GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Θα το κάνει σε 10.000 πελάτες της πχ . Από τους 10.000 θα στείλει σε 20 την επιστολή για τα μάτια του κόσμου . Οι υπόλοιποι ούτε που θα καταλάβουν ότι λείπουν κάθε μηνα 0,60 € από τον λογαριασμό τους οπότε 0,60 x 10.000 λογαριασμοί = 6.000 € αέρας κοπανιστος ... Μια χαρα
Stam53 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Με όσα διάβασα τώρα εδώ, θεωρώ ότι θα ήταν μάλλον άδικο να μπει ο Don Leon στη φυλακή (LOL). Άλλοι είναι μεγαλύτεροι κλέφτες και με το νόμο... Νομίζω όμως οτι αυτά συμβαίνουν γιατί έχουν μείνει μόνο 4-5 τράπεζες που έχουν φτιάξει το καρτέλ τους, μπήκαν και τα funds μέσα που θέλουν τα κέρδη τους, οπότε και κατάντησαν ανεξέλεγκτα άπληστες. Παλιά που υπήρχαν πολύ περισσότερες λειτουργούσε και ένας κάποιος ανταγωνισμός. ΥΓ: Η δε Εθνική χρεώνει τη παροχή βιβλιαρίου 2€/μήνα!
Dantε Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Συνδρομές παντού. Μου ρθε και μένα το μήνυμα και απλά θα τραβήξω όλα τα λεφτά και θα κλείσω το λογαριασμό. Επίσης μεγάλη τσατσιά αυτό με τη μισθοδοσία και μόνο εάν τη μεταφέρεις τώρα. Στις 3/12/2023 στις 1:03 ΜΜ, 1comment είπε Επίσης μπαίνοντας στο ιμπανκινκ, το αναφέρει ως πρόγραμμα που άμα θέλουμε το ενεργοποιούμε. Ακυρος λοιπόν ο τίτλος του θέματος. Καθόλου άκυρος ο τίτλος. Υποχρεωτική η ενεργοποίηση εκτός και αν είναι Αποταμιεύω ο τύπος λογαριασμού (που ουσιαστικά είναι άχρηστος ο λογαριασμός, αφού δε μπορείς να κάνεις και πολλά). Τη χρέωση τη γλιτώνεις σε κάποιες περιπτώσεις που αναφέρθηκαν μόνο.
thermaikos4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Στις 4/12/2023 στις 4:12 ΜΜ, Bitbit είπε Εσύ δε θα έβαζες; Αν ήξερες ότι η επιχείρηση σου έχει εγγυημένους πελάτες με νόμο του κράτους κιόλας; Εγώ θα τους έβαζα να μπαίνουν και μπουσουλώντας μέσα να μην αφήσουν πατημασιές. καποτε μπορουσες να πας μόνο την αποδοση του ΑΦΜ. Τωρα θελουν υποχρεωτικα το εκαθαριστικο. Το κρατος σε υποχρεωνει να εχεις κινητο τηλεφωνο. Θυμαμαι την Ανοιξη που ενας υπουργος ελεγε(ενιοτε τζιριζει) οτι θα συμφωνουσαν με τις τραπεζες να μην εχουν παραλογες χρεωσεις/προμηθειες.. Ρε τον φουκαρα τον Ελληνα: θα χρεωνεται με συνδρομη για λογαριασμο τραπεζας αλλά δεν θα εχει αυξημενα επιτοκια καταθεσεων παρα τις αυξησεις των επιτοκιων απο την τραπεζα της ΕΕ.
ant_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Υποχρεωτικα συνναλαγες με καρτα για να μην πληρωνεις προστιμο στη εφορια Και οι τραπεζες βαζουν συνδρομη για να κανεις κατι που στο καναν υποχρεωτικο 2 1
1comment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Dantε είπε Συνδρομές παντού. Μου ρθε και μένα το μήνυμα και απλά θα τραβήξω όλα τα λεφτά και θα κλείσω το λογαριασμό. Η ειδοποίηση πώς σου ήρθε; Με επιστολή;
Dantε Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, 1comment είπε Η ειδοποίηση πώς σου ήρθε; Με επιστολή; SMS στο κινητό.
Mr_Terror Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 εμενα ακομα δεν εχει ερθει κατι.Εχω δυο λογαριασμους.Εναν επαγγελματικό που εχει 3 ευρω χρεωση τον μηνα, και εναν που ειχα ανοιξει online.
1comment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Είναι επιλεκτικές οι ενημερώσεις φαίνεται. Πάντως αν δεν ενημερώσει η τράπεζα, δεν έχει δικαίωμα να το εφαρμόσει. Το έλεγε στην επιστολή.
l3ft3r1s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 57 minutes ago, 1comment said: Είναι επιλεκτικές οι ενημερώσεις φαίνεται. Πάντως αν δεν ενημερώσει η τράπεζα, δεν έχει δικαίωμα να το εφαρμόσει. Το έλεγε στην επιστολή. Σε υφιστάμενους λογαριασμούς γίνεται σταδιακά η ένταξη. Υπάρχει κάποιος πάντως που ενώ πληρεί τις προϋποθέσεις, έχει δηλαδή ήδη την μισθοδοσία στην Eurobank ή συνολική θέση >10k, να έχει όντως χρεωθεί?
konc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 39 minutes ago, l3ft3r1s said: Σε υφιστάμενους λογαριασμούς γίνεται σταδιακά η ένταξη. Υπάρχει κάποιος πάντως που ενώ πληρεί τις προϋποθέσεις, έχει δηλαδή ήδη την μισθοδοσία στην Eurobank ή συνολική θέση >10k, να έχει όντως χρεωθεί? Δεν έχει ξεκινήσει αυτή η χρέωση ακόμα. Είμαι και εγώ περίεργος πως θα εντοπίσουν σωστά τους λογαριασμούς μισθοδοσίας για να μην τους χρεώσουν, βασικά είμαι σίγουρος πως θα τρέχουμε με νεύρα για να σταματήσουμε χρεώσεις 60 λεπτών και θα μας φέρονται σα να ζητάμε χάρη.
Dantε Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Στο τηλέφωνο όντως η τύπισσα έγινε λίγο επιθετική όταν ρώτησα για το θέμα.Άρα μάλλον τους έχουν ζαλίσει το τελευταίο καιρό.
SabotazNic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Εχω και εγω εναν λογαριασμο εκει απο εποχες γιαγια-παππου που το εκανα ταμιευτηριου οταν πηγα φοιτητης. Τωρα εχει μεσα ενα μικρο ποσο και δεν κανω καθολου κινησεις. Δεν εχει ερθει ακομα καμια ενημερωση.
CHRISpros Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Υπάρχουν 2 τρόποι για να χρεώσεις μια υπηρεσία. Α. Πληρωμή ανά περίπτωση: Θέλεις κάτι, το πληρώνεις και το παίρνεις. Πχ έκδοση κάρτας 5 ευρώ, έμβασμα 0,5 λεπτά κτλ Β. Ενα συνδρομητικό πακέτο: Πληρώνεις συνδρομή και κάνεις χρήση της υπηρεσίας. Δεν πληρώνεις τίποτα έξτρα, αφού ηδη έχεις πληρώσει. Συνήθως υπάρχουν διάφορα πακέτα, ανάλογα με τις ανάγκες. Η κίνηση δείχνει πως φεύγουμε από το Α και πάμε στο Β. Το αν ειναι καλό ή κακό. Αν και ποιους συμφέρει θα δείξει το μέλλον.
panoszavra Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, CHRISpros είπε Υπάρχουν 2 τρόποι για να χρεώσεις μια υπηρεσία. Α. Πληρωμή ανά περίπτωση: Θέλεις κάτι, το πληρώνεις και το παίρνεις. Πχ έκδοση κάρτας 5 ευρώ, έμβασμα 0,5 λεπτά κτλ Β. Ενα συνδρομητικό πακέτο: Πληρώνεις συνδρομή και κάνεις χρήση της υπηρεσίας. Δεν πληρώνεις τίποτα έξτρα, αφού ηδη έχεις πληρώσει. Συνήθως υπάρχουν διάφορα πακέτα, ανάλογα με τις ανάγκες. Η κίνηση δείχνει πως φεύγουμε από το Α και πάμε στο Β. Το αν ειναι καλό ή κακό. Αν και ποιους συμφέρει θα δείξει το μέλλον. Το να πηγαίναμε από το Α στο Β θα μπορούσαμε να το κουβεντιάσουμε κατά πόσο είναι καλό ή κακό. Στην προκειμένη περίπτωση μας πάνε από το δωρεάν στην συνδρομή. Αυτό δεν παίρνει αμφισβήτηση για το αν είναι καλό ή κακό. Είναι ξεκάθαρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα