Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, piccolino είπε

Δεν πρόκειται να τους χαρίσω ούτε τα 0,50 της προμήθειας, σε λίγο θα μας χρεώνουν και μόνο που ανοίγουμε το site/app τους. Το τι λένε στην εξυπηρέτηση άστο, είναι ανάλογα σε τι άτομο θα πέσεις. Έχω πετύχει άτομα που ήταν ενήμερα και μου έδωσαν σωστές πληροφορίες. Έχω καλέσει και για κάτι απλό τύπου "στην τάδε περιοχή πού έχετε ΑΤΜ να γίνεται άμεση κατάθεση" και δεν έβγαλα άκρη (ήμουν στο δρόμο και έτυχε και δεν είχα mb για να το ψάξω).

Θεωρώ σίγουρο ότι για ΔΕΗ δεν θα χρεωθείς για πάγια (μιλάμε για πάγια, όχι μία πληρωμή). Το αναφέρει και κάτω στο μπλε πλαίσιο ότι όσοι είναι σε συνδρομητικό πακέτο, δεν χρεώνονται προμήθεια. Πιστεύω ότι και για το εφκα ισχύει, και γενικά για όλες τις πάγιες. Θα σας πω τέλος του μήνα που θα εκτελεστεί. Αν όχι, θα επιστρέψουν τα χρήματα της προμήθειας λόγω παρανόησης. Εμένα μου επέστρεψαν και την πρώτη χρέωση των 0,60 μετά από μεηλ που τους έστειλα ότι δεν συμφωνώ και μου έδωσαν +1 μήνα για να σκεφτώ αν θα κρατήσω το λογ/σμο ή όχι.

Επεξ/σία από 1comment
  • Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν εχει λεφτά ο λογαρισμός 0,60€ να τραβήξει τι γίνεται;

εχω εναν λογαριασμο αλλα τον αδειασα πριν λιγες μερες..

εχω ομως €πιστροφη

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
Μόλις τώρα, prefuse είπε

εχω εναν αλλα θα δουμε σε 2 μηνες γιατι πριν λιγες μερες τον αδειασα..

Άγνωστο. Ένας χρήστης είχε απαντήσει ότι λογικά δεν θα υπάρξει χρέωση μέχρι να "δει" λεφτά για να τραβήξει. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει ό,τι γίνεται και στην ανανέωση χρεωστικής που πάει -6Ε το υπόλοιπο αν δεν έχεις.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, 1comment είπε

Θεωρώ σίγουρο ότι για ΔΕΗ δεν θα χρεωθείς για πάγια (μιλάμε για πάγια, όχι μία πληρωμή). Το αναφέρει και κάτω στο μπλε πλαίσιο ότι όσοι είναι σε συνδρομητικό πακέτο, δεν χρεώνονται προμήθεια. Πιστεύω ότι και για το εφκα ισχύει, και γενικά για όλες τις πάγιες. Θα σας πω τέλος του μήνα που θα εκτελεστεί. Αν όχι, θα επιστρέψουν τα χρήματα της προμήθειας λόγω παρανόησης. Εμένα μου επέστρεψαν και την πρώτη χρέωση των 0,60 μετά από μεηλ που τους έστειλα ότι δεν συμφωνώ και μου έδωσαν +1 μήνα για να σκεφτώ αν θα κρατήσω το λογ/σμο ή όχι.

Θα στείλω ένα mail να ρωτήσω, να έχω και γραπτώς απάντηση και μετά ίσως δοκιμάσω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, piccolino είπε

Θα στείλω ένα mail να ρωτήσω, να έχω και γραπτώς απάντηση και μετά ίσως δοκιμάσω.

Θα σου πω κι εγώ τέλος του μήνα που έβαλα το εφκα.

• Thanks 1
Δημοσ.
55 minutes ago, prefuse said:

εχω ομως €πιστροφη

Αυτή η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί τουλάχιστον 5-6 φορές στο παρόν θέμα, το διευκρινίζει η Eurobank στο αντίστοιχο FAQ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν κλεισουμε τον λογαριασμό, μπορούμε να καταναλώσουμε τα € απο την επιστροφή που μας έχουν μείνει;

θα με βολευε πρωτα να κλείσω τον λογαρισμό, για να μην τον ξεχάσω και αλλο μήνα και μετά να δω τι θα κάνω την €πιστροφή που εχω

εχουν app και αν θυμάμαι καλα και απο εκει μπορεί να γίνει χρέωση, αλλα εχω πολλους μήνες να το χρησιμοποιησω.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
2 ώρες πριν, prefuse είπε

εχω ομως €πιστροφη

Οταν 'βρει' θα πάρει Όλα τα 0.60€ μαζεμένα 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, prefuse είπε

αν κλεισουμε τον λογαριασμό, μπορούμε να καταναλώσουμε τα € απο την επιστροφή που μας έχουν μείνει;

θα με βολευε πρωτα να κλείσω τον λογαρισμό, για να μην τον ξεχάσω και αλλο μήνα και μετά να δω τι θα κάνω την €πιστροφή που εχω

εχουν app και αν θυμάμαι καλα και απο εκει μπορεί να γίνει χρέωση, αλλα εχω πολλους μήνες να το χρησιμοποιησω.

Aν κλείσεις τον λογαριασμό λογικά τα χάνεις όλα.Γιατί  η κάρτα κλπ θα είναι άχρηστα..

Δημοσ.
15 hours ago, GREGORYMO said:

Οταν 'βρει' θα πάρει Όλα τα 0.60€ μαζεμένα 

Σταμάτα να παραπληροφορείς, αν δεν βρει τότε απενεργοποιεί το πακέτο, και όταν "βρει" απλά το απενεργοποιεί ξανά και τραβάει μόνο τα 0,60€ του τρέχοντος μήνα. "μαζεμένα" δεν παίζει για κανένα λόγο να πάρει.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Σταμάτα να παραπληροφορείς, αν δεν βρει τότε απενεργοποιεί το πακέτο, και όταν "βρει" απλά το απενεργοποιεί ξανά και τραβάει μόνο τα 0,60€ του τρέχοντος μήνα. "μαζεμένα" δεν παίζει για κανένα λόγο να πάρει.

Χωρίς να είμαι σίγουρος και μπορεί να κάνω κάποιο λάθος, σε εμένα μια φορά που δεν είχα λεφτά, μου τράβηξε δυο φορές τα 0.60 λεπτά επειδή δεν είχα σε ένα μήνα και έτσι με το που έβαλα στο επόμενο μήνα, έγινε αυτό που είπα πριν.

Μπορεί να άλλαξε από τότε που άνοιξα το λογαριασμό γιατί αυτή η χρέωση ξεκίνησε αμέσως σε εμένα από τον περασμένο Ιούνιο.

Δημοσ.
10 minutes ago, L-Griever said:

Χωρίς να είμαι σίγουρος και μπορεί να κάνω κάποιο λάθος, σε εμένα μια φορά που δεν είχα λεφτά, μου τράβηξε δυο φορές τα 0.60 λεπτά επειδή δεν είχα σε ένα μήνα και έτσι με το που έβαλα στο επόμενο μήνα, έγινε αυτό που είπα πριν.

Μπορεί να άλλαξε από τότε που άνοιξα το λογαριασμό γιατί αυτή η χρέωση ξεκίνησε αμέσως σε εμένα από τον περασμένο Ιούνιο.

Μήπως δεν στα τράβηξε δύο φορές τον ίδιο μήνα αλλά η δεύτερη χρέωση ήταν την 1η του επόμενου μηνός? Μήπως η ημερομηνία valeur ήταν αργότερα από την ημερομηνία που στα δέσμευσαν και έτσι φάνηκαν και οι δύο κινήσεις στον ίδιο μήνα?

Η χρέωση γίνεται κάθε πρώτη εργάσιμη ημέρα του μήνα και αφορά τον προηγούμενο, αν πχ έβαλες λεφτά στις 30/04 τότε σου τράβηξε άμεσα 0,60€ για τον μήνα που ήδη χρωστούσες (Μάρτιο ή κάποιον προηγούμενο), και αμέσως μετά στις 01/05 σου τράβηξε άλλα 0,60€ για τον Απρίλιο.

Πάντως ότι και να έγινε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψε ο @GREGORYMO παραπάνω, δεν σου πήραν μαζεμένα 60άλεπτα.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μήπως δεν στα τράβηξε δύο φορές τον ίδιο μήνα αλλά η δεύτερη χρέωση ήταν την 1η του επόμενου μηνός? Μήπως η ημερομηνία valeur ήταν αργότερα από την ημερομηνία που στα δέσμευσαν και έτσι φάνηκαν και οι δύο κινήσεις στον ίδιο μήνα?

Η χρέωση γίνεται κάθε πρώτη εργάσιμη ημέρα του μήνα και αφορά τον προηγούμενο, αν πχ έβαλες λεφτά στις 30/04 τότε σου τράβηξε άμεσα 0,60€ για τον μήνα που ήδη χρωστούσες (Μάρτιο ή κάποιον προηγούμενο), και αμέσως μετά στις 01/05 σου τράβηξε άλλα 0,60€ για τον Απρίλιο.

Πάντως ότι και να έγινε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψε ο @GREGORYMO παραπάνω, δεν σου πήραν μαζεμένα 60άλεπτα.

Τι να πω. Ιούνιο άνοιξα. Ιούλιο δεν είχα λεφτά και Αύγουστο με το που έκανα κατάθεση, με χρέωσε δυο φορές των 0.60 οπότε πιστεύω ότι το ένα ποσό 0.60 το χρέωσε για τον Ιούλιο και το άλλο για τον Αύγουστο.

Δηλαδή αν πχ δεν έχω λεφτά για 4-5 μήνες, τότε με το που θα βάλω λεφτά αμέσως μετά θα τα χρεώσει όλα. Στο λογαριασμό που κοίταξα, είδα δυο ποσά των δυο 0.60 στον ίδιο μήνα.

Τέλος πάντων η Eurobank απλά είναι περίεργη. Μπήκα αυτόματα στο πρόγραμμά τους με το έτσι θέλω παρ'όλο που ανακοινώθηκε αργότερα και έγινε υποχρεωτικό σε όλους.

Δημοσ.
11 minutes ago, L-Griever said:

Τι να πω. Ιούνιο άνοιξα. Ιούλιο δεν είχα λεφτά και Αύγουστο με το που έκανα κατάθεση, με χρέωσε δυο φορές των 0.60 οπότε πιστεύω ότι το ένα ποσό 0.60 το χρέωσε για τον Ιούλιο και το άλλο για τον Αύγουστο.

Δηλαδή αν πχ δεν έχω λεφτά για 4-5 μήνες, τότε με το που θα βάλω λεφτά αμέσως μετά θα τα χρεώσει όλα. Στο λογαριασμό που κοίταξα, είδα δυο ποσά των δυο 0.60 στον ίδιο μήνα.

Τέλος πάντων η Eurobank απλά είναι περίεργη. Μπήκα αυτόματα στο πρόγραμμά τους με το έτσι θέλω παρ'όλο που ανακοινώθηκε αργότερα και έγινε υποχρεωτικό σε όλους.

Για τον μήνα Αύγουστο δεν παίζει να σε χρέωσαν μέσα στον Αύγουστο όπως λες, 1η Σεπτεμβρίου προβλέπεται να γίνει η χρέωση για τον Αύγουστο. Αν θέλεις γράψε τις ακριβείς ημερομηνίες δεσμεύσεων και χρεώσεων να δούμε τι έχει γίνει.

Πάντως η Eurobank δεν είναι πιο περίεργη από τις άλλες, εδώ και αρκετά χρόνια όλες προσπαθούν να σου φορτώσουν κάποιο προαιρετικό πακέτο ή ακόμα και ασφάλιση κάρτας όταν πας σε κατάστημα να ανοίξεις λογαριασμό, απλά είναι η πρώτη που έκανε το προαιρετικό πακέτο υποχρεωτικό σε όλους.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Για τον μήνα Αύγουστο δεν παίζει να σε χρέωσαν μέσα στον Αύγουστο όπως λες, 1η Σεπτεμβρίου προβλέπεται να γίνει η χρέωση για τον Αύγουστο. Αν θέλεις γράψε τις ακριβείς ημερομηνίες δεσμεύσεων και χρεώσεων να δούμε τι έχει γίνει.

Πάντως η Eurobank δεν είναι πιο περίεργη από τις άλλες, εδώ και αρκετά χρόνια όλες προσπαθούν να σου φορτώσουν κάποιο προαιρετικό πακέτο ή ακόμα και ασφάλιση κάρτας όταν πας σε κατάστημα να ανοίξεις λογαριασμό, απλά είναι η πρώτη που έκανε το προαιρετικό πακέτο υποχρεωτικό σε όλους.

Και όμως έτσι έγινε με βάση το ιστορικό που βλέπω. Τον Σεπτέμβρη με χρέωσαν μια φορά για εκείνο το μήνα. Βασικά από Σεπτέμβρη και μετά κανονικά. Μόνο τον Αύγουστο με χρέωσαν δυο φορές για τον Ιούλιο.

Με βάση τις ημερομηνίες εάν βοηθάνε είναι:

22 Ιουνίου άνοιξα τον λογαριασμό. Όλο τον Ιούλιο δεν είχα λεφτά. 3 Αυγούστου έβαλα λεφτά για να πληρώσω υποχρεώσεις και 4 Αυγούστου μου τράβηξαν κανονικά δυο φορές των 0,60 ευρώ. 4 Σεπτέμβρη και κάθε μήνα μετά το ίδιο μια φορά τη χρέωση των 0.60 ευρώ.

Όσο για τις τράπεζες όλες είναι το ίδιο. Βέβαια, νομίζω η Eurobank έχει επιστροφή σε περισσότερες επιχειρήσεις και μην ξεχνάμε ότι κάνει που και που καλές προσφορές σε όσον αφορά στη τεχνολογία κτλ ενώ στις υπόλοιπες ούτε καν. Πειραιώς που είχε το μόνο "καλό" ήταν ας πούμε το Public αλλά το έβγαλαν και τον λόγο δεν το γνωρίζω. Το μόνο κακό με τις τράπεζες είναι ότι μόνο με πιστωτική κάρτα έχεις την καλύτερη επιβράδευση...

Η υπάλληλος τότε που μου άνοιξε το λογαριασμό έλεγε ότι και οι υπόλοιπες τράπεζες θα ακολουθήσουν όταν μου φάνηκε παράξενο και που ρώτησα για το πρόγραμμα που ήθελε να μου πουλήσει.

Τι να πω μακάρι μια μέρα να υπάρξει καλύτερη τράπεζα ή να βελτιωθεί η κατάσταση.

Μια απορία που έχω είναι εάν διαλέξω ένα πρόγραμμα που λέει ότι περιλαμβάνει μια πιστωτική κάρτα με "δωρεάν" συνδρομή, θα μου την βγάλουν κανονικά ή ισχύει μόνο για αυτούς που έχουν μισθοδοσία... Είχα ρωτήσει στο τηλέφωνο και δεν με βοήθησαν παρά μόνο μου είπαν να δοκιμάσω να κάνω την αίτηση και από κει θα δω αν θα δεχτούν ή όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...