Gulik Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 10 λεπτά πριν, maparios είπε εγω εχω την εξής ερώτηση, εχω λογαριασμο μισθοδοσιας σε eurobank, διαθετω και ''ψιλοαδειους'' λογαριασμους σε εθνικη και αλφα... κανω 2-3 συναλαγές το 6μηνο σε καθε τράπεζα..μπορω να ΜΗΝ μπω σε κανενα προγραμμα; οσο και αν εψαξα δεν μπροεσα να βρω πουθενα που αναγράφετε το πόσες συναλλαγες ανα πόσο χρονικο διάστημα επιτρέπονται διχως το πρόγραμμα.. Για το τώρα, για αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μονάχα η EUROBANK πρόκειται να κάνει υποχρεωτικό ένα τέτοιο πρόγραμμα μηνιαίας συνδρομής. Για το μέλλον, πιθανότατα θα ακολουθήσουν και όλες οι υπόλοιπες τράπεζες στο ίδιο μοντέλο "μηνιαίας χρέωσης" - ενοικίου - χαρατσιού.
BlackBoldog Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Στις 3/12/2023 στις 7:59 ΜΜ, BlackBoldog είπε 1 μήνα πριν ήρθε το παρακάτω χαρτί. Το περίεργο για μένα είναι πως ήρθε για τον πατέρα μου ναι είχε όνομα επώνυμο κανονικά όμως αυτός δεν έχει λογαριασμό εκεί τίποτα η μόνη σχέση που έχει είναι πως έχει το market pass και την κάρτα που κάναμε με το κινητό το οποίο έχει τελειώσει. Άντε να βρεις εξήγηση. Εγώ όμως έχω λογαριασμό στην τράπεζα και δεν είδα κάποια ενημέρωση. Σόρρυ για την φώτο δεν βρήκα πως το βάζεις σε spoiler Θα θυμάστε το παραπάνω που είχα γράψει και πως δεν έβρισκα άκρη γιατί ήρθε για τον πατέρα μου. Σήμερα λοιπόν είχα ραντεβού να κλείσω τον Καθημερινό Plus λογαριασμό, πήρα και την συγκεκριμένη επιστολή και πήγα, Δεν έβρισκαν τον πατέρα μου διότι ήταν καταχωρημένος και δεν είχε δηλώσει με την προηγούμενη ταυτότητα. Σήμερα λοιπόν ανακαλύψαμε πως έχει λογαριασμό στην eurobank μέσω του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου. Ναι όσοι είχαν λογαριασμό στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο ένα φεγγάρι μεταφέρθηκαν στην eurobank. Το αξιοπερίεργο είναι πως ο λογαριασμός αυτός έπρεπε να είχε διαγραφεί μετά από χρόνια αλλά έλα που δεν διαγράφηκε και θέλουν να τον χρεώσουν κιόλας και το ακόμα πιο περίεργο είναι πως έχει 3 λογαριασμούς (ένα μόνος του, ένα με την μάνα μου και ένα με την μάνα μου και τον αδερφό μου) εκεί οπότε μάνι μάνι 1.80 ευρώ το μήνα. Έκλεισα ήδη ραντεβού για τα τα κλείσει και τα 3 ναι μπορεί γιατί και στα 3 υπάρχει το όνομα του δεν χρειάζονται άλλοι. Τι του ζήτησαν: Χαρτί σύνταξης (είναι συνταξιούχος), εκκαθαριστικό και ταυτότητα. Οπότε για ελέγξτε μην έχετε κανέναν ξεχασμένο λογαριασμό στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο και ψάχνεστε μετά
Titos301 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 23 λεπτά πριν, BlackBoldog είπε Θα θυμάστε το παραπάνω που είχα γράψει και πως δεν έβρισκα άκρη γιατί ήρθε για τον πατέρα μου. Σήμερα λοιπόν είχα ραντεβού να κλείσω τον Καθημερινό Plus λογαριασμό, πήρα και την συγκεκριμένη επιστολή και πήγα, Δεν έβρισκαν τον πατέρα μου διότι ήταν καταχωρημένος και δεν είχε δηλώσει με την προηγούμενη ταυτότητα. Σήμερα λοιπόν ανακαλύψαμε πως έχει λογαριασμό στην eurobank μέσω του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου. Ναι όσοι είχαν λογαριασμό στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο ένα φεγγάρι μεταφέρθηκαν στην eurobank. Το αξιοπερίεργο είναι πως ο λογαριασμός αυτός έπρεπε να είχε διαγραφεί μετά από χρόνια αλλά έλα που δεν διαγράφηκε και θέλουν να τον χρεώσουν κιόλας και το ακόμα πιο περίεργο είναι πως έχει 3 λογαριασμούς (ένα μόνος του, ένα με την μάνα μου και ένα με την μάνα μου και τον αδερφό μου) εκεί οπότε μάνι μάνι 1.80 ευρώ το μήνα. Έκλεισα ήδη ραντεβού για τα τα κλείσει και τα 3 ναι μπορεί γιατί και στα 3 υπάρχει το όνομα του δεν χρειάζονται άλλοι. Τι του ζήτησαν: Χαρτί σύνταξης (είναι συνταξιούχος), εκκαθαριστικό και ταυτότητα. Οπότε για ελέγξτε μην έχετε κανέναν ξεχασμένο λογαριασμό στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο και ψάχνεστε μετά δεν καταλαβα συνδικαιουχοι ειναι η μητερα σου και ο πατερας σου εκει ή απλα εχεις 3 λογαριασμους στο ταμιευτηριο;
gx2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Λογαριασμοί που έχουν καταστεί ανενεργοί δεν μπορούν να κλείσουν μέσω ebanking. Πρέπει να κλείσεις ραντεβού και να πας σε κατάστημα. Παρόλα αυτά αν δεν τους κλείσεις θα χρεώνουν 0,60 για κάθε ανενεργό λογαριασμό. Δηλαδή ή θα πληρώνεις 0,60 για κάθε ανενεργό λογαριασμό το χρόνο ή θα χάσεις μια μέρα από τη δουλειά σου για να τους κλείσεις. Εν τω μεταξύ το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού στο υποκατάστημα της περιοχής μου, είναι μετά από 2 εβδομάδες. Μόνο εγώ το βλέπω παράλογο;
BlackBoldog Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 35 λεπτά πριν, Titos301 είπε δεν καταλαβα συνδικαιουχοι ειναι η μητερα σου και ο πατερας σου εκει ή απλα εχεις 3 λογαριασμους στο ταμιευτηριο; στον έναν ο πατέρας μου είναι μόνος του, στον δεύτερο λογαριασμό συνδικαιούχος είναι ο πατέρας μου στον λογαριασμό της μητέρας μου και στον τρίτο συνδικαιούχος είναι ο πατέρας μου μαζί με την μητέρα μου στον λογαριασμό του αδερφού μου. Πριν λίγο ανακάλυψα πως έχω και εγώ λογαριασμό στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο άρα και λογαριασμό στην eurobank θα κλείσω ξανά ραντεβού να το δω 17 λεπτά πριν, gx2 είπε Λογαριασμοί που έχουν καταστεί ανενεργοί δεν μπορούν να κλείσουν μέσω ebanking. Πρέπει να κλείσεις ραντεβού και να πας σε κατάστημα. Παρόλα αυτά αν δεν τους κλείσεις θα χρεώνουν 0,60 για κάθε ανενεργό λογαριασμό. Δηλαδή ή θα πληρώνεις 0,60 για κάθε ανενεργό λογαριασμό το χρόνο ή θα χάσεις μια μέρα από τη δουλειά σου για να τους κλείσεις. Εν τω μεταξύ το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού στο υποκατάστημα της περιοχής μου, είναι μετά από 2 εβδομάδες. Μόνο εγώ το βλέπω παράλογο; Υπάρχει και χειρότερο πως αν τα κλείσεις και έχουν υπόλοιπο για να πάρεις το όποιο υπόλοιπο θα πρέπει να είναι 8-10 και 1-2 γιατί τα γκισέ δουλεύουν εκείνες τις ώρες 1
MICHAILKON Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Στις 18/1/2024 στις 7:16 ΜΜ, Havik είπε Αυτά με τους πόντους και εμένα μου φαίνονται μλκιες και κουραστικά, συμπαθούσα πολύ παραπάνω την επιστροφή από eurobank καθώς ήταν σε €, παρότι που δεν έμπαιναν στο ίδιο τον λογαριασμό αλλά ήταν ξεχωριστά, με τους πόντους μου την σπάει που πρέπει να "ασχοληθώ" για να δω πόσα € είναι και τις μεταξύ τους μετατροπές, καταστήματα που το υποστηρίζουν κτλ. Πάντως για να είμαστε ακριβοδίκαιοι από την στιγμή που το κράτος μας επιβάλει, άμεσα, να έχουμε κάρτα λόγο φορολογίας και έμμεσα λόγο μη αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει μια κρατική υπηρεσία/λογαριασμό με κάρτα, φυσικά δωρεάν, επίτηδες δεν λέω τράπεζα, κλέβουν που κλέβουν, αν αρχίσουν να δίνουν και μεταξύ τους δάνεια.... Συγνώμη αλλά η επιστροφή είναι μακράν το πιο ασύμφορο πρόγραμμα ανταμοιβής. Ολα τα υπόλοιπα προγράμματα που ισχύουν, έχουν πολλαπλάσιες ανταμοιβές και με λίγη υπομονή και ενημέρωση για τις ισχύουσες προσφορές παίρνεις πολλά και καλά ποσά πίσω. Ψάξτο λίγο, θα με θυμηθείς.. 1
GREGORYMO Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 4 ώρες πριν, BlackBoldog είπε Υπάρχει και χειρότερο πως αν τα κλείσεις και έχουν υπόλοιπο για να πάρεις το όποιο υπόλοιπο θα πρέπει να είναι 8-10 και 1-2 γιατί τα γκισέ δουλεύουν εκείνες τις ώρες Άλλο είναι το χειρότερο. Αν ο λογαριασμός Δεν έχει ΜΕΣΑ 400€, Δεν στα δίνουν να τα πάρεις!!!
Gatoskylo8 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Αν αλλάξω το λογαριασμό μου σε μισθοδοσίας τότε γλιτώνω τα 60 λεπτά, σωστά; Διαφορετικά θα το κλείσω και εγώ, έχω ένα λογαριασμό εδώ και χρόνια όψεως που το χρησιμοποιούσα παλαιότερα σαν μισθοδοσίας, φαντάζομαι θα μπορώ να το κλείσω μέσω e-banking;
Gkostas2007 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Διαβάζω πολλούς εδώ μέσα να λένε ότι θα κλείσουν τον λογαριασμό, θα τα πάνε αλλού και γενικά θα της κάνουν την μούρη κρέας της κάθε Eurobank. Όπως έγραψε και ένα άλλο παιδί, οι υπόλοιπες τράπεζες δεν είναι χαζές. Σιγά, σιγά θα βάλουν και αυτές υποχρεωτικές συνδρομές, επειδή και λεφτά θα βγάλουν και δεν υπάρχει κάποιος ελεγκτικός μηχανισμός να τους κόψει τα πόδια και η ελληνική κοινωνία θα γκρινιάξει και στο τέλος θα κάνει τουμπεκί. Όπως τουμπεκί έχει κάνει με τις τιμές στα σούπερ μάρκετ ή κάνει τουμπεκί στις τηλεπικοινωνίες, που χρυσοπληρώνει τα πακέτα και κάθε τρεις και λίγο αλλάζει πάροχο επειδή αυτός που είχε αύξησε ξαφνικά την τιμή και από αντίδραση με το που βλέπει μια προσφορά στον ανταγωνιστή Χ πάροχο, πάει εκεί. Έλα όμως που και ο Χ πάροχος μετά από λίγους μήνες θα κάνει την ίδια αύξηση που έκανε και ο προηγούμενος πάροχος και θα σου πει το κλασσικό "αν δεν σου αρέσει φύγε" κοκ. Και γενικά σε τούτη την κοινωνία δεν υπάρχει η κουλτούρα της διεκδίκησης τόσο σε όσους παρέχουν προϊόντα/υπηρεσίες, όσο και στους κρατικούς φορείς που έχουν εποπτικό ρόλο, να κάνουν σωστά την δουλειά τους, αντί να τακιμιάζουν με τις εταιρείες που εποπτεύουν (ΕΕΤΤ για σένα μιλάω). Με τις υγείες μας λοιπόν να πληρώνουμε για να κινούμε τα δικά μας χρήματα, τα οποία η κάθε τράπεζα δανείζει, επενδύει κλπ και με αυτά βγάζει υπερκέρδη. Σαν να παίρνω εγώ το αμάξι κάποιου στο γκαράζ μου, να είμαι ελεύθερος να το δανείσω αλλού και να πάρω πίσω σε λεφτά την 5απλη αξία του αμαξιού που δεν μου ανήκει, απλά επειδή το δάνεισα σε κάποιον άλλον και στο τέλος, αυτός που άφησε το αμάξι του στο γκαράζ μου, από το οποίο εγώ έβγαλα λεφτά χωρίς να μου ανήκει το αμάξι, να του απαιτήσω να μου πληρώνει κάθε μήνα και την θέση πάρκινγκ που του δίνω, αντί να τον πληρώνω εγώ που μου κάνει την χάρη και το αφήνει σε μένα να το εκμεταλλεύομαι και να βγάζω λεφτά. Σε τέτοιο επίπεδο θράσους φτάσαμε. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2024 από Gkostas2007 3
panoszavra Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε Διαβάζω πολλούς εδώ μέσα να λένε ότι θα κλείσουν τον λογαριασμό, θα τα πάνε αλλού και γενικά θα της κάνουν την μούρη κρέας της κάθε Eurobank. Όπως έγραψε και ένα άλλο παιδί, οι υπόλοιπες τράπεζες δεν είναι χαζές. Σιγά, σιγά θα βάλουν και αυτές υποχρεωτικές συνδρομές, επειδή και λεφτά θα βγάλουν και δεν υπάρχει κάποιος ελεγκτικός μηχανισμός να τους κόψει τα πόδια και η ελληνική κοινωνία θα γκρινιάξει και στο τέλος θα κάνει τουμπεκί. Όπως τουμπεκί έχει κάνει με τις τιμές στα σούπερ μάρκετ ή κάνει τουμπεκί στις τηλεπικοινωνίες, που χρυσοπληρώνει τα πακέτα και κάθε τρεις και λίγο αλλάζει πάροχο επειδή αυτός που είχε αύξησε ξαφνικά την τιμή και από αντίδραση με το που βλέπει μια προσφορά στον ανταγωνιστή Χ πάροχο, πάει εκεί. Έλα όμως που και ο Χ πάροχος μετά από λίγους μήνες θα κάνει την ίδια αύξηση που έκανε και ο προηγούμενος πάροχος και θα σου πει το κλασσικό "αν δεν σου αρέσει φύγε" κοκ. Και γενικά σε τούτη την κοινωνία δεν υπάρχει η κουλτούρα της διεκδίκησης τόσο σε όσους παρέχουν προϊόντα/υπηρεσίες, όσο και στους κρατικούς φορείς που έχουν εποπτικό ρόλο, να κάνουν σωστά την δουλειά τους, αντί να τακιμιάζουν με τις εταιρείες που εποπτεύουν (ΕΕΤΤ για σένα μιλάω). Με τις υγείες μας λοιπόν να πληρώνουμε για να κινούμε τα δικά μας χρήματα, τα οποία η κάθε τράπεζα δανείζει, επενδύει κλπ και με αυτά βγάζει υπερκέρδη. Σαν να παίρνω εγώ το αμάξι κάποιου στο γκαράζ μου, να είμαι ελεύθερος να το δανείσω αλλού και να πάρω πίσω σε λεφτά την 5απλη αξία του αμαξιού που δεν μου ανήκει, απλά επειδή το δάνεισα σε κάποιον άλλον και στο τέλος, αυτός που άφησε το αμάξι του στο γκαράζ μου, από το οποίο εγώ έβγαλα λεφτά χωρίς να μου ανήκει το αμάξι, να του απαιτήσω να μου πληρώνει κάθε μήνα και την θέση πάρκινγκ που του δίνω, αντί να τον πληρώνω εγώ που μου κάνει την χάρη και το αφήνει σε μένα να το εκμεταλλεύομαι και να βγάζω λεφτά. Σε τέτοιο επίπεδο θράσους φτάσαμε. Και για να συνεχίσω τον συλλογισμό σου, το χειρότερο φίλε μου είναι ότι η πολιτεία σε υποχρεώνει να έχεις το αυτοκίνητο σε αυτό το πάρκινγκ. Με εναλλακτική μερικά ακόμη πάρκινγκ. Εάν δεν τα πας εκεί θα επωμιστείς επιπλέον φόρους. 2
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 7 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε Διαβάζω πολλούς εδώ μέσα να λένε ότι θα κλείσουν τον λογαριασμό, θα τα πάνε αλλού και γενικά θα της κάνουν την μούρη κρέας της κάθε Eurobank. Όπως έγραψε και ένα άλλο παιδί, οι υπόλοιπες τράπεζες δεν είναι χαζές. Σιγά, σιγά θα βάλουν και αυτές υποχρεωτικές συνδρομές, επειδή και λεφτά θα βγάλουν και δεν υπάρχει κάποιος ελεγκτικός μηχανισμός να τους κόψει τα πόδια και η ελληνική κοινωνία θα γκρινιάξει και στο τέλος θα κάνει τουμπεκί. Όπως τουμπεκί έχει κάνει με τις τιμές στα σούπερ μάρκετ ή κάνει τουμπεκί στις τηλεπικοινωνίες, που χρυσοπληρώνει τα πακέτα και κάθε τρεις και λίγο αλλάζει πάροχο επειδή αυτός που είχε αύξησε ξαφνικά την τιμή και από αντίδραση με το που βλέπει μια προσφορά στον ανταγωνιστή Χ πάροχο, πάει εκεί. Έλα όμως που και ο Χ πάροχος μετά από λίγους μήνες θα κάνει την ίδια αύξηση που έκανε και ο προηγούμενος πάροχος και θα σου πει το κλασσικό "αν δεν σου αρέσει φύγε" κοκ. Και γενικά σε τούτη την κοινωνία δεν υπάρχει η κουλτούρα της διεκδίκησης τόσο σε όσους παρέχουν προϊόντα/υπηρεσίες, όσο και στους κρατικούς φορείς που έχουν εποπτικό ρόλο, να κάνουν σωστά την δουλειά τους, αντί να τακιμιάζουν με τις εταιρείες που εποπτεύουν (ΕΕΤΤ για σένα μιλάω). Με τις υγείες μας λοιπόν να πληρώνουμε για να κινούμε τα δικά μας χρήματα, τα οποία η κάθε τράπεζα δανείζει, επενδύει κλπ και με αυτά βγάζει υπερκέρδη. Σαν να παίρνω εγώ το αμάξι κάποιου στο γκαράζ μου, να είμαι ελεύθερος να το δανείσω αλλού και να πάρω πίσω σε λεφτά την 5απλη αξία του αμαξιού που δεν μου ανήκει, απλά επειδή το δάνεισα σε κάποιον άλλον και στο τέλος, αυτός που άφησε το αμάξι του στο γκαράζ μου, από το οποίο εγώ έβγαλα λεφτά χωρίς να μου ανήκει το αμάξι, να του απαιτήσω να μου πληρώνει κάθε μήνα και την θέση πάρκινγκ που του δίνω, αντί να τον πληρώνω εγώ που μου κάνει την χάρη και το αφήνει σε μένα να το εκμεταλλεύομαι και να βγάζω λεφτά. Σε τέτοιο επίπεδο θράσους φτάσαμε. Σε ΚΑΘΕ χρονική στιγμή, κυνηγάμε το φθηνότερο. Να καθόμαστε στο ακριβό γιατί μπορεί και οι άλλοι κάποτε να το αυξήσουν? 6
dtk-386 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Σε ΚΑΘΕ χρονική στιγμή, κυνηγάμε το φθηνότερο. Να καθόμαστε στο ακριβό γιατί μπορεί και οι άλλοι κάποτε να το αυξήσουν? ακριβώς! και πολύ καλά κάνεις. η λογική του Gkostas2007 είναι η λογική του looser. 4 1
Gkostas2007 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Σε ΚΑΘΕ χρονική στιγμή, κυνηγάμε το φθηνότερο. Να καθόμαστε στο ακριβό γιατί μπορεί και οι άλλοι κάποτε να το αυξήσουν? Αυτό το οποίο λέω είναι ότι στο τέλος με τον τρόπο που τους επιτρέπεται να λειτουργούν, η φάση καταντά φαύλος κύκλος. 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε ακριβώς! και πολύ καλά κάνεις. η λογική του Gkostas2007 είναι η λογική του looser. 1. Είναι loser και όχι looser που σημαίνει χαλαρός. Αν δεν το ξέρεις, γράψε ελληνικά καλύτερα. 2. Αν κατάλαβες ότι αυτό που γράφω είναι απλά να μην ψάχνεις την φθηνότερη τιμή, τι να πω ... Προφανώς κ ψάχνουμε την φθηνότερη τιμή. Αυτό που λέω είναι ότι τώρα στις τηλεπικοινωνίες υπάρχει ένας φαύλος κύκλος. Γίνεται μια προσφορά και μετά από Χ μηνες αυξάνεται στην τιμή του υπόλοιπου εμπορίου με μια απλή ανακοίνωση από τον παροχο, με αποτέλεσμα στην πράξη ή να γλυτώνεις λεφτά για το μικρό χρονικό διάστημα που ίσχυε ή να καταλήγεις πάλι να ψάχνεις από την αρχή μια άλλη προσφορά που κ αυτή θα ισχύει για Χ μηνες κοκ. Αν εσένα σου φαίνονται λογικές αυτές οι προσφορές-πρακτικες του καρτέλ ή έχεις όρεξη κάθε 8-12 μήνες να αλλάζεις πάροχο, επειδή δεν λειτουργεί σωστά η ΕΕΤΤ και έχει δημιουργηθεί καρτέλ, οκ είσαι winner. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2024 από Gkostas2007 3
nick_souvlaki Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Εγώ αυτό που βλέπω πλέον είναι ότι δεν αξίζει να έχεις λογαριασμούς σε πολλαπλές τράπεζες. Μέχρι τώρα εγώ το ήθελα για να μπορώ να εκμεταλευτώ τυχόν προσφορές με πόντους, για να μπορώ να τραβήξω λεφτά άμα πχ έχει κάποιο αντίστοιχο ατμ κοντά, αμα κολλήσει το σύστημα της μιας τράπεζας, χάσω κάρτα ή κλειδωθώ έξω από κανένα ebanking κ.α. Αλλά πλέον πιστεύω είναι καλύτερα να έχεις όλα τα λεφτά σε μία τράπεζα. Σου δίνει καλύτερες παροχές πχ. άμα στην Alpha γίνεις Gold, έχεις δωρεάν χρεωστική με Bonus και ενημέρωση με SMS, βγάζεις πολύ πιο έυκολα πιστωτική Gold και σου χαρίζουν την συνδρομή (μου τον έχουν πει στην εξυπηρέτηση ότι ακόμα και χωρίς τον αναγκαίο αριθμό συναλλαγών, στους Gold πελάτες συνήθως σβήνουν την συνδρομή στις πιστωτικές όταν έρθουν), έχεις κάπως καλύτερη εξυπηρέτηση κ.α. Δεν είναι και κάτι εξωπραγματικό, αλλά τουλάχιστον σου δίνει 2-3 πράγματα παραπάνω από το να είσαι απλό πελάτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα