fotaras76 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο ssd πόσο γεμάτος είναι ; Αν είναι αρκετά γεμάτος, πχ 80%+, τότε πιθανότατα αυτή να είναι η αιτία. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από fotaras76 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livornian7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fotaras76 είπε Ο ssd πόσο γεμάτος είναι ; Αν είναι αρκετά γεμάτος, πχ 80%+, τότε πιθανότατα αυτή να είναι η αιτία. 40% 19 λεπτά πριν, benign είπε Εγω παντως με ενα δευτερο pc που εχω για πειραματισμο,βασισμενο σε socket 1155 με ενα motherboard με το H61 και εναν i7 3770,ram 16g, MSI RX 570 8gb,σε περιβαλλον windows 10, τρεχω τα παντα,αερα πατερα,δεν βλεπω απτη διαφορα με το κανονικο μου συστημα της υπογραφης. Οποτε καποιο hardware που εχεις τα εχει φτυσει,προσωπικα πονταρω στην μητρικη σου. Εκτος και αν εχεις να αλλαξεις παστα στο cpu δεκαετια και. Τι θερμοκρασιες πιανει ο επεξεργαστης σου? Ερριξα μια ματια στα hardware requirements της εφρρμογης και ειναι πολυ ευκολα.Μηπως εχεις καποιο προβλημα με το internet? Ειναι σιγουρα καλη η συνδεση σου και σταθερη? 39 °C εχω 100αρα κλειδωνει 90 σταθερα 19 λεπτά πριν, benign είπε Εγω παντως με ενα δευτερο pc που εχω για πειραματισμο,βασισμενο σε socket 1155 με ενα motherboard με το H61 και εναν i7 3770,ram 16g, MSI RX 570 8gb,σε περιβαλλον windows 10, τρεχω τα παντα,αερα πατερα,δεν βλεπω απτη διαφορα με το κανονικο μου συστημα της υπογραφης. Οποτε καποιο hardware που εχεις τα εχει φτυσει,προσωπικα πονταρω στην μητρικη σου. Εκτος και αν εχεις να αλλαξεις παστα στο cpu δεκαετια και. Τι θερμοκρασιες πιανει ο επεξεργαστης σου? Ερριξα μια ματια στα hardware requirements της εφρρμογης και ειναι πολυ ευκολα.Μηπως εχεις καποιο προβλημα με το internet? Ειναι σιγουρα καλη η συνδεση σου και σταθερη? 39 °C εχω 100αρα κλειδωνει 90 σταθερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, yiorta said: Με το υπάρχον Motherboard νομίζω η καλύτερη επιλογή που έχεις είναι ο Intel Core i7 3770K, ο οποίος δεν πωλείται πλέον. Ωστόσο και αν το βρεις μεταχειρισμένο, δεν θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα. εχω σε ενα συστημα 3770 με 2060 και παιζει μεχρι και cod τελευταιο με οχι φουλ και φορτναιτ σε 90 φπς ολα φουλ αν βρει δεν θα χασει κατι αλλα δεν ξερω αν αξιζει η αλλαγη η να κανει μεγαλυτερη αλλαγη ασχετα αν θελει αυτην την στιγμη μονο αυτα τα 2 που ειπε Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από kinitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το hardware που εχει,υπερκαλυπτει τις αναγκες της εφαρμογης που τον ενδιαφερει.Κατι αλλο φταιει ειτε η μητρικη, η ram,ειτε η καρτα γραφικων που δεν μας εχει πει συγκεκριμενα ποια ειναι. Στην θεση σου,θα δοκιμαζα ενα mem test https://www.memtest86.com/ μηπως ειναι θεμα μνημης,μετα το prime95 https://www.mersenne.org/download/ εικοσι λεπτα,να δω αν κολλησει το συστημα και τι μυνημα θα βγαλει.Στο τελος αν δεν βγει κατι που να μου εξηγει τι συμβαινει,θα επαιρνα μια φτηνη 1155 μητρικη το πολυ μεχρι 30 ευρω,ουτε σεντ παραπανω.Νομιζω αξιζει να δοκιμασεις πριν αγορασεις καινουργιο combo. 37 minutes ago, kinitos said: εχω σε ενα συστημα 3070 με 2060 και παιζει μεχρι και cod τελευταιο με οχι φουλ και φορτναιτ σε 90 φπς ολα φουλ αν βρει δεν θα χασει κατι αλλα δεν ξερω αν αξιζει η αλλαγη η να κανει μεγαλυτερη αλλαγη ασχετα αν θελει αυτην την στιγμη μονο αυτα τα 2 που ειπε Μαλλον εννοεις 3770 ετσι? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 5 minutes ago, benign said: Μαλλον εννοεις 3770 ετσι? ετσι αλλα με τοσα νουμερα γυρω μας μπερδευτικα χαχα ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xippotis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Here are the PokerStars VR System Requirements (Minimum) CPU: Intel i5-4590 / AMD Ryzen 5 1500X or greater CPU SPEED: Info RAM: 8 GB VIDEO CARD: NVIDIA GTX 1060 / AMD Radeon RX 480 or greater DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB PIXEL SHADER: 5.1 VERTEX SHADER: 5.1 OS: Windows 10 FREE DISK SPACE: 7 GB PokerStars VR Recommended Requirements CPU: Intel i7 or greater CPU SPEED: Info RAM: 8 GB VIDEO CARD: NVIDIA GTX 1070 or greater DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB PIXEL SHADER: 5.1 VERTEX SHADER: 5.1 OS: Windows 10 FREE DISK SPACE: 7 GB I5 καλύτερο, ή I7 θες και καλή καρτα γραφικών, απλά τα πράγματα. Βρες έναν μεταχειρισμένο Ι7 στο eBay που να υποστηρίζει η μητρικη σου, και μια καρτα γραφικών 1070 κ είσαι κομπλέ. Έχει τώρα καινούριες rtx 3050 με 260€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chachanoulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, xippotis είπε Here are the PokerStars VR System Requirements (Minimum) CPU: Intel i5-4590 / AMD Ryzen 5 1500X or greater CPU SPEED: Info RAM: 8 GB VIDEO CARD: NVIDIA GTX 1060 / AMD Radeon RX 480 or greater DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB PIXEL SHADER: 5.1 VERTEX SHADER: 5.1 OS: Windows 10 FREE DISK SPACE: 7 GB PokerStars VR Recommended Requirements CPU: Intel i7 or greater CPU SPEED: Info RAM: 8 GB VIDEO CARD: NVIDIA GTX 1070 or greater DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB PIXEL SHADER: 5.1 VERTEX SHADER: 5.1 OS: Windows 10 FREE DISK SPACE: 7 GB I5 καλύτερο, ή I7 θες και καλή καρτα γραφικών, απλά τα πράγματα. Βρες έναν μεταχειρισμένο Ι7 στο eBay που να υποστηρίζει η μητρικη σου, και μια καρτα γραφικών 1070 κ είσαι κομπλέ. Έχει τώρα καινούριες rtx 3050 με 260€ δε νομιζω να παιζει σε VR (εκτος αν το γραφει καπου και δε το πηρα χαμπαρι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GCX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δοκίμασε να κατεβάσεις και να περάσεις το Nexus Lite Os. Είναι Windows 10 Lite Version χωρίς τα security patches και χωρίς bloatware οπως OneDrive κλπ. Απλά αν έχει σκοπό να βάλεις gmail, κάρτες κλπ καλύτερα να έχεις ενεργοποιημένο τα 2 step verification. Τα έχω στο gaming laptop μου (i7-9750h με rtx 2060, 32 gb ram) και δεν είχε θέμα κάνενα ακόμα και με νεα unoptimized games οπως Last of Us με τα πρώτα updates. Αν δεν δουλέψει αυτό δοκίμασε να ανεβάσεις το power limit του cpu σου κατέβασε το intel Extreme utility και κανε δοκιμές. Αν χρειαστείς βοήθεια στείλε μας εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livornian7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 επειδη δεν ειναι ολα τοσο ευκολα για μενα αυτα που προτεινετε αν και πιστευω και εγω οτι με καλυτερο επεξεργαστη και μια καρτα γραφικων θα ειμαι οκ...αποφασισα να αγορασω ενα νεο Pc για να μηνε χω τον κινδυνο να ξοδεψω παλι κανα 100αρι χωρις αποτελεσμα...ηδη πληρωσα 30ε για 16gb ram eixa 8ares Και αλλα 45ε σε μαγαζι για νεο ssd Και φορματ...ανοιξα νεο θεμα για νεο Pc,αμα μπορειτε βοηθηστε εκει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GCX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Καλύτερα να πάρεις καινούργιο σύστημα όπως λες κι εσύ. Δεν συμφέρει να ασχοληθείς και πολύ για σύστημα 10+ χρονών. ναι θα σε βοηθήσουμε εκεί στο θέμα πού εχεις ανοίξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση dkatsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Παίζω και εγώ στην Pokerstars με ένα υπολογιστή 10ετίας. Σε μια αναβάθμιση της pokerstars μου παρουσίασε παγώματα στο παιγνίδι. Βρήκα στο google σχετικές πληροφορίες με προβλήματα στους drivers της κάρτας γραφικών (amd). Βρήκα παλιότερους drivers και το πρόβλημα λύθηκε. Συγκεκριμένες πληροφορίες δεν μπορώ να σου δώσω μια και έχει περάσει αρκετός καιρός. Αν έχεις όρεξη κοίταξέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livornian7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Στις 3/12/2023 στις 9:58 ΜΜ, dkatsis είπε Παίζω και εγώ στην Pokerstars με ένα υπολογιστή 10ετίας. Σε μια αναβάθμιση της pokerstars μου παρουσίασε παγώματα στο παιγνίδι. Βρήκα στο google σχετικές πληροφορίες με προβλήματα στους drivers της κάρτας γραφικών (amd). Βρήκα παλιότερους drivers και το πρόβλημα λύθηκε. Συγκεκριμένες πληροφορίες δεν μπορώ να σου δώσω μια και έχει περάσει αρκετός καιρός. Αν έχεις όρεξη κοίταξέ το. ρε φιλε εχω πληρωθει δωρο χριστουγεννων και με βαρια καρδια ημουν ετοιμος για νεο πσ...μισο λεπτο δουλεια και ολα κομπλε...καλες γιορτες σε ολους με υγεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, livornian7 είπε ρε φιλε εχω πληρωθει δωρο χριστουγεννων και με βαρια καρδια ημουν ετοιμος για νεο πσ...μισο λεπτο δουλεια και ολα κομπλε...καλες γιορτες σε ολους με υγεια Τα λεφτά που γλίτωσες μην τα παίξεις στο ps 😁 Ευχάριστο όταν λύνονται τα προβλήματα, κυριολεκτικά η έννοια του φόρουμ. Καλές γιορτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα