allure_eve Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Μα της μισθοδοσίας είναι δωρεάν και στη Eurobank. Και οι αποταμιευτικοί. Πρώτον, για πόσο; 😉 Δεύτερον, όπως είπα οι άνεργοι και οι φοιτητες δεν προβλέπεται να εξαιρούνται και γενικά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που χρειάζεται να έχεις τουλάχιστον 2 λογαριασμούς που μπορείς να χρησιμοποιείς όμως. Ο αποταμιευτικος της eurobank είναι άχρηστος από τη στιγμή που δίνει τη δυνατότητα μόνο για ανάληψη, κατάθεση και μηδενικό επιτόκιο.
Joshua21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 19 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Μα της μισθοδοσίας είναι δωρεάν και στη Eurobank. Και οι αποταμιευτικοί. Δεν υπάρχει λογαριασμός μισθοδοσίας πλέον στην Eurobank, και όσοι είχαν τέτοιο έχει γίνει (ή θα γίνει αν δεν έχει γίνει ήδη) καθημερινός λογαριασμός.
Bitbit Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Καθίστε να μαντέψω... συζητήσεις επι συζητήσεων και στο τέλος μια χαρά θα πληρώσουμε όλοι, σε όλες τις τράπεζες (θέμα χρόνου) και θα λέμε κι ευχαριστώ. Όπως ακριβώς λέμε κι ευχαριστώ όταν πληρώνουμε τα διόδια. Τα ξεχάσαμε τώρα αυτά, πάει. Έτσι θα ξεχάσουμε και αυτή τη χρέωση. 1
burnin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν υπάρχει λογαριασμός μισθοδοσίας πλέον στην Eurobank, και όσοι είχαν τέτοιο έχει γίνει (ή θα γίνει αν δεν έχει γίνει ήδη) καθημερινός λογαριασμός. oι οποιοι ειναι χωρις χρεωση σωστα?
kinitos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 45 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Μα της μισθοδοσίας είναι δωρεάν και στη Eurobank. Και οι αποταμιευτικοί. Δεν είναι ο δικός μπυ από το Δεκέμβριο άλλαξε και πληρωνω 0.60 και είπαν θα γίνει σε όλους σιγά σιγά. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει. Μάλλον πρέπει να αρ,ίσους οι αγωγές παλι . Και θα κοψουν το 0.60 και θα ανεβάσουν όλες τις προμήθειες κατά 1ευρω να έρθει στα ίσια της .(βασικά όλες το ίδιο κάνουν και δεν λέγεται καρτέλ λέγεται ανταγωνισμός)
Joshua21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 1 minute ago, burnin said: oι οποιοι ειναι χωρις χρεωση σωστα? Λάθος, μόνο ο αποταμιευτικός είναι χωρίς χρέωση, οι καθημερινοί λογαριασμοί εξ ορισμού χρεώνονται μια και το πακέτο My Blue Advantage συνδέεται αυτόματα με αυτούς. Εκτός και αν ισχύει κάποια από τις εξαιρέσεις, μία από αυτές είναι ο μισθός σου ή η σύνταξη σου να μπαίνει σε λογαριασμό Eurobank που είσαι πρώτος δικαιούχος, τότε δεν χρεώνεται το πακέτο My Blue Advantage, και όχι αν ο λογαριασμός σου είναι χαρακτηρισμένος ως "μισθοδοσίας" όπως νομίζουν κάποιοι. Πάντως όλες οι απορίες σου θα είχαν λυθεί αν διάβαζες το σχετικό faq στη σελίδα της τράπεζας: https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/trapezikoi-logariasmoi/kathimerinos-logariasmos https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/sunallages-pronomia/my-advantage-banking/programma-my-advantage-banking 1
burnin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Λάθος, μόνο ο αποταμιευτικός είναι χωρίς χρέωση, οι καθημερινοί λογαριασμοί εξ ορισμού χρεώνονται μια και το πακέτο My Blue Advantage συνδέεται αυτόματα με αυτούς. Εκτός και αν ισχύει κάποια από τις εξαιρέσεις, μία από αυτές είναι ο μισθός σου ή η σύνταξη σου να μπαίνει σε λογαριασμό Eurobank που είσαι πρώτος δικαιούχος, τότε δεν χρεώνεται το πακέτο My Blue Advantage, και όχι αν ο λογαριασμός σου είναι χαρακτηρισμένος ως "μισθοδοσίας" όπως νομίζουν κάποιοι. Πάντως όλες οι απορίες σου θα είχαν λυθεί αν διάβαζες το σχετικό faq στη σελίδα της τράπεζας: https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/trapezikoi-logariasmoi/kathimerinos-logariasmos https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/sunallages-pronomia/my-advantage-banking/programma-my-advantage-banking σε ευχαριστω για τα λινκ. ναι μπαινει μισθος. να εισαι καλα 1
Hacker?pcs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, burnin said: διαβαζα πριν ενα αρθρο στην capital που ελεγε πως ολες οι αλλες δε θα το κανουν. δεν ειναι στα σχεδια τους. μονο η γιουρομπανκ το ξεκινησε. σιγουρα εθνικη και επιραιως δε θα το κανουν. τουλαχιστον στο εγγυς μελλον Σωστός, προς το παρόν πρωτοπορία στις γελοιότητες έχει η Eurobank Quote https://www.capital.gr/epixeiriseis/3767013/ta-sxedia-ton-trapezon-gia-pagio-telos-stous-logariasmous/ "Δύσκολο εγχείρημα" θεωρείται η μεταβολή του μοντέλου χρέωσης των λογαριασμών στην Εθνική Τράπεζα, καθώς έχει μεν εξεταστεί αλλά η διοίκηση αποφάσισε να μην προχωρήσει προς το παρόν. Πηγές της τράπεζας αναγνωρίζουν ότι θα έχει σημαντικά οφέλη, όπως το ξεκαθάρισμα και το κλείσιμο αδρανών και διπλών λογαριασμών, ωστόσο, ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστεί άμεσα. Δεδομένη θεωρούν πηγές της Alpha Bank τη στροφή σε ένα νέο μοντέλο χρέωσης των λογαριασμών, ωστόσο, εκτιμούν ότι ακόμη οι συνθήκες δεν είναι ώριμες στην ελληνική αγορά. Εκτιμούν, πάντως, ότι σε βάθος πενταετίας θα έχει υλοποιηθεί από όλες τις εγχώριες τράπεζες κατά το πρότυπο των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας ή συνδρομητικής τηλεόρασης που εφαρμόζεται πλέον καθολικά και στη χώρα μας. Τη λογική "επιβάλλω χρεώσεις εκεί όπου προσφέρω αξία" υιοθετεί η Τράπεζα Πειραιώς η οποία δεν φαίνεται έτοιμη να υιοθετήσει ακόμη τη νέα τιμολογιακή πολιτική. Όπως αναφέρουν πηγές της τράπεζας στο Capital.gr, παρότι στις αγγλοσαξωνικές χώρες ο διαχωρισμός λογαριασμού ταμιευτηρίου και λογαριασμού όψεως θεωρείται απολύτως δεδομένος, η ελληνική αγορά δεν είναι ακόμη έτοιμη για μια τέτοια αλλαγή. Αναγνωρίζουν, πάντως, οι ίδιες πηγές ότι οι ελληνικές τράπεζες οφείλουν να διαφοροποιήσουν περαιτέρω τις πηγές των εσόδων τους και αυτό είναι ένα ζήτημα που θα τις απασχολήσει έντονα τους επόμενους μήνες. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από Hacker?pcs 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 53 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν υπάρχει λογαριασμός μισθοδοσίας πλέον στην Eurobank, και όσοι είχαν τέτοιο έχει γίνει (ή θα γίνει αν δεν έχει γίνει ήδη) καθημερινός λογαριασμός. Υπαρχει διαφορά αν λέγεται μισθοδοσίας ή αν λέγεται καθημερινός plus; Σημασία έχει πως όσοι είτε απο επιλογή είτε απο ανάγκη λαμβάνουν τον μισθό τους στη Eurobank δε θα χρεώνονται για τη χρήση αυτου του λογαριασμού. Επίσης υπάρχει κανονικά ένδειξη "μισθοδοσίας" η οποία ενημερώνεται αυτόματα. Στη δική μου περίπτωση ο λογαριασμός plus είχε ανοίξει για να πέφτει ο μισθος και όταν άλλαξα εταιρία (και τράπεζα) η ένδειξη "μισθοδοσίας-σύνταξης" έγινε "όχι"
nikx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Οι τραπεζες το δικαιολογουνε λογω του οτι ο καθενας εχει απο 10 λογαριασμους στην τραπεζα να καθονται και οτι αυτοι εχουν λειτουργικα εξοδα. Προσωπικα στην αλφα εγω εχω 5-6 λογαριασμους οπου κανα τριαρι απο αυτους εχουν κλεισει μονοι τους λογω αχρηστιας ,αλλον τον εχω να πληρωνεται το παγιο της ΔΕΗ και μονο ,επειδη ετσι τον βρηκα εδω και 20 χρονια. Αλλον απο τοτε που ελεγα τα καλαντα ,εποχη Ιονικης και Λαϊκης. Ευκαιρια για συμμαζεμα και απο εμας. 1 1
stratos979 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 https://www.tanea.gr/2024/02/01/media/sta-nea-tis-pemptis-pagia-xreosi-e050-se-kathe-logariasmo/ όπως φαίνεται το μηνιαίο χαράτσι θα μπει από όλο το καρτέλ των τραπεζών κάποιος από εξωτερικό, υπάρχει και εκεί χαράτσι τραπεζικό ή είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο;
Hacker?pcs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 7 minutes ago, nikx said: Οι τραπεζες το δικαιολογουνε λογω του οτι ο καθενας εχει απο 10 λογαριασμους στην τραπεζα να καθονται και οτι αυτοι εχουν λειτουργικα εξοδα. Προσωπικα στην αλφα εγω εχω 5-6 λογαριασμους οπου κανα τριαρι απο αυτους εχουν κλεισει μονοι τους λογω αχρηστιας ,αλλον τον εχω να πληρωνεται το παγιο της ΔΕΗ και μονο ,επειδη ετσι τον βρηκα εδω και 20 χρονια. Αλλον απο τοτε που ελεγα τα καλαντα ,εποχη Ιονικης και Λαϊκης. Ευκαιρια για συμμαζεμα και απο εμας. Αν διαβάσεις το άρθρο πάνω ο στόχος είναι να μεταφερθούν μισθοδοσίες εκεί, αν έχεις έναν και κάνεις πληρωμές ώστε π.χ. να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα επιστροφής της Eurobank ενώ πληρώνεσαι σε άλλη τράπεζα, σε χρεώνει. Οι μηδενικοί και ανενεργοί δεν κοστίζουν κάτι, δεν είναι αυτός ο στόχος τους στην ουσία
burnin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 βλεπω σημερα παρα πολαλ αρθρα που ποσταριστηκαν. πανε να φτιαξουν κλιμα, για να μην υπαρχουν αντιδρασεις. αρδακαι κανονικα. κανεις δεν αναφερει (πλην της καπιταλ) στα αρθρα του πως εθνικη πειραιως και τελοσπαντων ολες πλην γιουρομπανκ, δε θα προβουν στην αλλαγη αυτη.... για κλωτσιες
Joshua21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 49 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Υπαρχει διαφορά αν λέγεται μισθοδοσίας ή αν λέγεται καθημερινός plus; Σημασία έχει πως όσοι είτε απο επιλογή είτε απο ανάγκη λαμβάνουν τον μισθό τους στη Eurobank δε θα χρεώνονται για τη χρήση αυτου του λογαριασμού. Επίσης υπάρχει κανονικά ένδειξη "μισθοδοσίας" η οποία ενημερώνεται αυτόματα. Στη δική μου περίπτωση ο λογαριασμός plus είχε ανοίξει για να πέφτει ο μισθος και όταν άλλαξα εταιρία (και τράπεζα) η ένδειξη "μισθοδοσίας-σύνταξης" έγινε "όχι" Αυτό στα bold - με το οποίο εννοείται πως συμφωνώ απόλυτα, άλλωστε το ίδιο ακριβώς έχω γράψει και εγώ παραπάνω - δεν έχει και πολύ σχέση με αυτό που είχες γράψει πριν. Επίσης το τι ένδειξη είχε ή δεν είχε ο λογαριασμός σου μέχρι τώρα δεν έχει και πολύ σημασία μια και όλοι οι λογαριασμοί που ήταν χαρακτηρισμένοι ως μισθοδοσίας θα μετατραπούν αυτομάτως (αν δεν έχουν μετατραπεί ήδη) σε "καθημερινός λογαριασμός plus". Και ναι, έχει μεγάλη διαφορά αν λέγεται μισθοδοσίας ή καθημερινός plus, μερικοί νομίζουν πως η μη χρέωση προκύπτει από τον χαρακτηρισμό του λογαριασμού, ενώ στην πραγματικότητα προκύπτει από το εάν μπαίνει ο μισθός ή η σύνταξη τους σε αυτόν. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από Joshua21 1
NiKoSmile Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Εγώ έχω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ PLUS στη Eurobank. Τον είχα ανοίξει πριν δύο χρόνια για μισθοδοσία (από την αρχή νομίζω είχε αυτό το όνομα). Επίσης πήρα δωρεάν χρεωστική και πιστωτική χωρίς καμία κρυφή χρέωση. Μέχρι στιγμής δεν έχω χρεωθεί τίποτα ούτε βλέπω κάτι περίεργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα