Προς το περιεχόμενο

Eurobank υποχρεωτική συνδρομή σε κάθε λογαριαμό.

Havik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα πήγα με ραντεβού στην Εθνική για να μπω συνδικαιουχος σε οικογενειακό λογαριασμό και να ανοίξω έπειτα δικό μου.

Η κατάσταση εκεί μέσα ήταν μια απελπισία.  Μια μάλλον υπεύθυνη του καταστήματος μας είδε 2 άτομα και είπε ότι θα έπρεπε να κλείσουμε 2 ραντεβού αλλά τελοσπαντων, ας περάσουμε.  Στον υπόλοιπο κόσμο μιλούσε όχι ευγενικά και τον υπάλληλο που το γραφείο του ήταν δίπλα στα αυτόματα μηχανήματα και σηκωνόταν να βοηθήσει τον κόσμο στις συναλλαγές του του έλεγε να μην τους βοηθάει, να τους αφήνει μόνους τους. 

Η όλη διαδικασία κράτησε πάνω από μια ώρα που μου φαίνεται τραγικό αλλά το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι η συμπαθητική κατά τα άλλα υπάλληλος που μας εξηπηρετησε έγραψε λάθος το όνομα μου και το ειδαμε στο σπιτι. Στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης λένε ότι μπορώ να το αλλάξω μόνη μου αλλά το ονοματεπώνυμο είναι το μόνο που δεν αλλάζει/ ενημερώνεται από τα στοιχεία ξέρω γω. Κατέθεσα αίτημα να το διορθώσουν και ελπίζω ειλικρινά να το φτιάξουν χωρίς να χρειαστεί να ξαναμπώ εκεί μέσα ποτέ. Revolut πρέπει σε ένα εικοσάλεπτο να τον ειχα ανοιξει και να είχα φορτώσει και λεφτά στον λογαριασμό. 🙃

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 820
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

16 ώρες πριν, panitos είπε

Το θεμα ειναι έχει βρει κανείς καποια εναλλακτικη να μεταφέρουμε τον λογαριασμο;Ή θα μεταφερουν ολοι σε καποια τραπεζα και μόλις πέσει η σκονη θα βάλει και αυτη χρεωση;

Αν εχει βρει καποιος εναλλακτική ας πει πχ τυπου payzy, revolut αξιζουν;

Η λυση ειναι πολυ απλη. Κρατατε εναν λογαριασμο και αυτον τον κανετε μισθοδοσιας οπου λογικα δεν θα χρεωνεται πουθενα. Αν εχετε επιλεξει τραπεζα για λογους ενοικιου, τοτε μεταφερετε τον λογαριασμο σας σε εκεινη την τραπεζα. 

Αν ηδη ρωτας για Payzy και revolut, τοτε δεν σε ενδιαφερουν και τα προγραμματα επιβραβευσης της καθε τραπεζας. Γενικα, μονο στην payzy μετραει για αφορολογητο, εχει και για την ωρα 1% επιστροφη παντου

16 hours ago, panitos said:

Το θεμα ειναι έχει βρει κανείς καποια εναλλακτικη να μεταφέρουμε τον λογαριασμο;Ή θα μεταφερουν ολοι σε καποια τραπεζα και μόλις πέσει η σκονη θα βάλει και αυτη χρεωση;

Αν εχει βρει καποιος εναλλακτική ας πει πχ τυπου payzy, revolut αξιζουν;

Εδώ απάντηση δεν υπάρχει. Πρέπει να είσαι πάντα σε εγρήγορση και να το ψάχνεις. Και να βρεις κάτι τώρα που αξίζει, μπορεί αύριο να μην αξίζει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα κάνω και εγώ την επανάστασή μου και θα αλλάξω τον λογαριασμό μου σε αποταμιεύω τώρα. 

Θα τους κάνω τη μούρη κιμά ξέρω. Αλλά αυτό μπορώ να κάνω. και σε δεύτερο χρόνο θα τον κλείσω(τον λογαριασμό) εάν χρειαστεί. 

Ξέρω πως χάνω την επιστροφή αλλά η αγανάκτηση μου ξεπερνάει το όποιο όφελος. Κάτι πρέπει να κάνουμε κάποια στιγμή. Έστω και αυτό το μικρό. Πολλά μικρά στο τέλος κάνουν κάτι μεγάλο θέλω να πιστεύω. 

Viva la revolución! 😃

Επεξ/σία από panoszavra
  • Like 3
  • Sad 1
  • Haha 1

Πάντως η αρκετά "επιθετική" καμπάνια της Eurobank για μπόνους σε όσους μεταφέρουν μισθούς-συντάξεις κλπ, νομίζω πως είναι σημάδι πως προσπαθούν να ρεφάρουν την κακή δημοσιότητα από την υποχρεωτική χρέωση των λογαριασμών...

• Like 4

πηγα χθες σε πειραιως.απο 4 εμεινε 1 ταμειο.πολλα γραφεια για κοινο ,για εξυπηρετηση και διαδικασιες με χαρτια και 3 ΑΤΜ .αλλαζουν ραγδαια τα πραγματα ...αλλα για καλο αλλα για οχι τοσο καλο οπως αυτο με τους χρεωσεις στους λογαριασμους.

13 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πάντως η αρκετά "επιθετική" καμπάνια της Eurobank για μπόνους σε όσους μεταφέρουν μισθούς-συντάξεις κλπ, νομίζω πως είναι σημάδι πως προσπαθούν να ρεφάρουν την κακή δημοσιότητα από την υποχρεωτική χρέωση των λογαριασμών...

Μπορείς να γράψεις παραπάνω για τα μπόνους αν μεταφέρεις εκεί τη σύνταξη;

Κάλεσαν και συγγενικό μου πρόσωπο αλλά δεν ενδιαφερόταν, πες μου αν είναι να τον μεταπείσω.

3 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Μπορείς να γράψεις παραπάνω για τα μπόνους αν μεταφέρεις εκεί τη σύνταξη;

Κάλεσαν και συγγενικό μου πρόσωπο αλλά δεν ενδιαφερόταν, πες μου αν είναι να τον μεταπείσω.

Υπόσχονται κάτι 100ευρα αν το κάνεις άμεσα, δεν γνωρίζω αν λένε σε όλους το ίδιο ποσό. 

• Like 1

Για σύνταξη άκουσα 4% επιστροφή σε σούπερ μάρκετ (αντί για 1% σε Μασούτη και Σκλαβενίτη) για 1 χρόνο και 100€ επιστροφή με την πρώτη πίστωση της σύνταξης (για εξαργύρωση ενδεικτικά σε Πλαίσιο, Σκλαβενίτη, Μασουτη, ΕΚΟ)

• Like 1

Μου κράτησε και εμένα από 1/1/24 τα 0,60 ευρω ανά μήνα για λογαριασμό ταμιευτηρίου. Είναι ένας λογαριασμός που δεν τον χρησιμοποιώ.

Επικοινώνησα και η επιλογή αλλαγής (χωρίς χρεώσεις) είναι ο αποταμιεύω τώρα όπως έχει αναφερθεί.

Αλλά μου έκανε εντύπωση ότι σου δίνουν κάρτα δωρεάν μόνο για αναλήψεις καταθέσεις, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πληρωμές με την κάρτα ή πληρωμές μέσω ebanking.

2 hours ago, Gulik said:

Υπόσχονται κάτι 100ευρα αν το κάνεις άμεσα, δεν γνωρίζω αν λένε σε όλους το ίδιο ποσό. 

1 hour ago, panos- said:

Για σύνταξη άκουσα 4% επιστροφή σε σούπερ μάρκετ (αντί για 1% σε Μασούτη και Σκλαβενίτη) για 1 χρόνο και 100€ επιστροφή με την πρώτη πίστωση της σύνταξης (για εξαργύρωση ενδεικτικά σε Πλαίσιο, Σκλαβενίτη, Μασουτη, ΕΚΟ)

έκανα τη μεταφορά για συγγενή μου και μπήκε τώρα η πρώτη σύνταξη.

το δώρο ήταν 100€ επιστροφή και 4% αντί για 1% επιστροφή (για 1 έτος) σε επιλεγμένα ΕΚΟ (προφανώς τρέχα γύρευε) και μαρκετ.

Ακριβώς η ίδια προσφορά παίζει και τώρα.

Η μεταφορά θα γινόταν έτσι κι αλλιώς οπότε δε μας χάλασε το bonus. 

• Like 1

8 ώρες πριν, Gulik είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, το googlara και το βρήκα λίγο μετά που σε ρώτησα.

Έκλεισα ήδη ραντεβού, για ποιο λόγο να μείνω στην εθνική όταν οι άλλοι μου δίνουν ένα 100ρι και 4% σε σκλαβενίτη; (από εκεί κάνω όλες μου τις αγορές).

5 ώρες πριν, Bitbit είπε

έκανα τη μεταφορά για συγγενή μου και μπήκε τώρα η πρώτη σύνταξη.

το δώρο ήταν 100€ επιστροφή και 4% αντί για 1% επιστροφή (για 1 έτος) σε επιλεγμένα ΕΚΟ (προφανώς τρέχα γύρευε) και μαρκετ.

Ακριβώς η ίδια προσφορά παίζει και τώρα.

Η μεταφορά θα γινόταν έτσι κι αλλιώς οπότε δε μας χάλασε το bonus. 

Χρειαστήκατε να κάνετε κάτι άλλο πέραν της επίσκεψης στο υποκατάστημα;
Φαντάζομαι πως όχι αλλά ρωτάω για παν ενδεχόμενο (μήπως πρέπει να μπεις σε κανάν εφκα π.χ).

Εμας μας ζήτησαν να έχουμε μαζί μας στο ραντεβού απόδειξη σύνταξης και ε1

43 minutes ago, Gatoskylo8 said:

Χρειαστήκατε να κάνετε κάτι άλλο πέραν της επίσκεψης στο υποκατάστημα;
Φαντάζομαι πως όχι αλλά ρωτάω για παν ενδεχόμενο (μήπως πρέπει να μπεις σε κανάν εφκα π.χ).

όχι καμία επίσκεψη. Υπήρχε ήδη λογαριασμός από παλιά στη eurobank. Μπήκαμε μέσα στο ebanking, συμπληρώθηκε η αίτηση και δε χρειάστηκε κάτι άλλο. Μόνο ένας κωδικός ΔΙΑΣ, καπως έτσι...που τον βρήκαμε από την απόφαση συνταξης και τον κάναμε copy paste.  Μπαμ μπαμ.

Εσείς αν δεν είστε πελάτης της eurobank μάλλον θα χρειαστεί να πάτε σε κατάστημα αλλά ρωτήστε καλύτερα, μη τρέχετε τζάμπα

• Like 1

36 λεπτά πριν, Bitbit είπε

όχι καμία επίσκεψη. Υπήρχε ήδη λογαριασμός από παλιά στη eurobank. Μπήκαμε μέσα στο ebanking, συμπληρώθηκε η αίτηση και δε χρειάστηκε κάτι άλλο. Μόνο ένας κωδικός ΔΙΑΣ, καπως έτσι...που τον βρήκαμε από την απόφαση συνταξης και τον κάναμε copy paste.  Μπαμ μπαμ.

Εσείς αν δεν είστε πελάτης της eurobank μάλλον θα χρειαστεί να πάτε σε κατάστημα αλλά ρωτήστε καλύτερα, μη τρέχετε τζάμπα

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και την απάντηση.
Μόλις πήγα να το κάνω και έφαγα πόρτα διότι δεν είναι πρώτος δικαιούχος, οπότε αναγκαστηκά θα ανοιχτεί νέος λογαριασμός (φαντάζομαι).

Πολύ απλή διαδικασία με το ebanking πάντως, το βρήκα αμέσως. 
Οπότε αναγκαστηκά θα πάμε στο κατάστημα που μας κάλεσαν αρχικά και μας ενημέρωσαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...