Προς το περιεχόμενο

Eurobank υποχρεωτική συνδρομή σε κάθε λογαριαμό.

Havik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, Gulik είπε

Είναι απίστευτα τυπικοί σε κάτι τέτοια, ενώ σε κάθε νορμάλ υποχρέωσή τους προς τον πελάτη, προς τον καταναλωτή, προς εμάς δηλαδή, είναι λιγάκι ξεχασιάρηδες και "απρόβλεπτοι"... 

Ληστρικές τακτικές, από όλες τις τράπεζες ανεξαιρέτως. 

Μην τσουβαλιαζουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 820
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Κάποιο μέλος πιο πίσω έλεγε ότι είχε μηδενίσει τον λογαριασμό του και μετά από 3 μήνες κατέθεσε  λίγα χρήματα μέσα για να κάνει μια μεταφορά που ήθελε και με το που έβαλε χρήματα μέσα στο λογαριασμό του τράβηξαν αυτόματα 3χ0,60 για τους 3 μήνες.

Ναι αλλά εσύ λες ότι έχεις δεύτερο λογ/σμο αρα γιατί να βάλεις λεφτά σε αυτόν που θα έκλεινες; Μην βάλεις ποτέ, ας τον μηδέν. Ή πήγαινε σε κατάστημα και κλείστον. Αυτές είναι οι εναλλακτικές.

3 ώρες πριν, panosno1com είπε

Τον ειχα μηδενικο και μολις εβαλα λεφτα με χρεωσε

Όποιος θέλει να τον κλείσει και τον μηδενίζει, προφανώς δεν ξαναβάζει λεφτά. Αν έβαλες σημαίνει ότι δεν ήθελες να τον κλείσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, 1comment είπε

Ναι αλλά εσύ λες ότι έχεις δεύτερο λογ/σμο αρα γιατί να βάλεις λεφτά σε αυτόν που θα έκλεινες; Μην βάλεις ποτέ, ας τον μηδέν. Ή πήγαινε σε κατάστημα και κλείστον. Αυτές είναι οι εναλλακτικές.

Αν τον αφησω ενεργο με μηδενικο υπολοιπο και δεν τον κλεισω, δεν  μου εγγυαται κανεις οτι μετα απο 1-2-3-4 χρονια δεν θα επικοινωνησει η τραπεζα μαζι μου και να μου πει οτι εχεις λογαριασμο ενεργο και οτι υπαρχει οφειλη Χ ευρω για το ταδε διαστημα που εχει διατηρηθει ο λογαριασμος ανοιχτος . Απο την στιγμη που εχει επιβληθει μηναια συνδρομη σημαινει οτι πλεον η  διατηρηση ενεργου λογαριασμου δεν ειναι δωρεαν, η τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανομαι εγω.

Το γνωριζω οτι η εναλλακτικη ειναι να παω σε καταστημα και να τον κλεισω,το γελοιο του πραγματος σχολιασα που δεν μπορει να κλεισει ενας λογαριασμος με μηδενικο υπολοιπο μεσω ebaking επειδη πριν ενα αιωνα υπηρχει μια προθεσμιακη.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αν τον αφησω ενεργο με μηδενικο υπολοιπο και δεν τον κλεισω, δεν  μου εγγυαται κανεις οτι μετα απο 1-2-3-4 χρονια δεν θα επικοινωνησει η τραπεζα μαζι μου και να μου πει οτι εχεις λογαριασμο ενεργο και οτι υπαρχει οφειλη Χ ευρω για το ταδε διαστημα που εχει διατηρηθει ο λογαριασμος ανοιχτος . Απο την στιγμη που εχει επιβληθει μηναια συνδρομη σημαινει οτι πλεον η  διατηρηση ενεργου λογαριασμου δεν ειναι δωρεαν, η τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανομαι εγω.

Εγώ στη θέση σου, αν δεν είχα κοντά μου τραπεζικό κατάστημα, θα τον άφηνα μηδέν. Αποδεδειγμένα δεν γίνεται χρέωση με μηδενικό υπόλοιπο. Με τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση δοκίμασες;

Επεξ/σία από 1comment

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, 1comment είπε

Εγώ στη θέση σου, αν δεν είχα κοντά μου τραπεζικό κατάστημα, θα τον άφηνα μηδέν. Αποδεδειγμένα δεν γίνεται χρέωση με μηδενικό υπόλοιπο. Με τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση δοκίμασες;

Πραγματικό γεγονός. Ένας γνωστός μου είχε μηδενικό υπόλοιπο σε προσωπικό του λογαριασμό και του τράβηξαν 15 ευρώ για μια υπηρεσία από άλλο λογαριασμό που είχε με συνδικαιούχο την αδερφή του (τον είχαν από κοινού με κάποια χρήματα μέσα για ώρα ανάγκης). Φυσικά ήταν στην Εθνική τράπεζα αλλά κανείς δεν σου λέει ότι αύριο δεν θα το κάνουν και οι άλλες τράπεζες. Το ότι κάτι έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Sad 1

49 λεπτά πριν, 1comment είπε

Nαι μιλησα και μου ειπανε οτι πρπει να παω απο υποκαταστημα εαν θελω να προχωρησω στο κλεισιμο

Ημουν και εγω απο τους πονηρούς που μηδένισαν τον λογαριασμό. Τελευταια πληρωμη των 0.6€ ηταν Ιούλιο. Τωρα μου λεει οτι αν θέλω να το ξανά ενεργοποιήσω να καταθεσω 1.8€ αρα 3χ0.6€. Δεν θελα να τον ακυρώσω μονο και μονο αν βγει καποια προσφορά με το πρόγραμμα επιστροφή. Κάπου είχα δει οτι μπορώ καπως να τον κάνω να ναι μονο αποταμιευτικος και αν θελω να πληρώσω την συνδρομή για τον συγκεκριμένο μηνα; καπου το χα δει αλλα δεν βλεπω τώρα κάτι τέτοιο στο app

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, ίσως βοηθήσω λίγο σχετικά με την αλλαγή τυπου λογαριασμού σε « αποταμιεύω τώρα» μέσω του e-banking.Αυτος είναι και ο μοναδικός λογαριασμός που δεν έχει την χρέωση των 0,6 € το μήνα.  Για να μπορέσει να γίνει αλλαγή τύπου λογαριασμού πρέπει προηγουμένως να αποσυνδεθεί οποιαδήποτε κάρτα είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό αυτό. Επίσης αν υπάρχει κι άλλος συνδικαιούχος στο λογαριασμό, δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία, γιατί δεν έχει προβλεφθεί στο σύστημα αυτή η περίπτωση. 
 Μια ιδέα που πιθανά  να δουλέψει είναι να μπει ο ένας  δικαιούχος μέσω του δικού του eBanking και να απενεργοποιήσει την δική του κάρτα, και στη συνέχεια ο άλλος δικαιούχος μέσα απ’ το δικό του eBanking να απενεργοποιήσει κι αυτός τη δική του κάρτα και να δοκιμάσει την αλλαγη τύπου του λογαριασμού. 
Disclaimer : Δεν παίρνω και όρκο ότι θα δουλέψει η ιδέα. Δοκιμάζει όποιος θέλει οπωσδήποτε να αποφύγει την ταλαιπωρία της τράπεζας. 

Επεξ/σία από panoszavra

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Γνωρίζει κάποιος αν ειναι δυνατόν να ενεργοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί iris σε ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟ λογαριασμό eurobank?.... Τουλάχιστον μονο για εισερχόμενα εμβάσματα μιας και ο αποταμιευτικος δεν επιτρέπει εξερχόμενα σε αλλο χρηστη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, AGGFORCE είπε

Γνωρίζει κάποιος αν ειναι δυνατόν να ενεργοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί iris σε ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟ λογαριασμό eurobank?.... Τουλάχιστον μονο για εισερχόμενα εμβάσματα μιας και ο αποταμιευτικος δεν επιτρέπει εξερχόμενα σε αλλο χρηστη.

Ο "Αποταμιεύω τώρα" μπορεί να οριστεί ως λογαριασμός πίστωσης για συναλλαγές με IRIS (δηλαδή να δέχεται εμβάσματα). Δε μπορεί να οριστεί ως λογαριασμός χρέωσης (να στείλει χρήματα σε συναλλαγές IRIS).

Επεξ/σία από PharmChem
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...