Konstantinos_GR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους , αυτήν την στιγμή είμαι φοιτητής γεωπονίας που ήταν και η πρώτη μου επιλογή και μαρέσει πολύ σαν αντικείμενο αλλά έχω μπει σε δεύτερες σκέψεις επειδή είδα ότι έχει απαιτητικά μαθηματικά τα οποία εγώ δεν μπορώ να τα μάθω και δεν θέλω να τα μάθω μιας και δεν μαρέσουν καθόλου τα μαθηματικά οπότε σκέφτομαι να πάω δασολογια που επίσης μ αρέσει σαν αντικείμενο και είναι πιο βατή σαν σχολή. Να τονίσω ότι είμαι ένα άτομο που δεν μαρέσει καθόλου η ζωή σε μεγάλη πόλη και θέλω να ζήσω επαρχία και κατά προτίμηση ορεινά ή εξωτερικό στις βόρειες χώρες (εξωτερικό θα ήταν το καλύτερο) . Με το ορεινά εννοώ το Καρπενήσι το Μέτσοβο την Καστοριά την Φλωρινα το Νευροκόπι κλπ. Εσείς τι θα με προτείνατε; Οποιαδήποτε απάντηση θα εκτιμηθεί Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο σας !
Konstantinos_GR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Σε ποιο τμήμα Γεωπονίας είσαι τώρα ; Στην Φλώρινα
NobodyRankXV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δεν βλέπω κάποια σχολή της δασολογίας πάντως που να μην έχει και αυτό μαθηματικά. Καλύτερα συνέχισε εκεί που είσαι και μετά αν σου αρέσουν τόσο τα δάση κάνεις ένα μεταπτυχιακό πάνω σε αυτό.
Chrisostomos2001 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση θα έχεις σαν γεωπόνος αρκεί να σου αρέσει. Πάντα όμως να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα