Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει σωτηρία τελικά. Βλέπουμε το τυράκι και όχι την φάκα. Επιβραβεύοντας την τράπεζα με το να πάμε σε αυτήν για 100€ (τυράκι) δεν βλέπουμε την φάκα (μελλοντική αύξηση συνδρομής και ακολούθηση των υπολοίπων τραπεζών). 
 Ιστορικά δουλεύει αυτή η τακτική. (Βλέπε marketpass, fuelpass )

Κοντόφθαλμος και καιροσκόπος λαός είναι καταδικασμένος να επαναλαμβάνει τα λάθη του. 
Συγχωρέστε μου την τοποθέτηση αλλά δεν αντέχω άλλο την σιωπή. 

Επεξ/σία από panoszavra
  • Like 8
  • Haha 1
Δημοσ.
26 minutes ago, panoszavra said:

Δεν υπάρχει σωτηρία τελικά. Βλέπουμε το τυράκι και όχι την φάκα. Επιβραβεύοντας την τράπεζα με το να πάμε σε αυτήν για 100€ (τυράκι) δεν βλέπουμε την φάκα (μελλοντική αύξηση συνδρομής και ακολούθηση των υπολοίπων τραπεζών). 

Κοντόφθαλμος και καιροσκόπος λαός είναι καταδικασμένος να επαναλαμβάνει τα λάθη του. 
Συγχωρέστε μου την τοποθέτηση αλλά δεν αντέχω άλλο να την σιωπή. 

Μετά θα πάμε σε άλλη που θα έχει άλλη προσφορά.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση βλέπεις στο marketpass,fuelpass, αλλά οκ.

Δεν μπορεί να κάνει αύξηση συνδρομής χωρίς να παρέχει κάτι με αυτή την συνδρομή, τώρα δίνει την κάρτα χωρίς χρέωση + κάποιες συναλλαγές

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, sdikr είπε

Μετά θα πάμε σε άλλη που θα έχει άλλη προσφορά.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση βλέπεις στο marketpass,fuelpass, αλλά οκ.

Δεν μπορεί να κάνει αύξηση συνδρομής χωρίς να παρέχει κάτι με αυτή την συνδρομή, τώρα δίνει την κάρτα χωρίς χρέωση + κάποιες συναλλαγές

Μακάρι να έχεις δίκιο και εγώ άδικο. Αλλά ποιος σου είπε ότι θα δώρα θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Οι τράπεζες δεν είναι αφιλοκερδής οργανισμοί. Το κέρδος τους κοιτάνε. Και προγραμματίζουν τις κινήσεις τους μακροπρόθεσμα. Ενώ εμείς κοιτάμε τι θα αρπάξομνε τώρα δίχως  να σκεφτόμαστε το αύριο. Αυτό είναι που μας βλάπτει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τώρα και τραπεζικός τουρισμός στο ινσομνια!

Δυστυχώς δεν  είναι και τόσο εύκολος... γιατί αν σε 2-3 μήνες θέλεις να αλλάξεις τράπεζα θα πρέπει να κλείνεις ραντεβού και να χάνεις 1-2 πρωινές ώρες (ίσως και να πάρεις άδεια από τη δουλειά σου).

Για κανένα payzy ή revolut καλός είναι όχι για ελληνική τράπεζα.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, panoszavra είπε

Συγχωρέστε μου την τοποθέτηση αλλά δεν αντέχω άλλο να την σιωπή. 

Πραγματική κραυγή αγωνίας, όχι αστεία...

Δημοσ.

Επειδή δεν μπορώ να διαβάσω 27 σελίδες , με λογαριασμούς εξυπηρέτησης δανείων τι γίνεται? κι εκεί θα έχει χρέωση?

Δημοσ.
Στις 29/2/2024 στις 11:24 ΠΜ, james_s είπε

Μου κράτησε και εμένα από 1/1/24 τα 0,60 ευρω ανά μήνα για λογαριασμό ταμιευτηρίου. Είναι ένας λογαριασμός που δεν τον χρησιμοποιώ.

Επικοινώνησα και η επιλογή αλλαγής (χωρίς χρεώσεις) είναι ο αποταμιεύω τώρα όπως έχει αναφερθεί.

Αλλά μου έκανε εντύπωση ότι σου δίνουν κάρτα δωρεάν μόνο για αναλήψεις καταθέσεις, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πληρωμές με την κάρτα ή πληρωμές μέσω ebanking.

η νεα καρτα δεν χρεωνεται 6ευ.?

και για ποσα χρονια ισχυει?

Δημοσ.
5 hours ago, ioannischr said:

η νεα καρτα δεν χρεωνεται 6ευ.?

και για ποσα χρονια ισχυει?

Για τον ''αποταμιεύω τώρα'' η αρχικη εκδοση της καρτας ειναι δωρεαν, διαρκει 5 χρονια και η επανεκδοση/ανανεωση χρεωνεται 6 ευρω.

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 10/12/2023 στις 4:50 ΜΜ, akis_supernatural είπε

Πληροφοριακά το κλείσιμο λογαριασμού γίνεται και μέσω ebanking , δε χρειάζεται να πηγαίνουμε σε καταστήματα 

Εγώ είχα 2 λογαριασμούς. Μετέφερα άμεσα τα χρήματα σε alpha bank και έκλεισα τον ένα μεσω e-banking. 

Όμως όταν πήγα να κλείσω τον δεύτερο, μου πέταξε : "Ο λογαριασμός σας δεν μπορεί να κλείσει από το e-Banking.
Παρακαλούμε μεταβείτε σε κάποιο από τα καταστήματα του Δικτύου Eurobank."

image.jpeg.d3c9d8ab1a1204ee93ec96690c3f5880.jpeg

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι ηλεκτρονικά δε μπορείς να κλείσεις τον τελευταίο λογαριασμό που έχεις (και άρα να μην έχεις κανένα). Μόνο μετατροπή μπορεί να γίνει 

• Like 2
Δημοσ.
On 01/03/2024 at 07:45, panoszavra said:

Μακάρι να έχεις δίκιο και εγώ άδικο. Αλλά ποιος σου είπε ότι θα δώρα θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Οι τράπεζες δεν είναι αφιλοκερδής οργανισμοί. Το κέρδος τους κοιτάνε. Και προγραμματίζουν τις κινήσεις τους μακροπρόθεσμα. Ενώ εμείς κοιτάμε τι θα αρπάξομνε τώρα δίχως  να σκεφτόμαστε το αύριο. Αυτό είναι που μας βλάπτει. 

Μα και αυτός που θα μεταφέρει τη μισθοδοσία/σύνταξη του στην Γιούρομπανκ λόγω των 100€ και της μεγαλύτερης επιστροφής το κέρδος του κοιτάει, δεν τη μεταφέρει για να κάνει πλάτες στην συγκεκριμένη τράπεζα. Επίσης να προγραμματίσει τις κινήσεις του μακροπρόθεσμα δεν έχει νόημα γιατί δεν ξέρει τι θα ισχύει αύριο.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μα και αυτός που θα μεταφέρει τη μισθοδοσία/σύνταξη του στην Γιούρομπανκ λόγω των 100€ και της μεγαλύτερης επιστροφής το κέρδος του κοιτάει, δεν τη μεταφέρει για να κάνει πλάτες στην συγκεκριμένη τράπεζα. Επίσης να προγραμματίσει τις κινήσεις του μακροπρόθεσμα δεν έχει νόημα γιατί δεν ξέρει τι θα ισχύει αύριο.

Μεταφέρει όμως σε μία τράπεζα που έχει τακτικές έξτρα χρεώσεων την παρούσα φάση και αυτό δεν δείχνει προσοδοφόρο για το μέλλον σου.

• Like 1
Δημοσ.
12 minutes ago, dtk-386 said:

Μεταφέρει όμως σε μία τράπεζα που έχει τακτικές έξτρα χρεώσεων την παρούσα φάση και αυτό δεν δείχνει προσοδοφόρο για το μέλλον σου.

Πρώτα από όλα το ότι δεν δείχνει προσοδοφόρο για το δικό μου μέλλον είναι δικό σου συμπέρασμα και όχι απαραίτητα σωστό, αλλά και να ισχύει ούτε τον ενδιαφέρει ούτε τον αφορά.

Δημοσ.
Στις 29/2/2024 στις 11:24 ΠΜ, james_s είπε

Μου κράτησε και εμένα από 1/1/24 τα 0,60 ευρω ανά μήνα για λογαριασμό ταμιευτηρίου. Είναι ένας λογαριασμός που δεν τον χρησιμοποιώ.

Επικοινώνησα και η επιλογή αλλαγής (χωρίς χρεώσεις) είναι ο αποταμιεύω τώρα όπως έχει αναφερθεί.

Αλλά μου έκανε εντύπωση ότι σου δίνουν κάρτα δωρεάν μόνο για αναλήψεις καταθέσεις, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πληρωμές με την κάρτα ή πληρωμές μέσω ebanking.

Συγνώμη, χρεώνουν και τους απλούς αποταμιευτικους λογαριασμούς; Γνώριζα μόνο για τους επαγγελματικους και κάτι άλλους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...