Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα και εγω ενημερωση απο τις 20.05.2024, και εννοειται οτι θα τραβηχτουν τα χρηματα και θα κλεισω τους λογαριασμους!

Το να πληρωνουμε τις ελληνικες τραπεζες για τα αυτονοητα ειναι απαραδεκτο... Εχουμε τις καταθεσεις μεσα σε αυτους και απο τον ορισμο τραπεζα απ αυτα βγαζει λεφτα που τα ξαναδανειζει!  Δανειζουνε με 6% επιτοκιο αλλα στις καταθεσεις δινουνε ψιχουλα τυπου 0.5 η 1% και για να φτασεις στο 2% πρεπει να εχεις 200 χιλιαδες και να τα κλεισεις 2-3 χρονια... Οταν ειναι κανονικο καρτελ και οι χρεωσεις τους ειναι υπερογκες! Μεταφερεις μεσω ελληνικων τραπεζων (oχι με iris) και χρεωνεσαι 2 με 3 ευρω και στελνεις sepa στην Ευρωπη με 1 κ 1μιση ευρω!

Και οσο χρησιμοποιουμε καρτα , παιρνουν απο τις επιχειρησεις 1% του τζιρου! Και οποιος νομιζει οτι δεν το πληρωνει αυτο ειναι γελασμενος. Εννοειται οτι αυτο το 1% μετακυλειται στον καταναλωτη.

Επεξ/σία από παυκο13
  • Like 11
  • Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικά ενδιαφέροντα link για τη Eurobank:

https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/418648_oi-protathlites-ton-yperkerdon

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/trapezes/eurobank-kathara-kerdi-e114-ekat-to-2023-sto-35-ta-npes/

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/trapezes/eurobank-sta-1-020-evro-o-katoteros-misthos-efapax-enischisi-e1-000-meso-vouchers-posou/

Κλείστε λογαριασμούς όσοι μπορείτε και φύγετε.

Μήπως τελικά καταλάβουν σε αυτή τη χώρα πως τον πελάτη σου τον σέβεσαι..

Επεξ/σία από Despotas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά όλοι -ανεξαιρέτως- οι πελάτες της Eurobank λάβαμε ή θα λάβουμε email. Δεν είναι ανάγκη να το αναφέρετε ένας ένας. Όσοι έχουν μισθοδοσίας (πραγματικό, δηλαδή όσοι πρακτικά δουλεύουν σε πολυεθνικές ή στο Δημόσιο όχι οι υπόλοιποι σε "μικρομάγαζα" που μπαίνει το αφεντικό στο e-banking του "χειροκίνητα" κάθε ...όποτε έχει λεφτά και κάνει μεταφορά) και όσοι διατηρούν καθαρή θέση >10.000€ απλά γράφει ότι δεν θα έχουμε τη χρέωση των 0,60€/μήνα.

Επεξ/σία από theopan
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

οποτε αν καποιος εχει 10.000+ γλιτωνει και το κοστος εκδοσης καρτας.

την οποια η εθνικη για παραδειγμα την εχει κανει με 3ετη ισχυ.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα με my advantage πακέτο (όχι το blue, μεγαλύτερο) που έχω πάνω από χρόνο, με χρέωσαν κανονικά και επανέκδοση κάρτας λόγω λήξης και τη συνδρομή της πιστωτικής. Είμαι και personal banking. Τους ζήτησα επιστροφή των ποσών. Πιστεύουν οι απατεώνες ότι δε θα το δούμε;;

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
On 12/03/2024 at 12:16, παυκο13 said:

Δανειζουνε με 6% επιτοκιο αλλα στις καταθεσεις δινουνε ψιχουλα τυπου 0.5 η 1% και για να φτασεις στο 2% πρεπει να εχεις 200 χιλιαδες και να τα κλεισεις 2-3 χρονια...

Ποια δίνει τόσα;;;;; 0,01% δίνουν και ΑΝ.

Η Εθνική μάλιστα στους απλούς καταθετικούς λογαριασμούς - ανεξαρτήτως ύψους καταθέσεων - έχει μηδενικό επιτόκιο, το 0,01% το παίρνεις μόνο σε λογαριασμό μισθοδοσίας πχ.

image.png.ecfd22be9e2ae4c9c534743c4e798c91.png

https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/Timologio/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_katathesewn.pdf

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panos- είπε

Εμένα με my advantage πακέτο (όχι το blue, μεγαλύτερο) που έχω πάνω από χρόνο, με χρέωσαν κανονικά και επανέκδοση κάρτας λόγω λήξης και τη συνδρομή της πιστωτικής. Είμαι και personal banking. Τους ζήτησα επιστροφή των ποσών. Πιστεύουν οι απατεώνες ότι δε θα το δούμε;;

Πότε έγινε η επανέκδοση της κάρτας σου, αν επιτρέπεται; Ρωτάω επειδή είπαν ότι από τον Μάρτιο κι έπειτα θα είναι -υποτίθεται- δωρεάν η επανέκδοση κάρτας εφόσον είσαι συνδρομητής σε κάποιο τους πακέτο. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Gulik είπε

Πότε έγινε η επανέκδοση της κάρτας σου, αν επιτρέπεται; Ρωτάω επειδή είπαν ότι από τον Μάρτιο κι έπειτα θα είναι -υποτίθεται- δωρεάν η επανέκδοση κάρτας εφόσον είσαι συνδρομητής σε κάποιο τους πακέτο. 

8/3. Και αυτό με την δωρεάν κάρτα το βλέπω στις παροχές πάρα πολύ καιρό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panos- είπε

8/3. Και αυτό με την δωρεάν κάρτα το βλέπω στις παροχές πάρα πολύ καιρό 

γιατι δεν κανεις παραπονα στην τραπεζα; μην τα χαριζεις αν τα δικαιουσαι..

εμενα παλιοτερα δεν μου ειχαν βαλει ποντους για επιστροφη και μετα απο αιτημα μου τους πηρα.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, milos_ είπε

Σε περίπτωση που το υπόλοιπο του λογαριασμού είναι 0€ τι γίνεται με τη χρέωση των 0.6€?

Υποτίθεται ότι διακόπτεται η συνδρομή στο πρόγραμμα, κι επαναλειτουργεί όταν το υπόλοιπο αυξηθεί έστω κατά ένα ευρώ (χοντρικά), τραβώντας τα 0.60 €

Στην πράξη αυτό μένει να επιβεβαιωθεί, βέβαια, καθώς δεν γνωρίζω κάποιον ή κάποια που έχει υποπέσει σε αυτή την περίπτωση, ακόμη. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, The_Judas είπε

γιατι δεν κανεις παραπονα στην τραπεζα; μην τα χαριζεις αν τα δικαιουσαι..

εμενα παλιοτερα δεν μου ειχαν βαλει ποντους για επιστροφη και μετα απο αιτημα μου τους πηρα.

Έχω ήδη κανει αίτημα αντιλογισμού. Στην πιστωτική πιστώθηκε η συνδρομή, στη χρεωστική όχι ακόμα η επανέκδοση 

Δημοσ.
Στις 16/3/2024 στις 9:32 ΠΜ, The_Judas είπε

αυτο που λετε για τους πελατες με 10.000+ υπαρχει καπου γραπτα;

Το γράφει το e-mail που θα λάβεις εφόσον ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία. Μόνο για τους λογαριασμούς που είσαι μοναδικός δικαιούχος ή πρώτο όνομα.

Στις 16/3/2024 στις 11:03 ΠΜ, panos- είπε

Εμένα με my advantage πακέτο (όχι το blue, μεγαλύτερο) που έχω πάνω από χρόνο, με χρέωσαν κανονικά και επανέκδοση κάρτας λόγω λήξης και τη συνδρομή της πιστωτικής.

Είναι πρώτο όνομα το δικό σου στους λογαριασμούς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...