Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stepits είπε

Και μιλάμε για 0,6 συνολικά όχι για κάθε λογαριασμό.... αυτό καταλαβαίνω?....?....

Όχι λέει σε κάθε λογ/σμο. Βασικά το αγνοούμε αν δεν έχουμε λάβει επιστολή σαν αυτή που παρέθεσε ο φίλος πιο πάνω. Μόνο όσοι έλαβαν τέτοια επιστολή επηρεάζονται. 

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 hours ago, ant_ said:

Σε λιγο θα βαλουν και εισοδο στις τραπεζες 10 ευρω

Εσύ δε θα έβαζες; Αν ήξερες ότι η επιχείρηση σου έχει εγγυημένους πελάτες με νόμο του κράτους κιόλας;

Εγώ θα τους έβαζα να μπαίνουν και μπουσουλώντας μέσα να μην αφήσουν πατημασιές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, ant_ said:

Σε λιγο θα βαλουν και εισοδο στις τραπεζες 10 ευρω

Θα περιλαμβάνεται 1ο  ποτό ή θα είναι έξτρα ?

Επεξ/σία από Tsino
Δημοσ.
Στις 3/12/2023 στις 5:16 ΜΜ, panos- είπε

Γλιτωνουν την συνδρομή οι πελάτες personal banking, όσοι έχουν μισθοδοσία ή εννοείται όσοι πληρώνουν μεγαλύτερο πακέτο που δίνει και δωρεάν συναλλαγές. 

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Eurobank μου είπαν ότι δεν ισχύει γι' αυτούς που έχουν λογαριασμό μισθοδοσίας αλλά μόνο γι' αυτούς που θα μεταφέρουν τη μισθοδοσία τους στη Eurobank. Το ίδιο έγγραφο που ανάρτησε ο BlackBoldog ήρθε στη γυναίκα μου (με λογαριασμό μισθοδοσίας) ενώ σ' εμένα όχι (πάλι με λογαριασμό μισθοδοσίας). Τα υπόλοιπα ισχύουν. Σαν «πατέντα» μπορείς μόνο να μεταφέρεις τον λογαριασμό μισθοδοσίας σε άλλη τράπεζα και να επιστρέψεις αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμα.

Δημοσ.

Το περίεργο για την περίπτωση μου είναι πως η επιστολή ήρθε για τον πατέρα μου. Και επειδή με τα τραπεζικά του ασχολούμαι εγώ λογαριασμό στην eurobank δεν είχε ποτέ ούτε μισθοδοσίας μη σας πω είναι η μοναδική που δεν έχει, αντιθέτως έχω εγώ κλείνω 1 χρόνο και ούτε μήνυμα είδα πουθενά ούτε κάποια επιστολή. Θα πάω από κοντά αυτές τις ημέρες να δω τι συμβαίνει τελικά. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, stathisp είπε

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Eurobank μου είπαν ότι δεν ισχύει γι' αυτούς που έχουν λογαριασμό μισθοδοσίας αλλά μόνο γι' αυτούς που θα μεταφέρουν τη μισθοδοσία τους στη Eurobank. Το ίδιο έγγραφο που ανάρτησε ο BlackBoldog ήρθε στη γυναίκα μου (με λογαριασμό μισθοδοσίας) ενώ σ' εμένα όχι (πάλι με λογαριασμό μισθοδοσίας). Τα υπόλοιπα ισχύουν. Σαν «πατέντα» μπορείς μόνο να μεταφέρεις τον λογαριασμό μισθοδοσίας σε άλλη τράπεζα και να επιστρέψεις αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμα.

Εγώ έχω απλό καταθετικό και δεν ήρθε τίποτα. Μάλλον επιλεκτικά πάνε οι επιστολές. Πάντως απαξ και σε ενημερώσει η τράπεζα, δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Ή το δέχεσαι ή αλλάζεις το λογ/σμο σε αποταμιευτικό χωρίς κάρτα και χωρίς δυνατότητες. Το αναφέρουν στην επιστολή.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως είναι κοροϊδία να έχεις ήδη πληρώσει για την ανανέωση της χρεωστικής κάρτας (η οποία σου προσφέρει αναλήψεις, καταθέσεις και πληρωμές), να έχεις ακόμα ένα Χ χρονικό διάστημα μέχρι να λήξει και ξαφνικά να σου λένε ότι αν θέλεις να συνεχίσεις να τα έχεις πλήρωνε και άλλα! Αλλιώς ξέχνα τις πληρωμές.

• Like 4
Δημοσ.

Πήγα εγώ σήμερα με την επιστολή και ρώτησα ακριβώς: Γιατί θα πληρώνω 0,60×12 για να κάνω αυτά που μέχρι τώρα έκανα δωρεάν, εφόσον ο λογαριασμός μου είναι μισθοδοσίας-σύνταξης που λέτε ότι δεν πληρώνει?

Η ίδια φάνηκε να μην γνωρίζει ακριβώς, και με ένα εσωτερικό τηλέφωνο μου είπε ότι τελικά θα πληρώνουν όλοι εκτός από τους personal και private οι οποίοι ήδη πληρώνουν άλλα. 

Και εγώ θα το κρατήσω με τη χρέωση διότι μεταφέρω με iris δάνειο στην εθνική δωρεάν κάθε μήνα,η επιστροφή της κάρτας από 1% στους συνεργάτες έως 20%. Το μόνο θετικό για εμάς είναι η ανανέωση της κάρτας δωρεάν. 

Δημοσ.

Εγώ εχω 5 χρόνια λογαριασμό και φέτος πλήρωσα ανανέωση κάρτας… προσωπικά επειδή το χρησιμοποιώ για να μου στέλνουν χρήματα οι γονείς μου μάλλον θα τον κλείσω. Μισθοδοσίας στο επόμενο διάστημα δύσκολο να γίνει. 
Όσο καλές επιστροφές και να έχει…ξενέρωσα.

• Like 1
Δημοσ.

Ουτοπικό αυτό που θα πω το ξέρω. Αλλά τι ωραία που θα ήταν εάν ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς έκλεινε τον λογαριασμό του. Θα βλέπαμε τι ωραία θα έπαιρναν πίσω αυτήν την συνδρομή. 

Βέβαια ξέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Δεν κάνουν τίποτα στην τύχη. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 3/12/2023 στις 12:07 ΜΜ, Havik είπε

Καλώς τα δεχτήκαμε, η EB αποφάσισε να βάλει συνδρομή στους λογαριασμούς της, δεν ξέρω από πότε ισχύει, χτες μου ήρθε ειδοποίηση με την χρέωση, μικρή μεν αλλά υπαρκτή και σε λογαριασμό ανενεργό (ή παγωμένο λέγετε? τεσπα δεν έχω κάνει κίνηση πάνω από 6μηνο), η "υπηρεσία" ονομάζεται Eurobank My Advantage Banking με διάφορα tier, για ψαχτείτε.

Προσωπικά ήρθε η ώρα να την χαιρετίσω και να μπει blacklist μαζί με την Πειραιώς, μου είχε κρατήσει προμήθεια για εισερχόμενο έμβασμα σε φάση 5-6€ για ποσό 140€, μόνο εισερχόμενο όχι το εξερχόμενο από τον άλλον, χρέωση στο λογαριασμό μου χωρίς να μου στείλει ειδοποίηση ενώ τις έχω ενεργοποιημένες, πήρε τα λεφτά και έκανε την πάπια μετά, φαινόταν μόνο στις κινήσεις αφού παρατήρησα το υπόλοιπο μου να έχει διαφορά από αυτό που θυμόμουν ότι είχα.

image.png.2936e7a30a98598d2aae5e1eced64f7a.png

Δυστυχώς Κρατος και τράπεζες έχουν γίνει κώλος και βρακί .

Revolut παιδιά και tap card .

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kapodistrias είπε

Revolut 3% επιτόκιο

Προσοχή, δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί έχει κίνδυνο 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...