Hacker?pcs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, NiKoSmile said: Εγώ έχω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ PLUS στη Eurobank. Τον είχα ανοίξει πριν δύο χρόνια για μισθοδοσία (από την αρχή νομίζω είχε αυτό το όνομα). Επίσης πήρα δωρεάν χρεωστική και πιστωτική χωρίς καμία κρυφή χρέωση. Μέχρι στιγμής δεν έχω χρεωθεί τίποτα ούτε βλέπω κάτι περίεργο. Πήρα τηλέφωνο, λογαριασμοί τέτοιοι με μοναδικό δικαιούχο δεν χρεώνονται αν και ο δικός μου επειδή θεωρείται αδρανής (δεν μπορώ να βάλω καν πακέτα Silver/Platinum κτλ από το link εδώ που δίνεται εδώ) δεν έχει χρεωθεί. Ένας ταμιευτηρίου που θα χρεωθεί, θα βγάλω τα λεφτά να τα πάω στην Πειραιώς και θα τον κλείσω. Επίσης "Μεγαλώνω" λογαριασμοί δεν χρεώνονται και επίσης φίλος μου είπε ότι ο λογαριασμός που έχει στεγαστικό στη Eurobank και τραβιούνται από εκεί τα λεφτά κάθε μήνα του είπαν δεν θα χρεωθεί επίσης Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από Hacker?pcs 1
Joshua21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 9 minutes ago, NiKoSmile said: Εγώ έχω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ PLUS στη Eurobank. Τον είχα ανοίξει πριν δύο χρόνια για μισθοδοσία (από την αρχή νομίζω είχε αυτό το όνομα). Επίσης πήρα δωρεάν χρεωστική και πιστωτική χωρίς καμία κρυφή χρέωση. Μέχρι στιγμής δεν έχω χρεωθεί τίποτα ούτε βλέπω κάτι περίεργο. Η ενημερώσεις και οι αυτόματες συνδέσεις των λογαριασμών με το πακέτο My Blue Advantage γίνονται σταδιακά, θέμα χρόνου είναι και να σε ειδοποιήσουν και να σε χρεώσουν.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 52 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό στα bold - με το οποίο εννοείται πως συμφωνώ απόλυτα, άλλωστε το ίδιο ακριβώς έχω γράψει και εγώ παραπάνω - δεν έχει και πολύ σχέση με αυτό που είχες γράψει πριν. Επίσης το τι ένδειξη είχε ή δεν είχε ο λογαριασμός σου μέχρι τώρα δεν έχει και πολύ σημασία μια και όλοι οι λογαριασμοί που ήταν χαρακτηρισμένοι ως μισθοδοσίας θα μετατραπούν αυτομάτως (αν δεν έχουν μετατραπεί ήδη) σε "καθημερινός λογαριασμός plus". Και ναι, έχει μεγάλη διαφορά αν λέγεται μισθοδοσίας ή καθημερινός plus, μερικοί νομίζουν πως η μη χρέωση προκύπτει από τον χαρακτηρισμό του λογαριασμού, ενώ στην πραγματικότητα προκύπτει από το εάν μπαίνει ο μισθός ή η σύνταξη τους σε αυτόν. Η ένδειξη λογαριασμός μισθοδοσίας-σύνταξης δεν εχει να κάνει με το όνομα, ο λογαριασμός plus είχε ένδειξη ναι όταν πληρωνόμουν Eurobank (κι είχε ανοίξει για αυτο το σκοπό), τώρα έχει όχι. Αν κολλάς στο λεκτικό, άλλαξε το "λογαριασμός μισθοδοσίας" με "λογαριασμός που πέφτει η μισθοδοσία". Οι λογαριασμοί που πέφτει η μισθοδοσία λοιπον θα είναι δωρεάν Ένδειξη εννοώ αυτό, όχι το όνομα του λογαριασμού. Spoiler
Joshua21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 35 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Η ένδειξη λογαριασμός μισθοδοσίας-σύνταξης δεν εχει να κάνει με το όνομα, ο λογαριασμός plus είχε ένδειξη ναι όταν πληρωνόμουν Eurobank (κι είχε ανοίξει για αυτο το σκοπό), τώρα έχει όχι. Αν κολλάς στο λεκτικό, άλλαξε το "λογαριασμός μισθοδοσίας" με "λογαριασμός που πέφτει η μισθοδοσία". Οι λογαριασμοί που πέφτει η μισθοδοσία λοιπον θα είναι δωρεάν Αυτό ακριβώς λέω και εγώ, άλλο πράγμα το "λογαριασμός μισθοδοσίας" που είχες γράψει στην αρχή το οποίο αφορά τύπο λογαριασμού, και άλλο η σήμανση ότι μπαίνει ή δεν μπαίνει μισθός/σύνταξη σε αυτό το λογαριασμό το οποίο είναι απλά μία από τις λεπτομέρειες του λογαριασμού. Εσύ και εγώ ξέρουμε τη διαφορά, όχι όμως όλοι, κάποιοι έχουν καταλάβει λανθασμένα ότι αν ο τύπος του λογαριασμού είναι μισθοδοσίας γλιτώνουν τις χρεώσεις, για αυτούς πρέπει να είμαστε ακριβείς στις διατυπώσεις μας.
nitro912gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Το μόνο που ίσως ενοχλήσει είναι να κλείσουμε τους λογαριασμούς και ειδικά λογαριασμούς που χρησιμοποιούσαμε, εγώ έκανα πληρωμές με την eurobank όποτε τύχαινε να μου βάλει πελάτης λεφτά εκεί ή έκανα κατάθεση εκεί για πληρωμές γιατί είναι πιο κοντά το ΑΤΜ για να πληρώσω λογαριασμούς και ΕΦΚΑ κτλ με την αντίστοιχη χρέωση που έπαιρναν. Τώρα δεν θα παίρνουν τίποτα από εμένα που θα τον κλείσω. Το αν κάποτε θα κάνουν και οι άλλες τράπεζες το ίδιο; Ίσως, αλλά αν φύγει μαζικά κόσμος από eurobank ίσως το ξανασκεφτούν οι άλλοι. Μια σκέψη είναι βέβαια, το πολύ πολύ να μείνω με έναν λογαριασμό από ανάγκη (επαγγελματικός με το POS) και να περνάνε όλα από εκεί. ένα λογαριασμό σε κάθε τράπεζα όπως έχω τώρα δεν θα κάτσω να πληρώνω... 8
Hacker?pcs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Και εγώ το ίδιο θα κάνω, ό,τι λογαριασμός έχει χρέωση κλείσιμο και μεταφορά όπου δεν έχει χρέωση, όποια τράπεζα μείνει χωρίς χρέωση στο τέλος σε 2-5 χρόνια όσα είναι σε αυτή θα καταλήξουν τα λεφτά 1
NiKoSmile Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Πήρα τηλέφωνο, λογαριασμοί τέτοιοι με μοναδικό δικαιούχο δεν χρεώνονται αν και ο δικός μου επειδή θεωρείται αδρανής (δεν μπορώ να βάλω καν πακέτα Silver/Platinum κτλ από το link εδώ που δίνεται εδώ) δεν έχει χρεωθεί. Ένας ταμιευτηρίου που θα χρεωθεί, θα βγάλω τα λεφτά να τα πάω στην Πειραιώς και θα τον κλείσω. Επίσης "Μεγαλώνω" λογαριασμοί δεν χρεώνονται και επίσης φίλος μου είπε ότι ο λογαριασμός που έχει στεγαστικό στη Eurobank και τραβιούνται από εκεί τα λεφτά κάθε μήνα του είπαν δεν θα χρεωθεί επίσης Να προσθέσω στο σχόλιό σου. Με μια έρευνα που κάνω σήμερα είδα ότι η eurobank δίνει τα μεγαλύτερα προθεσμιακά επιτόκια. Με 10.000€ καταθέσεις παίρνεις 1,6% επιτόκιο (153,01€ -15% οι φόροι) το χρόνο. Στα δύο χρόνια το επιτόκιο είναι 2,5% (355,14€ -15% οι φόροι). Η Πειραιώς δίνει τρίχες (20€ -15% οι φόροι). Στην ουσία στη Eurobank το επιτόκιο που θα πάρεις πληρώνεις ακόμα και το My Platinum Advantage. Αυτά για τις ελληνικές τράπεζες και την Ελλάδα. Μη πεταχτεί κάποιος και πει ότι η Nexo δίνει επιτόκιο σε ευρώ πάνω από 10% .... Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από NiKoSmile
notist Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Κοιτάζω τώρα την επιστολή που έλαβα από τους πρώτους στις 5/10/23 που μου λέει: Η ένταξη στο πακέτο My Blue Advantage θα πραγματοποιηθεί αυτομάτως στις 18/12/23 και η 1η πληρωμή στις 2/1/24. Η πληρωμή θα γίνεται την πρώτη εργάσιμη κάθε μήνα αυτόματα με χρέωση του λογαριασμού που έχει συνδεθεί το πακέτο και θα αφορά τον προηγούμενο μήνα. Κοιτάζω τώρα το e banking και δεν έχω χρεωθεί ούτε στις 2/1 αλλά ούτε και την 1/2. Είναι λογαριασμός μισθοδοσίας-σύνταξης κάνω πληρωμές λογαριασμών και μεταφορά με iris στην εθνική το δάνειο, χωρίς κάποια χρέωση. Στην επίσκεψη σε κατάστημα με την επιστολή ανά χείρας μου είχαν πει ότι θα χρεώνομαι τα 0,60€. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!
Joshua21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, notist said: Κοιτάζω τώρα την επιστολή που έλαβα από τους πρώτους στις 5/10/23 που μου λέει: Η ένταξη στο πακέτο My Blue Advantage θα πραγματοποιηθεί αυτομάτως στις 18/12/23 και η 1η πληρωμή στις 2/1/24. Η πληρωμή θα γίνεται την πρώτη εργάσιμη κάθε μήνα αυτόματα με χρέωση του λογαριασμού που έχει συνδεθεί το πακέτο και θα αφορά τον προηγούμενο μήνα. Κοιτάζω τώρα το e banking και δεν έχω χρεωθεί ούτε στις 2/1 αλλά ούτε και την 1/2. Είναι λογαριασμός μισθοδοσίας-σύνταξης κάνω πληρωμές λογαριασμών και μεταφορά με iris στην εθνική το δάνειο, χωρίς κάποια χρέωση. Στην επίσκεψη σε κατάστημα με την επιστολή ανά χείρας μου είχαν πει ότι θα χρεώνομαι τα 0,60€. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! Εφόσον μπαίνει η μισθοδοσία σου ή η σύνταξη σου σε αυτόν το λογαριασμό, τότε ορθώς δεν χρεώνεσαι τα 0,60€ σύμφωνα με αυτά που λέει η Eurobank στο site της. Πάντως γενικότερα μην πολυδίνεις βάση σε ότι σου λένε προφορικά, ειδικά οι υπάλληλοι των τραπεζών. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από Joshua21
megapaixtaras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Αναφορά σε κείμενο Σε ποιες περιπτώσεις δεν χρεώνομαι για το πακέτο Eurobank My Blue Advantage; Εάν έχετε συνολικά από 10.000€ και πάνω σε καταθετικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα στην Eurobank. Εάν λαμβάνετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας σε λογαριασμό Eurobank, που είστε πρώτος δικαιούχος. Εάν είστε πελάτης Personal Banking ή Private Banking. αυτο δεν το ειχα δει.για τα 10.000 και ανω. εγω που θελω να ανοιξω ενα λογαριασμο με ενα ποσο μεγαλυτερο των 10.000 και θα συνδεθει με τον blue και απο αυτον θα κανω αγορες με την χρεωστικη και το ebanking δεν θα χρεωνομαι αποτι καταλαβα. τελικα δνε θα ησυχασουμε με τιποτα.ρευμα,τραπεζες,ιντερνετ πρεπει παντα να ασχολουμαστε με αλλαγες...
northjohn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 10 ώρες πριν, kinitos είπε βασικά όλες το ίδιο κάνουν και δεν λέγεται καρτέλ λέγεται ανταγωνισμός) Βασικά είναι ο ορισμός του καρτέλ, μόνο ανταγωνισμός δεν είναι. 4
greengr21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Γνωρίζει κανείς αν σε λογαριασμό με συνδικαιούχους χρεώνεται ο λογαριασμός μια φορά ή όσα άτομα είναι συνδικαιούχοι;
Gulik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 55 λεπτά πριν, greengr21 είπε Γνωρίζει κανείς αν σε λογαριασμό με συνδικαιούχους χρεώνεται ο λογαριασμός μια φορά ή όσα άτομα είναι συνδικαιούχοι; Μία φορά, εννοείται.
nitro912gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 11 ώρες πριν, Gulik είπε Μία φορά, εννοείται. στο ελλαδιστάν τίποτα δεν εννοείται, μην τους βάζετε ιδέες βασικά και χρεώνουν ανά δικαιούχο
Panoskoopa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Άνοιξα τον λογαριασμό πριν δύο μήνες με σκοπό την έκπτωση σε αγορά προϊόντος ( 15%) Έτσι αγόρασα την τηλεόραση 150€ φθηνότερα Θέλω να τον κρατήσω ενεργό για τέτοιες " συμφέρουσες επιλογές * Πρέπει να τρώω το χαράτσι 0.60€? Είχα μεταφέρει τα χρήματα μέσω iris και ότι περίσσεψε τα ξανά μετέφερα στο βασικό για να μην έχω τις χρεώσεις τους Δε υπάρχει καλύτερη συμφέρουσα λύση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα