Fan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, morningwood είπε Έχεις κάποα περιοχή / γειτονιά στο περιστέρι κατα νου ή κάποια που θα πρέπει να αποφύγω ? Ανω λιόσια βλέπω είναι 1 ώρα ενω ζωγράφου ~ 30 -40 λεπτά οπότε σχετικά οκ . Δυστυχώς δεν υπάρχει κάλυψη απο inalan που θα βόλευε αλλα whatever. Κάπου κοντά στο μετρό. Κοιτάς και Αιγάλεω κοντά στο μετρό. Με 600 ευρώ θα βρείτε σπίτι σε αυτές τις περιοχές άνετα. Προς Ζωγράφου είναι λίγο πιο τσιμπημένα, αλλά και εκεί με προσπάθεια θα βρείτε ένα μικρότερο. Προφανώς και κοιτάς για ισόγεια.
vamvakoolas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 καλως τον! Με τα χρηματα που διαθετεις σου προτεινω να ψαξεις ειτε Αιγαλεω ειτε περιστερι. Μη περιμενεις διπλα στο μετρο. Μπορεις να βρεις καποιο συμπαθητικο διαμερισμα και σε οροφο (δυαρακι). Για λιοσια θα βολεψει αρκετα μιας και θα αποφυγετε τη κινηση (χρονο) του κεντρου και τα λεωφορεια θα ειναι πιο αδεια. Ζωγραφου στο λεωφορειο εχει πολλα δρομολογια΄/επιλογες οποτε δε παιζει θεμα Και οι 2 ομως θα πρεπει να κανετε θυσιες στη δουλεια: για ζωγραφου παιζει μετρο και μετα λεωφορειο και για Λιοσια λεωφορειακι. Απο προσωπικη εμπειρια, αν δεν εχετε μαθει να περπατατε θα πρεπει οποτε ανετα παπουτσακια και υπομονη. Αθηνα κεντρο (κυψελη/παγκρατι κτλ) περα οτι θα βρειτε χειροτερα διαμερισματα, Λιοσια θα ειναι περιπετεια η μεταβαση (μετρο/ηλεκτρικο και μετα λεωφορειο). οτι αλλο θες σφυρα
DTInfinity Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ θα προτείνω να βρεις κάπου κοντά στους Στ. Δουκίσσης Πλακεντίας, Στ. Παλληνη. Σαφώς καλύτερες περιοχές από κάπου στο κέντρο ή Άνω Λιοσια. Η μετακίνηση σας θα είναι ο ένας με Προαστιακό για Άνω Λιοσια, ο άλλος με Μ3 (μπλε γραμμή) προς Μέγαρο/Αμπελοκηποι/Εθνικη Άμυνα και πόδια ή Λεωφορείο ανάλογα ποιο θέλει να πάρει και που να βρεθεί.
txcellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Και εγω πριν χρονια κατεβηκα απο Σαλονικα και ειμαι Αθηνα. Ειναι λιγο ταλαιπωρια οι αποστασεις και τα μεσα αλλα μη μασας. 😀 1
NobodyRankXV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Όπου Πάτρα βάλε Θεσσαλονίκη. Καλωσόρισμα στον φίλο από Άνω Λιόσια
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, DTInfinity είπε Εγώ θα προτείνω να βρεις κάπου κοντά στους Στ. Δουκίσσης Πλακεντίας, Στ. Παλληνη. Σαφώς καλύτερες περιοχές από κάπου στο κέντρο ή Άνω Λιοσια. Η μετακίνηση σας θα είναι ο ένας με Προαστιακό για Άνω Λιοσια, ο άλλος με Μ3 (μπλε γραμμή) προς Μέγαρο/Αμπελοκηποι/Εθνικη Άμυνα και πόδια ή Λεωφορείο ανάλογα ποιο θέλει να πάρει και που να βρεθεί. Καμία τέτοια περιοχή δε βολεύει για άτομα που δεν εχουν αυτοκίνητο. Ούτε σουπερμάρκετ δε θα μπορούν να πάνε. Απο τη στιγμή που τα παιδιά δεν έχουν δικό τους μέσο μετακίνησης, θα πρέπει να πάνε σε κάποια πυκνοκατοικημένη περιοχή (κέντρο, Περιστέρι, Ζωγράφου κλπ) ώστε να εξυπηρετούν βασικές ανάγκες τους (ψώνια, υπηρεσίες, εξόδους) με τα πόδια ή έστω με την ελάχιστη δυνατή χρήση ΜΜΜ. 1
vamvakoolas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 7 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Καμία τέτοια περιοχή δε βολεύει για άτομα που δεν εχουν αυτοκίνητο. Ούτε σουπερμάρκετ δε θα μπορούν να πάνε. Απο τη στιγμή που τα παιδιά δεν έχουν δικό τους μέσο μετακίνησης, θα πρέπει να πάνε σε κάποια πυκνοκατοικημένη περιοχή (κέντρο, Περιστέρι, Ζωγράφου κλπ) ώστε να εξυπηρετούν βασικές ανάγκες τους (ψώνια, υπηρεσίες, εξόδους) με τα πόδια ή έστω με την ελάχιστη δυνατή χρήση ΜΜΜ. συμφωνω απολυτα +τα ενοικια εκει ειναι στο θεο...
foniki_melitzana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Κέντρο θα ταλαιπωριέστε και οι δύο. Ζωγράφου θα ταλαιπωριέται το αφεντικό*. Λιόσια δε θα πήγαινα να μείνω. Βέβαια το ίδιο έλεγα και για το Μενίδι, αλλά επειδή λόγω δουλειών βρίσκομαι πάρα πολύ συχνά εκεί έχω αλλάξει γνώμη. Δείτε και μεταμόρφωση. Βολεύει λόγω προαστιακού για τα Λιόσια, αλλά δεν είναι και μεγάλη ταλαιπωρία για του Ζωγράφου (Μεταμόρφωση - > Δ. Πλακεντίας -> Κατεχάκη/Μέγαρο/Ευαγγελισμός και ποδαράκια ή λεωφορείο) *μην κοροϊδευόμαστε, η γυναίκα είναι το αφεντικό
Mhdenistis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Το Γαλάτσι είναι μια καλή περιοχή και βρίσκεται στο ενδιάμεσο.
*nenya* Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 On 03/12/2023 at 02:32, morningwood said: Έχεις κάποα περιοχή / γειτονιά στο περιστέρι κατα νου ή κάποια που θα πρέπει να αποφύγω ? Ανω λιόσια βλέπω είναι 1 ώρα ενω ζωγράφου ~ 30 -40 λεπτά οπότε σχετικά οκ . Δυστυχώς δεν υπάρχει κάλυψη απο inalan που θα βόλευε αλλα whatever. Το Περιστερι θα σας βολευε επειδη εχει συνολικα 3 σταθμους μετρο κοκκινη γραμμη (Αγ.Αντωνιο, Περιστερι, Ανθουπολη) αλλα και λεωφορεια και τρόλεϊ που συνδεουν με κεντρο και γυρω δημους. Σαν περιοχη δεν της λειπει τιποτα, ειναι αρκετα ασφαλης και επισης ειναι πιο ευκολο να πετύχετε σπιτι στα χρηματα που ζητατε (σε συγκριση πχ με Ιλισια-Ζωγραφου). 1
morningwood Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 5 hours ago, vamvakoolas said: καλως τον! Με τα χρηματα που διαθετεις σου προτεινω να ψαξεις ειτε Αιγαλεω ειτε περιστερι. Μη περιμενεις διπλα στο μετρο. Μπορεις να βρεις καποιο συμπαθητικο διαμερισμα και σε οροφο (δυαρακι). Για λιοσια θα βολεψει αρκετα μιας και θα αποφυγετε τη κινηση (χρονο) του κεντρου και τα λεωφορεια θα ειναι πιο αδεια. Ζωγραφου στο λεωφορειο εχει πολλα δρομολογια΄/επιλογες οποτε δε παιζει θεμα Και οι 2 ομως θα πρεπει να κανετε θυσιες στη δουλεια: για ζωγραφου παιζει μετρο και μετα λεωφορειο και για Λιοσια λεωφορειακι. Απο προσωπικη εμπειρια, αν δεν εχετε μαθει να περπατατε θα πρεπει οποτε ανετα παπουτσακια και υπομονη. Αθηνα κεντρο (κυψελη/παγκρατι κτλ) περα οτι θα βρειτε χειροτερα διαμερισματα, Λιοσια θα ειναι περιπετεια η μεταβαση (μετρο/ηλεκτρικο και μετα λεωφορειο). οτι αλλο θες σφυρα Περιστέρι είναι η αλήθεια έχω ακούσει και εγώ ότι είναι ήσυχα κλπ και με ενδιαφέρει σαν περιοχή . Μετά είδα και για Σεπόλια που βολεύει πάλι και τους 2 (B12 για λιοσια και μέτρο για ζωγράφου ) με περπάτημα ευτυχώς δεν υπάρχει πρόβλημα . Άκουσα βέβαια και οκ σχόλια για Φωκίωνος Νέγρη . Απέχει περίπου 15-20 λεπτά από στάση Β12 με τα πόδια αλλά δεν ξέρω πως είναι η ζωή εκεί . Έτσι κιαλλιως για 1 -2 χρόνια το πολύ θα είμαστε Αθήνα πιστεύω όποτε κάποια πράγματα δεν μας ενοχλούν τόσο.
vamvakoolas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 17 minutes ago, morningwood said: Περιστέρι είναι η αλήθεια έχω ακούσει και εγώ ότι είναι ήσυχα κλπ και με ενδιαφέρει σαν περιοχή . Μετά είδα και για Σεπόλια που βολεύει πάλι και τους 2 (B12 για λιοσια και μέτρο για ζωγράφου ) με περπάτημα ευτυχώς δεν υπάρχει πρόβλημα . Άκουσα βέβαια και οκ σχόλια για Φωκίωνος Νέγρη . Απέχει περίπου 15-20 λεπτά από στάση Β12 με τα πόδια αλλά δεν ξέρω πως είναι η ζωή εκεί . Έτσι κιαλλιως για 1 -2 χρόνια το πολύ θα είμαστε Αθήνα πιστεύω όποτε κάποια πράγματα δεν μας ενοχλούν τόσο. πιστεψε με ασε τα Σεπολια και Κυψελη γιατι θα βρεις μονο τρυπες σε υπογεια Περιστερι Αιγαλεω θα βρειτε σπιτι της προκοπης. Και στις πανω περιοχες αλλα με πολυ τυχη
morningwood Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 3 minutes ago, vamvakoolas said: πιστεψε με ασε τα Σεπολια και Κυψελη γιατι θα βρεις μονο τρυπες σε υπογεια Περιστερι Αιγαλεω θα βρειτε σπιτι της προκοπης. Και στις πανω περιοχες αλλα με πολυ τυχη Αν το θέμα είναι μόνο τα σπίτια δεν υπάρχει πρόβλημα , έχω βρει αρκετά αξιόλογα που θα εμένα για 1 χρόνο χωρίς πρόβλημα. Σαν περιοχές πιο πολύ από θέμα αγοράς , βραδινή ζωή κλπ
NobodyRankXV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Περιστέρι για θέμα αγοράς βραδινή ζωή κτλπ με 1000 δεν λείπει τίποτα απο την περιοχή, μετρό , λεωφορεία, γεμάτο καφέ μαγαζιά ρουχα/ηλεκτρονικά κτλπ, ανάμεσα σε κυψέλη και σεπόλια όμως θα έλεγα Κυψέλη βέβαια είναι πιο φοιτητική περιοχή απ ότι τα σεπόλια και τα ενοίκια περίεργα καθώς όσο παιρνάει ο καιρός ανεβαίνει..
sphinxgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 3/12/2023 στις 1:46 ΠΜ, morningwood είπε Καλησπέρα στο forum ! Πρόκειται σύντομα να μετακομίσω με την κοπέλα μου Αθήνα λόγω δουλειάς και θέλω βοήθεια στο ποιά περιοχή να επιλέξουμε για σπίτι . Μέγιστο ποσό που διαθέτουμε ~500-550 ευρώ (άντε και 600 αμα είναι καλή ευκαιριά σε απόσταση παροχές κλπ) . Αμάξι δυστυχώς δεν υπάρχει οπότε βασιζόμαστε στα MMM. Ζώντας τα τελευταία 4 χρόνια Θεσσαλονίκη και έχοντας φάει τον ΟΑΣΘ στην μάπα , πως συγκρίνεται η συγκοινωνία στην Αθήνα ? Δυστυχώς οι δουλειές μας είναι σε αντίθετες κατευθύνσεις ( Άνω λιόσια - Ζωγράφου) οπότε θα θέλαμε κάτι στο ενδιάμεσο που να βολεύει και τους δυο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σκ@τ@ δουλειές σε αυτή την απόσταση. Εγω θα έλεγα Άγιο Ελευθέριο στα Πατήσια να μείνετε (κάτω απο την αχαρνών) κ με την προϋπόθεση ότι όποιος πηγαίνει στα Λιόσια θα πηγαίνει με όχημα. Ο άλλος θα παίρνει το τρένο (για αρχή). Ή απέναντι μεριά, Περιστέρι. Τωρα αν βρείτε ανοίκιαστο σπίτι, είναι άλλο θέμα. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από sphinxgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα