livornian7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 τι επεξεργαστη μπορω να βαλω εδω??αυτος κολλαει ..pokerstars kai you tube mono θελω...you tube παιζει τελεια και αυτος που εχω αλλα Pokerstars παγωνει Operating System Windows 10 Home 64-bit CPU Intel Core i5 3330 @ 3.00GHz 37 °C Ivy Bridge 22nm Technology RAM 16,0GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. H61M-S2PV REV 2.2 (Intel Core i5-3330 CPU @ 3.00GHz) 28 °C Graphics M2352D (1920x1080@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon R5 200 Series (Sapphire/PCPartner) 44 °C Storage 111GB ADATA SU650 ATA Device (SATA (SSD)) 40 °C Optical Drives No optical disk drives detected Audio Συσκευή High Definition Audio
livornian7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, denthnpalevw είπε Κάνε φορμάτ. εχω κανει μαλιστα εκαν φορματ με αλλαγη παραλληλα ssd εβλα καινουργιο και με αλλαγη στις ραμ ειχα 8αρες και εβαλα 16...παλι ομως η εφαρμογη Pokerstars μου δημιουργει θεματα ακομη και ενα τραπεζι να ανοιξω ξαφνικα παγωνει η εφαρμογη και πρεπει να την κλεισω
yiorta Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Με το υπάρχον Motherboard νομίζω η καλύτερη επιλογή που έχεις είναι ο Intel Core i7 3770K, ο οποίος δεν πωλείται πλέον. Ωστόσο και αν το βρεις μεταχειρισμένο, δεν θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα. 1
thodoris5321 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, livornian7 είπε εχω κανει μαλιστα εκαν φορματ με αλλαγη παραλληλα ssd εβλα καινουργιο και με αλλαγη στις ραμ ειχα 8αρες και εβαλα 16...παλι ομως η εφαρμογη Pokerstars μου δημιουργει θεματα ακομη και ενα τραπεζι να ανοιξω ξαφνικα παγωνει η εφαρμογη και πρεπει να την κλεισω Έχεις περάσει τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών;
denthnpalevw Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Βάλε σωστούς drivers και μην βασιστείς σε αυτούς που μπήκαν με την εγκατάσταση των windows
thodoris5321 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, livornian7 είπε ολα ειναι updated Δε μπορείς να κάνεις πολλά, μόνο αν θες να πάρεις έναν δεύτερο ssd ώστε να μην επιβαρύνεις αυτόν που έχεις τα windows, και μετά ίσως αν μπορέσεις να κάνεις format και να μπλοκάρεις τα updates των windows γιατί εδώ και 10 χρόνια οι 3ης γενιάς intel έχουν τόσα κενά που έχουν πατσαριστεί και κολλάνε πολύ το pc. Δε θα έχεις όμως σωστή προστασία έτσι.
livornian7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, thodoris5321 είπε Δε μπορείς να κάνεις πολλά, μόνο αν θες να πάρεις έναν δεύτερο ssd ώστε να μην επιβαρύνεις αυτόν που έχεις τα windows, και μετά ίσως αν μπορέσεις να κάνεις format και να μπλοκάρεις τα updates των windows γιατί εδώ και 10 χρόνια οι 3ης γενιάς intel έχουν τόσα κενά που έχουν πατσαριστεί και κολλάνε πολύ το pc. Δε θα έχεις όμως σωστή προστασία έτσι. αρα δεν εχει νοημα να αλλαξω καποιον αλλο επεξεργαστη συμβατο??παω για νεο συστημα
thodoris5321 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, livornian7 είπε αρα δεν εχει νοημα να αλλαξω καποιον αλλο επεξεργαστη συμβατο??παω για νεο συστημα εκτός αν θες να δοκιμάσεις να αναβαθμίσεις την κάρτα γραφικών, σε μια πιο καινούρια που να καίει και το ίδιο ρεύμα γιατί δεν ξέρω και τι τροφοδοτικό έχεις ούτε ακριβώς ποια κάρτα γραφικών έχεις.
livornian7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, thodoris5321 είπε εκτός αν θες να δοκιμάσεις να αναβαθμίσεις την κάρτα γραφικών, σε μια πιο καινούρια που να καίει και το ίδιο ρεύμα γιατί δεν ξέρω και τι τροφοδοτικό έχεις ούτε ακριβώς ποια κάρτα γραφικών έχεις. μπορει και η καρτα γραφικων μια της πλακας ειναι 50ευρω την ειχα παρει απο πλαισιο το 2015...αρα καταληγω να παω σε νεο με τον κλασσικο ryzen5 που προτεινουν ολοι με τα ενσωματωμενα γραφικα,ευχαριστω για τον χρονο σου
nickol-us Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, livornian7 είπε μπορει και η καρτα γραφικων μια της πλακας ειναι 50ευρω την ειχα παρει απο πλαισιο το 2015...αρα καταληγω να παω σε νεο με τον κλασσικο ryzen5 που προτεινουν ολοι με τα ενσωματωμενα γραφικα,ευχαριστω για τον χρονο σου Το pokerstars είναι εφαρμογή ή απλά παίζεις online από τη σελίδα; Ο επεξεργαστής σου, αν καταλαβαίνω σωστά, θα έπρεπε να ανταποκρίνεται σωστά. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο που εμποδίζει την ομαλή ροή; Γιατί έχεις πειστεί πως έχεις κάνει τα πάντα και οτι το cpu είναι ακατάλληλο; Η κάρτα γραφικών ποιά είναι; Όταν έχεις τα σκαλώματα, έχεις ανοιχτό και performance manager να δεις τι κοκκινίζει//βαράει 100%; H μητρική σου έχει αρκετούς επεξεργαστές καλύτερους από τον i5 σου, υποστηρίζει και xeon όπου θα βρεις εφάμιλλους του i7 πιο εύκολα και σε καλύτερη τιμή. Αν έχεις βαρεθεί να ψάχνεις τι φταίει και θες να πας σε νέο σύστημα, τότε με 5600g, μια οικονομική b450 μητρική και 2x8gb ram θα ξημερώσει μια νέα μέρα για σένα στους υπολογιστές... 2
livornian7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, nickol-us είπε Το pokerstars είναι εφαρμογή ή απλά παίζεις online από τη σελίδα; Ο επεξεργαστής σου, αν καταλαβαίνω σωστά, θα έπρεπε να ανταποκρίνεται σωστά. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο που εμποδίζει την ομαλή ροή; Γιατί έχεις πειστεί πως έχεις κάνει τα πάντα και οτι το cpu είναι ακατάλληλο; Η κάρτα γραφικών ποιά είναι; Όταν έχεις τα σκαλώματα, έχεις ανοιχτό και performance manager να δεις τι κοκκινίζει//βαράει 100%; H μητρική σου έχει αρκετούς επεξεργαστές καλύτερους από τον i5 σου, υποστηρίζει και xeon όπου θα βρεις εφάμιλλους του i7 πιο εύκολα και σε καλύτερη τιμή. Αν έχεις βαρεθεί να ψάχνεις τι φταίει και θες να πας σε νέο σύστημα, τότε με 5600g, μια οικονομική b450 μητρική και 2x8gb ram θα ξημερώσει μια νέα μέρα για σένα στους υπολογιστές... εφαρμογη ειναι,βαραει ο επεξεργαστης στο τασκ..καρτα γραφικων r5200 2gb amd
benign Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω παντως με ενα δευτερο pc που εχω για πειραματισμο,βασισμενο σε socket 1155 με ενα motherboard με το H61 και εναν i7 3770,ram 16g, MSI RX 570 8gb,σε περιβαλλον windows 10, τρεχω τα παντα,αερα πατερα,δεν βλεπω απτη διαφορα με το κανονικο μου συστημα της υπογραφης. Οποτε καποιο hardware που εχεις τα εχει φτυσει,προσωπικα πονταρω στην μητρικη σου. Εκτος και αν εχεις να αλλαξεις παστα στο cpu δεκαετια και. Τι θερμοκρασιες πιανει ο επεξεργαστης σου? Ερριξα μια ματια στα hardware requirements της εφρρμογης και ειναι πολυ ευκολα.Μηπως εχεις καποιο προβλημα με το internet? Ειναι σιγουρα καλη η συνδεση σου και σταθερη? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από benign 2
nickol-us Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, livornian7 είπε εφαρμογη ειναι,βαραει ο επεξεργαστης στο τασκ..καρτα γραφικων r5200 2gb amd r5 200 το διάβασα αλλά είναι η σειρά της κάρτα, το μοντέλο δε διευκρινίζεται. Διαβάζω στο reddit οτι δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο για να τρέξεις το pokerstar, https://www.reddit.com/r/poker/comments/154u883/system_requirements_to_play_pokerstars/ Βεβαιώσου οτι δεν έχεις κανά conflict σε προγράμματα που τρέχουν πχ κάποιο antivirus, firewall ή κάτι άλλο. https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H61M-S2PV-rev-22/support#support-cpu Κοιτάζω τις τιμές στους επεξεργαστές της γενιάς σου. Ζητούν ~40€ για τους καλύτερους(i7-xeon). Θα έλεγα οτι δεν αξίζει. Ίσως να πήγαινες μέχρι τα 20€ στον καλύτερο κλειδωμένο i5 3570 ,να κερδίσεις σε single core αλλά και πάλι αμφίβολλα τα αποτελέσματα. Το κυριότερο οτι δεν είμαι σίγουρος αν προέρχεται το πρόβλημα από εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα