sdikr Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 24 minutes ago, JSD said: Ό,τι έχει και μπορεί ο καθένας. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι οι τράπεζες θέλουν καταθέσεις. -1000 από εμένα στη Eurobank, ελπίζω να μην είναι ο μόνος και να μαζευτούν πολλά μηδενικά Αυτό με τις καταθέσεις ήταν πριν πολλά χρόνια, την σημερινή εποχή όχι δεν τους ενδιαφέρουν τα 1000 απο 100 άτομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JSD Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου Γιατί κάνουν προσφορές να μεταφέρουμε μισθοδοσίες κλπ οι τράπεζες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, JSD είπε Γιατί κάνουν προσφορές να μεταφέρουμε μισθοδοσίες κλπ οι τράπεζες; Έλα ντε.😆😆😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 1 ώρα πριν, JSD είπε -1000 από εμένα στη Eurobank, ελπίζω να μην είναι ο μόνος και να μαζευτούν πολλά μηδενικά -7000€ εγώ (3 λογαριασμοί),-3000€ η κόρη μου και -9000€ ο αδερφός μου σύνολο 19.000€ στην Εθνική, χαιρετίσματα... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι. Μπορει να μην πονανε αν ενας μεταφερει 1000 ευρω απο την eurobank αλλα αν μαζευτουν 10.000 ατομα με το ιδιο ποσο μιλαμε για πολλα euros και εκει τους ποναει. Εγω δεν τον εχω κλεισει ακομα γιατι διατηρω πιστωτικη στην eurobank αλλα ολες τις καταθεσεις μου τις μετεφερα στην πειραιως και αν μου βγαλει και πιστωτικη αντιο eurobank. Πρεπει να καταλαβουμε σαν καταναλωτες οτι πρεπει να τιμωρουμε τετοιες πρακτικες οταν γινεται η αρχη ακομα και αν το αρχικο ποσο (0.60 ευρω στην προκειμενη) ειναι φαινομενικα αμελητεο, γιατι στο μελλον μπορει να γινει ανετα 6 ευρω. Επεξ/σία 6 Μαρτίου από george200-13 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Δεν έχασε 1,000 ευρώ η τράπεζα. Δεν ήταν καν κλειστά τα χρήματα. Οι καταθέσεις είναι liabilities για τις τράπεζες. Τα έχεις δε τα έχεις, αδιάφορο τους είναι. Κάνεις λάθος. Τα 1.000€ θέλουν οι τράπεζες που είναι με μηδενικό επιτόκιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 1 ώρα πριν, JSD είπε Γιατί κάνουν προσφορές να μεταφέρουμε μισθοδοσίες κλπ οι τράπεζες; Γιατί χρησιμοποιείς τα προϊόντα τους, αν πληρώνεσαι στη Eurobank θα πληρώνεις με κάρτες Eurobank, θα κάνεις πληρωμές μέσα απο το δικό τους ebanking, πιθανόν να εκδώσεις και πιστωτική κάρτα, δάνειο κλπ. Είσαι ενεργός πελάτης με λίγα λόγια. 1 ώρα πριν, JSD είπε Ό,τι έχει και μπορεί ο καθένας. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι οι τράπεζες θέλουν καταθέσεις. -1000 από εμένα στη Eurobank, ελπίζω να μην είναι ο μόνος και να μαζευτούν πολλά μηδενικά Μην είσαι τόσο σίγουρος. Βλέπεις καμια να σκίζεται να προσφέρει καλά επιτόκια για κλειστές καταθέσεις; 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Κάνεις λάθος. Τα 1.000€ θέλουν οι τράπεζες που είναι με μηδενικό επιτόκιο. Ναι γιατί η τράπεζα νομίζεις περιμένει να μαζέψει απο 300 άτομα 1,000 ευρώ για να δώσει ενα στεγαστικό. Θα πρότεινα λίγη έρευνα για το πως ακριβώς δουλεύει το τραπεζικό σύστημα. Η monopoly δεν είναι ακριβές παράδειγμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εσείς που φεύγετε νομίζοντας ότι έτσι θα τιμωρήσετε τη eurobank σκεφτείτε το πάλι. Μήπως τελικά αυτή βρήκε τον πιο εύκολο τρόπο να κάνει ξεσκαρτάρισμα και να διώξει τη φύρα; Μήπως σας έδιωξε έξυπνα; Επεξ/σία 6 Μαρτίου από NiKoSmile 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε 2 ώρες πριν, JSD είπε Ό,τι έχει και μπορεί ο καθένας. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι οι τράπεζες θέλουν καταθέσεις. -1000 από εμένα στη Eurobank, ελπίζω να μην είναι ο μόνος και να μαζευτούν πολλά μηδενικά Μην είσαι τόσο σίγουρος. Βλέπεις καμια να σκίζεται να προσφέρει καλά επιτόκια για κλειστές καταθέσεις; Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση. Θέλουν καταθέσεις αλλά δεν θέλουν μικροκαταθέτες, για παράδειγμα η eurobank δεν χρεώνει τα 0,6 για ποσά σταθερά πάνω από 10.000€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JSD Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 49 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Γιατί χρησιμοποιείς τα προϊόντα τους, αν πληρώνεσαι στη Eurobank θα πληρώνεις με κάρτες Eurobank, θα κάνεις πληρωμές μέσα απο το δικό τους ebanking, πιθανόν να εκδώσεις και πιστωτική κάρτα, δάνειο κλπ. Είσαι ενεργός πελάτης με λίγα λόγια. Μην είσαι τόσο σίγουρος. Βλέπεις καμια να σκίζεται να προσφέρει καλά επιτόκια για κλειστές καταθέσεις; Ναι γιατί η τράπεζα νομίζεις περιμένει να μαζέψει απο 300 άτομα 1,000 ευρώ για να δώσει ενα στεγαστικό. Θα πρότεινα λίγη έρευνα για το πως ακριβώς δουλεύει το τραπεζικό σύστημα. Η monopoly δεν είναι ακριβές παράδειγμα Ναι αλλά μόλις απογοητεύτηκα από Eurobank με τη συμπεριφορά τους. Άρα; Ρωτάω γιατί ταυτόχρονα με τη χρέωση μου στείλαν προσφορά να μεταφέρω μισθοδοσία εκεί. Γιατί να το κάνω; Δεν είναι monopoly, είναι η απορία μου, μπορείς να την απαντήσεις ή όχι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 27 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Εσείς που φεύγετε νομίζοντας ότι έτσι θα τιμωρήσετε τη eurobank σκεφτείτε το πάλι. Μήπως τελικά αυτή βρήκε τον πιο εύκολο τρόπο να κάνει ξεσκαρτάρισμα και να διώξει τη φύρα; Μήπως σας έδιωξε έξυπνα; Προσωπικά δεν έφυγα απλά για να τους τιμωρήσω, απλά δεν ανέχομαι νταβατζιλίκι χωρίς να αντιδρώ. Τα περισσότερα χρήματα τα είχα σε άλλη τράπεζα στην οποία μετέφερα και ότι είχα στην eurobank μαζί με τις κάρτες. Πιθανώς να μας ξεφορτώθηκαν ως φύρα ή απλά να πιστεύανε ότι είμαστε πρόβατα και θα παραμείνουμε πληρώνοντας το χαράτσι, δεν έχει σημασία. Από ότι φαίνεται πάντως θέλουν λίγη από την φύρα πίσω δίνοντας 100άρικα.! 6 λεπτά πριν, JSD είπε Άρα; Ρωτάω γιατί ταυτόχρονα με τη χρέωση μου στείλαν προσφορά να μεταφέρω μισθοδοσία εκεί. Γιατί να το κάνω; Δεν είναι monopoly, είναι η απορία μου, μπορείς να την απαντήσεις ή όχι;;; Ίσως γιατί δεν υπολογίζανε ότι θα τους φεύγανε αρκετοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JSD Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, northjohn είπε Προσωπικά δεν έφυγα απλά για να τους τιμωρήσω, απλά δεν ανέχομαι νταβατζιλίκι χωρίς να αντιδρώ. Τα περισσότερα χρήματα τα είχα σε άλλη τράπεζα στην οποία μετέφερα και ότι είχα στην eurobank μαζί με τις κάρτες. Πιθανώς να μας ξεφορτώθηκαν ως φύρα ή απλά να πιστεύανε ότι είμαστε πρόβατα και θα παραμείνουμε πληρώνοντας το χαράτσι, δεν έχει σημασία. Από ότι φαίνεται πάντως θέλουν λίγη από την φύρα πίσω δίνοντας 100άρικα.! Ίσως γιατί δεν υπολογίζανε ότι θα τους φεύγανε αρκετοί. Σε ευχαριστώ. Ισώς γιατί δεν υπολογίζανε ότι θα τους φεύγανε αρκετοί. Από τη μία αρχίζουν να χρεώνουν λογαριασμό που κάθεται ακίνητος και έχει μέσα χρήματα. Από την άλλη κάνουν προσφορά για να μεταφέρω εκεί μισθοδοσίες μου. Επιτυχημένη στρατηγική. Πιο διασκεδαστική από τη monopoly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulis_Maritsas Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου Καντε λιγο υπομονη βρε σεις να βγαλει και το πρασινο και το κιτρινο advantage, μπορει να ειναι πιο οικονομικα. Αμεσως να φυγετε.... Περα απο την πλακα, πολυ συντομα θα ακολουθησουν και οι αλλες τραπεζες τις χρεωσεις οποτε δε νομιζω οτι εχει τοσο νοημα. Μην ειναι και πιο ακριβες οι αλλες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoszavra Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Εσείς που φεύγετε νομίζοντας ότι έτσι θα τιμωρήσετε τη eurobank σκεφτείτε το πάλι. Μήπως τελικά αυτή βρήκε τον πιο εύκολο τρόπο να κάνει ξεσκαρτάρισμα και να διώξει τη φύρα; Μήπως σας έδιωξε έξυπνα; Γι’αυτό κι εγώ δεν έφυγα. Απλά μετέτρεψα τον λογαριασμό σε «αποταμιεύω». Και άφησα μέσα 10 λεπτά. Η φύρα δεν το κουνάει. 😁 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatoskylo8 Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου Τελικά πόσο εύκολο είναι να κλείσει κάποιος λογαριασμό μέσω ebanking; Εγώ θέλω να κλείσω τον δικό μου (έχω και μια συνδικαιούχο αλλά το δικό μου όνομα είναι πρώτο). Πήγε εχθές συγγενής μου και μετέφερε τη σύνταξη της στη Ευρο για το 100ρι και το 4% σε σούπερ μάρκετ, και ενώ την είχα προειδοποιήσει πως θα προσπαθήσουν να τις βάλουν ασφάλειες (my pocket και my cyber protection), αυτή τους είπε πως δεν τα θέλει αλλά τελικά της τα βάλανε! Ευτυχώς εγώ το είδα στο ebanking της και το ακύρωσα, μου έκανε όμως τόσο κακή εντύπωση που εξαπατάνε τους ηλικιωμένους/αδαείς που θέλω να κλείσω τα δικά μου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα