Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη gpu κ ύστερα το χάος...

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από kost09,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mene είπε

Όντως κάθε απάντηση εκτός από την τελευταία στην βγάζουμε με το τσιγκέλι, δεν δίνεις σχεδόν καθόλου πληροφορίες.
Υπάρχει πιθανότητα να μην έχεις κουμπώσει σωστά το 24πινο ή το 8πινο στην μητρική?
Έβγαλες τη μπαταρία που σου προτείνουν και παραπάνω?

Τέλος, αντι να πατήσεις το power μπορείς να δοκιμάσεις να το ανοίξεις γεφυρώνοντας τα 2 παρακάτω pins?
image.png.a419ef19e2da619fd6c026ec191d0bda.png

Μια χαρά κουμπωμενα είναι, κ αν διάβασες μου το έκανε όταν άλλαξα 2η φορά την gpu ..τώρα για το γεφύρωση, θα την δοκιμάσω αύριο μια που σήμερα δεν το έχω.. όλα τα άλλα που πρότειναν παραπάνω έχουν γίνει, κ όχι μόνο μια φορά.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν πας στην παραπάνω λύση του γεφυρώματος δηλαδή, με προσοχή μη γίνει ζημιά στη μητρική και με ένα ίσιο κατσαβίδι τα βραχυκυκλώνεις για λιγοτερο από μισό δευτερόλεπτο, είναι δηλαδή σαν να πατάς το power on κ να το αφήνεις.

Αν παίξει έτσι, θα σημαίνει πως φταίει το κουμπί στο κουτί .

Δημοσ.

Καλημέρα,...χωρίς τίποτα απάνω, βγαλμένος κ o cpu ,πάλι τίποτα δεν κάνει...μάλλον κατο έγινε με μητρική έτσι?

Δημοσ.

Αν έχεις έξω την  cpu μερικα mobo δεν ανοίγουν,

Βαλτή επανω και άφησε έξω το 8πηνο δώσε ρεύμα και δες αν έχει ζωή κανονικα πρέπει να μετρήσεις εκεί αποφασίζεις να πας πίσω για έλεγχο 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Aris_ είπε

Αν έχεις έξω την  cpu μερικα mobo δεν ανοίγουν,

Βαλτή επανω και άφησε έξω το 8πηνο δώσε ρεύμα και δες αν έχει ζωή κανονικα πρέπει να μετρήσεις εκεί αποφασίζεις να πας πίσω για έλεγχο 

το εκανα κ αυτο, παλι τιποτα οποτε λογικα μητρικη ...παντως με μια λεπτομερη ματια που εκανα , δεν φαινεται να εχει κατι φανερά η μητρικη...

Δημοσ.
On 02/12/2023 at 16:45, kost09 said:

Καλησπέρα, άλλαξα την κάρτα από gtx 570 σε 1060 όλα οκ. Ξαναέβαλα την παλιά , κ ο υπολογιστής νεκρός...Τα έλυσα όλα , το τροφοδοτικό δουλεύει σωστά ,το ελεγξα με psu tester,  αλλά ο υπολογιστής δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα, λες κ δεν παίρνει ρεύμα...υπόψιν ο υπολογιστής είναι i5 12th και η μητρική B660M-HDV.

Μου θυμιζει προβλημα με στατικο οταν εκανες την αλλαγη.Οποτε μπορει να εχουν χαλασει πανω απο δυο πραγματα.Επισης μπορει ελαττωματικη καρτα γραφικων να κανει ζημια.Την ειδες σε λειτουργια πριν την αγορασεις την 1060?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, benign είπε

Μου θυμιζει προβλημα με στατικο οταν εκανες την αλλαγη.Οποτε μπορει να εχουν χαλασει πανω απο δυο πραγματα.Επισης μπορει ελαττωματικη καρτα γραφικων να κανει ζημια.Την ειδες σε λειτουργια πριν την αγορασεις την 1060?

Όχι αλλά την δούλεψα για κάνα 2ωρο εγώ κ μετά ξαναέβαλα την 570...

2 ώρες πριν, pocobind είπε

Υπάρχει πιθανότητα να μην έχεις κουμπώσει σωστά το 24πινο ή το 8πινο στην μητρική?

Όχι έχει γίνει πάνω από 20 φορές το βγάλε βαλε πλέον...οπότε τα κουμπώματα έχουν ελεγχθεί 

Δημοσ.
16 minutes ago, kost09 said:

Όχι αλλά την δούλεψα για κάνα 2ωρο εγώ κ μετά ξαναέβαλα την 570...

Δυο ωρες δεν ειναι αρκετα.Τι δουλεια εκανε σε αυτο το διαστημα? Απαιτητικη η κατι απλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kost09 said:

Τίποτα απαιτητικό,  έπρεπε να κάνω stress test?

Ετσι συνηθως κανουμε,αλλα προσωπικα δεν κανω το πιο σκληρο. Απο εδω προτιμω να χρησιμοποιω προγραμμα.

https://benchmark.unigine.com/

Επεξ/σία από benign
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφέρθηκε πιο πριν το power button, μόλις το είδα και δε ξέρω πως να σβήσω την ανάρτηση!!!

Επεξ/σία από MrSp0ck
Δημοσ.
11 minutes ago, MrSp0ck said:

Αναφέρθηκε πιο πριν το power button, μόλις το είδα και δε ξέρω πως να σβήσω την ανάρτηση!!!

Μη τη σβήσεις, δεν μας είπε καν αν το δοκίμασε τελικά. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mene είπε

Μη τη σβήσεις, δεν μας είπε καν αν το δοκίμασε τελικά. 

Όλα τα δοκίμασα κ τίποτα δεν βρέθηκε...καταλήγω σε μητρική..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...