1comment Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 10 λεπτά πριν, L-Griever είπε Και όμως έτσι έγινε με βάση το ιστορικό που βλέπω. Τον Σεπτέμβρη με χρέωσαν μια φορά για εκείνο το μήνα. Βασικά από Σεπτέμβρη και μετά κανονικά. Μόνο τον Αύγουστο με χρέωσαν δυο φορές για τον Ιούλιο. Με βάση τις ημερομηνίες εάν βοηθάνε είναι: 22 Ιουνίου άνοιξα τον λογαριασμό. Όλο τον Ιούλιο δεν είχα λεφτά. 3 Αυγούστου έβαλα λεφτά για να πληρώσω υποχρεώσεις και 4 Αυγούστου μου τράβηξαν κανονικά δυο φορές των 0,60 ευρώ. 4 Σεπτέμβρη και κάθε μήνα μετά το ίδιο μια φορά τη χρέωση των 0.60 ευρώ. Θα πρεπε να στείλεις μεηλ να σου εξηγήσουν για το διπλό 0.60. Αν είναι έτσι, αυτό σημαίνει ότι με μηδενικό λογ/σμο όταν θα βάλεις λεφτά θα σε χρεώσουν για όλους(!) τους μήνες που ήταν μηδενικός. Ακούγεται παράλογο αλλά για να λες ότι έγινε, δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε. Προφανώς ούτε και να το τσεκάρουμε γιατί είναι δύσκολο να αφήσεις το λογ/σμο με λιγότερα από 0,60 μέσα. Η λογική λέει ότι όσοι έχουν μηδενικό, είτε θα τον έκλεισαν ή θα τον γύρισαν σε αποταμιεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 5 minutes ago, L-Griever said: Με βάση τις ημερομηνίες εάν βοηθάνε είναι: 22 Ιουνίου άνοιξα τον λογαριασμό. Όλο τον Ιούλιο δεν είχα λεφτά. 3 Αυγούστου έβαλα λεφτά για να πληρώσω υποχρεώσεις και 4 Αυγούστου μου τράβηξαν κανονικά δυο φορές των 0,60 ευρώ. 4 Σεπτέμβρη και κάθε μήνα μετά το ίδιο μια φορά τη χρέωση των 0.60 ευρώ. Σύμφωνα με όσα λέει η Eurobank στο site της (έχω παραθέσει link παραπάνω) δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί αυτό, εάν την 1η Ιουλίου δεν είχε χρήματα για τον Ιούνιο τότε θα έπρεπε να σου απενεργοποιήσει το πακέτο, και μετά στις 3 Αυγούστου που έβαλες να τραβήξει μόνο του Ιουνίου και να το ενεργοποιήσει ξανά. Μήπως να μιλούσες με την εξ. πελατών για να δουν μην έγινε κάποιο λάθος; Εγώ στη θέση σου έτσι θα έκανα, όχι τόσο για τα 0,60€, αλλά για να επιβεβαιώσω αν ισχύουν ή όχι αυτά που γράφουν στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου Φέτος δεν ξεκίνησε αυτή η χρέωση;Το θέμα βλέπω έχει ξεκινήσει απο τον Δεκέμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φέτος δεν ξεκίνησε αυτή η χρέωση;Το θέμα βλέπω έχει ξεκινήσει απο τον Δεκέμβρη. Ενημέρωση ξεκινήσε το Δεκέμβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 15 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ενημέρωση ξεκινήσε το Δεκέμβρη Και η χρέωση αργότερα.Ο φίλος μιλάει για χρέωση απο το καλοκαίρι ήδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 37 λεπτά πριν, 1comment είπε Θα πρεπε να στείλεις μεηλ να σου εξηγήσουν για το διπλό 0.60. Αν είναι έτσι, αυτό σημαίνει ότι με μηδενικό λογ/σμο όταν θα βάλεις λεφτά θα σε χρεώσουν για όλους(!) τους μήνες που ήταν μηδενικός. Ακούγεται παράλογο αλλά για να λες ότι έγινε, δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε. Προφανώς ούτε και να το τσεκάρουμε γιατί είναι δύσκολο να αφήσεις το λογ/σμο με λιγότερα από 0,60 μέσα. Η λογική λέει ότι όσοι έχουν μηδενικό, είτε θα τον έκλεισαν ή θα τον γύρισαν σε αποταμιεύω. Σαφώς. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να ξαναδοκιμάσω να το αφήσω άδειο μήπως και απλά ήταν απλά λάθος του συστήματος. Να στείλω τώρα email μόνο για το 0.60 δεν λέει παρά μόνο για πολύ σοβαρά θέματα. Εξάλλου, ο χρόνος είναι πιο πολύτιμος από αυτά τα πράγματα. Βέβαια, αν ξαναγίνει θα το κάνω. Αν επικοινωνήσω ξανά ή πάω στην τράπεζα θα το ρωτήσω και θα ενημερώσω. 34 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Σύμφωνα με όσα λέει η Eurobank στο site της (έχω παραθέσει link παραπάνω) δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί αυτό, εάν την 1η Ιουλίου δεν είχε χρήματα για τον Ιούνιο τότε θα έπρεπε να σου απενεργοποιήσει το πακέτο, και μετά στις 3 Αυγούστου που έβαλες να τραβήξει μόνο του Ιουνίου και να το ενεργοποιήσει ξανά. Μήπως να μιλούσες με την εξ. πελατών για να δουν μην έγινε κάποιο λάθος; Εγώ στη θέση σου έτσι θα έκανα, όχι τόσο για τα 0,60€, αλλά για να επιβεβαιώσω αν ισχύουν ή όχι αυτά που γράφουν στο site. Αν επικοινωνήσω ξανά ή πάω στην τράπεζα, θα μάθω και θα ενημερώσω. 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φέτος δεν ξεκίνησε αυτή η χρέωση;Το θέμα βλέπω έχει ξεκινήσει απο τον Δεκέμβρη. Η χρέωση προφανώς ξεκίνησε αμέσως για αυτούς που άνοιγαν πρώτη φορά στην τράπεζα. Φυσικά μάλλον δεν το έχουν βάλει ακόμη online τότε για να δουν πιθανόν την αντίδραση των πελατών καθώς και για την εξέλιξη. Πάντως, πριν πάω δεν είχα δει κάτι τέτοιο και υπέθεσα μην τυχόν είναι για ασφάλεια αλλά τελικά εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα μου είπαν ότι είναι υποχρεωτικό. Φυσικά δεν μου άρεσε αυτή η κίνηση αλλά άνοιξα για να μπορώ να έχω επιστροφή αλλά και για άλλους λόγους. Δεν αποκλείω την πιθανότητα να κλείσω τον λογαριασμό μελλοντικά. Οι υπάλληλοι εκεί πέρα ήταν να με βάλουν στο πιο ακριβό πρόγραμμα αλλά αρνήθηκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 30 minutes ago, Ukforthemoment said: Φέτος δεν ξεκίνησε αυτή η χρέωση;Το θέμα βλέπω έχει ξεκινήσει απο τον Δεκέμβρη. Φέτος άρχισε να γίνεται υποχρεωτικό το πακέτο, ως προαιρετικό υπήρχε από πολύ πιο πριν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitro912gr Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Το πέρασε σταδιακά από το 2023 σιγά σιγά, μην γίνει κανένας μαζικό ντου ξέρω εγώ. Όταν μου ήρθε εμένα ειδοποίηση τέλη 2023 είχα βρει ψάχνοντας θέματα τουλάχιστον από τις αρχές του έτους για την υποχρεωτική χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Πληρωμή εφκα μέσω πάγιας επιβεβαιώνω μηδενική προμήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Χτες μου ηρθε 12.30 το βραδυ χρεωση 0,60 απο Eurobank Μπορω να το απενεργοποιησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 49 minutes ago, adi32 said: Χτες μου ηρθε 12.30 το βραδυ χρεωση 0,60 απο Eurobank Μπορω να το απενεργοποιησω? Όχι, όπως λέει και στον τίτλο η συνδρομή αυτή είναι υποχρεωτική. Μπορείς να τον μετατρέψεις από λογαριασμό πληρωμών που είναι τώρα σε αποταμιευτικό, αλλά δεν θα μπορείς να κάνεις αγορές/πληρωμές με αυτόν, μόνο αποταμίευση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimus1985 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Καλησπερα στην ομαδα. Εκανα εναρξη ατομικης σαν freelancer και θα παιρνω αμοιβη απο εταιρεια εξωτερικου μια φορα τον μηνα και εν συνεχεια θα τους κοβω και ενα τιμολογιο. Πρεπει να ανοιξω/δηλωσω εναν λογαριασμο σαν επαγγελματικο.Ειχα ξεκινησει διαδικασιες για viva αλλα μετα το 10ευρω το σταματησα. Πρεπει να ειναι ειδικα επαγγελματικος ο λογαριασμος ή οποιοσδηποτε λογαριασμος εφοσον δηλωθει ειναι οκ? πχ βλεπω εθνικη εχει τον e-value me 2 ευρω τον μηνα και δωρεαν ενα εισερχομενο εμβασμα εως 3000. Αυτος δεν μπορει να δηλωθει ως επαγγελματικος και να ειμαι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Έκλεισα τους δύο λογαριασμούς που είχα, δυστυχώς έπρεπε να γίνει από το κατάστημα και μάλιστα ο ένας στο κατάστημα που είχε ανοιχθεί (χαρτοφυλάκιο, κάποτε). Έλεγα μήπως έκανα τον έναν αποταμιευτικο απλό, απλά να υπάρχει, αλλά ήθελε οπωσδήποτε 50€ κάθε μήνα, οπότε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 4 ώρες πριν, kogba είπε Έκλεισα τους δύο λογαριασμούς που είχα, δυστυχώς έπρεπε να γίνει από το κατάστημα και μάλιστα ο ένας στο κατάστημα που είχε ανοιχθεί (χαρτοφυλάκιο, κάποτε). Έλεγα μήπως έκανα τον έναν αποταμιευτικο απλό, απλά να υπάρχει, αλλά ήθελε οπωσδήποτε 50€ κάθε μήνα, οπότε.. Σίγουρα θέλουν 50€ το μήνα; Δεν έχω δει να το γράφουν κάπου, το ξανακοίταξα τώρα για επιβεβαίωση και όντως δεν αναφέρει κάτι. Εκτός αν είναι πουθενά θαμμένο που πρέπει να ψάχνεις να το βρεις τρεις μέρες. Για 50€ το μήνα γράφει για κάποιο διαγωνισμό που γίνεται κάθε μήνα και τα δίνουν σε αυτούς που θα κληρωθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 6 ώρες πριν, kogba είπε Έκλεισα τους δύο λογαριασμούς που είχα, δυστυχώς έπρεπε να γίνει από το κατάστημα και μάλιστα ο ένας στο κατάστημα που είχε ανοιχθεί (χαρτοφυλάκιο, κάποτε). Έλεγα μήπως έκανα τον έναν αποταμιευτικο απλό, απλά να υπάρχει, αλλά ήθελε οπωσδήποτε 50€ κάθε μήνα, οπότε.. σου έβγαζε επιλογή κλείσιμο λογαριασμού στο ebanking; Εγώ προσπάθησα να κλείσω έναν κοινό λογαριασμό και μου βγάζει σφάλμα (δοκιμάστε αργότερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα