makzax Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Εγώ πάλι, μηδένισα έναν λογαριασμό που είχα αλλά δεν με αφήνει να τον κλείσω. Ίσως επειδή είναι στους γονείς μου με εμένα συνδικαιούχο; Οι άνθρωποι δεν μπορούν να τρέχουν στην τράπεζα για τέτοια θέματα. Το ερώτημα είναι, τώρα που ο λογαριασμός έχει 0 ευρώ μέσα, θα συνεχίσουν να χρεώνουν τα 0,6 κάθε μήνα ή όχι; Τους έχω ικανούς να μας βγάλουν και με χρέος στο τέλος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PharmChem Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, makzax είπε Εγώ πάλι, μηδένισα έναν λογαριασμό που είχα αλλά δεν με αφήνει να τον κλείσω. Ίσως επειδή είναι στους γονείς μου με εμένα συνδικαιούχο; Οι άνθρωποι δεν μπορούν να τρέχουν στην τράπεζα για τέτοια θέματα. Το ερώτημα είναι, τώρα που ο λογαριασμός έχει 0 ευρώ μέσα, θα συνεχίσουν να χρεώνουν τα 0,6 κάθε μήνα ή όχι; Τους έχω ικανούς να μας βγάλουν και με χρέος στο τέλος!!! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Eurobank, στα ερωτήματα σχετικά με το My Blue Advantage (σύνδεσμος: https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/sunallages-pronomia/my-advantage-banking/programma-my-advantage-banking), αναφέρεται: "Κι αν ο λογαριασμός μου δεν έχει διαθέσιμο υπόλοιπο για την πληρωμή του πακέτου; Το πακέτο σας απενεργοποιείται προσωρινά και οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιούνται με βάση το Τιμολόγιο τραπεζικών εργασιών. Εξακολουθείτε να οφείλετε το κόστος του πακέτου σας και για όσο χρονικό διάστημα το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκεί για την πληρωμή του. Όταν ο λογαριασμός σας έχει διαθέσιμο υπόλοιπο, γίνεται αυτόματα η πληρωμή και το πακέτο σας ενεργοποιείται ξανά." Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από PharmChem 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, PharmChem said: Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Eurobank, στα ερωτήματα σχετικά με το MyBlue Advantage, αναφέρεται: "Κι αν ο λογαριασμός μου δεν έχει διαθέσιμο υπόλοιπο για την πληρωμή του πακέτου; Το πακέτο σας απενεργοποιείται προσωρινά και οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιούνται με βάση το Τιμολόγιο τραπεζικών εργασιών. Εξακολουθείτε να οφείλετε το κόστος του πακέτου σας και για όσο χρονικό διάστημα το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκεί για την πληρωμή του. Όταν ο λογαριασμός σας έχει διαθέσιμο υπόλοιπο, γίνεται αυτόματα η πληρωμή και το πακέτο σας ενεργοποιείται ξανά." Δηλαδή σου λένε ότι σου απενεργοποιούμε το πακέτο αλλά παρόλο αυτά θα σου χρεώνεται και θα σου τα πάρουμε μόλις μπουν λεφτά στο λογαριασμό; Είναι κλέφτες ή απλά είναι αργά και νυστάζω και δε καταλαβαίνω τι διαβάζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 25 minutes ago, Bitbit said: Δηλαδή σου λένε ότι σου απενεργοποιούμε το πακέτο αλλά παρόλο αυτά θα σου χρεώνεται και θα σου τα πάρουμε μόλις μπουν λεφτά στο λογαριασμό; Είναι κλέφτες ή απλά είναι αργά και νυστάζω και δε καταλαβαίνω τι διαβάζω; Είναι αργά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Δηλαδή σου λένε ότι σου απενεργοποιούμε το πακέτο αλλά παρόλο αυτά θα σου χρεώνεται και θα σου τα πάρουμε μόλις μπουν λεφτά στο λογαριασμό; Είναι κλέφτες ή απλά είναι αργά και νυστάζω και δε καταλαβαίνω τι διαβάζω; Είναι κλέφτες… εμένα σε λογαριασμό σύνταξης έφαγαν 0,60€ ενώ σε μισθοδοσίας όχι. Ταυτόχρονα δίνουν προνόμια σε ένστολους και απόστρατους συγκεκριμένων νόμων στην Β.Ελλαδα, Έβρο και στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και απορροφούν το κόστος ανάληψης από ΑΤΜ άλλης ελληνικής τράπεζας σε νησιά που δεν έχουν κανένα μηχάνημα ΑΤΜ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitro912gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου lol πήγα να το κλείσω το ρημάδι από το web banking με την αντίστοιχη επιλογή και δε με αφήνει, το έκλεισαν για να μην φύγουν όλοι... να κρατήσουν τουλάχιστον όσους φουκαράδες δεν έχουν χρόνο να τρέχουν στο κατάστημα. Για το γαμώτο και μόνο θα θυσιάσω τον χρόνο που δεν έχω να φύγω από το γραφέιο να πάω να τον κλείσω. Ούτε απέξω δεν θέλω να περνάω, τους είχα στην μπούκα που μας έβγαλαν την ψυχή με τις πληρωμές του εξοικονομώ. Το αστείο είναι ότι δεν έχουν ενημερώσει το αυτόματο chatbot και σου λέει ότι μπορείς να κλείσεις το λογαριασμό από το web banking... λαμόγια ρε φίλε... τεράστια βρωμερά λαμόγια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από colombiano747 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Τώρα που πάνε να βάλουν 0.50 χρέωση σε ΚΑΘΕ λογαριασμό ΟΛΕΣ οι συστημικές τράπεζες, ψάχνω αυτούς που έγραφαν πριν κάτι μέρες ότι θα τραβούσαν τα λεφτά τους από την Eurobank να τα πάνε σε άλλη τράπεζα, να της δείξουν της κακής Eurobank... 😜 Τόσα χρόνια σε αυτόν τον τόπο δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα ότι τα καρτέλ ζουν και βασιλεύουν σε όποιο κλάδο θέλουν (βλ. γάλα παλαιότερα, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια κλπ). Και ειδικά στον τραπεζικό τομέα μιλάμε για κανονικό καρτέλ. Όλοι μαζί αποφάσισαν ταυτόχρονα να βάλουν την ίδια χρέωση. Τυχαίο θα είναι φαντάζομαι... Και όλα αυτά χωρίς κανέναν έλεγχο, χωρίς καμία συνέπεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baspav Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Για πλήρη κατάργηση πιστωτικής που έχω στην Eurobank πρέπει να πάω σε κατάστημα ή μπορώ και από το τηλέφωνο; Για προσωρινή είδα ότι μπορείς από το web banking. Εγώ θέλω να καταργηθεί τελείως όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μεταφορές χρημάτων σε 10 δευτερόλεπτα και χωρίς πρόσθετες χρεώσεις - Η απόφαση του ευρωκοινοβουλίου Τέλος η αναμονή 2 και 3 ημερών, ακόμη και περισσότερο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, για να δει κάποιος ιδιώτης ή μια επιχείρηση να πιστώνονται τα χρήματα του στον λογαριασμό του. Πλέον οι τραπεζικές συναλλαγές θα πρέπει να εκτελούνται σε 10 δευτερόλεπτα!!! Αυτό αποφάσισε το Ευρωκοινοβούλιο χθες με συντριπτική πλειοψηφία 599 υπέρ, 35 κατά και 7 αποχών φέρνοντας επανάσταση στο κοινοτικό χρηματοοικονομικό γίγνεσθαι. Ο νόμος των άμεσων πιστώσεων προβλέπει ότι οι άμεσες μεταφορές ποσών σε ευρώ θα εκτελούνται άμεσα (ανεξάρτητα από την ημέρα ή την ώρα που δίνεται η εντολή) και τα χρήματα θα πρέπει να φτάνουν στο λογαριασμό του παραλήπτη μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα. Ταυτόχρονα οι τράπεζες θα πρέπει να ενημερώνουν επίσης σε 10 δευτερόλεπτα τον πληρωτή ότι τα χρήματα που έδωσε έχουν μεταφερθεί και είναι πλέον στη διάθεση του δικαιούχου. Ο νόμος αφορά τόσο φυσικά πρόσωπα όσο και επιχειρήσεις και έχει ως στόχο να διασφαλίσει ότι οι ιδιώτες πελάτες των τραπεζών και οι επιχειρήσεις, ιδίως οι μικρομεσαίες, δεν θα χρειάζεται να περιμένουν για να μπουν τα χρήματά τους στο λογαριασμό τους. Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο της απόφασης του Ευρωκοινοβουλίου είναι ότι οι άμεσες πιστώσεις θα πραγματοποιούνται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για τους πελάτες των τραπεζών. Απαγορεύεται η χρέωση για μια άμεση πίστωση (που αυτή τη στιγμή παρέχεται ως premium υπηρεσία σε «επιλεγμένους» πελάτες) να είναι υψηλότερη από τη χρέωση μια αντίστοιχης μη άμεσης πίστωση. Επιπλέον δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των άμεσων πιστώσεων που κάποιος μπορεί να ζητήσει από μια πιστοποιημένη πλατφόρμα πληρωμών. Ταυτόχρονα ο νόμος υποχρεώνει τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών να αναβαθμίσουν και να επικαιροποιήσουν τα μέτρα πρόληψης και ανίχνευσης ώστε να αποφεύγονται λάθη στη μεταφορά των ποσών. Για τον σκοπό αυτό, οι πάροχοι που δραστηριοποιούνται στην ΕΕ θα πρέπει αμέσως, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις ή τέλη, να παρέχουν υπηρεσίες για την επαλήθευση της ταυτότητας του δικαιούχου. Ως πρόσθετη δικλείδα ασφαλείας, οι πάροχοι θα πρέπει να επιτρέπουν στους πελάτες τους να καθορίζουν το μέγιστο ποσό που επιθυμούν για άμεσες μεταφορές ευρώ, το οποίο θα μπορεί να τροποποιηθεί εύκολα πριν από την επόμενη συναλλαγή. Εάν ένας πάροχος δεν εκπληρώσει τα καθήκοντά του για την πρόληψη της απάτης με αποτέλεσμα οικονομική ζημία, ο πελάτης θα μπορεί να ζητήσει αποζημίωση, σύμφωνα με τους νέους κανόνες. Οι πάροχοι που προσφέρουν άμεσες μεταφορές χρημάτων θα πρέπει επίσης να επαληθεύουν κατά πόσον οποιοσδήποτε πελάτης υπόκειται σε κυρώσεις ή άλλα περιοριστικά μέτρα που σχετίζονται με τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας. Οι νέοι κανόνες θα τεθούν σε ισχύ 20 ημέρες μετά τη δημοσίευσή τους στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ. Τα κράτη μέλη θα έχουν στη διάθεσή τους 12 μήνες για να εφαρμόσουν τον κανονισμό. Τους κανόνες θα πρέπει να εφαρμόσουν και τα κράτη που δεν έχουν ενταχθεί στην Ευρωζώνη για λογαριασμούς που προσφέρουν ήδη συνήθεις αλλαγές σε ευρώ , όμως θα έχουν στη διάθεση τους μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο. Αναμένεται να υπάρξει ειδική παρέκκλιση από την πραγματοποίηση πληρωμών εντός δέκα δευτερολέπτων για τέτοιους λογαριασμούς όταν η εντολή δίνεται εκτός εργάσιμων ωρών, δεδομένων των πιθανών ανησυχιών σχετικά με την πρόσβαση σε συναλλαγματική ρευστότητα. Πηγή: skai.gr 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 8 hours ago, Gkostas2007 said: Τώρα που πάνε να βάλουν 0.50 χρέωση σε ΚΑΘΕ λογαριασμό ΟΛΕΣ οι συστημικές τράπεζες, ψάχνω αυτούς που έγραφαν πριν κάτι μέρες ότι θα τραβούσαν τα λεφτά τους από την Eurobank να τα πάνε σε άλλη τράπεζα, να της δείξουν της κακής Eurobank... 😜 Μη δίνεις σημασία. Είναι οι ίδιοι που μόλις η μία εταιρεία κινητής ανεβάζει τις χρεώσεις, κόβει πακέτα βγαίνουν γεμάτοι οργή και μας λένε ότι θα πάνε σε άλλη εταιρεία. Δε προλαβαίνουν να το κάνουν όμως διότι την επόμενη μέρα και οι άλλες εταιρείες ανακοινώνουν τις ίδιες ακριβώς μεταβολές. Μη πάει το μυαλό σας ότι είναι καρτέλ. Τυχαίο είναι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitro912gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου αυτό ότι θα βάλουν όλες οι τράπεζες το ξεκαθαρίσαμε πιο πριν, πάλι τα ίδια θα λέμε; το άρθρο ότι τάχα μου θα βάλουν αφορά υπηρεσίες που υπάρχουν από τις άλλες τράπεζες αλλά δεν σε υποχρεώνουν να τις έχεις, για την ώρα μπορείς να παραμένεις με τον λογαριασμό που έχεις όπως τον έχεις και ΑΝ θέλεις μπορείς να πάρεις κάποιο πακέτο πληρωμών να γλιτώνεις επιπλέον επιβαρύνσεις σε πληρωμές. Για την ώρα μόνο η eurobank σε μεταφέρει στο πακέτο με το στανιό, ε αν το κάνουν και οι άλλες θα κλείσουμε και τους άλλους μέχρι να μείνει ένας να κάνουμε τις δουλειές μας... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoszavra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Τυχαίο ότι η eurobank μέσα στον τελευταίο μήνα έχει βγάλει 2 περιπτώσεις 20% επιστροφή και μια 10%. Θεωρώ ότι επιδεικνύει τι θα χάσουμε εάν φύγουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pluss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, baspav είπε Για πλήρη κατάργηση πιστωτικής που έχω στην Eurobank πρέπει να πάω σε κατάστημα ή μπορώ και από το τηλέφωνο; Για προσωρινή είδα ότι μπορείς από το web banking. Εγώ θέλω να καταργηθεί τελείως όμως. Μπορείς και τηλεφωνικά στο 2109555000. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από pluss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα