Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Εσείς που φεύγετε νομίζοντας ότι έτσι θα τιμωρήσετε τη eurobank σκεφτείτε το πάλι. Μήπως τελικά αυτή βρήκε τον πιο εύκολο τρόπο να κάνει ξεσκαρτάρισμα και να διώξει τη φύρα; Μήπως σας έδιωξε έξυπνα;

Σιγά την εξυπνάδα.

ΑΥΡΙΟ θα ψάχνει πελάτες 

• Like 2
  • Haha 1
  • Απαντ. 907
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Τελικά πόσο εύκολο είναι να κλείσει κάποιος λογαριασμό μέσω ebanking;
Εγώ θέλω να κλείσω τον δικό μου (έχω και μια συνδικαιούχο αλλά το δικό μου όνομα είναι πρώτο).

Εγώ έχω πρόβλημα στην Πειραιώς, έχω 2 λογαριασμούς και 1 χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη στον 2ο λογαριασμό. Εγώ θέλω να την συνδέσω στον 1ο λογαριασμό και να διαγράψω τον 2ο. Από το e-banking υπάρχει η σχετική επιλογή, να αλλάξω τους συνδεδεμένους λογαριασμούς σε μια κάρτα, κάνω την ενέργεια για να τον αλλάξω, με ενημερώνει ότι η ενέργεια δεν εκτελείται άμεσα αλλά την επόμενη εργάσιμη μέρα, αλλά έχει περάσει 1 εβδομάδα και δεν έχει γίνει καμιά αλλαγή ώστε να προβώ εκ των υστέρων σε διαγραφή του 2ου λογαριασμού.

• Like 2
Δημοσ.

Νευριάζω εξίσου με τα γαμ#$@κα από το πουθενά επειδή έτσι γουστάρουν, αλλά τι θα κάνετε όσοι αλλάξατε τράπεζα μόλις αρχίσουν να χρεώνουν και οι υπόλοιπες? Δεν αργούν, έχουν ήδη ανακοινωθεί μέχρι και τα ονόματα των προγραμμάτων τους. Απλώς αντί να τη φας από τη Euro που αντέδρασες και έφυγες, θα τη φας από την Εθνική/Alpha/Πειραιώς κλπ που πήγες. Δυστυχώς δεν βλέπω αποτελεσματικό τρόπο αντίδρασης από τη στιγμή που αποφάσισαν να το εφαρμόσουν όλες, παρά μόνο τη δυνατότητα έκφρασης δυσαρέσκειας.

Δημοσ.

Επειδη εχουμε φτασει 33 σελιδες και ειναι δυσκολο να το παρακολουθησω, (ακομα τουλαχιστον) δεν υπαρχει χρεωση σε μισθοδοσιας, σωστα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, konc είπε
Spoiler

Νευριάζω εξίσου με τα γαμ#$@κα από το πουθενά επειδή έτσι γουστάρουν, αλλά τι θα κάνετε όσοι αλλάξατε τράπεζα μόλις αρχίσουν να χρεώνουν και οι υπόλοιπες? Δεν αργούν, έχουν ήδη ανακοινωθεί μέχρι και τα ονόματα των προγραμμάτων τους. Απλώς αντί να τη φας από τη Euro που αντέδρασες και έφυγες, θα τη φας από την Εθνική/Alpha/Πειραιώς κλπ που πήγες. Δυστυχώς δεν βλέπω αποτελεσματικό τρόπο αντίδρασης από τη στιγμή που αποφάσισαν να το εφαρμόσουν όλες, παρά μόνο τη δυνατότητα έκφρασης δυσαρέσκειας.

Spoiler

Έπρεπε να νευριάσεις (κι εσύ κι εγώ και όλοι) όταν το "κράτος" έβαλε τις τράπεζες "συνεταιράκια" μας. Με τις "καρτούλες" και τις σκ@τούλες. Με γελοίο πρόσχημα την "πάταξη της φοροδιαφυγής". Λες και το ότι έχω 3 POS και 4 επαγγελματικούς λογαριασμούς υπήρχε ποτέ περίπτωση να αλλάξει το γεγονός ότι εδώ και 5 χρόνια ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ πελάτης δεν θέλησε να τα χρησιμοποιήσω γιατί δεν ήθελε να επιβαρυνθεί με τον ΦΠΑ ή ότι ο τρόπος συναλλαγής είναι αποκλειστικής επιλογής των συναλλασόμενων και όχι των κυβερνήσεων. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι, καβάλησαν καλάμι και πήραν τόσο ψηλά τον αμανέ οι μπατιροτράπεζες μας. Τώρα είναι μάλλον αργά!

Επεξ/σία από theopan
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, konc είπε

προς το παρόν δεν το έχουν κάνει και δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν βλέποντας τις αντιδράσεις ....

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

προς το παρόν δεν το έχουν κάνει και δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν βλέποντας τις αντιδράσεις ....

Κι εγω ετσι πιστευω: οι υπολοιποι δεν θα επιβαλλουν την υποχρεωτικη συνδρομη αλλα θα μεινουν στην προαιρετικη οπως ειναι τωρα.

Η eurobank το εκανε ειτε επιτηδες για να κρατησουν μονο τους "μεγαλους πελατες" ειτε για καποιο αλλο λογο που δεν γνωρίζουμε.

Αν υπαρχει καποιος insomniac που δουλευει στην eurobank και ξερει να μας πει λιγα πραγματα παραπανω θα ηταν πολυ ενδιαφερον! :)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vforvaggelis είπε

Επειδη εχουμε φτασει 33 σελιδες και ειναι δυσκολο να το παρακολουθησω, (ακομα τουλαχιστον) δεν υπαρχει χρεωση σε μισθοδοσιας, σωστα;

Ακριβώς, δεν υπάρχει χρέωση σε τέτοια περίπτωση.

Το αναφέρει εδώ, στο FAQ:

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/sunallages-pronomia/my-advantage-banking/programma-my-advantage-banking/my-blue

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Despotas είπε

Ακριβώς, δεν υπάρχει χρέωση σε τέτοια περίπτωση.

Το αναφέρει εδώ, στο FAQ:

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/sunallages-pronomia/my-advantage-banking/programma-my-advantage-banking/my-blue

Ωπα, εμενα στον μισθοδοσιας με χρεωσε κανονικα για τον Μαρτιο.

Και φυσικα με χρεωσε κ στον δευτερο λογαριασμο μου που εκεινος δεν ειναι μισθοδοσιας. 

Δημοσ.
5 hours ago, sakis697 said:

Ωπα, εμενα στον μισθοδοσιας με χρεωσε κανονικα για τον Μαρτιο.

Και φυσικα με χρεωσε κ στον δευτερο λογαριασμο μου που εκεινος δεν ειναι μισθοδοσιας. 

Δημοσ.
Στις 4/3/2024 στις 3:25 ΜΜ, konc είπε

Εντωμεταξύ δεν τους αρκεί απλώς "να μπαίνει ο μισθός σε έναν λογαριασμό" για να θεωρείται μισθοδοσίας και να μην χρεώνεται η μηνιαία συνδρομή.

Αν πχ ο εργοδότης κάνει έμβασμα κάθε μήνα, ακόμα και αν έχουν τη βεβαίωση εργοδότη και μεταφέρεται απ' αυτόν ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα με αιτιολογία "μισθοδοσία τάδε μήνα", θα χρεώνουν. Έτσι "είναι το σύστημα" είπε η κουκλίτσα.

Πρέπει και ο εργοδότης να έχει τη μισθοδοσία του στην τράπεζα και όχι μόνο εσύ, που τελικά πληρώνεις τη συνδρομή, να λαμβάνεις το μισθό σου εκεί.

Iσχύει αυτό και είναι κενό του συστήματος που το χρεώνουν στους μισθωτούς. Χρεώνονται κανονικά παρότι προσκομίζουν βεβαιωση εργοδότη! 

Δημοσ.
4 minutes ago, CHRISpros said:

Iσχύει αυτό και είναι κενό του συστήματος που το χρεώνουν στους μισθωτούς. Χρεώνονται κανονικά παρότι προσκομίζουν βεβαιωση εργοδότη! 

Λογαριασμός μισθοδοσίας είναι αυτός που ανεβαίνει με αρχείο απο τον εργοδότη

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sdikr είπε

Λογαριασμός μισθοδοσίας είναι αυτός που ανεβαίνει με αρχείο απο τον εργοδότη

Ο μισθωτός δεν έχει επιλογή για το πως θα κάνει την πληρωμή ο εργοδότης. 

Ούτε είναι ελεγκτικό μέσο για το αν ο εργοδότης χρησιμοποιεί ή όχι αρχείο μισθοδοσίας. 

Ομως χρεώνεται αυτός το ποσό, παρότι προσκομίζει ό,τι έχει διαθέσιμο. 

Το βρίσκεις σωστό? 

Δημοσ.
1 minute ago, CHRISpros said:

Ο μισθωτός δεν έχει επιλογή για το πως θα κάνει την πληρωμή ο εργοδότης. 

Ούτε είναι ελεγκτικό μέσο για το αν ο εργοδότης χρησιμοποιεί ή όχι αρχείο μισθοδοσίας. 

Ομως χρεώνεται αυτός το ποσό, παρότι προσκομίζει ό,τι έχει διαθέσιμο. 

Το βρίσκεις σωστό? 

Ο λογαριασμός μισθοδοσίας είναι συγκεκριμένος,  αν απλά σου κάνει κατάθεση, δεν είναι μισθοδοσίας

Οπότε ναι το βρίσκω σωστό που δεν σου δίνουν τα προνόμια του λογαριασμού μισθοδοσίας αφού δεν τηρεί ο δικός σου τις απαιτήσεις αυτού.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sdikr είπε

Ο λογαριασμός μισθοδοσίας είναι συγκεκριμένος,  αν απλά σου κάνει κατάθεση, δεν είναι μισθοδοσίας

Οπότε ναι το βρίσκω σωστό που δεν σου δίνουν τα προνόμια του λογαριασμού μισθοδοσίας αφού δεν τηρεί ο δικός σου τις απαιτήσεις αυτού.

Ο λογαριασμός ειναι ο ίδιος. Ο πελάτης ΔΕΝ έχει την επιλογή για το πως θα λάβει τη μισθοδοσία. 

Η επιλογή γίνεται από την εταιρία. Ο υπάλληλος ΔΕΝ μπορεί να ελέγξει την εταιρία. Η eurobank μπορέι. Το κράτος μπορεί. Ο υπάλληλος όχι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...