megapaixtaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 φυσικα,ουτε ενα λετπο θελω να χαραμισω στον υπολογιστη μου για τετοια θεματα.βαριεμαι αφανταστα. που πρεπει μετα να κλεισω ξανα ραντεβου για να παω να τα παραδωσω.αν γινοταν ονλαιν η παραδοση δεν θα ειχα θεμα. πιο πολυ ομως μου την δινει η νοοτροπια τους.ο παραλογισμος τους .
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 FYI σε εμενα δεν κλεινει ηλεκτρονικα ο λογαριασμός γιατι κ καλα μετα θα πρεπει να διακοπει τελειως η σχεση με την τραπεζα αρα πρεπει να παω σε καταστημα... ειναι μεγαλα @@ 1
megapaixtaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 38 λεπτά πριν, paylidis είπε FYI σε εμενα δεν κλεινει ηλεκτρονικα ο λογαριασμός γιατι κ καλα μετα θα πρεπει να διακοπει τελειως η σχεση με την τραπεζα αρα πρεπει να παω σε καταστημα... ειναι μεγαλα @@ το ιδιο γιαυτο και η αντιδραση μου. 1
Joshua21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 57 minutes ago, megapaixtaras said: φυσικα,ουτε ενα λετπο θελω να χαραμισω στον υπολογιστη μου για τετοια θεματα 58 minutes ago, megapaixtaras said: αν γινοταν ονλαιν η παραδοση δεν θα ειχα θεμα. Λίγο αντιφατικά αυτά τα δύο...
nikx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από nikx 2
panos- Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Σε κάποια άλλη εφημερίδα διάβασα ότι μέχρι στιγμής καμία άλλη τράπεζα δεν θεωρεί την αγορά ώριμη για να επιβάλλει χρέωση όπως η Eurobank. Ανέφερε μόνο για την περαιτέρω προώθηση των πακέτων συναλλαγών που προπληρώνεις ουσιαστικά την προμήθεια και βγαίνει φθηνότερα (benefit για την alpha, value για την εθνική, εξοφλυση για την πειραιως). Τα fake news παρατηρώ γενικά ότι στον τομέα των τραπεζών αυξάνονται. Και όλα από συγκεκριμένους ομίλους, οι οποίοι μου κάνει εντυπωση το ότι επιμένουν τόσο διότι δεν έχουν κάποιον χρηματοπιστωτικό οργανισμό στο δυναμικό τους. 3
george200-13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Για εμένα κανένα πρόβλημα, ας βάλουν όσες χρεώσεις θέλουν οι τράπεζες αν και μόνο αν το κράτος δεν με αναγκάζει να χρησιμοποιώ υποχρεωτικά την κάρτα για συναλλαγές για να μην έχω επιπλέον φόρο. Επίσης να υποχρεώσουν τους εργοδότες να δέχονται για πληρωμη μισθών και Iban τραπεζών εξωτερικου/fintech. Αν γίνουν αυτά τα δύο τότε ας χρεώσουν οι τραπεζες και 100 ευρώ τον μήνα δικαίωμα τους. Ε ρε και πλησιάζει η εποχή που θα ανοίξει η ευρωπαϊκή αγορά και τότε να δω τι θα κάνουν τα καρτέλ των τραπεζών και των τηλεπικοινωνιων που θα πρέπει να ανταγωνιστουν τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές εταιρείες. 3 ώρες πριν, nikx είπε 1
panagiotis54 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 28 minutes ago, george200-13 said: Ε ρε και πλησιάζει η εποχή που θα ανοίξει η ευρωπαϊκή αγορά και τότε να δω τι θα κάνουν τα καρτέλ των τραπεζών και των τηλεπικοινωνιων που θα πρέπει να ανταγωνιστουν τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές εταιρείες. my sweet summer child.... 1
mariosnik_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εάν είναι να μην σε χρεώνουν άλλες προμήθειες εμβάσματος πάρα μόνο αυτή την χρέωση, ας το κάνουν. Αν είναι να έχουμε και αυτό μαζί με όλα τα υπόλοιπα νταβατζιλικια, να πάνε στα τσακίδια. Πρέπει να βρει τρόπο ο καθένας να επιβαρυνθεί όσο πιο λίγο μπορεί. Κατάργηση λογαριασμών εκτός από έναν κτλ κτλ. Καλές και χρυσές οι fintech αλλά όσο υπάρχει η πιθανότητα να σου κλειδώσουν το account τα συστήματα τους επειδή θα σε περάσουν απατεώνα και δεν θα μπορείς να πας σε κατάστημα πάρα μόνο συνεννόηση στα Αγγλικά από τηλέφωνο και email με αμφίρροπο αποτέλεσμα, δεν είναι όχι μόνο λύση αλλά ούτε καν ημίμετρο. Αυτο που ειπώθηκε για απελευθέρωση τραπεζών και επικοινωνιών στην Ευρώπη δεν το κατάλαβα τι σχέση έχει και πως θα βοηθήσει εδώ. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από mariosnik_
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, PedroG είπε Παμε ...Ολοι Revolut??? Και πως θα βάζεις χρήματα στην revolut? 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Αν έχουμε μηδενικό λογαριασμό ή κάποιο ποσό τύπου 0.10, τι γίνεται με τις χρεώσεις;
Joshua21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 22 minutes ago, Gatoskylo8 said: Αν έχουμε μηδενικό λογαριασμό ή κάποιο ποσό τύπου 0.10, τι γίνεται με τις χρεώσεις; Φαντάζομαι θα γίνει το υπόλοιπο αρνητικό, δλδ -0,60 ή -0,50€. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα