Despotas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Μου ήρθε και μένα η ενημέρωση. Είναι απαράδεκτο το γεγονός πως μειώνουν τις παροχές και ζητάνε και συνδρομή από πάνω. Στην ουσία με το MyBlue σχεδόν καταργούν το Web Banking.. Μήπως να μαζευτούμε για μια ομαδική καταγγελία σε Συνήγορο του Πολίτη ή του Καταναλωτή? 1
pluss Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, panos- είπε Ενεργοποίησε το για να είσαι σίγουρος. Αν σε χρεώσει για το πακέτο, πάλι κερδισμένος θα βγεις. εχω την αίσθηση και εγώ πως παίρνεις τις παροχές άμεσα (σίγουρο αυτό) και η χρέωση γίνεται την 1η του επόμενου μήνα, για όλο τον μήνα (πχ 1η Φλεβάρη θα πληρώσεις για τις παροχές του Φλεβάρη). Η πληρωμή που γίνεται κάθε 1η του μηνός αφορά τις παροχές του προηγούμενου μήνα.
panos- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, Despotas είπε Στην ουσία με το MyBlue σχεδόν καταργούν το Web Banking. Όχι μόνο το web, οι περιορισμοί αφορούν και συναλλαγές στον γκισέ. Όλο τον λογαριασμό κλειδώνει η μη ύπαρξη my blue 4 ώρες πριν, pluss είπε Η πληρωμή που γίνεται κάθε 1η του μηνός αφορά τις παροχές του προηγούμενου μήνα. Όντως. Δεν αλλάζει κάτι σε αυτό όμως, το ενεργοποιεί και μπορεί αν θέλει 1η Φλεβάρη να το απενεργοποιήσει. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν έχετε λάβει επιστολή my blue ακόμα, και ενεργοποιήσετε κάποιο άλλο πακέτο my advantage, μετά στο site λέει ότι με την απενεργοποίηση του πακέτου πέφτετε σε my blue. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά να το έχετε στο νου σας ότι μπορεί να μπείτε στο νέο καθεστώς με αυτή την αλλαγή
nitro912gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 ήρθα και εγώ να πω τον μπόνο μου... μου ήρθε email, έστειλα email να τους βρίσω, με πήραν τηλ... καλά της λέω θα το κλείσω... Το να κλείσω το λογαριασμό μου φαίνεται η μόνη κίνηση που ενδεχομένως να έχει κάποια ας το πούμε ανταπόκριση, ξέρω εγώ, να κουνηθεί καμιά τρίχα εκεί κάτω στις μπάλες τους. Αλλά δεν βλέπω τι άλλο μπορώ να κάνω για έναν λογαριασμό που είχα για λόγους ευκολίας. Ειδικά τώρα που με το IRIS μπορώ να πληρώνω άλλες τράπεζες χωρίς επιβάρυνση (ως ιδιώτης, για επαγγελματίες πάλι πάνε να μας τα φάνε...) πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να διατηρώ παραπάνω από έναν λογαριασμό ιδιωτικό και έναν επαγγελματικό.
Despotas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Η μόνη κίνηση που θα τους πονέσει είναι να τα πάρετε όλα και να φύγετε. Εγώ έχω στεγαστικό βέβαια και είναι πιο περίπλοκο το ζήτημα. Κατά τα άλλα και εμένα με πήραν τηλ. χωρίς νόημα για να μου απαντήσουν στο παράπονο. Απλά είπαν πάλι πως αυτή είναι η νέα πολιτική και θα ισχύει για όλους. Οι όροι είναι αυτοί, δεν γίνεται κάτι άλλο. Είναι θέμα χρόνου πιστεύω να κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιποι του καρτέλ..
mitsel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Μας βάλαν στο μαντρί.... Τώρα μόλις ξεκινάνε τα ωραία... Όλα ηλεκτρονικά με κάρτα.... Κατά τα άλλα ψεκ..
ant_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Μ'αρεσει που το ονομαζουν "Advantage" Δηλαδη θεωρουν "advantage" να χρησιμοποιεις την καρτα σου για αγορά στο σουπερ μαρκετ(κατι που το κράτος σε υποχρεωνει να κανεις ) 3
mitsel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/trapezes/eurobank-sta-1-020-evro-o-katoteros-misthos-efapax-enischisi-e1-000-meso-vouchers-posou/
Despotas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, mitsel είπε https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/trapezes/eurobank-sta-1-020-evro-o-katoteros-misthos-efapax-enischisi-e1-000-meso-vouchers-posou/ Ε βέβαια, έχουμε έξοδα, ας τα πληρώσουν όμως οι καλοί μας πελάτες γιατί εμείς δεν έχουμε λεφτά.. Η Eurobank συγκεκριμένα το 2022 κατέγραψε αύξηση ΕΒΙΤDA κατά 175%: https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/418648_oi-protathlites-ton-yperkerdon
1comment Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Στις 10/1/2024 στις 6:54 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Λόγω των χρεώσεων των μεταφορών, προ Iris, πολλοί είχαν λογαριασμούς και στις 4 συστημικές για διάφορες δουλειές. Αν αρχίσουν όλοι να χρεώνουν, απλά ο καθένας θα μείνει με τον λογαριασμό της τράπεζας που μπαίνει ο μισθός του ο οποίος θα ειναι δωρεάν και θα κάνει τις υπόλοιπες δουλειές του με Iris κλπ. Δυστυχώς ομως οι περισσότεροι ιδιωτες και επιχειρήσεις δεν ειναι εγγεγραμμένοι στο iris. Για να κανεις συναλλαγη, πρεπει να ειναι και οι δυο εγγεγραμμένοι, και εσυ και αυτος που δεχεται εμβασμα. Γι αυτο και εβαλαν την προμήθεια 0,60 ώστε να ειναι μικροτερη απο το κόστος εμβασματος (που ειναι και ο μοναδικος λογος που πολλοι αναγκαζονται να εχουν εξτρα λογ/σμους πλην ενος).
panos- Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, 1comment είπε Δυστυχώς ομως οι περισσότεροι ιδιωτες και επιχειρήσεις δεν ειναι εγγεγραμμένοι στο iris Οι επαγγελματίες πλέον είναι υποχρεωμένοι αν έχω καταλάβει σωστά.
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, panos- said: Οι επαγγελματίες πλέον είναι υποχρεωμένοι αν έχω καταλάβει σωστά. Για την ακρίβεια θα είναι από τον Μάρτιο, αλλά μόνο οι ΚΑΔ που έχουν υποχρέωση και για POS. 1
1comment Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panos- είπε Οι επαγγελματίες πλέον είναι υποχρεωμένοι αν έχω καταλάβει σωστά. Ψάξε στα eshop τρόπους πληρωμής και θα δεις ότι ούτε το 5% δεν έχει iris. Τουλάχιστον στο είδος που έχω ψάξει (ρούχο-παπούτσι) δεν έχω βρει ούτε ένα. Για ιδιώτες που πολλοί κάνουμε μεταφορές ενοικίων, επίσης ελάχιστοι έχουν εγγραφεί ή θέλουν. Εγώ βάζω ενοίκιο σε 4 ιδιοκτήτες, 3 τράπεζες κάθε μήνα αναγκαστικά. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2024 από 1comment
PedroG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 παιδια το IRIS ειναι μονο στην ΕUrobank? εχω και τραΠεζα Αττικης και σκεφτομαι αν εχουν και αλλες τραπεζες πχ Ατιικης να κλεισω το λογαριασμο της EUROBANK γιατι να πληρωνω τζαμπα 6 ευρω το χρονο και αλλα 6 ευρω καθε φορα που αλλαζω καρτα λογω ληξης ?
Strat8 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PedroG είπε παιδια το IRIS ειναι μονο στην ΕUrobank? εχω και τραΠεζα Αττικης και σκεφτομαι αν εχουν και αλλες τραπεζες πχ Ατιικης να κλεισω το λογαριασμο της EUROBANK γιατι να πληρωνω τζαμπα 6 ευρω το χρονο και αλλα 6 ευρω καθε φορα που αλλαζω καρτα λογω ληξης ? 1) Το IRIS είναι μια υπηρεσία πληρωμών και υποστηρίζεται απο όλες τις ελληνικές συστημικές τράπεζες. 2) Η αλλαγή κάρτας λόγω λήξης θα γίνεται πλέον δωρεάν αν έχεις τον λογαριασμό με την υποχρεωτική χρέωση 0.6 ευρώ τον μήνα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2024 από Strat8 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα