Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα απλα για την παρεα θελω να παραγγειλω 4 πουρα για την πρωτοχρονια σπιτι με οικογενεια μου προτειναν να παραγγειλω απο ενα σαιτ γερμανια..δεν ειναι παρανομο??εννοω οτι αλλους φορους εχει καθε χωρα για τα καπνικα

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, livornian7 said:

καλημερα επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα απλα για την παρεα θελω να παραγγειλω 4 πουρα για την πρωτοχρονια σπιτι με οικογενεια μου προτειναν να παραγγειλω απο ενα σαιτ γερμανια..δεν ειναι παρανομο??εννοω οτι αλλους φορους εχει καθε χωρα για τα καπνικα

Είναι παράνομο, θα σου σταματήσουν το πακέτο στο τελωνείο. 
Καπνικά, αλκοόλ, καφές (και καύσιμα, αλλά αυτά δύσκολα τα παίρνεις μέσω internet) υπόκεινται σε ειδικό φόρο κατανάλωσης. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paredwse είπε

Είναι παράνομο, θα σου σταματήσουν το πακέτο στο τελωνείο. 
Καπνικά, αλκοόλ, καφές (και καύσιμα, αλλά αυτά δύσκολα τα παίρνεις μέσω internet) υπόκεινται σε ειδικό φόρο κατανάλωσης. 

Αλκοολ (ουσκι ) έχω παραγγείλει αρκετές φορές από Γερμανία και δεν είχα ποτε πρόβλημα. Και δεν μιλάμε για 1-2 μπουκάλια αλλά για καμία 20αρια…

Δημοσ.

τι  Πουρα ... γιατι δεν αξιζει παντα να ασχοληθεις με ιντερνετικες αγορες για φθηνα/μικρες ποσοτητες. Να λεγες 25δα Κουβανεζικα, να σου πω δοκιμασε ισπανια, αλλα για 4 Davidoff ξερωγω, παρτα απο ενα φυσικο καταστημα ελλαδα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 hours ago, ctasis said:

Αλκοολ (ουσκι ) έχω παραγγείλει αρκετές φορές από Γερμανία και δεν είχα ποτε πρόβλημα. Και δεν μιλάμε για 1-2 μπουκάλια αλλά για καμία 20αρια…

στείλε μου κανα site σε pm αν θες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι πούρα θα πάρετε; Έχετε καπνίσει ξανά; Έχεις καθόλου υπόψιν σου τι θέλετε;

Για 4 πούρα πάνε σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα θα βγεις 5€ ζημιωμένος και θα δεις και τι υπάρχει και πως είναι το χόμπυ γενικά.

Αν δεν καπνίζετε γενικά προτείνω Μαξ ένα petit Corona, πχ. Montecristo 4/ romeo y julieta mille fleurs ή coronitas en cedro.

Επεξ/σία από fylatos
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fylatos είπε

Τι πούρα θα πάρετε; Έχετε καπνίσει ξανά; Έχεις καθόλου υπόψιν σου τι θέλετε;

Για 4 πούρα πάνε σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα θα βγεις 5€ ζημιωμένος και θα δεις και τι υπάρχει και πως είναι το χόμπυ γενικά.

Αν δεν καπνίζετε γενικά προτείνω Μαξ ένα petit Corona, πχ. Montecristo 4/ romeo y julieta mille fleurs ή coronitas en cedro.

αυτη την στιγμη δεν υπαρχει κανενα κουβανεζικο στην ελλαδα λογω παγκοσμιας ελλειψης...θα παω σε davidoff απο μαγαζι στο συνταγμα ευχαριστω...γενικα καπνιζω 3 τσιγαρα την μερα με τον καφε μπλε κασετινα καρελια

Δημοσ.

Μια χαρά στοκ έχουν πάντως και κάποια φυσικά και κάποια online καταστήματα. Τα φυσικά έχουν de facto ποσότητες από partagas/romeo y julieta/Cohibas κλπ απλά όχι σε όλα. Δεν έχει ξεμείνει η αγορά 100% από cuban. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...