burnin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Καλημερα. Διαβασα αρκετες σελιδες στο τοπικ. Εχω 2 λογαριασμους. Εναν ξεχασμενου που γραφει ταμιευτηριουκαι εχει 30 λεπτα μεσα (λογικα ανενεργος). Και εναν καθημερινο λογαριασμο plus, οπου οκτωβρη με μαη μπαίνει η μισθοδωσια απο το φροντιστηριο. Για τον καθημερινο, πρεπει να κανω κατι για να ειναι χαρακτηρισμενος μισθοδοσιας, ή ειμαι κομπλε και δε θα εχω χρεωση; Για τον αλλον δεν εχω χρεωθει, πρεπει να κλεισω ραντεβου με υποκαταστημα για να τον κλεισω, αλλιως θα χρεωθω;; ξερετε τι χαρτιά χρειαζομαι; ή αρκει η ταυτοτητα; ευχαριστω
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 8 ώρες πριν, Joshua21 είπε Καλή τύχη σε περίπτωση που το προσπαθήσεις. Επίσης έχε υπόψιν ότι αν πας να πληρώσεις ΔΕΗ (αυτή που χρεώνει τα διπλά από πέρσι ) με κάρτα revolut θα φας πόρτα. Πληρώνω ΔΕΗ με μη ελληνικές κάρτες τα τελευταία 5 χρόνια,ελάχιστα προβλήματα στην αρχή.Δεν πέρναγε την μια φορά πχ η revo αλλά πέρναγε η monese.Τελευταία δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. 8 ώρες πριν, PedroG είπε Γιατί μόνο με euro bank account συνεργάζεται η ΔΕΗ και οι άλλες κοινωφελούς χαρακτήρα εταιρείες; νερό μια χαρά με Revo πληρώνω και τέλη κυκλοφορίας Πως πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας με revolut? 1
PedroG Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 37 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πληρώνω ΔΕΗ με μη ελληνικές κάρτες τα τελευταία 5 χρόνια,ελάχιστα προβλήματα στην αρχή.Δεν πέρναγε την μια φορά πχ η revo αλλά πέρναγε η monese.Τελευταία δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Πως πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας με revolut? δινω σε φιλο εμβασμα μεσω Revo και το τακτοποιει αυτος
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, PedroG είπε δινω σε φιλο εμβασμα μεσω Revo και το τακτοποιει αυτος Τότε δεν πληρώνεις με revolut.
gokuthelegend Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Titos301 είπε απλα δεν μπαινουν αφορολογητο. μπαινουν; Για την Revolut, κάποιοι λένε ναι, κάποιοι λένε όχι. Αυτόματα πάντως δεν μπαίνουν. Εγώ προσωπικά πληρώνω με κάρτες Ελληνικών τραπεζών μέχρι να μαζέψω το αφορολόγητο και μετά τις κόβω εντελώς, πληρώνω μόνο με Revolut. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από gokuthelegend 3
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 9 ώρες πριν, PedroG είπε Ούτως η άλλως νερό ΔΕΗ κλπ κλπ δεν χτιζουν αφορολογητο. Λάθος. Κανονικά χτίζουν αφορολόγητο. Μπερδεύεις τις πληρωμές ΔΕΚΟ με τις πληρωμές δημοσίου (εφορία, εισφορές κλπ).
burnin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 https://www.ipaidia.gr/eidiseis/oi-trapezes-sxediazoun-pagies-xreoseis-stous-logariasmous-poioi-eksairountai/ να τα μας. στο αρθρο λεει: Πάγια χρέωση: 0,50€/μήνα Θα αφορά: μόνο την τήρηση καταθετικών λογαριασμών (πληρωμές, μεταφορές κεφαλαίων, να έχουν κάρτα) ΌΧΙ σε ταμιευτικούς λογαριασμούς (θα αφαιρεθούν κάρτες) Διαβάστε περισσότερα: Οι τράπεζες σχεδιάζουν πάγιες χρεώσεις στους λογαριασμούς – Ποιοί εξαιρούνται Πως κανεις ή βλεπεις αν ο λογαριασμος σου ειναι αυτο που λενε "αποταμιευτικος"? Αν θες να μη χρεωνεσαι πρεπει εσυ να τους πεις να αφαιρεσουν τις καρτες? ή σου στελνουν αν θες να χρεωνεσαι και αν αρνηθεις, αφαιρουν την καρτα και ολα καλα? (οι μισθοδοσιας ειπαμε εξαιρουνται απο χρεωσεις σωστα?) οποτε αν κρατησεις στη μια τραπεζα μονο καρτα, μπορεις να μεταφερεις αν χρειαστεις σε αλλες ή απο αλλες με ιρις, ανεξοδα και ευκολα. Τα λεω καλα?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Πώς θα πληρώνεις με Iris την πιστωτική άλλης τράπεζας; Αν εννοεις να τα περνάς στον αποταμιευτικό λογαριασμό (τον δωρεαν), τότε νομιζω δε γίνεται, ο αποταμιευτικος ούτε iris θα υποστηριζει, ούτε πληρωμές, μόνο αναλήψεις και καταθέσεις. Έχω κι εγώ κάρτα στη Eurobank και θα ειναι μάλλον κι ο λόγος που θα την κρατήσω
dtk-386 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 λογικά θα εξαιρεθούν οι μισθοδοσίας.....αν γίνει αυτό και από τους αλλους.....
red66phone Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 όλες οι τράπεζες θα το κάνουν ? https://www.alfavita.gr/koinonia/438731_trapezes-erhetai-miniaio-pagio-stis-katatheseis-posa-hrimata-tha-dinoyme-kathe-mina
burnin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 23 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Πώς θα πληρώνεις με Iris την πιστωτική άλλης τράπεζας; Αν εννοεις να τα περνάς στον αποταμιευτικό λογαριασμό (τον δωρεαν), τότε νομιζω δε γίνεται, ο αποταμιευτικος ούτε iris θα υποστηριζει, ούτε πληρωμές, μόνο αναλήψεις και καταθέσεις. Έχω κι εγώ κάρτα στη Eurobank και θα ειναι μάλλον κι ο λόγος που θα την κρατήσω ναι εννοω να περναω λεφτα απο τον εναν λογαριασμο μου σε μια τραπεζα που θα ειναι αποταμιευτικος, στον αλλον που θα εχω στην γιουρομπανκ που θα ειναι μισθοδοσιας, μεσω ιρις. αν δε γινεται θα τον κλεισω. εισερχομενα εμβασματα ο αποταμιευτικος θα δεχεται? απο τριτους? 19 λεπτά πριν, red66phone είπε όλες οι τράπεζες θα το κάνουν ? https://www.alfavita.gr/koinonia/438731_trapezes-erhetai-miniaio-pagio-stis-katatheseis-posa-hrimata-tha-dinoyme-kathe-mina διαβαζα πριν ενα αρθρο στην capital που ελεγε πως ολες οι αλλες δε θα το κανουν. δεν ειναι στα σχεδια τους. μονο η γιουρομπανκ το ξεκινησε. σιγουρα εθνικη και επιραιως δε θα το κανουν. τουλαχιστον στο εγγυς μελλον
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 13 λεπτά πριν, burnin είπε ναι εννοω να περναω λεφτα απο τον εναν λογαριασμο μου σε μια τραπεζα που θα ειναι αποταμιευτικος, στον αλλον που θα εχω στην γιουρομπανκ που θα ειναι μισθοδοσιας, μεσω ιρις. αν δε γινεται θα τον κλεισω. εισερχομενα εμβασματα ο αποταμιευτικος θα δεχεται? απο τριτους? διαβαζα πριν ενα αρθρο στην capital που ελεγε πως ολες οι αλλες δε θα το κανουν. δεν ειναι στα σχεδια τους. μονο η γιουρομπανκ το ξεκινησε. σιγουρα εθνικη και επιραιως δε θα το κανουν. τουλαχιστον στο εγγυς μελλον Νόμιζα πως ηθελες να πληρώνεις κάρτα Eurobank έχοντας μόνο αποταμιευτικό λογαριασμό στη Eurobank, το οποίο δε γινεται. Προς το παρον έχουμε 3/4 συστημικές με δωρεάν τρεχούμενους και τη Eurobank που τους χρεώνει. Όταν αρχίσουν να τους χρεώνουν κι οι άλλοι (και το έχουμε χειροπιαστά, όχι με clickbait άρθρα) τότε θα δουμε τι θα κάνουμε. Λογικά θα μετακινηθούμε προς ένα μοντέλο όπου ο καθένας μας θα εχει έναν μονο τρεχούμενο λογαριασμό που μπαινει η μισθοδοσία και γίνονται οι πληρωμές και όλα τα εμβάσματα θα γινονται με iris και μόνο. 5
kinitos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 οταν το κρατος σε υποχρεωνει με διαφορους τροπους να εχεις λογαριασμο σε τραπεζα. και ας παμε σε ενα παραδειγμα 10 εκατομυρια πολιτες δια 4 τραπεζες = 2,5 εκα ανα τραπεζα 2,5*,50= 1.25 εκα. το μηνα δωρο απο το κρατος προς τις τραπεζες ολα τα αλλα ειναι απλα φιλοσοφιες 4
allure_eve Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 14 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Λογικά θα μετακινηθούμε προς ένα μοντέλο όπου ο καθένας μας θα εχει έναν μονο τρεχούμενο λογαριασμό που μπαινει η μισθοδοσία και γίνονται οι πληρωμές και όλα τα εμβάσματα θα γινονται με iris και μόνο. Ναι απλά ούτε αυτό είναι πλήρης λύση. Άλλο αντίκτυπο έχει η οποία χρέωση στη μισθοδοσία 400 ευρώ και άλλο στα 1500. Δεν προβλέπουν διαφοροποίηση. Επίσης κόσμος είναι άνεργος, δηλαδή μόλις χάνουμε τη δουλειά μας για όσους μήνες τύχει θα πληρώνουμε και πρόστιμο στην τράπεζα που μας ανέχεται? Κι ύστερα υπάρχουν λογαριασμοί που βάζουν οι γονείς λεφτά σε φοιτητές, που μαζεύουν ένα ποσό να δώσουν στα παιδιά τους στο μέλλον, που κρατάνε ένα emergency fund. Δεν γίνεται να χρεώνονται όλοι no matter what.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, allure_eve είπε Ναι απλά ούτε αυτό είναι πλήρης λύση. Άλλο αντίκτυπο έχει η οποία χρέωση στη μισθοδοσία 400 ευρώ και άλλο στα 1500. Δεν προβλέπουν διαφοροποίηση. Επίσης κόσμος είναι άνεργος, δηλαδή μόλις χάνουμε τη δουλειά μας για όσους μήνες τύχει θα πληρώνουμε και πρόστιμο στην τράπεζα που μας ανέχεται? Κι ύστερα υπάρχουν λογαριασμοί που βάζουν οι γονείς λεφτά σε φοιτητές, που μαζεύουν ένα ποσό να δώσουν στα παιδιά τους στο μέλλον, που κρατάνε ένα emergency fund. Δεν γίνεται να χρεώνονται όλοι no matter what. Μα της μισθοδοσίας είναι δωρεάν και στη Eurobank. Και οι αποταμιευτικοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα