Nikola83 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δεν βρίσκω την υπηρεσία στο gov.gr Μπορείτε να μου πείτε;
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Αυτο ελειπε να βρισκεις στο gov και ποιος σου εκανε καταγγελια
georgiouu Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 τι καταγγελια;μηπως απλα πηραν την αμεσο δραση;
greekfragma Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 ανάλογα την καταγγελία. τι καταγγελία έγινε;
Nikola83 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, georgiouu είπε τι καταγγελια;μηπως απλα πηραν την αμεσο δραση; Ήρθαν και πήραν το αμάξι με γερανό. Τροχαία ήρθε αλλά μου είπε ότι πήρε σήμα 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε ανάλογα την καταγγελία. τι καταγγελία έγινε; Για παρακώλυση συγκοινωνίας
Mene Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Και πες οτι μπορούσες να μάθεις, τι θα έκανες; Μήπως η καταγγελία ήταν άδικη; 4
tsofras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Nikola83 είπε Ήρθαν και πήραν το αμάξι με γερανό. Τροχαία ήρθε αλλά μου είπε ότι πήρε σήμα Και γιατί να μάθεις δλδ? Για να κάνεις αντίποινα ? Να μην ήσουν παράνομος! 7 1
greekfragma Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Just now, Nikola83 said: Ήρθαν και πήραν το αμάξι με γερανό. Τροχαία ήρθε αλλά μου είπε ότι πήρε σήμα που το παρκαρες; έκλεισες πάρκινγκ ή ράμπα αναπήρων; 2 minutes ago, Nikola83 said: Ήρθαν και πήραν το αμάξι με γερανό. Τροχαία ήρθε αλλά μου είπε ότι πήρε σήμα Για παρακώλυση συγκοινωνίας ε αμα ήρθε τροχαία και είδε οτι μπλόκαρες το δρόμο και δε πέρναγε λεωφορείο ή όχημα τι ακριβώς θες να μάθεις; να του ζητήσεις συγγνώμη φαντάζομαι και οτι δε θα το ξανακάνεις. 4
txcellas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Φωνάζει ο κλέφτης να τρομάξει κ νοικοκύρης 12
Nikola83 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Παρκάρισμα όπως πάντα στην γειτονιά μου απόσταση 10 εκατοστών από το πεζοδρόμιο στις 10 το πρωί που περνάνε συνέχεια λεωφορεία και η κλήση -γερανος έγινε 6-7 απόγευμα. Έχω δικαίωμα για ενημέρωση μου είπαν στην τροχαία και ψάχνω να βρω την υπηρεσία Μόλις τώρα, tounion είπε Στο gsis.gr κοίτα στο μητρώο/ καταγγελίες Ευχαριστώ Το ζήτημα δεν είναι αν ήμουν παράνομος που θεωρώ ότι δεν ήμουν αλλά ψάχνω την υπηρεσία. Μετά να κλείσει το νήμα
greekfragma Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, Nikola83 said: Παρκάρισμα όπως πάντα στην γειτονιά μου απόσταση 10 εκατοστών από το πεζοδρόμιο στις 10 το πρωί που περνάνε συνέχεια λεωφορεία και η κλήση -γερανος έγινε 6-7 απόγευμα. Έχω δικαίωμα για ενημέρωση μου είπαν στην τροχαία και ψάχνω να βρω την υπηρεσία Περιοχή;
Bitbit Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, Nikola83 said: Παρκάρισμα όπως πάντα στην γειτονιά μου απόσταση 10 εκατοστών από το πεζοδρόμιο στις 10 το πρωί που περνάνε συνέχεια λεωφορεία και η κλήση -γερανος έγινε 6-7 απόγευμα. Έχω δικαίωμα για ενημέρωση μου είπαν στην τροχαία και ψάχνω να βρω την υπηρεσία Ευχαριστώ ε δε κοιτάς στο σωστό site. Ρίξε μια ματιά εδώ. https://www.roufianos.gov.gr
Nikola83 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε Περιοχή; Νέα Σμύρνη
greekfragma Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Just now, Nikola83 said: Νέα Σμύρνη Τροχαία Καλλιθέας και μιλάς με τον Αξιωματικό υπηρεσίας ώστε να σε κατευθύνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις