mitsel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 24 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε σημερα αφου ποσταρα την ερωητηση,εφυγα.στον δρομο μου περασα εξω απο ενα καταστημα και ηταν εκει ενας διευθυντης που με εναν τεχνικο εφτιαχναν ενα ΑΤΜ. αφου περιμενε εκει βρηκα αφορμη και τον ρωτησα.και μου απαντησε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.δνε αλλαζει κατι σε εναν απλο λογαριασμο,μονο σε οσους θελουν να κανουν εμβασματα κ.λ.π. που εκει ετσι κιαλλιως υπαρχουν χρεωσεις. *Η συνεργασία μας περνάει στην επόμενη μέρα, με την ένταξή σας στο My Blue Advantage* Το πακέτο συναλλαγών και προνομίων *My Blue Advantage,* με το οποίο θα συνδεθεί κάθε λογαριασμός πληρωμών σας περιλαμβάνει: •Τήρηση λογαριασμού πληρωμών •*Δωρεάν έκδοση & 5ετή ανανέωση χρεωστικής κάρτας,* που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών €πιστροφή •*Δωρεάν αποστολές χρημάτων έως 500€* ημερησίως, από το Eurobank Mobile App μέσω της Υπηρεσίας IRIS Payments •Δωρεάν μια *πάγια εντολή* το μήνα •Αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις σε επιχειρήσεις όπως *Κωτσόβολος, Praktiker, Vodafone, SKY express, you. gr, HotelBrain, ELPEDISON, BOX NOW, Globalsat, De’Longhi, Kenwood, Braun.* To My Blue Advantage έχει *μηνιαίο κόστος 0,60€* ανά συνδεδεμένο λογαριασμό πληρωμών. *Η αυτόματη ένταξη κάθε λογαριασμού σας* στο πακέτο My Blue Advantage θα πραγματοποιηθεί *στις 18.03.2024 και η 1η πληρωμή στις 02.04.2024*
Gulik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 26 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε σημερα αφου ποσταρα την ερωητηση,εφυγα.στον δρομο μου περασα εξω απο ενα καταστημα και ηταν εκει ενας διευθυντης που με εναν τεχνικο εφτιαχναν ενα ΑΤΜ. αφου περιμενε εκει βρηκα αφορμη και τον ρωτησα.και μου απαντησε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.δνε αλλαζει κατι σε εναν απλο λογαριασμο,μονο σε οσους θελουν να κανουν εμβασματα κ.λ.π. που εκει ετσι κιαλλιως υπαρχουν χρεωσεις. Είτε κάνουν πως δεν είδαν - δεν άκουσαν - δεν ξέρουν (ώστε να πιάσουν όσο δυνατόν περισσότερο κοσμάκη στον ύπνο), είτε πραγματικά δεν ενημερώνονται σωστά από την εταιρεία.
snot Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 7 hours ago, GREGORYMO said: Στα ομόλογα (δεν ξέρω αυτά που παίζεις εσύ), ΑΥΤΟΙ που κερδίζουν τα παίρνουν από ΑΥΤΟΥΣ που χάνουν η όχι ? Πρακτικά τα ομόλογα και τα έντοκα γραμμάτεια είναι το ίδιο πράγμα,. Στην πράξη τα έντοκα γραμμάτεια είναι ομόλογα μικρής διάρκειας. Και στις 2 περιπτώσεις "χάνει" αυτός που το εκδίδει. 7 hours ago, GREGORYMO said: Δεν αντιδικουμε. Ο καθένας λέει αυτά που πιστεύει, σωστά η λάθος. Μπορεί να λέει ο καθένας αυτό που πιστεύει σωστό ή λάθος, κανένα πρόβλημα, αλλά δεν συζητάμε για το αν υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι. Μιλάμε για το εάν μπορείς να πάρεις 4% επιτόκιο τον χρόνο. Είτε ισχύει είτε όχι. Αν δεν δέχεσαι αυτά που έγραψα -και καλά κάνεις- μπορείς να βγάλεις άκρη μόνος σου αν αφιερώσεις 5 λεπτά στο google. Για το etf ειδικά έγραψα ακριβώς τι χρησιμοποιώ, πόσο της % δίνει, έγραψα ότι είναι και UCITS άρα αφορολόγητο, έγραψα και link για να τα δεις μόνος σου. Αν μετά από όλα αυτά με ρωτάς αν παίρνω πάνω από 3.9% καθαρά μην περιμένεις σοβαρή απάντηση 1
GREGORYMO Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, snot είπε Πρακτικά τα ομόλογα και τα έντοκα γραμμάτεια είναι το ίδιο πράγμα,. Στην πράξη τα έντοκα γραμμάτεια είναι ομόλογα μικρής διάρκειας. Και στις 2 περιπτώσεις "χάνει" αυτός που το εκδίδει. Μπορεί να λέει ο καθένας αυτό που πιστεύει σωστό ή λάθος, κανένα πρόβλημα, αλλά δεν συζητάμε για το αν υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι. Μιλάμε για το εάν μπορείς να πάρεις 4% επιτόκιο τον χρόνο. Είτε ισχύει είτε όχι. Αν δεν δέχεσαι αυτά που έγραψα -και καλά κάνεις- μπορείς να βγάλεις άκρη μόνος σου αν αφιερώσεις 5 λεπτά στο google. Για το etf ειδικά έγραψα ακριβώς τι χρησιμοποιώ, πόσο της % δίνει, έγραψα ότι είναι και UCITS άρα αφορολόγητο, έγραψα και link για να τα δεις μόνος σου. Αν μετά από όλα αυτά με ρωτάς αν παίρνω πάνω από 3.9% καθαρά μην περιμένεις σοβαρή απάντηση Δεν έχω ασχοληθεί και δεν τα 'καταλαβαίνω'. Καλώς η κακώς είμαι επιφυλακτικός. 2 ώρες πριν, mitsel είπε *Η συνεργασία μας περνάει στην επόμενη μέρα, με την ένταξή σας στο My Blue Advantage* Το πακέτο συναλλαγών και προνομίων *My Blue Advantage,* με το οποίο θα συνδεθεί κάθε λογαριασμός πληρωμών σας περιλαμβάνει: •Τήρηση λογαριασμού πληρωμών •*Δωρεάν έκδοση & 5ετή ανανέωση χρεωστικής κάρτας,* που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών €πιστροφή •*Δωρεάν αποστολές χρημάτων έως 500€* ημερησίως, από το Eurobank Mobile App μέσω της Υπηρεσίας IRIS Payments •Δωρεάν μια *πάγια εντολή* το μήνα •Αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις σε επιχειρήσεις όπως *Κωτσόβολος, Praktiker, Vodafone, SKY express, you. gr, HotelBrain, ELPEDISON, BOX NOW, Globalsat, De’Longhi, Kenwood, Braun.* To My Blue Advantage έχει *μηνιαίο κόστος 0,60€* ανά συνδεδεμένο λογαριασμό πληρωμών. *Η αυτόματη ένταξη κάθε λογαριασμού σας* στο πακέτο My Blue Advantage θα πραγματοποιηθεί *στις 18.03.2024 και η 1η πληρωμή στις 02.04.2024* Δίνουν και 'περιθώριο'. Είναι γαλαντωμοι
megapaixtaras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 εχετε δικιο,μολις ειδα το σαιτ. Αναφορά σε κείμενο Ο λογαριασμός Αποταμιεύω Τώρα δεν είναι λογαριασμός πληρωμών. Τι σημαίνει αυτό; Μπορείτε να πραγματοποιείτε μόνο συναλλαγές που εξυπηρετούν τον σκοπό της αποταμίευσης, όπως αναλήψεις και καταθέσεις μετρητών ή μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμούς του ίδιου δικαιούχου. Επιπλέον, δέχεστε εμβάσματα στον λογαριασμό Αποταμιεύω Τώρα από λογαριασμό άλλου στην Eurobank. Εμβάσματα μπορείτε να δέχεστε και από άλλες τράπεζες. Δείτε αναλυτικά ποιες συναλλαγές σας μπορείτε να πραγματοποιείτε με τον λογαριασμό Αποταμιεύω Τώρα. Για συναλλαγές σε POS, αγορές σε καταστήματα και e-shop, πληρωμές λογαριασμών, μεταφορές εμβασμάτων και άλλες υπηρεσίες πληρωμών, μπορείτε να ανοίξετε Καθημερινό λογαριασμό Plus. Αναφορά σε κείμενο Ο Καθημερινός λογαριασμός Plus συνδέεται αυτόματα με το βασικό πακέτο Eurobank My Blue Advantage του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking, για να καλύπτετε όλες τις τραπεζικές ανάγκες της καθημερινότητάς σας: πληρωμές, μεταφορές, αγορές και αναλήψεις. Είναι ο λογαριασμός που σας εξυπηρετεί σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας σας μαζί μας. Εάν τον συνδέσετε με τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας, απολαμβάνετε επιπλέον προνόμια και επιτόκιο. Αναφορά σε κείμενο Τι είναι το πακέτο Eurobank My Blue Advantage με το οποίο συνδέεται αυτόματα ο λογαριασμός μου; Είναι το βασικό πακέτο του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking και συνδέεται αυτόματα με κάθε λογαριασμό πληρωμών που έχετε στην Eurobank για να μπορείτε να κάνετε συναλλαγές. Το πακέτο Eurobank My Blue Advantage κοστίζει 0,60€ τον μήνα για κάθε λογαριασμό πληρωμών. Η πληρωμή γίνεται αυτόματα την πρώτη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα και αφορά στις παροχές του πακέτου για τον προηγούμενο μήνα. Η ένταξη στο Eurobank My Blue Advantage αφορά νέους πελάτες. Οι υφιστάμενοι πελάτες θα ενταχθούν σταδιακά μετά από επικοινωνία και ενημέρωση από την Eurobank. πωωω και ημουν ετοιμος να μεταφερω απο πειραιως εκει τον μεγαλο λογαριασμο.ελπιζω να μην απλωθει η αρρωστια. τον ψευταρα τον μανατζερ.θα παω απο εκει να του την πω. απο την αλλη χαλαστηκα με την πειραιως και την μαστερκαρντ. και σιγουρα αυτο που δεν θελω ειναι να ανοιξω παρτιδες με την εθνικη. μαμω το καρτελ μου με 4 τραπεζες.καλα ημασταν με 200!🤣
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 12 ώρες πριν, megapaixtaras είπε εχετε δικιο,μολις ειδα το σαιτ. πωωω και ημουν ετοιμος να μεταφερω απο πειραιως εκει τον μεγαλο λογαριασμο.ελπιζω να μην απλωθει η αρρωστια. τον ψευταρα τον μανατζερ.θα παω απο εκει να του την πω. απο την αλλη χαλαστηκα με την πειραιως και την μαστερκαρντ. και σιγουρα αυτο που δεν θελω ειναι να ανοιξω παρτιδες με την εθνικη. μαμω το καρτελ μου με 4 τραπεζες.καλα ημασταν με 200!🤣 Δηλαδή έχει βουήξει το ίντερνετ οτι η Eurobank θα χρεώνει το λογαριασμό, έχουν στείλει ενημέρωση σε όλους τους κατόχους αλλά εσύ ήσουν έτοιμος να μη το πιστέψεις επειδή πέτυχες έναν διευθυντή καταστήματος στο δρόμο και τον ρώτησες; Στις 11/1/2024 στις 5:42 ΠΜ, makis269 είπε καταλαβαίνετε οι περισσότεροι πως δεν είναι για τα 0.60 αλλά για τον τρόπο κάποιοι να κάνουν νταβατζιλίκια με το έτσι θέλω και να βγάζουν αεριτζίδικα λεφτά στις πλάτες του πολίτη . να με αφήσουν να πληρώνω παντού και για όλα τα ποσά μετρητά , να είναι υποχρεωτικό συντάξεις επιδόματα ή ακόμα και ο εργοδότης να σε πληρώνει όπου θες εσύ ακόμα και σε PayPal ή και σε λογαριασμό στα τροπικά νησιά μπανάνε γρανίτα ,και όχι μόνο αναγκαστικά σε ελληνικές τράπεζες, και μετά ας φορολογήσουν και με 0.10/sec ακόμα και το οξυγόνο μέσα στις τράπεζες. Και πως δε προσφέρει τιποτα παραπάνω απο άλλες τράπεζες. Αν έλεγαν 1€ το μήνα αλλά π.χ. δωρεάν όλα τα έμβασματα ανεξαρτήτως τράπεζας, θα υπηρχε μικρότερη αντίδραση γιατί κάποια υπηρεσία θα έπαιρνες...
megapaixtaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 εσυ που εισαι πιο εξυπνος αν δεν ειχες λογαριασμο Eurobank θα ηξερες τι γινεται στον πλανητη? ειναι τοσο σημαντικο γεγονος που θα επρεπε ο καθε πολιτης του κοσμου να το ξερει? η΄νομιζεις οτι διαβαζουν ολοι ,ολα τα θεματα ενος φορουμ ?😉 και επειδη θες να κανεις τον εξυπνο και δεν ασχοληθηκες να διαβασεις καθολου τι εγραψα,εκει το εξηγω,ενδιαφερθηκα να γινω πελατης πρωτη φορα γιαυτο βρηκα το θεμα στο ιντερνετ.
greengr21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 10/1/2024 στις 3:27 ΜΜ, Bitbit είπε ρε γκιαούρηδες έχει κολλήσει το μυαλό σας. Λέτε θα φύγετε. Θα φύγετε να πάτε πού; Όπως φεύγετε από τη μια εταιρία κινητής για να πάτε στην άλλη κάθε φορά που η πρώτη ανακοινώνει αυξήσεις; Και μια εβδομάδα μετά ανακοινώνει τις ίδιες αυξήσεις και η 2η; Κλαίω από τα γέλια. Άντε φύγετε, κι όταν η επόμενη τράπεζα βγάλει την ίδια ανακοίνωση ελάτε να μας πείτε ότι θα φύγετε πάλι Συμβιβαστείτε με τη νέα πραγματικότητα. Και όσο προχωράει το θέμα με το ψηφιακό χρήμα τόσο θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Μερικοί τα λέγαμε χρόνια πριν, Τότε που τέτοιες χρεώσεις είχαν μετρημένες τράπεζες (Ελβετία). Τώρα έρχεται κι εδώ. Σιγά σιγά, μόνο για επαγγελματίες στην αρχή, μετά προχωράμε σε ιδιώτες με κάποιο μικρό ποσό το οποίο μερικοί μπορούν να το γλιτώσουν (>10,000€) και η συνέχεια ξέρετε ποια θα είναι; χρεώσεις για όλους και φυσικά αύξηση των χρεώσεων. Κάποτε βάζαμε τα χρήματα μας στην τράπεζα και θεωρούσαμε αυτονόητο ότι θα πάρουμε κάποιο ποσό διότι πολύ απλά τους δίνουμε τα χρήματα μας. Τώρα έχει αλλάξει το παραμύθι. Είναι αυτονόητο ότι όχι μόνο δε θα πάρουμε αλλά θα δώσουμε κιολας με τη δικαιολογία ότι μας φυλάνε τα χρήματα. Μόνο που μας τα φυλάνε με το ζόρι. Τα ρεζιλικια των Ελληνικων Τραπεζων δεν γινονται πουθενα αλλου καμια σχεση με το εξωτερικο.Απο που να ξεκινησεις απο τα αστεια επιτοκια καταθεσεων(η Ελλαδα εχει το 4ο υψηλοτερο επιτοκιακο περιθωριο στην ευρωζωνη),απο το προστιμο που φαγανε για τις προμηθειες(ΤΡΕΛΟ σκανδαλο που περασε στα ψιλα και οι Τραπεζες φαγανε το προστιμο σχεδον με ευχαριστηση),απο τα κερδη ρεκορ τη φετινη χρονια,απο το κλεισιμο καταστηματων σε επαρχιακα μερη που μιλαμε για εμμεσο θανατο αυτων των περιοχων. Και ποσα εχω ακομα να αναφερω τα ποσα χρεωσεων σε επαγγελματικους λογαριασμους,ανεβαζεις τα εγγραφα σου στο e-banking και πας στην τραπεζα και σου λεει η υπαλληλος δεν μπορει να δει τα εγγραφα που ανεβασες γιατι τα συστηματα δεν ειναι διασυνδεδεμενα κτλπ ορεξη να εχω να γραφω.... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2024 από greengr21 6
snot Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 12 hours ago, greengr21 said: Τα ρεζιλικια των Ελληνικων Τραπεζων δεν γινονται πουθενα αλλου καμια σχεση με το εξωτερικο.Απο που να ξεκινησεις απο τα αστεια επιτοκια καταθεσεων(η Ελλαδα εχει το 4ο υψηλοτερο επιτοκιακο περιθωριο στην ευρωζωνη),απο το προστιμο που φαγανε για τις προμηθειες(ΤΡΕΛΟ σκανδαλο που περασε στα ψιλα και οι Τραπεζες φαγανε το προστιμο σχεδον με ευχαριστηση),απο τα κερδη ρεκορ τη φετινη χρονια,απο το κλεισιμο καταστηματων σε επαρχιακα μερη που μιλαμε για εμμεσο θανατο αυτων των περιοχων. Και ποσα εχω ακομα να αναφερω τα ποσα χρεωσεων σε επαγγελματικους λογαριασμους,ανεβαζεις τα εγγραφα σου στο e-banking και πας στην τραπεζα και σου λεει η υπαλληλος δεν μπορει να δει τα εγγραφα που ανεβασες γιατι τα συστηματα δεν ειναι διασυνδεδεμενα κτλπ ορεξη να εχω να γραφω.... Το ίδιο πράγμα με τον @Bitbit λες. Οι τράπεζες εδώ είναι καρτέλ που έχουν στήσει πάρτυ και δεν έχεις πού να πας. Αν σας φαίνονται τα 0.6 ευρώ τον μήνα πολλά, εμένα με χρεώνουν 20 ευρώ κάθε φορά που ζητάω μία βεβαίωση αναγγελίας πίστωσης που με αναγκάζει το κράτος να βγάλω 4ς φορές τον χρόνο. Τουλάχιστον σήμερα έχουμε πρόσβαση σε fintech. Προσωπικά καταθέσεις εδώ έχω αφήσει ένα πολύ μικρό ποσό για τις καθημερινές ανάγκες
alexander098 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Σκεφτομαι να ενεργοποιησω το silver advantage γιατι περιμενω ενα εισερχομενο εμβασμα. Γραφει ομως οτι πληρωνω τον προηγουμενο ημερολογιακα μηνα. Δηλαδη θα πληρωσω τον δεκεμβρη;
pluss Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 40 λεπτά πριν, alexander098 είπε Σκεφτομαι να ενεργοποιησω το silver advantage γιατι περιμενω ενα εισερχομενο εμβασμα. Γραφει ομως οτι πληρωνω τον προηγουμενο ημερολογιακα μηνα. Δηλαδη θα πληρωσω τον δεκεμβρη; Όχι, θα πληρώσεις τον Φεβρουάριο για τις παροχές του Ιανουαρίου.
alexander098 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 7 ώρες πριν, pluss είπε Όχι, θα πληρώσεις τον Φεβρουάριο για τις παροχές του Ιανουαρίου. Απλα θα με χρεωσουν την 1η του φλεβαρη; Επισης περιμενω τη δευτερα ενα εισερχομενο εμβασμα. Αν ενεργοποιησω τωρα το πακετο, λογικα θα λαβω τα χρηματα χωρις χρεωση;
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 10 λεπτά πριν, alexander098 είπε Απλα θα με χρεωσουν την 1η του φλεβαρη; Επισης περιμενω τη δευτερα ενα εισερχομενο εμβασμα. Αν ενεργοποιησω τωρα το πακετο, λογικα θα λαβω τα χρηματα χωρις χρεωση; αφου η χρέωση ξεκινάει απο Μάρτη γιατί να πληρώσεις απο τώρα;
alexander098 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε αφου η χρέωση ξεκινάει απο Μάρτη γιατί να πληρώσεις απο τώρα; Περιμενω ενα εμβασμα, θα με χρεωσουν 3.5€. Ενω αν παρω για ενα μηνα το silver θα χρεωθω 1€. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2024 από alexander098 2
panos- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alexander098 είπε Απλα θα με χρεωσουν την 1η του φλεβαρη; Επισης περιμενω τη δευτερα ενα εισερχομενο εμβασμα. Αν ενεργοποιησω τωρα το πακετο, λογικα θα λαβω τα χρηματα χωρις χρεωση; Ενεργοποίησε το για να είσαι σίγουρος. Αν σε χρεώσει για το πακέτο, πάλι κερδισμένος θα βγεις. εχω την αίσθηση και εγώ πως παίρνεις τις παροχές άμεσα (σίγουρο αυτό) και η χρέωση γίνεται την 1η του επόμενου μήνα, για όλο τον μήνα (πχ 1η Φλεβάρη θα πληρώσεις για τις παροχές του Φλεβάρη). Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2024 από panos-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα