Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, Gulik said:

Συνεχίζει να χρεώνεται κανονικά και με το νόμο. 

Αυτό το διάβασες που γράφουν; 

Εξακολουθείτε να οφείλετε το κόστος του πακέτου σας και για όσο χρονικό διάστημα το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκεί για την πληρωμή του. 

Προφανώς το έχουμε διαβάσει και οι δύο, εσύ όμως από ότι φαίνεται δεν μπορείς να το κατανοήσεις.

Πιο πάνω γράφει ότι στην περίπτωση που το υπόλοιπο δεν επαρκεί το πακέτο απενεργοποιείται, οπότε συνεχίζεις να οφείλεις 60 λεπτά, και όχι να χρεώνεσαι 60 λεπτά κάθε μήνα.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Προφανώς το έχουμε διαβάσει και οι δύο, εσύ όμως από ότι φαίνεται δεν μπορείς να το κατανοήσεις.

Εάν τυχόν νομίζεις πως θα κλείσουν το λογαριασμό σου με ένα τρόπον τινά ειρωνικό e-mail που τους έστειλες, πλανάσαι πλάνην οικτρά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι, απλά μάλλον μπερδεύτηκα γιατί ανέφερες νόμο. Συμφωνώ ότι δεν κλείνει έτσι ένας λογαριασμός. Καταγγελία θέλει παρεπιμπτόντως

Επεξ/σία από JSD
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JSD είπε

ναι, απλά μάλλον μπερδεύτηκα γιατί ανέφερες νόμο. Συμφωνώ ότι δεν κλείνει έτσι ένας λογαριασμός. Καταγγελία θέλει παρεπιμπτόντως

Σε αυτό συμφωνώ, δεν είμαστε υπέρ των τραπεζών, προς Θεού. 

Δημοσ.
3 minutes ago, Gulik said:

Εάν τυχόν νομίζεις πως θα κλείσουν το λογαριασμό σου με ένα τρόπον τινά ειρωνικό e-mail που τους έστειλες, πλανάσαι πλάνην οικτρά. 

Συνεχίζεις να μπερδεύεσαι, άλλος το έγραψε αυτό, όχι εγώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ δεν έχω δει προς το παρόν αυτη τη χρέωση των 0.60€. Καθημερινος λογαριασμός με τον οποίο κανω συναλλαγές. Δεν ενεργοποίησα αυτό το blue advantage.

Επεξ/σία από Turnip
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Πιο πάνω γράφει ότι στην περίπτωση που το υπόλοιπο δεν επαρκεί το πακέτο απενεργοποιείται, οπότε συνεχίζεις να οφείλεις 60 λεπτά, και όχι να χρεώνεσαι 60 λεπτά κάθε μήνα.

Αυτό είναι σίγουρο; Δεν θα πηγαίνει κάθε μήνα -0,60Ε αν είναι αρνητικό το υπόλοιπο ή μηδέν;

Δημοσ.

Εμένα ακόμη πάντως δεν με έχουν χρεώσει κάτι αλλά δεν με έχουν ειδοποιήσει για χρεώσεις ούτε στο e-mail, ούτε μέσω e-banking.

Εσείς πως ειδοποιηθήκατε πριν τις ξεκινήσουν σε προσωπικό επίπεδο;

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, 1comment said:

Αυτό είναι σίγουρο; Δεν θα πηγαίνει κάθε μήνα -0,60Ε αν είναι αρνητικό το υπόλοιπο ή μηδέν;

Εγώ με βάση το παραπάνω που παρέθεσα είμαι σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, user2163 είπε

Εμένα ακόμη πάντως δεν με έχουν χρεώσει κάτι αλλά δεν με έχουν ειδοποιήσει για χρεώσεις ούτε στο e-mail, ούτε μέσω e-banking.

Εσείς πως ειδοποιηθήκατε πριν τις ξεκινήσουν σε προσωπικό επίπεδο;

Εγώ μέσω viber. Άλλοι με επιστολή.

Ο πατέρας μου δεν ενημερώθηκε προς το παρόν και ούτε έχει χρεωθεί (μηδενικός λογ/σμος). Θεωρητικά εφόσον δεν ενημερώθηκες, δεν θα χρεωθείς ακόμα.

16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εγώ με βάση το παραπάνω που παρέθεσα είμαι σίγουρος.

Το ρώτησα γιατί π.χ. σε ανανέωση χρεωστικής κάρτας το υπόλοιπο πηγαίνει και μείον. Αν ισχύει η μη χρέωση αν ο λογ/σμος είναι μηδέν, συμφέρει ο καθένας να τον "μηδενίζει" με το που κάνει μια συναλλαγή.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 1comment είπε

Το ρώτησα γιατί π.χ. σε ανανέωση χρεωστικής κάρτας το υπόλοιπο πηγαίνει και μείον. Αν ισχύει η μη χρέωση αν ο λογ/σμος είναι μηδέν, συμφέρει ο καθένας να τον "μηδενίζει" με το που κάνει μια συναλλαγή.

Δεν θα σου παίρνει τα χρωστούμενα όταν βάζεις λεφτά για να κάνεις την συναλλαγή;

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 1comment είπε

Σε ανανέωση χρεωστικής κάρτας το υπόλοιπο πηγαίνει και μείον. Αν ισχύει η μη χρέωση αν ο λογ/σμος είναι μηδέν, συμφέρει ο καθένας να τον "μηδενίζει" με το που κάνει μια συναλλαγή.

Αυτό έγραφα πριν, φυσικά και θα πάει μείον ο λογαριασμός και θα χρωστάς στην τράπεζα, θα θεωρείται ο δικαιούχος χρεωμένος στην τράπεζά του. Ακόμα κι αν πηγαίνεις επίτηδες να τον μηδενίζεις, μετά από συναλλαγή, όπως εννοείς στο παράδειγμα που έδωσες. 

Δημοσ.
12 minutes ago, 1comment said:

Κάτι σου διαφεύγει, με το που θα βάλεις χρήματα στο λογαριασμό για να κάνεις μια συναλλαγή θα σου τραβήξει άμεσα τα 0,60€ που χρωστάς. Επίσης το πακέτο θα ενεργοποιηθεί ξανά οπότε την πρώτη του επόμενου μήνα θα προσπαθήσει να σου τραβήξει άλλα 0,60€, αν δεν έχεις θα στο απενεργοποιήσει ξανά και θα τα χρωστάς πάλι.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Miatakias είπε

Και από ότι κατάλαβα αν το απενεργοποιήσεις δεν θα μπορείς να κάνεις μεταφορές σε eurobank η άλλη τράπεζα, ούτε το iris θα δουλεύει, νταιλικι να σου πάρουν 0,60ε δηλαδή, ένα άλλο νταιλικη επίσης είναι στο e-shop  που έκανα παραγγελία σήμερα και όπως και στις τελευταίες παραγγελίες που έχω κάνει σε χρεώνουν 0,50ε με αιτιολογία "εξυπηρέτηση πελατών" ..

Μα, αυτην την στιγμη ενα εμβασμα σε αλλη τραπεζα σου στοιχιζει οσο 4-5 μηνιατικα της eurobank. ΑΝ χρησιμοποιεις εμβασματα, σε συμφερει το προγραμμα. Και αν κανεις πολλα, σε συμφερει αν ανεβεις κιολας κατηγορια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...