Havik Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Καλώς τα δεχτήκαμε, η EB αποφάσισε να βάλει συνδρομή στους λογαριασμούς της, δεν ξέρω από πότε ισχύει, χτες μου ήρθε ειδοποίηση με την χρέωση, μικρή μεν αλλά υπαρκτή και σε λογαριασμό ανενεργό (ή παγωμένο λέγετε? τεσπα δεν έχω κάνει κίνηση πάνω από 6μηνο), η "υπηρεσία" ονομάζεται Eurobank My Advantage Banking με διάφορα tier, για ψαχτείτε. Προσωπικά ήρθε η ώρα να την χαιρετίσω και να μπει blacklist μαζί με την Πειραιώς, μου είχε κρατήσει προμήθεια για εισερχόμενο έμβασμα σε φάση 5-6€ για ποσό 140€, μόνο εισερχόμενο όχι το εξερχόμενο από τον άλλον, χρέωση στο λογαριασμό μου χωρίς να μου στείλει ειδοποίηση ενώ τις έχω ενεργοποιημένες, πήρε τα λεφτά και έκανε την πάπια μετά, φαινόταν μόνο στις κινήσεις αφού παρατήρησα το υπόλοιπο μου να έχει διαφορά από αυτό που θυμόμουν ότι είχα. 4 2
ctasis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό και υπάρχει και η δυνατότητα να το απενεργοποιήσεις για να μην έχεις χρέωση. Απλώς αυτά τα πακέτα σου προσφέρουν κάποιες επιπλέον παροχές πχ δωρεάν μεταφορά χρημάτων κτλ 1
Havik Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Είσαι σίγουρος ότι γίνεται; νομίζω πως όχι. Επίσης γιατί να χαλάσω έστω και 1 λεπτό για κάτι που δεν ζήτησα και σίγουρα δεν ενεργοποίησα ο ίδιος; 1 1
naimore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 το είχα δει πριν κάποιες μέρες, δεν απενεργοποιείται σε όλους τους λογαριασμούς και αν έχεις κάποια λεφτά μέσα δεν σε χρεώνει, περιμένω κι εγώ να δω τι θα γίνει
Havik Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 9 minutes ago, naimore said: αν έχεις κάποια λεφτά μέσα δεν σε χρεώνει, Αν δεν χρέωνε δεν θα άνοιγα και θέμα... φυσικά και σε χρεώνει και μάλιστα χωρίς ενημέρωση (email ή επιστολή) και χωρίς συγκατάθεση / αποδοχή από την μεριά του πελάτη. 4
Georgegr3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Λέει στους όρους είναι η αλήθεια, πως εάν θέλεις να κανείς αγορές, μεταφορές χρημάτων κλπ θα πρέπει να επωμιστείς το κόστος. Σε διαφορετική περίπτωση ή τον κανείς απλά αποταμιευτικό ή το κλείνεις.. ο αποταμιευτικός ειναι αυτός. 1
naimore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 7 minutes ago, Havik said: Αν δεν χρέωνε δεν θα άνοιγα και θέμα... φυσικά και σε χρεώνει και μάλιστα χωρίς ενημέρωση (email ή επιστολή) και χωρίς συγκατάθεση / αποδοχή από την μεριά του πελάτη. κάπου το.εγραφε αλλά δεν το βρίσκω, ότι αν έχεις τοσα χιλ δεν χρεώνει και μάλιστα είχα παρει τηλ αν μετράνε οο προθεσμιακες και μου είπαν ναι 1
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Eχω λογαριασμό που τον λεει Μεγάλο ταμιευτήριο.Τον χρησιμοποιώ σπάνια,το πιο πιθανό μια φορά τον χρόνο για τα τέλη κυκλοφορίας.Δεν μου έχει ερθει ειδοποίηση/ενημέρωση για υποχρεωτικές χρεώσεις ούτε και με χρέωσαν κάτι.Κάποια στιγμή νομίζω είχε έρθει αν θέλω να αγοράσω πακέτο ωστε να μην χρεώνομαι στις κινήσεις που κάνω.
1comment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σελίδα 10 (τιμολόγιο προμηθειών) Τήρηση Λογαριασµού Πληρωµών - Ιδιώτες (Διατίθεται προσωρινά σε υφιστάµενους πελάτες) Ανέξοδα ‒ ‒ Προϊόντα: Ταµιευτήριο, Μεγάλο Ταµιευτήριο, Λογαριασµός Live, Καθηµερινός Λογαριασµός, Καθηµερινός Λογαριασµός PLUS, Flex Overdraft Private, Personal Banking Account, Λογαριασµός 18 Plus 3.1.2 Τήρηση Λογαριασµού Πληρωµών - "My Blue Advantage '' για λογαριασµούς Ιδιωτών 0,60€/µήνα ‒ ‒ Διατίθεται: σε νέους πελάτες από 19.06.2023 σε ήδη πελάτες της Τράπεζας, κατόπιν επικοινωνίας και ενηµέρωσης που πραγµατοποιεί η Τράπεζα Επίσης μπαίνοντας στο ιμπανκινκ, το αναφέρει ως πρόγραμμα που άμα θέλουμε το ενεργοποιούμε. Ακυρος λοιπόν ο τίτλος του θέματος. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2023 από 1comment 5 3
gokuthelegend Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Havik είπε μου είχε κρατήσει προμήθεια για εισερχόμενο έμβασμα σε φάση 5-6€ για ποσό 140€ Για εμβάσματα μεταξύ διαφορετικών τραπεζών πάντα υπήρχε χρέωση, δεν είναι κάτι καινούριο. Εκτός αν στέλνεις με iris.
Bitbit Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 χαλαρώστε, θέμα χρόνου είναι να μπει και χρέωση σε όλους τους λογαριασμούς. Είναι ακριβώς όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα μηδενικά τέλη που πληρώνουν. Καθίστε να γεμίσουμε ηλεκτρικά και θα δείτε τέλη κι εκεί. Έτσι και τώρα με τις τράπεζες. Όσο λοιπόν προωθούν με νύχια και με δόντια το ηλεκτρονικό χρήμα θα τα δούμε. 6 2 1
Havik Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 36 minutes ago, 1comment said: Επίσης μπαίνοντας στο ιμπανκινκ, το αναφέρει ως πρόγραμμα που άμα θέλουμε το ενεργοποιούμε. Ακυρος λοιπόν ο τίτλος του θέματος. Μάλλον άκυρο αυτό που λέει το ebanking και όχι ο τίτλος καθώς δεν το ενεργοποίησα, ξαναλέω ο λογαριασμός ήταν και είναι ανενεργός! 24 minutes ago, gokuthelegend said: Για εμβάσματα μεταξύ διαφορετικών τραπεζών πάντα υπήρχε χρέωση, δεν είναι κάτι καινούριο. Εκτός αν στέλνεις με iris. ναι πάντα υπήρχε 2-3€ όχι 5€ ....και τότε (πριν 3 χρόνια περίπου) δεν ξέρω αν υπήρχε το iris αλλά τουλάχιστον εγώ δεν το ήξερα. Επίσης από την στιγμή που έχω ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις για κινήσεις θα έπρεπε να με ενημερώσει όπως έγινε και την eurobank τώρα. 1
Bitbit Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 η προμήθεια είναι 4€ για εισερχόμενο έμβασμα 15,01€ - 12500€ 15 minutes ago, Havik said: ναι πάντα υπήρχε 2-3€ όχι 5€ ....και τότε (πριν 3 χρόνια περίπου) δεν ξέρω αν υπήρχε το iris αλλά τουλάχιστον εγώ δεν το ήξερα.
GREGORYMO Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, ctasis είπε Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό και υπάρχει και η δυνατότητα να το απενεργοποιήσεις για να μην έχεις χρέωση. Απλώς αυτά τα πακέτα σου προσφέρουν κάποιες επιπλέον παροχές πχ δωρεάν μεταφορά χρημάτων κτλ Είσαι σίγουρος ότι γίνεται και με απενεργοποίηση η θέλει κλείσιμο τού λογαριασμου ? 2 ώρες πριν, Georgegr3 είπε Λέει στους όρους είναι η αλήθεια, πως εάν θέλεις να κανείς αγορές, μεταφορές χρημάτων κλπ θα πρέπει να επωμιστείς το κόστος. Σε διαφορετική περίπτωση ή τον κανείς απλά αποταμιευτικό ή το κλείνεις.. ο αποταμιευτικός ειναι αυτός. Είχα διάφορους παρετειμενους λογαριασμούς, τους οποίους μηδένισα και μεταφερα το υπόλοιπο στον 'αποταμίευω'. Το ερώτημα είναι αν με χρέωσαν 'stand by', όπως δηλαδή γίνεται με την χρεωστική κάρτα.
Joshua21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, Havik said: ναι πάντα υπήρχε 2-3€ όχι 5€ ....και τότε (πριν 3 χρόνια περίπου) δεν ξέρω αν υπήρχε το iris αλλά τουλάχιστον εγώ δεν το ήξερα. 1 hour ago, Bitbit said: η προμήθεια είναι 4€ για εισερχόμενο έμβασμα 15,01€ - 12500€ Τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον η προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος είναι 3,5€ για ποσά έως 12.500€, και 5€ για περισσότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα