Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Strat8 είπε

1) Το IRIS είναι μια υπηρεσία πληρωμών και υποστηρίζεται απο όλες τις ελληνικές συστημικές τράπεζες.
2) Η αλλαγή κάρτας λόγω λήξης θα γίνεται πλέον δωρεάν αν έχεις τον λογαριασμό με την υποχρεωτική χρέωση 0.6 ευρώ τον μήνα.

εγω εχω επιβαρυνθει απο την EUROBANK με την ληξη της παλιας καρτας χρεωστικης την ανανεωση της νεας!

Δλδ μου πηρανε τραβηξανε 6 ευρω χωρις να ζητησω ανανεωση η αλλο! Γιατι να εχω και χρεωση 6 ευρω το χρονο απο την στγμη που περσι μεσα στο 23 πληρωσα αυτο το ποσο? 

Μπορω να ζητησω επιστροφη?

Η Αττικης δυστυχως ΑΚΟΜΗ δεν εχει IRIS με την εννοια ΔΩΡΕΑΝ μεταφορα χρηματων εκτος Τραπζας!

αλλα θα εχει προσεχως ,....θα δουμε αν μπει και εκει το χαρατσι 0.6 ευρω!!!

Υποψιαζομαι οτι ερχεται σε ολους  τους λογαριασμους!!! Αρα 10 λογαριασμους εχεις 10Χ0.60ευρω το μηνα θα δινεις!

Επεξ/σία από PedroG
  • Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, PedroG είπε

εγω εχω επιβαρυνθει απο την EUROBANK με την ληξη της παλιας καρτας χρεωστικης την ανανεωση της νεας!

Δλδ μου πηρανε τραβηξανε 6 ευρω χωρις να ζητησω ανανεωση η αλλο! Γιατι να εχω και χρεωση 6 ευρω το χρονο απο την στγμη που περσι μεσα στο 23 πληρωσα αυτο το ποσο? 

Μπορω να ζητησω επιστροφη?

Πότε έγινε έκδοση νέας; Στο 2023, σωστά; Από τον Απρίλη αλλάζει αυτό. Σου εξηγεί ο φίλος, νωρίτερα, ότι τώρα με το "my blue advantage" (το υποχρεωτικό χαράτσι τους δηλαδή), αναγράφουν χαρακτηριστικά ότι θα ανανεώνεται ΔΩΡΕΑΝ η κάρτα. Για μερικούς, ε, κάτι είναι κι αυτό...

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξυ το "απλο" πακετο δεν περιλαμβανει σχεδον τιποτα(η 1 στηλη )

Νομιζα οτι εστω θα περιλαμβανει τα βασικα

Δηλαδη κοσμος που πληρωνει ρευμα τηλεφωνο κλπ ηλεκτρονικα δεν περιλαμβανεται αυτο στα "προνομια" του "blue advantage" και θα πληρωνεις εξτρα χαρατσι απο τον καταλογο

Απίστευτα πραγματα

Screenshot_20240116-151601_Chrome.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό λέμε φίλε.

ΔΕΝ είναι δυνατόν να παρέχεις χειρότερη υπηρεσία σε σχέση με πριν και παράλληλα να απαιτείς συνδρομή.

ΔΕΝ μπορεί στην εποχή του Internet να καταργεί ουσιαστικά το online banking που είναι καθημερινό εργαλείο.

Προτείνω όλους να κινητοποιηθούν. ΔΕΝ πρέπει να περάσει έτσι αυτό.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Despotas είπε

Αυτό λέμε φίλε.

ΔΕΝ είναι δυνατόν να παρέχεις χειρότερη υπηρεσία σε σχέση με πριν και παράλληλα να απαιτείς συνδρομή.

ΔΕΝ μπορεί στην εποχή του Internet να καταργεί ουσιαστικά το online banking που είναι καθημερινό εργαλείο.

Προτείνω όλους να κινητοποιηθούν. ΔΕΝ πρέπει να περάσει έτσι αυτό.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μεταφορά χρημάτων και κλείσιμο λογαριασμού. Έπρεπε να να αντιδράσουμε όταν μας υποχρεωναν το 30 τοις εκατό ηλεκτρονικά στις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες. Τώρα  είναι αργά.... 

Δημοσ.

περασα απο ενα καταστημα eurobank και ρωτησα εναν υπαλληλο.βασικα οχι για να το επιβεβαιωσω αλλα να δω τι θα μου πει σε σχεση με τις αλλες τραπεζες.μου ειπε οτι στην εθνικη τον χρεωνουν,το ειδε.

καλω λοιπον την πειραιως πρωτα και μου ειπε οτι δεν υπαρχει καποια αναλογη χρεωση

το ιδιο και η εθνικη η οποιο το εχει μονο για την Dual.

βεβαια και οι 2 μου τονισαν οτι εχω υπογραψει οτι η τιμολογιακη πολιτικη αναφερει οτι μπορει να αλλαξει και μαλιστα χωρις προειδοποιηση.

οποτε προς το παρον μονο η eurobank.οποτε ας αρχισει το κραξιμο τηελφωνικα και με μειλ να σταματησει το κακο.αλλα σημεια των καιρων ειναι.καποτε,οταν εκλεισαν οι τραπεζες αρχισαμε να συζηταμε οτι θα πληρωνουμε για να τα εχουμε στην τραπεζα.τωρα οχι μονο αυτο αλλα θα πληρωνουμε για να ψωνιζουμε .

σε συζητηση που ειχα με ενα φιλο λεγαμε οτι ο παραλογισμος αρχισε να γινεται ιδεα στα οικονομικα.οσο οι πολιτες των χωρων πιεζονται τοσο πιο πολυ ακριβαινουν ολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενω διέγραψα τη χρεωστική που ήταν συνδεδεμένη με το λογαριασμό που πρέπει να κλείσω αλλά δεν με αφήνει να ολοκληρώσω τη διαγραφή ούτε να αλλάξω τύπο. Μου λέει να παω σε κατάστημα.

Μάλλον θέλουν να μου αλλάξουν γνώμη τα λαμόγια. 🙂

Επεξ/σία από lexotamilf
Δημοσ.

τωρα αν τα κανουμε σκουπα ολα και πληρωνουμε μετρητα τα παντα εμεις θα φταιμε που θα χρεωκοπησουν παλι οι καημενες οι τραπεζες;

για την ιστορία η αλφα χρεωνει 1€ το μηνα εδώ και 2-3 χρονια εφοσον εχεις καρτα bonus χωρις κανενα αλλο προνομιο... εχεις βεβαια την επιλογη για απλη καρτα με πληρη λειτουργικότητα (εως τωρα τουλαχιστον)...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, paylidis είπε

τωρα αν τα κανουμε σκουπα ολα και πληρωνουμε μετρητα τα παντα εμεις θα φταιμε που θα χρεωκοπησουν παλι οι καημενες οι τραπεζες;

Εγώ προσωπικά πληρώνω με κάρτες μέχρι να μαζέψω το αφορολόγητο. Το έχω υπολογίσει με βάση το εισόδημά μου, άντε να πληρώσω και λίγο παραπάνω για να είμαι σίγουρος μην γίνει καμιά στραβή. Μόλις συγκεντρώσω το αφορολόγητο, μετά πληρώνω αποκλειστικά με μετρητά.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Εγώ προσωπικά πληρώνω με κάρτες μέχρι να μαζέψω το αφορολόγητο. Το έχω υπολογίσει με βάση το εισόδημά μου, άντε να πληρώσω και λίγο παραπάνω για να είμαι σίγουρος μην γίνει καμιά στραβή. Μόλις συγκεντρώσω το αφορολόγητο, μετά πληρώνω αποκλειστικά με μετρητά.

αυτο θα αρχισω (ξανα) μου φαινεται... το πηγαινα ετσι μεχρι την κοβιντ εποχη που αρχισα να παραγγελνω τα παντα σχεδον ηλεκτρονικα αλλα ετσι οπως παει θα φανε μετρητα που θα παει συννεφο... και θα κλεισουν λογαριασμοι στις 2 απο τις 4 συστημικες 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Και θα χάσεις τους επιπλέον λαχνούς για τις κληρώσεις των αποδείξεων; 😂😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους:

Υποχρέωση συναλλαγών μέσω POS: Τραπεζικός φόρος

Εισφορά σε κάθε λογαριασμό ασχέτως χρήσης: Αρνητικά επιτόκια.

Κατά τα άλλα η ΕΚΤ έχει 4% και εμείς ζούμε σε μια ευνομούμενη χώρα, ζήτω η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Επεξ/σία από lordvec
  • Like 5
Δημοσ.
4 ώρες πριν, naimore είπε

Στην ΑΛΦΑ είναι 'υποχρεωτικα' ?

1 ώρα πριν, lordvec είπε

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους:

Υποχρέωση συναλλαγών μέσω POS: Τραπεζικός φόρος

Εισφορά σε κάθε λογαριασμό ασχέτως χρήσης: Αρνητικά επιτόκια.

Κατά τα άλλα η ΕΚΤ έχει 4% και εμείς ζούμε σε μια ευνομούμενη χώρα, ζήτω η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εκτός ΕΕ, τι ισχύει?

4 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Χάνεις τους πόντους των τραπεζών.

Go4more κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...