Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην συγκεκριμένη τράπεζα είχα ανοίξει λογαριασμό (έχω και στις άλλες 3 μεγάλες) για να μπορώ να δεχτώ εμβάσματα 20ευρα από έξω (μίνιμουμ 20 ευρώ δεν έχει έξοδα εμβάσματος) ήταν και επεισοδιακό το άνοιγμα στο κατάστημα δεν το ξεχνάω.. Εντάξει πλήρωσα και κάποιες αγορές έπαιρνα και τα δήθεν επιστροφές μέχρι εκεί. Αυτό που με εξοργίζει όμως είναι να σου βάζουν αυτήν την νταβατζίδικη συνδρομή για τα δικά σου λεφτά ξέρω θα αρχίσουν πιθανότατα και οι υπόλοιπες τράπεζες με αστείες υπηρεσίες που θα σου προσφέρουν όπως τώρα αυτή εντάξει όσο πάει όπου πάει θα κυνηγάμε το δωρεάν. Στο τέλος θα μείνουμε με 1 κάρτα θα πληρώνουμε γι'αυτήν. Θα έχουμε αν χρειαστούμε και κάρτες τύπου revolut και όλα καλά

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταλαβαίνετε οι περισσότεροι πως δεν είναι για τα 0.60 αλλά για τον τρόπο κάποιοι να κάνουν νταβατζιλίκια με το έτσι θέλω και να βγάζουν αεριτζίδικα λεφτά στις πλάτες του πολίτη .

να με αφήσουν να πληρώνω παντού και για όλα τα ποσά μετρητά ,

να είναι υποχρεωτικό συντάξεις επιδόματα ή ακόμα και ο εργοδότης να σε πληρώνει όπου θες εσύ ακόμα και σε PayPal ή και σε λογαριασμό στα τροπικά νησιά μπανάνε γρανίτα ,και όχι μόνο αναγκαστικά σε ελληνικές τράπεζες,

και μετά ας φορολογήσουν και με 0.10/sec ακόμα και το οξυγόνο μέσα στις τράπεζες.

Επεξ/σία από makis269
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εδώ στην εθνική η αθεόφοβοι έχουν 2.5 ευρώ το μήνα σε επαγγελματικό λογαριασμό και δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα και την χρεωστική που στέλνουν την χρεώνουν 6 ευρώ κανονικά. Οι τράπεζες είναι οι μεγαλύτεροι κλέφτες και θα είναι δύσκολα τα επόμενα χρόνια μιας και όλοι θα καταφύγουν σε συνδρομές. Θα τα κάνουμε όλα εμείς με το ebanking αυτοί έχουν διώξει όλους τους υπαλλήλους από τα καταστήματα και θα πληρώνουμε και συνδρομή με το έτσι θέλω. Win win για αυτούς και ο μόνος ζημιωμενος είναι κλασικά και πάλι ο απλός πολίτης. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Arkin είπε

Θα τα κάνουμε όλα εμείς με το ebanking

όταν θα γίνει αυτό το μόνο σίγουρο είναι ότι και το ebanking θα χρεώνεται .

αν και το βλέπω να έρχεται σύντομα σαν έξοδα servers ebanking ntavatzik

Επεξ/σία από makis269
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, makis269 είπε

όταν θα γίνει αυτό το μόνο σίγουρο είναι ότι και το ebanking θα χρεώνεται .

αν και το βλέπω να έρχεται σύντομα σαν έξοδα servers ebanking ntavatzik

Δηλαδή και γλιτώνουν εκατομμύρια με τους ελάχιστους υπαλλήλους που έχουν συγκριτικά με παλιά και όλα εμείς τα κάνουμε με το ebanking και προμήθειες έχουν στις συναλλαγές και θέλουν και συνδρομή από πάνω. Καλά θα πάει αυτό. Δεν υπάρχει σωτηρία. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως, ο μόνος λόγος που άνοιξα λογαριασμό στην Eurobank, είναι για την επιστροφή 10-15% σε προσφορές των καταστημάτων.Το 1% σε απλές συναλλαγές είναι τίποτα.

Ο λογαριασμός μισθοδοσίας μου και αποταμίευσης, είναι στην Alpha Bank.Ακόμα και εκεί, χρεώνομαι 12€/χρόνο λόγω κάρτας Alpha Bonus.Αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι υποχρεωτική η συγκεκριμένη κάρτα και τα 12€ τα παίρνω πίσω με εξαργύρωση των πόντων.

Η περίπτωση της Eurobank όμως, είναι διαφορετική.Αχρηστεύει τον λογαριασμό αν δεν πληρωθεί η συνδρομή.

Δημοσ.

σκεφτομουν να ανοιξω αποταμιευτικο λογαριασμο στην τραπεζα αυτη λογω οτι με βολευει το ΑΤΜ της. θα εχω και χρεωστικη να κανω αγορες οναλιν και απο καταστηματα.θα χρεωνομαι για αυτα? το ποσο που θα εχω στον νεο λογαριασμο θα ειναι 5αψηφιο.

επειδη δεν το διαβασα ολο το θεμα και τελικα δεν συμφωνουν ολες οι αποψεις αποτι ειδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, GREGORYMO said:

Εύκολο το 4% ?

Και γιατί δεν κάνεις εντοκο στα 3.90% καθαρό?

Φαντάζομαι λες για το γραμμάτειο. Γιατί να κλείσω τα χρήματά μου για x μήνες όταν μπορώ να πάρω παραπάνω χωρίς να τα κλείσω;

Άσε που είναι για μέγιστο 15000

Επεξ/σία από snot
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, snot είπε

Φαντάζομαι λες για το γραμμάτειο. Γιατί να κλείσω τα χρήματά μου για x μήνες όταν μπορώ να πάρω παραπάνω χωρίς να τα κλείσω;

Άσε που είναι για μέγιστο 15000

Βγάζεις παραπάνω καθαρά?

Και ποιός τα 'χάνει' ?

Δημοσ.
15 minutes ago, megapaixtaras said:

σκεφτομουν να ανοιξω αποταμιευτικο λογαριασμο στην τραπεζα αυτη λογω οτι με βολευει το ΑΤΜ της. θα εχω και χρεωστικη να κανω αγορες οναλιν και απο καταστηματα.θα χρεωνομαι για αυτα? το ποσο που θα εχω στον νεο λογαριασμο θα ειναι 5αψηφιο.

επειδη δεν το διαβασα ολο το θεμα και τελικα δεν συμφωνουν ολες οι αποψεις αποτι ειδα.

Για πάνω από 10k δεν θα υπάρχει χρέωση.

Προς το παρόν βέβαια, λογικά μόλις γλυκαθούν με τα πρώτα κέρδη από το χαράτσι που έβαλαν, θα θελήσουν να τους γλεντήσουν όλους. 

Δημοσ.
40 minutes ago, GREGORYMO said:

Βγάζεις παραπάνω καθαρά?

Και ποιός τα 'χάνει' ?

Ο ίδιος με αυτόν που χάνει το 3.9% του έντοκου, αλλά εκεί δεν κάθησες να σκεφτείς ή να ρωτήσεις ποιος είναι. Αυτή την στιγμή το etf που έγραψα πριν δίνει 0,37% τον μήνα καθαρά και αφορολόγητα, οπότε ναι παίρνω παραπάνω χωρίς να τα κλείσω. Γενικά δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω για κάτι, ούτε έχω όρεξη να εξηγήσω πως λειτουργεί η αγορά ομόλογων. Έγραψα 3ς τρόπους να πάρει κανείς 4%, αν θέλει κανείς τους ψάχνει αν δεν θέλει όχι ή αρνείται πως υπάρχουν όπως εσύ. Ο μόνος λόγος που το έγραψα είναι γιατί μου φαίνεται χαζό κάποιος να βάλει 10 χιλιάρικα για να γλυτώσει τα 0.6 ευρώ τον μήνα

Για εμένα είτε κλείνεις τον λογαριασμό είτε πληρώνεις τα 0.6 τον μήνα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Εδώ στην εθνική η αθεόφοβοι έχουν 2.5 ευρώ το μήνα σε επαγγελματικό λογαριασμό και δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα και την χρεωστική που στέλνουν την χρεώνουν 6 ευρώ κανονικά. Οι τράπεζες είναι οι μεγαλύτεροι κλέφτες και θα είναι δύσκολα τα επόμενα χρόνια μιας και όλοι θα καταφύγουν σε συνδρομές. Θα τα κάνουμε όλα εμείς με το ebanking αυτοί έχουν διώξει όλους τους υπαλλήλους από τα καταστήματα και θα πληρώνουμε και συνδρομή με το έτσι θέλω. Win win για αυτούς και ο μόνος ζημιωμενος είναι κλασικά και πάλι ο απλός πολίτης. 

Δεν είναι μόνο εκείνο εγώ που έχω έχω 2,5 το μήνα Χ12 = 30 ευρώ το χρόνο

96 ευρώ από nbg pay (θυγατρική της Εθνικής για τα pos) το χρόνο για να μου προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες μπλα μπλα μπλα

Τώρα που θα αναβαθμίσουμε τα pos λέει 6 ευρώ το μήνα και καλά συντήρηση από την mellon Χ12 = 72

βάλε και το ποσοστό προμήθειας που παίρνει από τις συναλλαγές η τράπεζα

200 ευρώ το ελάχιστο χωρίς τις προμήθειες από τους επαγγελματίες παρόμοιες καταστάσεις σίγουρα είναι και στις άλλες

2 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

Δεν θα είναι για αγορές ο αποταμιευτικός παρά μόνο καταθέσεις και αναλήψεις 

Να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας στον νέο λογαριασμό «Αποταμιεύω Τώρα» μέσα από το e‑Banking, το EuroPhone Banking ή σε κατάστημα Eurobank. Με τον λογαριασμό αυτόν, μπορείτε να κάνετε μόνο αναλήψεις, καταθέσεις και μεταφορές χρημάτων εντός Eurobank σε λογαριασμούς που είστε δικαιούχος ή συνδικαιούχος.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, snot είπε

Ο ίδιος με αυτόν που χάνει το 3.9% του έντοκου, αλλά εκεί δεν κάθησες να σκεφτείς ή να ρωτήσεις ποιος είναι. Αυτή την στιγμή το etf που έγραψα πριν δίνει 0,37% τον μήνα καθαρά και αφορολόγητα, οπότε ναι παίρνω παραπάνω χωρίς να τα κλείσω. Γενικά δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω για κάτι, ούτε έχω όρεξη να εξηγήσω πως λειτουργεί η αγορά ομόλογων. Έγραψα 3ς τρόπους να πάρει κανείς 4%, αν θέλει κανείς τους ψάχνει αν δεν θέλει όχι ή αρνείται πως υπάρχουν όπως εσύ. Ο μόνος λόγος που το έγραψα είναι γιατί μου φαίνεται χαζό κάποιος να βάλει 10 χιλιάρικα για να γλυτώσει τα 0.6 ευρώ τον μήνα

Για εμένα είτε κλείνεις τον λογαριασμό είτε πληρώνεις τα 0.6 τον μήνα

Δεν αντιδικουμε.

Ο καθένας λέει αυτά που πιστεύει, σωστά η λάθος.

Πάντως στο εντοκο , το 3.9% το πλήρωνει το κράτος που δανείζεται. Είναι τόκος.

Στα ομόλογα (δεν ξέρω αυτά που παίζεις εσύ), ΑΥΤΟΙ που κερδίζουν τα παίρνουν από ΑΥΤΟΥΣ που χάνουν η όχι ?

Δημοσ.

σημερα αφου ποσταρα την ερωητηση,εφυγα.στον δρομο μου περασα εξω απο ενα καταστημα και ηταν εκει ενας διευθυντης που με εναν τεχνικο εφτιαχναν ενα ΑΤΜ. αφου περιμενε εκει βρηκα αφορμη και τον ρωτησα.και μου απαντησε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.δνε αλλαζει κατι σε εναν απλο λογαριασμο,μονο σε οσους θελουν να κανουν εμβασματα κ.λ.π. που εκει ετσι κιαλλιως υπαρχουν χρεωσεις.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε

σημερα αφου ποσταρα την ερωητηση,εφυγα.στον δρομο μου περασα εξω απο ενα καταστημα και ηταν εκει ενας διευθυντης που με εναν τεχνικο εφτιαχναν ενα ΑΤΜ. αφου περιμενε εκει βρηκα αφορμη και τον ρωτησα.και μου απαντησε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.δνε αλλαζει κατι σε εναν απλο λογαριασμο,μονο σε οσους θελουν να κανουν εμβασματα κ.λ.π. που εκει ετσι κιαλλιως υπαρχουν χρεωσεις.

Μια χαρά.

Μόνο που σου είπε ψέματα.

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...