Προς το περιεχόμενο

Βλάβη σε XP-PEN Artist 22E Pro

n_ine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, καιρό διαβάζω το φόρουμ, δυστυχώς το πρώτο μου ποστ είναι για βοήθεια.

Έχω ένα Artist 22E Pro της XP-PEN αγορασμένο το 2021 το οποίο όπως προδίδει και το όνομα είναι pen input display, για ζωγραφική κλπ. δηλαδή. 3D στο Blender η χρήση μου.
Πάνω στο χρόνο περίπου άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα με τα πλαϊνά πλήκτρα macro, διάβαζε δηλαδή inputs χωρίς να έχει πατηθεί κάτι.
Τα απενεργοποίησα μέσω driver και συνέχισα να κάνω τη δουλειά μου. Σήμερα πάλι τα ίδια προβλήματα, παρότι είναι ακόμα τα πλήκτρα απενεργοποιημένα, πράγμα που πιστεύω υποδεικνύει πρόβλημα με το digitizer της οθόνης. Τα inputs τα στέλνει τόσο γρήγορα που αχρηστεύει τον υπολογιστή. Δεν μπορώ ούτε κλικ να κάνω. Δεν φαίνεται να φταίει το καλώδιο, καθώς δοκίμασα και με καινούριο της Ugreen. Ούτε θέμα με το driver φαίνεται να είναι καθώς έχω το πιο πρόσφατο και έχω κάνει uninstall/reinstall. Με το σκεπτικό ότι το κόστος αποστολής στην Κίνα μαζί με το κόστος επισκευής απο τον κατασκευαστή θα είναι παραπάνω απο το να πάρω κάποιο καινούριο, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάποιο μαγαζί/κάποιον τεχνικό που ίσως μπορεί να το επισκευάσει, εντός Αττικής. Έψαξα στο Google αλλά τα αποτελέσματα άχρηστα καθώς δεν είναι απλό monitor.

Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από n_ine
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...