Joshua21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 24 minutes ago, nikx said: Και θα τους τα χρωστας αυτα τα λεφτα; Κι αν ο λογαριασμός μου δεν έχει διαθέσιμο υπόλοιπο για την πληρωμή του πακέτου; Το πακέτο σας απενεργοποιείται προσωρινά και οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιούνται με βάση το Τιμολόγιο τραπεζικών εργασιών. Εξακολουθείτε να οφείλετε το κόστος του πακέτου σας και για όσο χρονικό διάστημα το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκεί για την πληρωμή του. Όταν ο λογαριασμός σας έχει διαθέσιμο υπόλοιπο, γίνεται αυτόματα η πληρωμή και το πακέτο σας ενεργοποιείται ξανά. https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/trapezikoi-logariasmoi/kathimerinos-logariasmos 2 1
Dennis077 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Το σκέφτονται ακόμα δεν είναι σίγουρο αλλά αν το αποφασίσουν κρατάς έναν λογαριασμό και κλείνεις τους άλλους και ησυχάζεις. Όσοι είναι απλοί λογαριασμοί ταμιευτηρίου δεν θα χρεώνονται αλλά δεν θα μπορείς να έχεις χρεωστική κάρτα κάτι που οι ίδιες οι τράπεζες επέβαλλαν την ανάληψη χρημάτων μέσω ΑΤΜ στην περίοδο της πανδημίας.!! Όλα δεν μπορούν να τα έχουν, πάντως είναι ευρηματικοί οι άτιμοι τι πάνε και σκέφτονται για να μας τα πάρουν.!!! 1
Stam53 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Υποθέτω οτι ήθελαν να βάλουν αρνητικά επιτόκια αλλά επειδή αυτό θα χτυπούσε άσχημα, σκέφτηκαν το κόλπο της συνδρομής σε όλους τους λογαριασμούς είτε έχουν μέσα 0€ είτε χίλια! Σατανικά μυαλά!
northjohn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε 1 ώρα πριν, nikx είπε Και θα τους τα χρωστας αυτα τα λεφτα; Κι αν ο λογαριασμός μου δεν έχει διαθέσιμο υπόλοιπο για την πληρωμή του πακέτου; Το πακέτο σας απενεργοποιείται προσωρινά και οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιούνται με βάση το Τιμολόγιο τραπεζικών εργασιών. Εξακολουθείτε να οφείλετε το κόστος του πακέτου σας και για όσο χρονικό διάστημα το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκεί για την πληρωμή του. Όταν ο λογαριασμός σας έχει διαθέσιμο υπόλοιπο, γίνεται αυτόματα η πληρωμή και το πακέτο σας ενεργοποιείται ξανά. Εκτός και αν το μετατρέψεις σε «Αποταμιεύω Τώρα» και δεν σε χρεώνουν τίποτα. Αν δεν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο πακέτο My Blue Advantage, έχετε τη δυνατότητα έως 15.02.2024: Να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας στον νέο λογαριασμό «Αποταμιεύω Τώρα» μέσα από το e‑Banking, το EuroPhone Banking ή σε κατάστημα Eurobank. Με τον λογαριασμό αυτόν, μπορείτε να κάνετε μόνο αναλήψεις, καταθέσεις και μεταφορές χρημάτων εντός Eurobank σε λογαριασμούς που είστε δικαιούχος ή συνδικαιούχος. Δείτε αναλυτικά εδώ. Στις 31/1/2024 στις 12:59 ΜΜ, paylidis είπε FYI σε εμενα δεν κλεινει ηλεκτρονικα ο λογαριασμός γιατι κ καλα μετα θα πρεπει να διακοπει τελειως η σχεση με την τραπεζα αρα πρεπει να παω σε καταστημα... ειναι μεγαλα @@ Κάνε μετατροπή σε «Αποταμιεύω Τώρα» μέσω e-banking και άστο να υπάρχει, δεν θα έχεις καμία χρέωση. 1
PedroG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Και πως θα βάζεις χρήματα στην revolut? Θα ζητάω να γίνουν καταθέσεις εκεί. Όπως γίνονται τώρα 9 ώρες πριν, george200-13 είπε Για εμένα κανένα πρόβλημα, ας βάλουν όσες χρεώσεις θέλουν οι τράπεζες αν και μόνο αν το κράτος δεν με αναγκάζει να χρησιμοποιώ υποχρεωτικά την κάρτα για συναλλαγές για να μην έχω επιπλέον φόρο. Επίσης να υποχρεώσουν τους εργοδότες να δέχονται για πληρωμη μισθών και Iban τραπεζών εξωτερικου/fintech. Αν γίνουν αυτά τα δύο τότε ας χρεώσουν οι τραπεζες και 100 ευρώ τον μήνα δικαίωμα τους. Ε ρε και πλησιάζει η εποχή που θα ανοίξει η ευρωπαϊκή αγορά και τότε να δω τι θα κάνουν τα καρτέλ των τραπεζών και των τηλεπικοινωνιων που θα πρέπει να ανταγωνιστουν τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές εταιρείες. Έρχεται εποχή μεγάλης ύφεσης και αναταράξεων... Η περίοδος μυρίζει μπαρούτι.....
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, PedroG είπε Θα ζητάω να γίνουν καταθέσεις εκεί. Όπως γίνονται τώρα καταθέσεις απο Ελλάδα;Εγω πάντως δεν έχω πείσει κανέναν να το κάνει.
PedroG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Τι εννοείς μόνο στην Euro bank έχεις δυνατότητα να δώσεις ΙΒΑΝ? Δεν το δέχονται το αντίστοιχο μη συστημικών τραπεζών;
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, PedroG είπε Τι εννοείς μόνο στην Euro bank έχεις δυνατότητα να δώσεις ΙΒΑΝ? Δεν το δέχονται το αντίστοιχο μη συστημικών τραπεζών; Οταν βλέπουν ότι δεν εχει GR στο ΙΒΑΝ γκρινιάζουν.Τεσπα είναι και με τι ατομα εχεις να κάνεις.
Joshua21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 17 minutes ago, PedroG said: Θα ζητάω να γίνουν καταθέσεις εκεί. Όπως γίνονται τώρα Καλή τύχη σε περίπτωση που το προσπαθήσεις. Επίσης έχε υπόψιν ότι αν πας να πληρώσεις ΔΕΗ (αυτή που χρεώνει τα διπλά από πέρσι ) με κάρτα revolut θα φας πόρτα. 1
PedroG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Καλή τύχη σε περίπτωση που το προσπαθήσεις. Επίσης έχε υπόψιν ότι αν πας να πληρώσεις ΔΕΗ (αυτή που χρεώνει τα διπλά από πέρσι ) με κάρτα revolut θα φας πόρτα. Γιατί μόνο με euro bank account συνεργάζεται η ΔΕΗ και οι άλλες κοινωφελούς χαρακτήρα εταιρείες; νερό μια χαρά με Revo πληρώνω και τέλη κυκλοφορίας
Titos301 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 16 λεπτά πριν, PedroG είπε νερό μια χαρά με Revo πληρώνω και τέλη κυκλοφορίας απλα δεν μπαινουν αφορολογητο. μπαινουν;
PedroG Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Ρεκόρ κερδοφορίας έχει η euro bank σε σχέση με όλες τις ευρωπαϊκές τράπεζες. 80% αύξηση του κέρδους με τις Ε Ε να έχουν μέσο όρο 60%.... Ετήσια αυτό.... ξέρετε τι σημαίνει ότι γίνονται πλουσιότεροι και εσείς φτωχότεροι..... Τα μεγαλύτερα λαμόγια είναι εκεί στην Euro bank. Ούτως η άλλως νερό ΔΕΗ κλπ κλπ δεν χτιζουν αφορολογητο. Όσο μπορείτε χτυπάτε τους μπας και κατέβουν στον ευρωπαϊκό μέσο όρο... Εκτός βέβαια αν είστε τίποτα μεγάλα στελέχη η έχετε συγγενείς ή φίλους εκεί. Εγώ δύο που ξέρω αγόρασαν βίλα μέσα στο 2023 από τα δικά σας τα 6ευρα μάλλον και προστασία που τους έδωσε η ΕΕ
Joshua21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, PedroG said: Γιατί μόνο με euro bank account συνεργάζεται η ΔΕΗ και οι άλλες κοινωφελούς χαρακτήρα εταιρείες; νερό μια χαρά με Revo πληρώνω και τέλη κυκλοφορίας Δεν ξέρω για νερό και τέλη, αλλά για ΔΕΗ έχουν γίνει πολλές αναφορές εδώ στο insomnia από κάποιους που πήγαν να πληρώσουν ΔΕΗ με revolut και έφαγαν πόρτα.
allure_eve Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Άμα κλείσω και τους δύο λογαριασμούς που έχω χάνω πρόσβαση στο ebanking, ε; Αν τυχόν χρειαστώ κάποιο έγγραφο, κάποια στοιχεία συναλλαγών δεν ξέρω τι μήπως είναι καλύτερα να κάνω τον ένα λογαριασμό αυτό το άχρηστο αποταμιευτικο και να αφήσω 5 ευρώ πχ για να έχω πρόσβαση στο ebanking;
SabotazNic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, PedroG είπε Τι εννοείς μόνο στην Euro bank έχεις δυνατότητα να δώσεις ΙΒΑΝ? Δεν το δέχονται το αντίστοιχο μη συστημικών τραπεζών; 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Καλή τύχη σε περίπτωση που το προσπαθήσεις. Επίσης έχε υπόψιν ότι αν πας να πληρώσεις ΔΕΗ (αυτή που χρεώνει τα διπλά από πέρσι ) με κάρτα revolut θα φας πόρτα. Οχι μόνο αυτό, αλλά για κατάθεση σε εξωτερικό τρως και το κόστος του εμβάσματος, που είναι μεγαλύτερο των 0.60 για κάθε μισθό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα