Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κάνεις αλλαγή λογ/σμου σε αποταμιεύω τώρα γράφει ότι έχει δικιά του κάρτα που είναι μόνο για αναλήψεις/καταθέσεις και καταργείται η παλιά. Αυτή η κάρτα χρεώνεται; Το έκανε κανείς; 

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
31 minutes ago, 1comment said:

Αν κάνεις αλλαγή λογ/σμου σε αποταμιεύω τώρα γράφει ότι έχει δικιά του κάρτα που είναι μόνο για αναλήψεις/καταθέσεις και καταργείται η παλιά. Αυτή η κάρτα χρεώνεται; Το έκανε κανείς; 

Και για αυτή ισχύει ότι και για τις υπόλοιπες, η αρχική έκδοση δωρεάν, η ανανέωση στα 5 χρόνια και η επανέκδοση λόγω απώλειας κλοπής κτλ 6€.

image.jpeg

https://www.eurobank.gr/-/media/eurobank/rates/timologio-trapezikon-ergasion.pdf

Δημοσ.

ΜΕ ΧΡΕΩΣΕ ΚΙ  εμενα σημερα 0,60ε αυτο το blue advantage , καθε μηνα θα χρεωνει 0,60ε απο δω και περα?

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
44 minutes ago, Miatakias said:

ΜΕ ΧΡΕΩΣΕ ΚΙ  εμενα σημερα 0,60ε αυτο το blue advantage , καθε μηνα θα χρεωνει 0,60ε απο δω και περα?

Κάθε μήνα ναι

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BrunoB είπε

Κάθε μήνα ναι

Και από ότι κατάλαβα αν το απενεργοποιήσεις δεν θα μπορείς να κάνεις μεταφορές σε eurobank η άλλη τράπεζα, ούτε το iris θα δουλεύει, νταιλικι να σου πάρουν 0,60ε δηλαδή, ένα άλλο νταιλικη επίσης είναι στο e-shop  που έκανα παραγγελία σήμερα και όπως και στις τελευταίες παραγγελίες που έχω κάνει σε χρεώνουν 0,50ε με αιτιολογία "εξυπηρέτηση πελατών" ..

• Like 2
Δημοσ.

Ρίξτε άκυρο σε όσους αρχίζουν να αποκτούν νοοτροπία ψιλικατζίδικου.

Υπάρχουν πολλές πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Παραθέτω την απάντησή μου προς τη Eurobank, μετά από ανταλλαγή μερικών επιστολών.

Ένας αν αντιδράσει, θα τους κάνει τα μούτρα κρέας. Ελπίζω όμως να αντιδράσουν πολλοί.

"Καλημέρα σας,
σε απάντηση της από 5-3-2024 συννημένης τελευταίας απαντητικής σας επιστολής, θα ήθελα αρχικά να καθησυχάσω τη λύπη σας λέγοντάς σας να μην ανησυχείτε. Χάρη σε εσάς ενημερώθηκα και άνοιξα λογαριασμό στην Revolut, όπου και θα αποφύγω τις δικές σας αυθαίρετες χρεώσεις, προκειμένου να διατηρήσω το λογαριασμό μου.
Να σημειώσω ότι την 1/1/2024 , πριν αρχίσετε να καταχράζεστε 0.60 σε μηνιαία βάση, διατηρούσα σταθερά 1000 ευρώ στο συγκεκριμένο λογαριασμό, έτσι απλά για να υπάρχουν. Δυόμιση μήνες μετά και μετά από 3 φορές που καταχραστήκατε 0.60 σε μηνιαία βάση, σύνολο 1,80ευρώ, τα χρήματα πλέον αντικαταστάθηκαν στη νέα τράπεζα. Για 1,80 ευρώ , χάσατε 1000 ευρώ. 
Διαπιστώνω ότι αποκτάτε νοοτροπία ψιλικατζίδικου και όχι τράπεζας. 
Προσπάθησα ασφαλώς να καταργήσω το λογαριασμό από το e-banking, για λόγο ωστόσο που το σύστημά σας δε μου διευκρινίζει, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και με προτρέπει στη φυσική μου παρουσία σε κάποιο κατάστημά σας.
Εννοείται πως δεν αφιερώνω χρόνο για ψιλικά. Έχετε την άδειά μου και την προτροπή μου να κλείσετε το λογαριασμό και την ευγνωμοσύνη μου για το γεγονός ότι κατάλαβα την πορεία που έχετε επιλέξει.
Άφησα 0,05 ευρώ μέσα, δικά σας, πιθανώς τέτοια ποσά σας χαροποιούν.
Πάντα να παίρνετε σοφές αποφάσεις για την τράπεζά σας"

• Like 6
  • Haha 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, JSD είπε

Εχετε την άδειά μου και την προτροπή μου να κλείσετε το λογαριασμό και την ευγνωμοσύνη μου για το γεγονός ότι κατάλαβα την πορεία που έχετε επιλέξει.

Άφησα 0,05 ευρώ μέσα, δικά σας, πιθανώς τέτοια ποσά σας χαροποιούν.
Πάντα να παίρνετε σοφές αποφάσεις για την τράπεζά σας"

Καταλαβαίνεις ότι με ένα τέτοιο απλό μήνυμα ο λογαριασμός σου θα παραμείνει ανοιχτός και οι μηνιαίες χρεώσεις θα αυξάνονται συνεχώς, έτσι; Δεν υπάρχει περίπτωση να τον κλείσουν επειδή τους" προέτρεψες" εσύ, σε ένα e-mail. 

Θα χρεώνεσαι κανονικότατα τα - 0,60 € ακόμη κι αν έχεις αφήσει ένα cent μέσα στο λογαριασμό, αλλά ακόμη κι αν πρόκειται για ανενεργό (!!) λογαριασμό, όπως μου επεσήμαναν σε παράρτημα της περιοχής μου. 

Όλοι εμείς που χάσαμε ένα (και δύο και τρία δυστυχώς) πρωινό/πρωινά από την εργασία μας για να πάμε να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας, ακριβώς γι'αυτό το λόγο το κάναμε. Δεν λύνεται τίποτα με ένα e-mail προτροπής. Φιλικά το σημειώνω, για όποιον άλλον νομίσει ατυχώς ότι δύναται να κλείσει λογαριασμός με ένα e-mail. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ένα απλό mail ενημέρωσαν ότι ενεργοποιούν μια συνδρομή και άρχισαν να αντλούν τα μικροποσά.

Με ένα απλό mail τους ενημερώνω να διακόψουν το λογαριασμό.

Εννοείται ότι έχω κάνει τις σοβαρές κινήσεις μου, δεν έχω χαζέψει τόσο.

Δόξα τω θεώ στην οικογένεια υπάρχουν δικηγόροι

Επεξ/σία από JSD
  • Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JSD είπε

Με ένα απλό mail ενημέρωσαν ότι ενεργοποιούν μια συνδρομή και άρχισαν να αντλούν τα μικροποσά.

Με ένα απλό mail τους ενημερώνω να διακόψουν το λογαριασμό.

Εννοείται ότι έχω κάνει τις σοβαρές κινήσεις μου, δεν έχω χαζέψει τόσο.

Δόξα τω θεώ στην οικογένεια υπάρχουν δικηγόροι

Μακάρι να βρεις το δίκιο σου. 

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, Gulik said:

Καταλαβαίνεις ότι με ένα τέτοιο απλό μήνυμα ο λογαριασμός σου θα παραμείνει ανοιχτός και οι μηνιαίες χρεώσεις θα αυξάνονται συνεχώς, έτσι; Δεν υπάρχει περίπτωση να τον κλείσουν επειδή τους" προέτρεψες" εσύ, σε ένα e-mail. 

Θα χρεώνεσαι κανονικότατα τα - 0,60 € ακόμη κι αν έχεις αφήσει ένα cent μέσα στο λογαριασμό, αλλά ακόμη κι αν πρόκειται για ανενεργό (!!) λογαριασμό, όπως μου επεσήμαναν σε παράρτημα της περιοχής μου. 

Όλοι εμείς που χάσαμε ένα (και δύο και τρία δυστυχώς) πρωινό/πρωινά από την εργασία μας για να πάμε να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας, ακριβώς γι'αυτό το λόγο το κάναμε. Δεν λύνεται τίποτα με ένα e-mail προτροπής. Φιλικά το σημειώνω, για όποιον άλλον νομίσει ατυχώς ότι δύναται να κλείσει λογαριασμός με ένα e-mail. 

Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις πως οτιδήποτε λένε προφορικά οι υπάλληλοι των τραπεζών στα καταστήματα δεν είναι ευαγγέλιο. Αν ο λογαριασμός σου δεν έχει επαρκές υπόλοιπο για να τραβήξει τα 60 λεπτά τότε το πακέτο απενεργοποιείται, δεν συνεχίζεις να χρεώνεσαι κάθε μήνα.

Κι αν ο λογαριασμός μου δεν έχει διαθέσιμο υπόλοιπο για την πληρωμή του πακέτου;

Το πακέτο σας απενεργοποιείται προσωρινά και οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιούνται με βάση το Τιμολόγιο τραπεζικών εργασιών.

Εξακολουθείτε να οφείλετε το κόστος του πακέτου σας και για όσο χρονικό διάστημα το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκεί για την πληρωμή του.

Όταν ο λογαριασμός σας έχει διαθέσιμο υπόλοιπο, γίνεται αυτόματα η πληρωμή και το πακέτο σας ενεργοποιείται ξανά.

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/sunallages-pronomia/my-advantage-banking/programma-my-advantage-banking

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις πως οτιδήποτε λένε προφορικά οι υπάλληλοι των τραπεζών στα καταστήματα δεν είναι ευαγγέλιο. Αν ο λογαριασμός σου δεν έχει επαρκές υπόλοιπο για να τραβήξει τα 60 λεπτά τότε το πακέτο απενεργοποιείται, δεν συνεχίζεις να χρεώνεσαι κάθε μήνα.

Κι αν ο λογαριασμός μου δεν έχει διαθέσιμο υπόλοιπο για την πληρωμή του πακέτου;

Το πακέτο σας απενεργοποιείται προσωρινά και οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιούνται με βάση το Τιμολόγιο τραπεζικών εργασιών.

Εξακολουθείτε να οφείλετε το κόστος του πακέτου σας και για όσο χρονικό διάστημα το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκεί για την πληρωμή του.

Όταν ο λογαριασμός σας έχει διαθέσιμο υπόλοιπο, γίνεται αυτόματα η πληρωμή και το πακέτο σας ενεργοποιείται ξανά.

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/sunallages-pronomia/my-advantage-banking/programma-my-advantage-banking

Συνεχίζει να χρεώνεται κανονικά και με το νόμο. 

Αυτό το διάβασες που γράφουν; 

Επεξ/σία από Gulik
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JSD είπε

Ποιό νόμο;

Παραμένει χρεωμένος ο δικαιούχος του λογαριασμού στην τράπεζα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JSD είπε

Πού και ποιός το λέει αν επιτρέπεται, ειλικρινά ρωτάω για να μάθω

Δεν κλείνει, παίδες, δυστυχώς, κανένας λογαριασμός με μια φράση που θα γράψουμε σε ένα e-mail...

Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Τέλος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...