Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 hours ago, Gatoskylo8 said:

Αν αλλάξω το λογαριασμό μου σε μισθοδοσίας τότε γλιτώνω τα 60 λεπτά, σωστά;

Διαφορετικά θα το κλείσω και εγώ, έχω ένα λογαριασμό εδώ και χρόνια όψεως που το χρησιμοποιούσα παλαιότερα σαν μισθοδοσίας, φαντάζομαι θα μπορώ να το κλείσω μέσω e-banking;

Λάθος, τα 60 λεπτά θα τα γλιτώσεις μόνο αν λαμβάνεις τη μισθοδοσία σου στην eurobank.

• Thanks 1
  • Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Λάθος, τα 60 λεπτά θα τα γλιτώσεις μόνο αν λαμβάνεις τη μισθοδοσία σου στην eurobank.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Αυτό το οποίο λέω είναι ότι στο τέλος με τον τρόπο που τους επιτρέπεται να λειτουργούν, η φάση καταντά φαύλος κύκλος.

1. Είναι loser και όχι looser που σημαίνει χαλαρός. Αν δεν το ξέρεις, γράψε ελληνικά καλύτερα.

2. Αν κατάλαβες ότι αυτό που γράφω είναι απλά να μην ψάχνεις την φθηνότερη τιμή, τι να πω ... Προφανώς κ ψάχνουμε την φθηνότερη τιμή. Αυτό που λέω είναι ότι τώρα στις τηλεπικοινωνίες υπάρχει ένας φαύλος κύκλος. Γίνεται μια προσφορά και μετά από Χ μηνες αυξάνεται στην τιμή του υπόλοιπου εμπορίου με μια απλή ανακοίνωση από τον παροχο, με αποτέλεσμα στην πράξη ή να γλυτώνεις λεφτά για το μικρό χρονικό διάστημα που ίσχυε ή να καταλήγεις πάλι να ψάχνεις από την αρχή μια άλλη προσφορά που κ αυτή θα ισχύει για Χ μηνες κοκ. Αν εσένα σου φαίνονται λογικές αυτές οι προσφορές-πρακτικες του καρτέλ ή έχεις όρεξη κάθε 8-12 μήνες να αλλάζεις πάροχο, επειδή δεν λειτουργεί σωστά η ΕΕΤΤ και έχει δημιουργηθεί καρτέλ, οκ είσαι winner.

Το θέμα είναι αν θα επιλέξεις εσυ τη βέλτιστη λύση για εσένα ή θα πάρεις ότι σου ρθει…

Φυσικά και το να πάρεις ότι σου ρθει μπορεί να είναι η βέλτιστη λύση αν προτεραιότητα σου είναι να μην ξοδέψεις χρόνο για αυτό.

Δημοσ.

Τελικά χρεώθηκε κανείς? Σε μια επιστολή στις αρχικές σελίδες φαίνεται να υοηρχε προθεσμία μέχρι 11/01 για ενέργειες για να μην χρεωθείς. 

Btw, εγώ ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση. Ο λογαριασμός ήταν από ΤΤ και ακόμα το δείχνει πάνω ως "ταμιευτηρίου". Όχι όψεως ή τρεχούμενος δλδ

Δημοσ.

εδω πληρωνουμε ενοικιο για να μενουμε σε σπιτι που εχουμε αγορασει και πληρωσαμε φορους τοτε,για τον ενφια μιλαω.ειμαστε λαος του ωχ δεν βαριεσαι.

για το να εχεις λογαριασμο σε μια τραπεζα μπορει να εχει τα ακαλα του αλλα σε βλεπουν και ως πελατη με την κακη την ενοια,στην ελλαδα ειμαστε.ο πελατης θεωρειται και λιγο θυμα.αυτο που μετραει στην ελλαδα ειναι η τραπεζα να μην σε θεωρει σιγουρακι να μπορεις να διεκδικεις.

τωρα το να εχεις λογαρισμους σε πολλες τραπεζες ειχε μια μεγαλη χρησιμοτητα οταν εκλεισαν πριν 9 χρονια.ευχομαι να μην ξαναρθει αυτη τη στιγμη.εχω ομως λογαρισμο στην αλφα ανενεργο.μου στελνουν καθε κατι χρονια ενα ενημερωιτκο χαρτι και τους γραφω.γιατι? γιατι οταν πηγα να τον κλεισω ,μου λενε πρεπει να τον ενημερωσεις πρωτα και μετα να κλεισει.δλδ να κατσω να μαζεψω ,τοτε, την χαρτουρα να τον ανοιξω και μετα γιατι να τον κλεισω ρε μαστορα?

τελικα μετα τον ερωτα,τον πολεμο ,το δημοσιο στην ελλαδα ,τωρα και οι τραπεζες,,εκει που σταματει η λογικη αρχιζουν αυτες.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ πήγα να ανοίξω λογαριασμό στην Παγκρήτια  τράπεζα και μου λένε ότι ενώ το άνοιγμα λογαριασμού , η έκδοση της χρεωστικής είναι δωρεάν, μετά το πρώτο χρόνο έχει πάγιο 7,2 ετησίως. Δηλαδή όντως 60 λεπτά το μήνα αν τα διαιρέσεις...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Τελικά χρεώθηκε κανείς? Σε μια επιστολή στις αρχικές σελίδες φαίνεται να υοηρχε προθεσμία μέχρι 11/01 για ενέργειες για να μην χρεωθείς. 

Btw, εγώ ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση. Ο λογαριασμός ήταν από ΤΤ και ακόμα το δείχνει πάνω ως "ταμιευτηρίου". Όχι όψεως ή τρεχούμενος δλδ

Στη δική μου ενημέρωση αναφέρει πως θα χρεωθώ 2/4.

Η ένταξη στο Advantage θα γίνει αυτόματα στις 18/3 και δίνει περιθώριο μέχρι 14/3 μπορείς να κάνεις μετατροπή λογαριασμού.

Υπενθυμίζω πως η συνδρομή είναι ανά λογαριασμό, όχι ανά προφίλ.

Είναι εύκολο να κλείσετε έναν λογαριασμό πάντως. Από το Web Banking μόνο, όχι από το app στο κινητό.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Greg9 είπε

Εδώ πήγα να ανοίξω λογαριασμό στην Παγκρήτια  τράπεζα και μου λένε ότι ενώ το άνοιγμα λογαριασμού , η έκδοση της χρεωστικής είναι δωρεάν, μετά το πρώτο χρόνο έχει πάγιο 7,2 ετησίως. Δηλαδή όντως 60 λεπτά το μήνα αν τα διαιρέσεις...

Η παγκρήτια, ΠΑΝΤΑ χρέωνε την κάρτα 

• Confused 2
Δημοσ.
27 minutes ago, GREGORYMO said:

Η παγκρήτια, ΠΑΝΤΑ χρέωνε την κάρτα 

Λάθος κάνεις, και αυτή είχε σαν τις άλλες την αρχική έκδοση της κάρτας δωρεάν και κόστος ανανέωσης 6€ κάθε 5 χρόνια, ετήσια συνδρομή πρόσφατα έβαλε.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/1/2024 στις 7:34 ΜΜ, megapaixtaras είπε

δλδ να κατσω να μαζεψω ,τοτε, την χαρτουρα να τον ανοιξω και μετα γιατι να τον κλεισω ρε μαστορα?

Ποια είναι αυτή η μεγάλη χαρτουρα που σε δυσκολεύει να την μαζέψεις...;

Το εκκαθαριστικό που βγαίνει σε μερικά δευτερόλεπτα με τους κωδικούς ταξις; 

ή ο λογαριασμός ρεύματος που τον κατεβάζεις σε χρόνο dt από τον παροχο σου...;

ή μήπως η μισθοδοσία σου που θα πάρεις άμεσα από τον εργοδότη σου...;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Λάθος κάνεις, και αυτή είχε σαν τις άλλες την αρχική έκδοση της κάρτας δωρεάν και κόστος ανανέωσης 6€ κάθε 5 χρόνια, ετήσια συνδρομή πρόσφατα έβαλε.

Για την ιστορία γράφω ότι προ 10 ετών, που καμιά τράπεζα δεν χρέωνε την χρεωστική κάρτα, η παγκρήτια το έκανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αργά ή γρήγορα, θα έρθει παντού η χρέωση σε κάθε λογαριασμό.

Σε αναδιάρθρωση του μοντέλου προμηθειών και χρεώσεων ωθούνται οι ελληνικές τράπεζες [...]

Στο πλαίσιο αυτό, εδώ και αρκετό καιρό τα συστημικά ιδρύματα εξετάζουν την επιβολή πάγιου τέλους σε όλους τους καταθετικούς λογαριασμούς με στόχο την εξασφάλιση σταθερών ταμειακών ροών από τους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν ενεργά οι πελάτες τους. Αυτό επιτυγχάνεται με τον σαφή διαχωρισμό ανάμεσα στους αποταμιευτικούς λογαριασμούς και τους λογαριασμούς πληρωμών (γνωστούς και ως "όψεως) -μια πρακτική που εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες στο εξωτερικό.

ref: https://www.capital.gr/epixeiriseis/3767013/ta-sxedia-ton-trapezon-gia-pagio-telos-stous-logariasmous/

Επεξ/σία από GeorgeKatz
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Ποια είναι αυτή η μεγάλη χαρτουρα που σε δυσκολεύει να την μαζέψεις...;

Το εκκαθαριστικό που βγαίνει σε μερικά δευτερόλεπτα με τους κωδικούς ταξις; 

ή ο λογαριασμός ρεύματος που τον κατεβάζεις σε χρόνο dt από τον παροχο σου...;

ή μήπως η μισθοδοσία σου που θα πάρεις άμεσα από τον εργοδότη σου...;

και γιατι να το κανω για εναν λογαρισμο που θα τον κλεισω? να δουν το αφμ ,ταυτοτητα και να τον κλεισουν.οπως λες καιε συ στην εποχη της τεχνολογιας δεν χρειαζονται ολα αυτα παντα.

Δημοσ.
16 minutes ago, GREGORYMO said:

Για την ιστορία γράφω ότι προ 10 ετών, που καμιά τράπεζα δεν χρέωνε την χρεωστική κάρτα, η παγκρήτια το έκανε.

Ετήσιο πάγιο στις χρεωστικές ποτέ δεν είχε, τώρα έβαλε.

10 minutes ago, megapaixtaras said:

και γιατι να το κανω για εναν λογαρισμο που θα τον κλεισω? να δουν το αφμ ,ταυτοτητα και να τον κλεισουν.οπως λες καιε συ στην εποχη της τεχνολογιας δεν χρειαζονται ολα αυτα παντα.

Θα το κάνεις για να μπορέσεις να τον κλείσεις. Κατά τη γνώμη σου ίσως και να μην χρειάζονται όλα αυτά, στην πραγματικότητα όμως είναι απαραίτητα επειδή το επιβάλλει η νομοθεσία, καμία ενέργεια δεν επιτρέπεται αν ο πελάτης δεν είναι επικαιροποιημένος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, megapaixtaras είπε

Άρα παραδέχεσαι ότι η περιβόητη χαρτουρα είναι 3 pdf που τα μαζεύεις σε λιγότερο από 2 λεπτά...

Απλά δεν θέλεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...