naimore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 το βρηκα επιτελους: οποιος εχει 10χιλ στην τραπεζα ΔΕΝ χρεωνεται!!! Σε ποιες περιπτώσεις δεν χρεώνομαι για το πακέτο My Blue Advantage; Απολαμβάνετε δωρεάν όλα τα πλεονεκτήματα του πακέτου My Blue Advantage εάν: Έχετε συνολικά από 10.000€ και πάνω σε καταθετικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα στην Eurobank. Λαμβάνετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας σε λογαριασμό Eurobank που είστε πρώτος δικαιούχος. Δείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank. Είστε πελάτης Personal Banking ή Private Banking.
gokuthelegend Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, naimore είπε το βρηκα επιτελους: οποιος εχει 10χιλ στην τραπεζα ΔΕΝ χρεωνεται!!! Σε ποιες περιπτώσεις δεν χρεώνομαι για το πακέτο My Blue Advantage; Απολαμβάνετε δωρεάν όλα τα πλεονεκτήματα του πακέτου My Blue Advantage εάν: Έχετε συνολικά από 10.000€ και πάνω σε καταθετικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα στην Eurobank. Λαμβάνετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας σε λογαριασμό Eurobank που είστε πρώτος δικαιούχος. Δείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank. Είστε πελάτης Personal Banking ή Private Banking. Πρέπει να ισχύουν όλα αυτά ή αρκεί να έχεις έστω και κάποιο από αυτά;
naimore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 ένα από αυτά εγώ καταλαβαίνω, δεν έχει λογική να εννοεί όλα
gokuthelegend Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, naimore είπε ένα από αυτά εγώ καταλαβαίνω, δεν έχει λογική να εννοεί όλα Οπότε κάποιος θα μπορούσε να ανοίξει λογαριασμό, να καταθέσει 10 ευρώ ξέρω γω, ή ακόμη και τίποτα, και να ανοίξει απλώς και e-banking το οποίο δεν κοστίζει κάτι και τέλος η υπόθεση; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από gokuthelegend
gokuthelegend Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, naimore είπε κάτσε, personal banking = ebanking; Δεν είναι το ίδιο; Δικό μου λάθος.
naimore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 https://www.eurobank.gr/el/retail/personal-banking
Kag1ante Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, naimore είπε το βρηκα επιτελους: οποιος εχει 10χιλ στην τραπεζα ΔΕΝ χρεωνεται!!! Σε ποιες περιπτώσεις δεν χρεώνομαι για το πακέτο My Blue Advantage; Απολαμβάνετε δωρεάν όλα τα πλεονεκτήματα του πακέτου My Blue Advantage εάν: Έχετε συνολικά από 10.000€ και πάνω σε καταθετικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα στην Eurobank. Λαμβάνετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας σε λογαριασμό Eurobank που είστε πρώτος δικαιούχος. Δείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank. Είστε πελάτης Personal Banking ή Private Banking. Αρά εγώ, που λαμβάνω σύνταξη χειρίας στη Eurobank, θα μπώ στο My Blue Advantage χωρίς χρέωση;;
naimore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) που να ξέρουμε τέτοιες λεπτομέριες παρε και ρώτα 2109555000 για ιδιώτες 2109555222 για επιχειρήσεις 24 ώρες / 24ωρο 365 ημέρες / χρόνο Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από naimore
CHRISpros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, panoszavra είπε Το να πηγαίναμε από το Α στο Β θα μπορούσαμε να το κουβεντιάσουμε κατά πόσο είναι καλό ή κακό. Στην προκειμένη περίπτωση μας πάνε από το δωρεάν στην συνδρομή. Αυτό δεν παίρνει αμφισβήτηση για το αν είναι καλό ή κακό. Είναι ξεκάθαρο. Tι ακριβώς είναι δωρέαν τώρα? Νέα κάρτα=πληρωμή Εμβασμα σε άλλη τράπεζα=πληρωμή Πάγια εντολή=πληρωμή Πληρωμή λογαριασμού = πληρωμή κτλ Ελάχιστα πράγματα είναι δωρεάν και τα... χρυσοπληρώνεις με αυτά που δεν ειναι. Το ζητούμενο είναι να γίνουν σωστά συνδρομητικά πακέτα που να βολεύουν όλους.
piiii Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ που έχω μισθοδοσίας στην eurobanκ πάντως και σίγουρα όχι 10Κ καταθέσεις δεν χρέωσαν κάτι.
panoszavra Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, CHRISpros είπε Tι ακριβώς είναι δωρέαν τώρα? Νέα κάρτα=πληρωμή Εμβασμα σε άλλη τράπεζα=πληρωμή Πάγια εντολή=πληρωμή Πληρωμή λογαριασμού = πληρωμή κτλ Ελάχιστα πράγματα είναι δωρεάν και τα... χρυσοπληρώνεις με αυτά που δεν ειναι. Το ζητούμενο είναι να γίνουν σωστά συνδρομητικά πακέτα που να βολεύουν όλους. Τώρα μπορώ να έχω λογαριασμό πληρωμών ενώ μετά όχι, τώρα η κάρτα μου συμμετέχει στο επιστροφή Eurobank μετά όχι. Θα μπορούσε κάλλιστα να κρατήσει τα πράγματα ως έχουν εξυπηρετώντας έτσι την πλειοψηφία των πελατών της και επιπλέον να δημιουργήσει συνδρομητικά πακέτα όπως ζητάς για όσους έχουν διαφορετικές/ περισσότερες ανάγκες από τον μέσο πελάτη. Αλλά αφού της το επιτρέπουν και μπορεί , θα κάνει αυτό που θα της επιφέρει τα μεγαλύτερα κέρδη. Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε πρωτύτερα , μας υποχρεώνουν να λειτουργούμε αποκλειστικά μέσω υπηρεσιών των τραπεζών (ιδιωτικές ) και στην συνέχεια να χρεωνόμαστε για τις υπηρεσίες που μας αναγκάζουν να χρησιμοποιούμε. Κωμικοτραγικό το λιγότερο. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από panoszavra 3
piiii Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, panoszavra είπε Τώρα μπορώ να έχω λογαριασμό πληρωμών ενώ μετά όχι, τώρα η κάρτα μου συμμετέχει στο επιστροφή Eurobank μετά όχι. Θα μπορούσε κάλλιστα να κρατήσει τα πράγματα ως έχουν εξυπηρετώντας έτσι την πλειοψηφία των πελατών της και επιπλέον να δημιουργήσει συνδρομητικά πακέτα όπως ζητάς για όσους έχουν διαφορετικές/ περισσότερες ανάγκες από τον μέσο πελάτη. Αλλά αφού τις το επιτρέπουν και μπορεί , θα κάνει αυτό που θα της επιφέρει τα μεγαλύτερα κέρδη. Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε πρωτύτερα , μας υποχρεώνουν να λειτουργούμε αποκλειστικά μέσω υπηρεσιών των τραπεζών (ιδιωτικές ) και στην συνέχεια να χρεωνόμαστε για τις υπηρεσίες που μας αναγκάζουν να χρησιμοποιούμε. Κωμικοτραγικό το λιγότερο. Και κάποτε παλιά μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα να χρησιμοποιούμε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες υποτίθεται για να είναι ποιό φθηνά, να μην χρειάζεται να απασχολούμε υπάλληλο κτλ... Και φτάσαμε πλέον να χρεώνουν τα πάντα. Τυχαίο; Δεν νομίζω.....
papresa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ευλογημένη Κυριακή. Γνωρίζει κανείς για κόστη σε εισερχόμενα εμβάσματα εξωτερικού; Η μητέρα μου λαμβάνει εισερχόμενο έμβασμα από Γερμανία κάθε μήνα, ως σύνταξη χηρείας (220-230€) και έχει χρέωση 4€, την ίδια χρέωση είχε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου στην κανονική - ολόκληρη σύνταξη που έπαιρνε μέχρι πέρσι. Γνωρίζετε αν υπάρχει τράπεζα με μικρότερη χρέωση που να αξίζει την όλη διαδικασία; Ευχαριστώ Καλά Χριστούγεννα* με Υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας...!!! * Να λέτε "Καλά Χριστούγεννα" και ΟΧΙ "καλές γιορτές" τα αφεντικά της ΝΤΠ - παγκοσμιοποίησης δεν θέλουν να ακούγεται ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός... Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από papresa 1
andreas1gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Στις 4/12/2023 στις 4:12 ΜΜ, Bitbit είπε Εγώ θα τους έβαζα να μπαίνουν και μπουσουλώντας μέσα να μην αφήσουν πατημασιές. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα