Bitbit Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 3 minutes ago, Joshua21 said: Τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον η προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος είναι 3,5€ για ποσά έως 12.500€, και 5€ για περισσότερα. για την πειραιώς αναφέρεται ο φίλος ότι τον χρέωσε για το εισερχόμενο. Όχι η eurobank. Για την eurobank λέει ότι τον χρέωσε για τον λογαριασμό
fredd0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Havik είπε Προσωπικά ήρθε η ώρα να την χαιρετίσω και να μπει blacklist μαζί με την Πειραιώς, μου είχε κρατήσει προμήθεια για εισερχόμενο έμβασμα σε φάση 5-6€ για ποσό 140€, μόνο εισερχόμενο όχι το εξερχόμενο από τον άλλον, χρέωση στο λογαριασμό μου χωρίς να μου στείλει ειδοποίηση ενώ τις έχω ενεργοποιημένες, πήρε τα λεφτά και έκανε την πάπια μετά, φαινόταν μόνο στις κινήσεις αφού παρατήρησα το υπόλοιπο μου να έχει διαφορά από αυτό που θυμόμουν ότι είχα. υπαρχουν διαφοροι τροποι να στειλεις εμβασμα SHA - τα κοστη μοιραζονται μεταξυ αποστολεα και παραληπτη OUR - τα κοστη τα πληρωνει ο αποστολεας BEN - τα κοστη τα πληρωνει ο παραληπτης οι διαχωρισμοι ισχυουν παγκοσμια σε ολες τις τραπεζες μελη του swift και η επιλογη γινεται απο τον αποστελεα την ωρα που στελνει το εμβασμα προφανως το δικο σου εμβασμα σταλθηκε BEN 4
Strat8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Θυμάμαι πως είχα διαβάσει εδώ και αρκετούς μήνες πως η Eurobank σκόπευε να βάλει σταδιακά συνδρομή σε όλους τους λογαριασμούς της, με εξαίρεση αυτούς στους οποίους μπαίνει μισθός/σύνταξη. Όσοι επιλέξουν να διατηρήσουν δωρεάν λογαριασμό, τότε θα χάσουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης πληρωμών, μεταφορών, αναλήψεων και γενικά σχεδόν κάθε κίνησης. Δεν με ξαφνιάζει οπότε. Παρεμπιπτόντως, το ίδιο είχα δει και για τις υπόλοιπες ελληνικές συστημικές τράπεζες οπότε εσύ μπορείς να χαιρετίσεις την Eurobank και να της κάνεις blacklist αλλά μη νομίζεις πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα και στις υπόλοιπες.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Strat8 είπε Θυμάμαι πως είχα διαβάσει εδώ και αρκετούς μήνες πως η Eurobank σκόπευε να βάλει σταδιακά συνδρομή σε όλους τους λογαριασμούς της, με εξαίρεση αυτούς στους οποίους μπαίνει μισθός/σύνταξη. Όσοι επιλέξουν να διατηρήσουν δωρεάν λογαριασμό, τότε θα χάσουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης πληρωμών, μεταφορών, αναλήψεων και γενικά σχεδόν κάθε κίνησης. εννοείς δωρεάν κινήσεων;Γιατί δεν βγάζει νόημα να έχεις λογαριασμό που δεν μπορεί να κινηθεί καθόλου. 1
Strat8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε εννοείς δωρεάν κινήσεων;Γιατί δεν βγάζει νόημα να έχεις λογαριασμό που δεν μπορεί να κινηθεί καθόλου. Όχι, γενικά κινήσεων. Θα είναι ουσιαστικά μόνο καταθετικός. 3
panos- Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Αν δεν έχεις το my blue advantage, δεν μπορείς να έχεις χρεωστική και λοιπές συναλλαγές. Ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί σε όλους. Η επιλογή για τον αποταμιευτικό τώρα είναι πάλι λογαριασμός χωρίς δυνατότητα κάρτας και η μόνη συναλλαγή που μπορεί να κανει, είναι μεταφορά σε δικό σου λογαριασμό. Γλιτωνουν την συνδρομή οι πελάτες personal banking, όσοι έχουν μισθοδοσία ή εννοείται όσοι πληρώνουν μεγαλύτερο πακέτο που δίνει και δωρεάν συναλλαγές.
Joshua21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, Bitbit said: για την πειραιώς αναφέρεται ο φίλος ότι τον χρέωσε για το εισερχόμενο. Όχι η eurobank. Για την eurobank λέει ότι τον χρέωσε για τον λογαριασμό Δεν τοχα δει, όντως η Πειραιώς χρεώνει 4 και για ποσά από 15€.
Haldol Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, Strat8 said: Όχι, γενικά κινήσεων. Θα είναι ουσιαστικά μόνο καταθετικός. Κάτι που μπαίνουν χρήματα, αλλά δε ξαναβγαίνουν, δε λέγεται καταθετικός λογαριασμός, αλλά μαύρη τρύπα. Φοβάμαι όμως (όπως έγραψε και ο @Strat8) πως ο «ορίζοντας γεγονότων» της, θα επηρεάσει και τις λοιπές τράπεζες. 2
Havik Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, fredd0 said: υπαρχουν διαφοροι τροποι να στειλεις εμβασμα SHA - τα κοστη μοιραζονται μεταξυ αποστολεα και παραληπτη OUR - τα κοστη τα πληρωνει ο αποστολεας BEN - τα κοστη τα πληρωνει ο παραληπτης οι διαχωρισμοι ισχυουν παγκοσμια σε ολες τις τραπεζες μελη του swift και η επιλογη γινεται απο τον αποστελεα την ωρα που στελνει το εμβασμα προφανως το δικο σου εμβασμα σταλθηκε BEN Ναι τα γνωρίζω και για αυτο γράφω "μόνο εισερχόμενο όχι το εξερχόμενο από τον άλλον". Έχουν περάσει 4 χρόνια, δεν θυμάμαι το ακριβές ποσό, το σίγουρο ήταν ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση και ήταν σχεδόν διπλάσιο από την EB που χρησιμοποιούσα τότε, μάλιστα στην αρχή νόμιζα ότι ήταν BEN αλλά τελικά ήταν και SHA, για μένα παράλογη χρέωση, εκτός και αν τα πήρε ντελιβεράς και τα πήγε από την μια τράπεζα στην άλλη, τότε οκ. Αλλά το θέμα δεν είναι τι θα κάνω εγώ ούτε και η Πειραιώς, το θέμα το άνοιξα προς ενημέρωση, αν έχετε σκόρπια χρήματα σε λογαριασμούς (ανενεργούς ή όχι) θα κάνουν σιγα σιγά φτερά και το γεγονός ότι κάνει ότι γουστάρει χωρίς έγκριση και προσωπική (στον κάθε πελάτη ξεχωριστά) ενημέρωση. Γενικά μου προκαλεί αποστροφή, με ξένα κουφέτα γάμος. 2
BlackBoldog Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 1 μήνα πριν ήρθε το παρακάτω χαρτί. Το περίεργο για μένα είναι πως ήρθε για τον πατέρα μου ναι είχε όνομα επώνυμο κανονικά όμως αυτός δεν έχει λογαριασμό εκεί τίποτα η μόνη σχέση που έχει είναι πως έχει το market pass και την κάρτα που κάναμε με το κινητό το οποίο έχει τελειώσει. Άντε να βρεις εξήγηση. Εγώ όμως έχω λογαριασμό στην τράπεζα και δεν είδα κάποια ενημέρωση. Σόρρυ για την φώτο δεν βρήκα πως το βάζεις σε spoiler 1
1comment Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 @BlackBoldog Σε εσάς έστειλαν, σε εμένα τίποτα. Τίποτα επίσης και στους άλλους συμφορουμίτες, πελάτες eurobank. Στο τιμολόγιο προμηθειών λέει ότι ισχύει για νέους πελάτες από Ιούνιο 23 και σε όσους επικοινωνήσει η τράπεζα. Άρα, είναι σε ποιόν θα κληρώσει... Ευκαιρία να κλείσουν τους λογ/σμους όσοι δεν τους χρησιμοποιούσαν. Εγώ μόνο μια συναλλαγή το μήνα κάνω, κατάθεση ενοικίου. Δυστυχώς δεν θα τον κλείσω ακόμα κι αν εφαρμοστεί. Ούτε στο εσωτερικό μηχάνημα μπορείς να εξυπηρετηθείς αν δεν έχεις κάρτα. Κι όπως καταλαβαίνω, για να έχεις κάρτα, πας αναγκαστικά σε αυτό το πρόγραμμα (αν εφαρμοστεί για όλους). Το μόνο θετικό ότι σου κάνει δωρεάν ανανέωση κάρτας στα 5 χρόνια. Βέβαια ως τότε η τράπεζα θα έχει βγάλει πολύ περισσότερα χρήματα 0,60Χ12μηνεςΧ5χρόνια.
stepits Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για το απλό πακέτο BLUE λέει το εξής: Έχετε δωρεάν το πακέτο Eurobank My Blue Advantage εάν: Έχετε συνολικά από 10.000€ και πάνω σε καταθετικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα στην Eurobank. Λαμβάνετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank. Είστε πελάτης Personal ή Private Banking. Νιώθω όμως ότι κι αυτά δεν ισχύουν γιατί όταν κάνεις το "βρες ποιο πακέτο σου ταιριάζει" ακόμα και να απαντήσει ότι π.χ. έχεις λογαριασμό μισθοδοσίας σε οδηγεί στο silver με όλα τα άλλα στις απαντήσεις να τείνουν προς μηδεν. Δεν σου βγάζει το Blue δηλαδή. Τί παίζει .... δεν καταλαβαίνω πραγματικά.....; Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από stepits 1
GREGORYMO Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, 1comment είπε @BlackBoldog Σε εσάς έστειλαν, σε εμένα τίποτα. Τίποτα επίσης και στους άλλους συμφορουμίτες, πελάτες eurobank. Στο τιμολόγιο προμηθειών λέει ότι ισχύει για νέους πελάτες από Ιούνιο 23 και σε όσους επικοινωνήσει η τράπεζα. Άρα, είναι σε ποιόν θα κληρώσει... Ευκαιρία να κλείσουν τους λογ/σμους όσοι δεν τους χρησιμοποιούσαν. Εγώ μόνο μια συναλλαγή το μήνα κάνω, κατάθεση ενοικίου. Δυστυχώς δεν θα τον κλείσω ακόμα κι αν εφαρμοστεί. Ούτε στο εσωτερικό μηχάνημα μπορείς να εξυπηρετηθείς αν δεν έχεις κάρτα. Κι όπως καταλαβαίνω, για να έχεις κάρτα, πας αναγκαστικά σε αυτό το πρόγραμμα (αν εφαρμοστεί για όλους). Το μόνο θετικό ότι σου κάνει δωρεάν ανανέωση κάρτας στα 5 χρόνια. Βέβαια ως τότε η τράπεζα θα έχει βγάλει πολύ περισσότερα χρήματα 0,60Χ12μηνεςΧ5χρόνια. Νομίζω το 0.6 είναι το ελάχιστο και αφορά 'καλούς' πελάτες
stepits Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Και μιλάμε για 0,6 συνολικά όχι για κάθε λογαριασμό.... αυτό καταλαβαίνω?....?....
ant_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Σε λιγο θα βαλουν και εισοδο στις τραπεζες 10 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα