Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Nikola83 είπε Παρκάρισμα όπως πάντα στην γειτονιά μου απόσταση 10 εκατοστών από το πεζοδρόμιο στις 10 το πρωί που περνάνε συνέχεια λεωφορεία και η κλήση -γερανος έγινε 6-7 απόγευμα. Έχω δικαίωμα για ενημέρωση μου είπαν στην τροχαία και ψάχνω να βρω την υπηρεσία Ευχαριστώ Το ζήτημα δεν είναι αν ήμουν παράνομος που θεωρώ ότι δεν ήμουν αλλά ψάχνω την υπηρεσία. Μετά να κλείσει το νήμα O καταγγέλων μπορεί να λεει ότι θέλει,αφού ήρθε τροχαία και βεβαίωσε παράβαση πάει να πει ότι όντως εμπόδιζες. 5
soteras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Εγω θα ρωτήσω το εξής πες οτι μάθεις οτι στην εκανα ο Παπατρέχας τι θα κάνεις θα βρεις το τηλεφωνο του στον τηλ καταλογου και θα τον παρεις τηλ.Το αμαξι ήταν σε στροφή εμποδιζες λεοφωρειο φυσαρμονικα ηταν σε ραμπα που ηταν γιατι για να ερθει γερανος δεν ερχεται ετσι απλα Επισης αν ερχοταν η τροχαια και εβλεπε οτι το αμαξι δεν εμποδιζει δεν θα σου εδινε καν κληση μηπως εμποδιζες κατι μεχρι και θεση φορτοεκφορτωσης μπορει να ηταν που το ειχς παρκαρει ακριβως
Nikola83 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε O καταγγέλων μπορεί να λεει ότι θέλει,αφού ήρθε τροχαία και βεβαίωσε παράβαση πάει να πει ότι όντως εμπόδιζες. Μετά από 10 ώρες παρκαρίσματος δεν νομίζω να υπάρχει παρακώλυση συγκοινωνίας όταν ο αστυνομικός της τροχαίας μου είπε ότι βρήκε ουρά από αυτοκίνητα αλλά άδειο δρόμο. Τεσπα δεν είν'αυτό το θέμα μου
soteras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Επίσης επειδή τα αμαξια τα μαζευει η τροχαια αλλά και ιδιωτες που συνεργαζετε η τροχαια το πειρε σήμα μπορεί να εννοεί ότι πείραν σήμα από συναδέλφους που κάναν περιπολια
Nikola83 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, soteras είπε Εγω θα ρωτήσω το εξής πες οτι μάθεις οτι στην εκανα ο Παπατρέχας τι θα κάνεις θα βρεις το τηλεφωνο του στον τηλ καταλογου και θα τον παρεις τηλ.Το αμαξι ήταν σε στροφή εμποδιζες λεοφωρειο φυσαρμονικα ηταν σε ραμπα που ηταν γιατι για να ερθει γερανος δεν ερχεται ετσι απλα Επισης αν ερχοταν η τροχαια και εβλεπε οτι το αμαξι δεν εμποδιζει δεν θα σου εδινε καν κληση μηπως εμποδιζες κατι μεχρι και θεση φορτοεκφορτωσης μπορει να ηταν που το ειχς παρκαρει ακριβως Μετά από 10 χρόνια στην περιοχή ξέρω που και πως παρκάρω Ο νόμος μου δίνει δικαίωμα να μάθω και αυτό ψάχνω. Ξέρεις;
greekfragma Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, Nikola83 said: Μετά από 10 ώρες παρκαρίσματος δεν νομίζω να υπάρχει παρακώλυση συγκοινωνίας όταν ο αστυνομικός της τροχαίας μου είπε ότι βρήκε ουρά από αυτοκίνητα αλλά άδειο δρόμο. Τεσπα δεν είν'αυτό το θέμα μου δε μας δινεις ενα στιγμα με το σημειο που παρκαρες ετσι να ριξουμε μια ματια στο googlemaps να μας φύγει η απορία της αθωότητας;
soteras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nikola83 είπε Μετά από 10 ώρες παρκαρίσματος δεν νομίζω να υπάρχει παρακώλυση συγκοινωνίας όταν ο αστυνομικός της τροχαίας μου είπε ότι βρήκε ουρά από αυτοκίνητα αλλά άδειο δρόμο. Τεσπα δεν είν'αυτό το θέμα μου Το να μάθεις ποιος ειναι αν εγινε επωνυμα ειναι το πιο ευκολο πραγμα ενα παραβολο τον 20€ και εχεις μαθει τα παντα εσυ ομως που ακιβως ειχες παρκαρει παρανομα τι εμποδιζες
Nikola83 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, soteras είπε Το να μάθεις ποιος ειναι αν εγινε επωνυμα ειναι το πιο ευκολο πραγμα ενα παραβολο τον 20€ και εχεις μαθει τα παντα εσυ ομως που ακιβως ειχες παρκαρει παρανομα τι εμποδιζες Ξέρεις που μπαίνω στο gov;
Bitbit Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 14 minutes ago, Nikola83 said: που θεωρώ ότι δεν ήμουν έστω ότι δεν ήσουν. το δίκιο σου πως θα το βρεις; Ψάχνοντας αυτόν που σε κάρφωσε;
soteras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Nikola83 είπε Ξέρεις που μπαίνω στο gov; Αμε αλλα γιατί δεν μας λες που παρκαρες για να μην παρκαρουμε και εμεις ετσι να το εχουμε κατα νου.Επίσης παρκάρω σήμερα κάπου αύριο δεν σημαίνει ότι θα επιτρέπεται να παρκάρω πάλι εκεί πολλά μπορούν να αλλάξουν.
Nikola83 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Bitbit είπε έστω ότι δεν ήσουν. το δίκιο σου πως θα το βρεις; Ψάχνοντας αυτόν που σε κάρφωσε; Ναι για να τους ταράξω επίσης στην νομιμότητα
soteras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Nikola83 είπε Ναι για να τους ταράξω επίσης στην νομιμότητα Πως θα το κάνεις αυτό θα την στήσεις κάτω από το σπίτι του και θα βρεις τι οδηγάει και θα κάνεις καταγγελία και εσύ και θα τον παρακολουθεις συνεχεια? Σου τραβάει μετά μια μύνηση ότι του απειλής την σωματική ακεραιότητα και άντε γειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις