Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, piccolino είπε

Σίγουρα θέλουν 50€ το μήνα; Δεν έχω δει να το γράφουν κάπου, το ξανακοίταξα τώρα για επιβεβαίωση και όντως δεν αναφέρει κάτι. Εκτός αν είναι πουθενά θαμμένο που πρέπει να ψάχνεις να το βρεις τρεις μέρες. Για 50€ το μήνα γράφει για κάποιο διαγωνισμό που γίνεται κάθε μήνα και τα δίνουν σε αυτούς που θα κληρωθούν.

Ναι, έτσι μου είπε από κοντά, το ρώτησα κάμποσες φορές να σιγουρευτώ, ότι δεν αναφέρει κάτι τέτοιο στην ιστοσελίδα. 

Τι να πω.

25 λεπτά πριν, The_Judas είπε

σου έβγαζε επιλογή κλείσιμο λογαριασμού στο ebanking;

Εγώ προσπάθησα να κλείσω έναν κοινό λογαριασμό και μου βγάζει σφάλμα (δοκιμάστε αργότερα).

Προώθησα μερικές φορές από το e banking, έδειχνε ότι προχωρούσε η διαδικασία μέχρι κάποιο σημείο, μετά μου έλεγε να επισκεφθώ κατάστημα. 

Στον άλλον λογαριασμό με το χαρτοφυλάκιο, δεν με άφηνε να κάνω κανένα βήμα. 

Ναι, είχε "δήθεν " επιλογή. 

Δυστυχώς, αυτά έπρεπε να γίνονται ΟΛΑ από τον ατομικό λογαριασμό e banking, όχι να τρέχουμε με ραντεβού. 

Επεξ/σία από kogba
  • Like 1
  • Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ είχα πάει με ραντεβού για προθεσμιακή, με είχαν πάρει αυτοί τηλέφωνο. Οταν πήγα μου είπαν ότι έγινε λάθος και πρέπει να πάω σε άλλη υπάλληλο.

Ενώ είχα κάνει επικαιροποίηση της ταυτότητας μου μέσω gov πριν από μήνες δεν την έβλεπαν.

Τελικά μου είπαν ότι online έχει πιο καλό επιτόκιο η προθεσμιακή !!! πήγα σπίτι για να το κάνω. αφού έχασα 1 ώρα από τη ζωή μου.

Για μια επιπλέον δουλειά που ήθελα... μου είπαν να φύγω και να ξανακλείσω ραντεβού για άλλη φορά με άλλη υπάλληλο.  Είναι σαν να μην θέλουν να έχουν καθόλου κόσμο στο κατάστημα και σε καλούν απλά για να φαίνεται ότι κάνουν κάτι... 

Δημοσ.
Στις 4/6/2024 στις 1:20 ΜΜ, dimus1985 είπε

Καλησπερα στην ομαδα.

Εκανα εναρξη ατομικης σαν freelancer και θα παιρνω αμοιβη απο εταιρεια εξωτερικου μια φορα τον μηνα και εν συνεχεια θα τους κοβω και ενα τιμολογιο. Πρεπει να ανοιξω/δηλωσω εναν λογαριασμο σαν επαγγελματικο.Ειχα ξεκινησει διαδικασιες για viva αλλα μετα το 10ευρω το σταματησα. Πρεπει να ειναι ειδικα επαγγελματικος ο λογαριασμος ή οποιοσδηποτε λογαριασμος εφοσον δηλωθει ειναι οκ? πχ βλεπω εθνικη εχει τον e-value me 2 ευρω τον μηνα και δωρεαν ενα εισερχομενο εμβασμα εως 3000. Αυτος δεν μπορει να δηλωθει ως επαγγελματικος και να ειμαι οκ?

Δεν χρειάζεσαι επαγγελματικό λογαριασμό ή POS εφόσον έχεις συναλλαγές αποκλειστικά b2b (με εταιρείες/επαγγελματίες). Αυτό ίσχυε τουλάχιστον μέχρι πέρυσι.

Δημοσ.
2 hours ago, MaXmaD said:

Ηρθε και ερωτηματολογιο σημερα για ικανοποιηση πελατων.
Καλα πηγε κ αυτο...

Μου ήρθε εχθές εμένα.! Απάντησα καταλλήλως.!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση.

Επειδή με τις συναλλαγές που πραγματοποιώ αποκλειστικά μόνο μέσω e-banking, αν και δεν χρεώνομαι το βασικό πακέτο λόγω ύπαρξης μισθοδοσίας, σκέφτομαι να πάω στο gold λόγω ότι πληρώνω πιστωτική σε άλλη τράπεζα, πληρωμές λογαριασμών και ότι απέκτησα και πιστωτική από την eurobank. 

Στα δωρεάν εμβάσματα σε άλλες τράπεζες, αν στείλω χρήματα σε άλλη τράπεζα θα χρεωθώ μόνο τα έξοδα του παραλήπτη της άλλης τράπεζας ή τα επιβαρύνεται ο ίδιος ή είναι και αυτά δωρεάν. Δεν το διευκρινίζει τι ισχύει

Επεξ/σία από panagiotisk__
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μολις χθες με χρεωσε πρωτη φορα η eurobank τα 0.60 ευρώ για τη blue advantage. Απότι καταλαβαίνω ο εύκολος τρόπος να αποφύγεις αυτή την (υποχρεωτική) χρέωση είναι να μηδενίσεις το υπόλοιπο και η συνδρομή απενεργοποιείται. Έτσι απλά μετέφερα όλο το ποσό σε έναν λογαριασμό personal banking που έτυχε να έχω ο οποίος εξαιρείται της συνδρομής.

Όμως σήμερα με χρέωσε πρώτη φορά και η Εθνική 0.50 ευρώ για συνδρομή dual debit. Φυσικά ποτέ δεν έκανα εγγραφή για τέτοια συνδρομή, και εξάλλου δεν έχω καν χρεωστική κάρτα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να αποφύγω ή να απενεργοποιήσω αυτή τη συνδρομή;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bomberb17 είπε

Απότι καταλαβαίνω ο εύκολος τρόπος να αποφύγεις αυτή την (υποχρεωτική) χρέωση είναι να μηδενίσεις το υπόλοιπο και η συνδρομή απενεργοποιείται.

Μπορείς να μηδενίσεις τον λογαριασμό αλλά από αυτά που λέγονται η χρέωση συσσωρεύεται και αν τελικά χρειαστεί να βάλεις χρήματα ας πούμε μετά από 12 μήνες, θα σε χρεώσει την υπηρεσία Χ 12 φορές. Η μόνη λύση είναι αν δεν χρειάζεσαι τον λογαριασμό τότε να τον κλείσεις οριστικά, έτσι κι αλλιώς με το IRIS πλέον μπορείς να στείλεις άμεσα σε όποια τράπεζα θες με μόνο περιορισμό τα 500 ευρώ την ημέρα. Εγώ προσωπικά έχω αρχίσει και κλείνω ήδη κάποιους λογαριασμούς που δεν χρειάζομαι.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Μπορείς να μηδενίσεις τον λογαριασμό αλλά από αυτά που λέγονται η χρέωση συσσωρεύεται και αν τελικά χρειαστεί να βάλεις χρήματα ας πούμε μετά από 12 μήνες, θα σε χρεώσει την υπηρεσία Χ 12 φορές. Η μόνη λύση είναι αν δεν χρειάζεσαι τον λογαριασμό τότε να τον κλείσεις οριστικά, έτσι κι αλλιώς με το IRIS πλέον μπορείς να στείλεις άμεσα σε όποια τράπεζα θες με μόνο περιορισμό τα 500 ευρώ την ημέρα. Εγώ προσωπικά έχω αρχίσει και κλείνω ήδη κάποιους λογαριασμούς που δεν χρειάζομαι.

Αυτό που λες σχετικά με τη συσσώρευση της χρέωσης ισχύει για την Εθνική ή τη Eurobank; (απότι καταλαβαίνω για Εθνική, γιατί στην Eurobank η συνδρομή απενεργοποιείται και φαίνεται στα στοιχεία του λογαριασμού..)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bomberb17 είπε

Αυτό που λες σχετικά με τη συσσώρευση της χρέωσης ισχύει για την Εθνική ή τη Eurobank; (απότι καταλαβαίνω για Εθνική, γιατί στην Eurobank η συνδρομή απενεργοποιείται και φαίνεται στα στοιχεία του λογαριασμού..)

Για την Εθνική δεν ξέρω. Στην Eurobank αναφέρομαι. Αλλά και εκεί δεν είμαι 100% σίγουρος, απλώς αναφέρω τι έχω πιάσει από τις συζητήσεις που γίνονται εδώ. Αν έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία ας μας ενημερώσει κάποιος που μπορεί να ξέρει.

2 λεπτά πριν, bomberb17 είπε

η συνδρομή απενεργοποιείται

Είσαι σίγουρος ότι δεν θα ενεργοποιηθεί πάλι αυτόματα, αν βάλεις χρήματα; Αν θες να το διακινδυνεύσεις περίμενε 1-2 μήνες και μετά βάλε ένα μικροποσό, πχ 10 ευρώ, να δεις τι θα γίνει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Είσαι σίγουρος ότι δεν θα ενεργοποιηθεί πάλι αυτόματα, αν βάλεις χρήματα; Αν θες να το διακινδυνεύσεις περίμενε 1-2 μήνες και μετά βάλε ένα μικροποσό, πχ 10 ευρώ, να δεις τι θα γίνει.

Μπα δεν έχω λόγο να το κάνω. Θα τον αφήσω μηδενικό και μόνο αν χρειαστεί θα του βάλω χρήματα που θα φύγουν αμέσως..

Οπότε αν ξέρει κανείς πως να αποφύγουμε τη συνδρομή της Εθνικής ας γράψει.. (αν και το παρόν νήμα αφορά τη eurobank)

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Για την Εθνική δεν ξέρω. Στην Eurobank αναφέρομαι. Αλλά και εκεί δεν είμαι 100% σίγουρος, απλώς αναφέρω τι έχω πιάσει από τις συζητήσεις που γίνονται εδώ. Αν έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία ας μας ενημερώσει κάποιος που μπορεί να ξέρει.

Στη eurobank απενεργοποιείται το πρόγραμμα και δε σε χρεώνει για τους μήνες που δε το χρησιμοποιείς.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, bomberb17 είπε

.. αν ξέρει κανείς πως να αποφύγουμε τη συνδρομή της Εθνικής ας γράψει.. (αν και το παρόν νήμα αφορά τη eurobank)

Δεν υπάρχει πουθενά, έστω επίσημα, η ανάλογη μηνιαία χρέωση για την Εθνική. Η κουβέντα εδώ αφορούσε για τράπεζες που θα ακολουθήσουν στο μέλλον την συγκεκριμένη τακτική υποχρεωτικής ένταξης σε πρόγραμμα, που ξεκίνησε η Eurobank. Εσύ γράφεις ότι χρεώθηκες για κάποιο dual πρόγραμμα. Επισήμως, δεν χρεώνει η Εθνική (μέχρι τώρα που μιλάμε εννοείται) για τέτοιες υπηρεσίες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, όπως κάνει ήδη η Eurobank. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Gulik είπε

Επισήμως, δεν χρεώνει η Εθνική (μέχρι τώρα που μιλάμε εννοείται) για τέτοιες υπηρεσίες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, όπως κάνει ήδη η Eurobank. 

Πρώτον δεν έκανα φυσικά καμία εγγραφή σε τέτοια "υπηρεσία", ούτε βλέπω κάποιο τρόπο να απεγγραφώ από αυτή. Οπότε εκ πρώτης όψεως μου δείχνει μια "κρυφή" αλλά και "υποχρεωτική" χρέωση παρόμοια με αυτής της Eurobank.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, bomberb17 είπε

Πρώτον δεν έκανα φυσικά καμία εγγραφή σε τέτοια "υπηρεσία", ούτε βλέπω κάποιο τρόπο να απεγγραφώ από αυτή. Οπότε εκ πρώτης όψεως μου δείχνει μια "κρυφή" αλλά και "υποχρεωτική" χρέωση παρόμοια με αυτής της Eurobank.

Πράγματι είναι περίεργο και καλά κάνεις που ρωτάς, εγώ απλά σημείωσα ότι επισήμως δεν υφίσταται τέτοια υποχρεωτική χρέωση σε κανέναν λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗΣ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...