργούμε αποκλειστικά μέσω υπηρεσιών των τραπεζών (ιδιωτικές ) και στην συνέχεια  να χρεωνόμαστε για τις υπηρεσίες που μας αναγκάζουν να χρησιμοποιούμε. 
 Κωμικοτραγικό το λιγότερο. 

Και κάποτε παλιά μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα να χρησιμοποιούμε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες υποτίθεται για να είναι ποιό φθηνά, να μην χρειάζεται να απασχολούμε υπάλληλο κτλ...

Και φτάσαμε πλέον να χρεώνουν τα πάντα. Τυχαίο; Δεν νομίζω.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, ευλογημένη Κυριακή.

Γνωρίζει κανείς για κόστη σε εισερχόμενα εμβάσματα εξωτερικού;

Η μητέρα μου λαμβάνει εισερχόμενο έμβασμα από Γερμανία κάθε μήνα, ως σύνταξη χηρείας (220-230€) και έχει χρέωση 4€, την ίδια χρέωση είχε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου στην κανονική  - ολόκληρη σύνταξη που έπαιρνε μέχρι πέρσι.

Γνωρίζετε αν υπάρχει τράπεζα με μικρότερη χρέωση που να αξίζει την όλη διαδικασία;

Ευχαριστώ Καλά Χριστούγεννα* με Υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας...!!!

* Να λέτε "Καλά Χριστούγεννα" και ΟΧΙ "καλές γιορτές" τα αφεντικά της ΝΤΠ - παγκοσμιοποίησης δεν θέλουν να ακούγεται ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός...

Επεξ/σία από papresa
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 4/12/2023 στις 4:12 ΜΜ, Bitbit είπε

Εγώ θα τους έβαζα να μπαίνουν και μπουσουλώντας μέσα να μην αφήσουν πατημασιές.

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...