user2163 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, SabotazNic said: Μα, αυτην την στιγμη ενα εμβασμα σε αλλη τραπεζα σου στοιχιζει οσο 4-5 μηνιατικα της eurobank. ΑΝ χρησιμοποιεις εμβασματα, σε συμφερει το προγραμμα. Και αν κανεις πολλα, σε συμφερει αν ανεβεις κιολας κατηγορια. Το να μην χρεώνονται τα εμβάσματα όπως στη Revolut δεν είναι λύση; Δηλαδή αν αύριο πάνε τα εμβάσματα από το 1 ευρώ στα 10 και το πακέτο από τα 0,60 στα 6 και πάλι θα συμφέρει αλλά καταλαβαίνεις το πρόβλημα... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2024 από user2163 2
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 30 λεπτά πριν, Gulik είπε Αυτό έγραφα πριν, φυσικά και θα πάει μείον ο λογαριασμός και θα χρωστάς στην τράπεζα, θα θεωρείται ο δικαιούχος χρεωμένος στην τράπεζά του. Ακόμα κι αν πηγαίνεις επίτηδες να τον μηδενίζεις, μετά από συναλλαγή, όπως εννοείς στο παράδειγμα που έδωσες. 15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάτι σου διαφεύγει, με το που θα βάλεις χρήματα στο λογαριασμό για να κάνεις μια συναλλαγή θα σου τραβήξει άμεσα τα 0,60€ που χρωστάς. Επίσης το πακέτο θα ενεργοποιηθεί ξανά οπότε την πρώτη του επόμενου μήνα θα προσπαθήσει να σου τραβήξει άλλα 0,60€, αν δεν έχεις θα στο απενεργοποιήσει ξανά και θα τα χρωστάς πάλι. Ακομα και με την χρεωση 0.60 και παει μειον ο λογαριασμος και απενεργοποιηθει το προγραμμα, μια τετοια οφειλη (των 0.60 ή και λιγοτερων) δεν θα δημιουργησει προβλημα στον κατοχο του λογαριασμο σε μελλοντικο δανειο κτλ (ακομα και απο αλλες τραπεζες)? 1 λεπτό πριν, user2163 είπε Το να μην χρεώνονται τα εμβάσματα όπως στη Revolut δεν είναι λύση; Δηλαδή αν αύριο πάνε τα εμβάσματα από το 1 ευρώ στα 10 και το πακέτο από τα 0,60 στα 6 και πάλι θα συμφέρει αλλά καταλαβαίνεις το πρόβλημα... Ποιο εμβασμα ακριβως δεν χρεωνεται στην revolut? Το οτι την φορτωνεις με καρτα, δεν ειναι εμβασμα
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, SabotazNic said: Ακομα και με την χρεωση 0.60 και παει μειον ο λογαριασμος και απενεργοποιηθει το προγραμμα, μια τετοια οφειλη (των 0.60 ή και λιγοτερων) δεν θα δημιουργησει προβλημα στον κατοχο του λογαριασμο σε μελλοντικο δανειο κτλ (ακομα και απο αλλες τραπεζες)? Δεν προκύπτει από κάπου ότι ο λογαριασμός θα πάει μείον, ίσα ίσα έτσι όπως το έχει διατυπωμένο στο faq η Eurobank αφήνει να εννοηθεί ότι στην περίπτωση ανεπαρκές υπολοίπου ΔΕΝ θα χρεώσει, θα περιμένει μέχρι το υπόλοιπο να ξαναγίνει επαρκές ώστε να πραγματοποιηθεί αυτόματα η πληρωμή. edit Βασικά τώρα που το ξαναβλέπω δεν το αφήνει να εννοηθεί, ξεκάθαρα το γράφει. Επίσης δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά μου φαίνεται τουλάχιστον γελοίο μια τράπεζα να σε βάλει στον τειρεσία για χρέος ≤ 0,60€. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2024 από Joshua21
sdikr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 36 minutes ago, user2163 said: Το να μην χρεώνονται τα εμβάσματα όπως στη Revolut δεν είναι λύση; Δηλαδή αν αύριο πάνε τα εμβάσματα από το 1 ευρώ στα 10 και το πακέτο από τα 0,60 στα 6 και πάλι θα συμφέρει αλλά καταλαβαίνεις το πρόβλημα... H revolut και οι διάφορες fintech για αυτο βγήκανε και δεν βγήκανε μόνο για την Ελλάδα
konc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 4 hours ago, JSD said: Παραθέτω την απάντησή μου προς τη Eurobank, μετά από ανταλλαγή μερικών επιστολών. Το θέμα είναι πως αυτός με τον οποίον ανταλλάσεις μηνύματα χ@#$κε για την τράπεζα, δεν είναι δική του. Πιθανότατα χάρηκε που δεν θα χρειάζεται πια να σε εξυπηρετεί ως πελάτη, το έδειξε και στον διπλανό του να γελάσουν λίγο και τελείωσε το θέμα. Οπότε δε βλέπω να ασκείται πίεση έτσι, ακόμα και αν κάνουν 1000 το ίδιο είναι ψίχουλα. 1 1
teot Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Ποιο εμβασμα ακριβως δεν χρεωνεται στην revolut? Το οτι την φορτωνεις με καρτα, δεν ειναι εμβασμα Δεν χρεώνει τα εμβάσματα... Πλήρωνα με την Revolut τα δίδακτρα και την διαμονή του γιού μου στο μεταπτυχιακό του ... κάπου 10 εμβάσματα σε ξένη τράπεζα... χωρίς να πληρώσω ούτε ένα λεπτό προμήθεια. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2024 από teot
JSD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 5 λεπτά πριν, konc είπε Το θέμα είναι πως αυτός με τον οποίον ανταλλάσεις μηνύματα χ@#$κε για την τράπεζα, δεν είναι δική του. Πιθανότατα χάρηκε που δεν θα χρειάζεται πια να σε εξυπηρετεί ως πελάτη, το έδειξε και στον διπλανό του να γελάσουν λίγο και τελείωσε το θέμα. Οπότε δε βλέπω να ασκείται πίεση έτσι, ακόμα και αν κάνουν 1000 το ίδιο είναι ψίχουλα. Το κοινοποίησα σε αρκετά "σημεία" και μέσα στη Eurobank και εκτός αυτής, όπως και ολόκληρη τη συνομιλία μας. Έτσι για να γελάσουν περισσότεροι στον ιδιωτικό τομέα, όπου είναι υπάλληλοι 1
theopan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 4 ώρες πριν, Gulik είπε Δεν κλείνει, παίδες, δυστυχώς, κανένας λογαριασμός με μια φράση που θα γράψουμε σε ένα e-mail... Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Τέλος. Εγώ πάλι πως κατάφερα να κλείσω -κοινό μάλιστα- λογαριασμό στην Πειραιώς προ 4-5 μηνών στον οποίο δεν ήμουν καν 1ο όνομα; Το μόνο που θυμάμαι ότι μου ζήτησε ήταν να μεταφέρω σε κάποιον άλλο λογαριασμό το υπόλοιπό του. Και στη Eurobank γίνεται μέσω ebanking από όσο βλέπω μόλις τώρα: ΤΥΠΟΣ/ΦΙΛΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1,00 € Ενεργές υπηρεσίες λογαριασμού Για να μπορέσετε να κλείσετε το λογαριασμό σας θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε όλες τις ενεργές συνδεδεμένες υπηρεσίες μεταβαίνοντας στην ενότητα της κάθε υπηρεσίας. Με την ολοκλήρωση της απενεργοποίησης του συνόλου των υπηρεσιών θα πρέπει να επιλέξετε εκ νέου κλείσιμο του λογαριασμού για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Αποσύνδεση Κάρτας Για να προχωρήσετε, αποσυνδέστε την κάρτα που είναι συνδεδεμένη στο λογαριασμό. Αποσύνδεση
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 56 λεπτά πριν, theopan είπε Εγώ πάλι πως κατάφερα να κλείσω -κοινό μάλιστα- λογαριασμό στην Πειραιώς προ 4-5 μηνών στον οποίο δεν ήμουν καν 1ο όνομα; Το μόνο που θυμάμαι ότι μου ζήτησε ήταν να μεταφέρω σε κάποιον άλλο λογαριασμό το υπόλοιπό του. Και στη Eurobank γίνεται μέσω ebanking από όσο βλέπω μόλις τώρα: Ο @Gulik μάλλον εννοούσε γενικά την καρτέλα σου. Λογαριασμό κλείνεις παντού μέσω ebanking, όσο δεν είναι ο τελευταίος σου λογαριασμός. Όσο για αυτό που λες για την Πειραιώς, σίγουρα απλά δεν αφαιρέθηκες από συνδικαίουχο/δεν αφαιρέθηκε ο λογαριασμός από το Ebanking? Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι σε κοινό λογαριασμό χωρίς την εμφανή συγκατάθεση όλων
Gulik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 4 ώρες πριν, 1comment είπε Συγχωρέστε μου το quote επειδή δεν θυμάμαι ποιό μέλος ξαναρώτησε, αλλά, όπως έχουν γράψει ήδη εδώ και εβδομάδες (μην πω μήνες) κι άλλοι φίλοι, στους περισσότερους μας έβγαζε ένα άσχετο σφάλμα, κάθε φορά που προσπαθούσαμε να κλείσουμε λογαριασμό μέσα από το e-banking (ή και την εφαρμογή που ούτως ή άλλως σε ανακατεύθυνε εκεί). Μας ανάγκασε, λοιπόν, η τράπεζα, να χάσουμε ένα ημερομίσθιο (ή και δύο-τρία), για να βρεθούμε σε ραντεβού με την φυσική μας παρουσία σε κάποιο υποκατάστημα, ώστε να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας. Ειδικά, δε, σε όσους είχαν έστω ένα cent μέσα, οφειλαμε να περιμένουμε καρτερικά μέχρι και το επιλεκτικό 2ωρο άνοιγμα των ταμείων τους (άρα χάναμε όλη την ημέρα σχεδόν), για να παραλάβουμε το υπόλοιπο, διαφορετικά δεν έκλεινε καν ο λογαριασμός. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 8 ώρες πριν, JSD είπε Ρίξτε άκυρο σε όσους αρχίζουν να αποκτούν νοοτροπία ψιλικατζίδικου. Υπάρχουν πολλές πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Παραθέτω την απάντησή μου προς τη Eurobank, μετά από ανταλλαγή μερικών επιστολών. Ένας αν αντιδράσει, θα τους κάνει τα μούτρα κρέας. Ελπίζω όμως να αντιδράσουν πολλοί. "Καλημέρα σας, σε απάντηση της από 5-3-2024 συννημένης τελευταίας απαντητικής σας επιστολής, θα ήθελα αρχικά να καθησυχάσω τη λύπη σας λέγοντάς σας να μην ανησυχείτε. Χάρη σε εσάς ενημερώθηκα και άνοιξα λογαριασμό στην Revolut, όπου και θα αποφύγω τις δικές σας αυθαίρετες χρεώσεις, προκειμένου να διατηρήσω το λογαριασμό μου. Να σημειώσω ότι την 1/1/2024 , πριν αρχίσετε να καταχράζεστε 0.60 σε μηνιαία βάση, διατηρούσα σταθερά 1000 ευρώ στο συγκεκριμένο λογαριασμό, έτσι απλά για να υπάρχουν. Δυόμιση μήνες μετά και μετά από 3 φορές που καταχραστήκατε 0.60 σε μηνιαία βάση, σύνολο 1,80ευρώ, τα χρήματα πλέον αντικαταστάθηκαν στη νέα τράπεζα. Για 1,80 ευρώ , χάσατε 1000 ευρώ. Διαπιστώνω ότι αποκτάτε νοοτροπία ψιλικατζίδικου και όχι τράπεζας. Προσπάθησα ασφαλώς να καταργήσω το λογαριασμό από το e-banking, για λόγο ωστόσο που το σύστημά σας δε μου διευκρινίζει, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και με προτρέπει στη φυσική μου παρουσία σε κάποιο κατάστημά σας. Εννοείται πως δεν αφιερώνω χρόνο για ψιλικά. Έχετε την άδειά μου και την προτροπή μου να κλείσετε το λογαριασμό και την ευγνωμοσύνη μου για το γεγονός ότι κατάλαβα την πορεία που έχετε επιλέξει. Άφησα 0,05 ευρώ μέσα, δικά σας, πιθανώς τέτοια ποσά σας χαροποιούν. Πάντα να παίρνετε σοφές αποφάσεις για την τράπεζά σας" Δεν έχασε 1,000 ευρώ η τράπεζα. Δεν ήταν καν κλειστά τα χρήματα. Οι καταθέσεις είναι liabilities για τις τράπεζες. Τα έχεις δε τα έχεις, αδιάφορο τους είναι. 1
sdikr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 9 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Δεν έχασε 1,000 ευρώ η τράπεζα. Δεν ήταν καν κλειστά τα χρήματα. Οι καταθέσεις είναι liabilities για τις τράπεζες. Τα έχεις δε τα έχεις, αδιάφορο τους είναι. Γιατί και κλειστά να ήταν τα 1000 θα είχε θέμα 😋 Κάποια μηδενικά λείπουν 1 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Εψαχνα αφορμή να πάω αλλού και με τέτοια καραγκιοζιλικα έκλεισα ραντεβού να τον κλείσω τον λογαριασμό μου. Άντε γεια .
JSD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 26 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Δεν έχασε 1,000 ευρώ η τράπεζα. Δεν ήταν καν κλειστά τα χρήματα. Οι καταθέσεις είναι liabilities για τις τράπεζες. Τα έχεις δε τα έχεις, αδιάφορο τους είναι. 16 λεπτά πριν, sdikr είπε Γιατί και κλειστά να ήταν τα 1000 θα είχε θέμα 😋 Κάποια μηδενικά λείπουν Ό,τι έχει και μπορεί ο καθένας. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι οι τράπεζες θέλουν καταθέσεις. -1000 από εμένα στη Eurobank, ελπίζω να μην είναι ο μόνος και να μαζευτούν πολλά μηδενικά 1
theopan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ο @Gulik μάλλον εννοούσε γενικά την καρτέλα σου. Λογαριασμό κλείνεις παντού μέσω ebanking, όσο δεν είναι ο τελευταίος σου λογαριασμός. Όσο για αυτό που λες για την Πειραιώς, σίγουρα απλά δεν αφαιρέθηκες από συνδικαίουχο/δεν αφαιρέθηκε ο λογαριασμός από το Ebanking? Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι σε κοινό λογαριασμό χωρίς την εμφανή συγκατάθεση όλων 100%. Έκλεισα το λογαριασμό εντελώς. Ίσως να μου ζήτησε να τσεκάρω σε κάποιο κουτάκι ότι έχω τη συγκατάθεση των συνδικαιούχων κάποια στιγμή -δεν θυμάμαι- αλλά μόνο ως εκεί. Δεν χρειάστηκε καμία πρακτική επιβεβαίωση από την συνδικαιούχο. Άρα λέτε για την "καρτέλα" πελάτη. Ε εκεί τους αγνοεί όποιος δεν ενδιαφέρεται να έχει ξανά τραπεζική σχέση με τη συγκεκριμένη τράπεζα και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα